Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

7 numaralı kızlar yatakhanesi

2 posters
YazarMesaj
Kathy Owl
Muggle
Kathy Owl

Kadın
Galleon : 12698
Ekspresso Puanı : 0

7 numaralı kızlar yatakhanesi Empty
MesajKonu: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimeCuma 31 Ağus. 2007, 15:44

Kathy kapıdan içeri girdi ve etrafına bakındı, içerisi çok güzeldi, etrafta birsürü minder vardı ve hepsi de çok yumuşak gibi görünüyordu. Kathy bir tane minderi eline aldı ve gerçekten yumuşak olduklarını farketti, daha sonra kendi ismi yazan yatağa doğru ilerledi ve yatağına uzandı, bu yatak gerçekten harikaydı, yumuşacık, tıpkı evdeki yatağı gibiydi. Yavaşça gözlerini kapadı ve buraya alışmaya çalıştı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimeCuma 31 Ağus. 2007, 16:16

Angelina içeride birinin olup olmadığını merak ederek 7 numaralı yatakhaneden içeriye girdi. İçerisini boş bulacağını düşünmüştü ama yanılmıştı. İçeride Gryffindor'un diğer sınıf başkanı Kathy Owl vardı. 7 numaralı yatakhanede 5 tane demir ayaklı yatak vardı. Angelina Kathy'ye selam verip Emmeline'nin yatağının yanındaki Kathy'ninkinin de karşısındaki yatağın yanındaki sandığından kitaplarını çıkarmaya başladı. Kathy'ye;
-"Nasılsın?" diye sordu. "Yatakhanede bizimle beraber kimlerin kalacağını biliyor musun? Ben bir tek seni ve Emmeline adlı kızı tanıyorum."
Ginny Bold
Muggle
Ginny Bold

Kadın
Galleon : 12672

MesajKonu: Geri: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimeSalı 04 Eyl. 2007, 13:55

Ginny, 7 numaralı yatakhanenin kapıısnı açtığında Angelina'yı gördü ve gülümsedi. Daha önce Büyük Salonda birlikte yemek yemişlerdi.
"Selam Angelina!" dedi. Sonra orda bulunan diğer kıza gülümsedi ve "Merhaba, ben Ginny." dedi ve dostça eini uzattı.
http://sihirdunyasi.editboard.com/profile.forum?mode=register&ag
Kathy Owl
Muggle
Kathy Owl

Kadın
Galleon : 12698

MesajKonu: Geri: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimeÇarş. 05 Eyl. 2007, 16:02

Kathy gözlerini kapatmış önündeki seneyi düşünüyodu ki kapı açıldı ve içeri Angelina girdi ve ona "Nasılsın?" diye sordu. "Yatakhanede bizimle beraber kimlerin kalacağını biliyor musun? Ben bir tek seni ve Emmeline adlı kızı tanıyorum."
Kathy tam Angelina'ya cevap olarak "Sen şanslısın ben sadece seni tanıyorum" gibi bişiler söyliyecekken, içeri bi kız girdi, Angelina'ya gülümsedi, belli ki onu tanıyordu, sonra da Angelina'ya selam verdi ve Kathy'ye dönüp "Merhaba, ben Ginny." dedi. Kathy de karşılık olarak " Merhaba Ginny" deyip "Ben de Kathy" diye ilave etti ve kıza gülümsedi, sonra da ekledi "Seninle tanışmak güzel ne de olsa bu odada bütün seneyi beraber geçircez"
Ginny Bold
Muggle
Ginny Bold

Kadın
Galleon : 12672

MesajKonu: Geri: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimePerş. 13 Eyl. 2007, 17:27

Ginny, sabah kalktığında yatakhaneyi boş buldu. Sonra saatine baktı ve çoktan Biçim Değiştirme sınıfında olması gerektiğini görerek telaşla hazırlanmaya başladı. Zaten çoğu derse geç kalmıştı, bu dersi de kaçırmak istemiyordu. Hızla çantasını kaptı ve yatakhaneden dışarı fırladı.
http://sihirdunyasi.editboard.com/profile.forum?mode=register&ag
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 7 numaralı kızlar yatakhanesi   7 numaralı kızlar yatakhanesi Icon_minitimeÇarş. 02 Ocak 2008, 23:58

Bu yatakhanede uyuyanların bir kısmı mezun olduğu ve yatakhane kullanılmadığı için başlık, kilit.

Lütfen tüm Gryffinodrlar kendileri için yatakhane başlığı açsın. En az 3 kişi beraber kalmalısınız.

7 numaralı kızlar yatakhanesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-