Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Empty
MesajKonu: Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimeÇarş. 19 Ara. 2007, 20:57

ÖLÜ BÜYÜCÜLER DERNEĞİ

E.Linda Miller
Elwina Wren Malfoy
Angelina Eléonore Johnson
Fleur Isabelle Delacour
Bellatrix Lestrange
Emmeline Cwén V. Delacour
Margolis Marguerite Snape

Sloganı: carpe diem.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimeCuma 28 Ara. 2007, 21:37

Klubümüzün açılış kokteyli başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun. Bu eğlenceli partiyi merak edenler bakabilir. İşte linki;

ÖLÜ BÜYÜCÜLER DERNEĞİ AÇILIŞ KOKTEYLİ

Partimiz dışarıdan katılıma açık değildir. Orada habersiz yapılan tüm rpler silinecektir. Ayrıca tüm klüp üyelerinin katılımı zorunludur.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Yılbaşı toplaşmasından görüntüler   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimePaz 30 Ara. 2007, 22:42

Ehh dernek olaraktan yılbaşı toplaşması yaptık ve işte oradan bir görüntü:

Ölü Büyücüler Derneği Başkanı olarak, ilk toplu fotoğrafımızı gururla sunuyorum: (aradaki fazlalıklar, eş-dost-akraba-kuzen + sevgililerimiz işaretlendikleri üzere :zuha: )
Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Lbc4

(Maalesef hareketsiz oldu, Hareketlendirici İksirim bozulmuş. Sağolsun Bundy, kapağını açık unutmuş! Yaramaz ev cini, kendini bi hafta cezalandırsa yeridir... "Muggle tarzı fotoğraf!" dedi Angie, böyle rezalet görmedim.)
Muggle

Kadın
Ruh hali : Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Hmbl7
Galleon : 12714
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimePaz 20 Ocak 2008, 10:56

Şu ana kadar yapıpta buraya linkini vermediğimiz toplantılarımızı da ben yazayım:
Bu, Noel Balosundaki Beraberliğimiz:

Ölü Büyücüler Derneği'ne ayrılan masadır.

Bu da an itibariyle devam etmekte olan; aylık toplaşmamız:

Ölü Büyücüler Derneği Aylık Toplaşması
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimeC.tesi 02 Şub. 2008, 22:19

Buğgün beniğğğm doğğum günüğm! Ne sarhoşum ne yastayım... ehemm öhömm, kanallar karışmış.

Ölü Büyücülerin eksikliğinden dolayı adam gibi kutlanamayan doğum günümden bir görüntü sunmalıyım sizlere. Orada biraz kızgın çıkmışım kusra bakmayın, diğer pozları beğenmediğimden koymuyorum, yani diğerlerini göremezsiniiiz! Razz

Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Chirol867fp

not: kızgın görünmemin sebebi, pasta evet. Malikanedeki cinlerin tekine dedim ben frambuazlı pasta istiyorum diye, sora bi geldik çilekli pasta çıkardılar önüme, sanki bilmiyolar ben çilek sevmeeeemmm... Bu da cine Cruciatus yapmama ramak kalan anlardan biri...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>   Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >> Icon_minitimeC.tesi 29 Mart 2008, 22:32

İşte Elwina'nın doğumgünü kutlaması;

Sürpriz Doğumgünü Partisi

Bu da uzun bir aradan sonra yaptığımız ÖBD toplantımız. Johnson Köşkü'nde aynı zaman Cadılar Gecesi de kutlanıyor.

Cadılar Gecesi

Ölü Büyücüler Derneği << carpe diem >>
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-