| Yanlızlığın kokusu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Yanlızlığın kokusu C.tesi 22 Ara. 2007, 13:08 | |
| Avril o gün derslerden sonra bunalmış bir şekilde kendini gölün kenarına attı.Bir süre çimlerde oturdu ve düşündü.Birkaç gündür buradaydı ve hiç arkadaşı olmamıştı. göl rüzgarın yardımıyla hışır hışır sesler çıkartıyordu.Canı biraz yürümek istedi.yürürken burnuna çim,göl ve çiçek kokusu geliyordu.bu nefis bir kokuydu içine çekti ve -''bu yanlızlığın kokusu olmalı''diye düşündü.aslında bazen yanlız olmayı severdi ama bu gün bir arkadaşa gerçekten ihtiyacı vardı. birden ağaçların hışırt ettiğni duydu.arkasını döndüğünde... | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 22 Ara. 2007, 18:48 | |
| Ashley insanlari korkutmayi severdi.Gölün kenarinda birini gördü.Clioby sandi ve agaclarin arkasindan birden cikip: " BUH" diye bagirdi ama daha sonra kizin Clioby olmadigini ve Rawenclawli oldugunu anladi. "Sey.Özür dilerim seni bir arkadasim sandimda.Umarim bir sorun yoktur" dedi ve kizin cevabini beklemeye basladi. Ashley"nin Rawenlawlarla arasi iyiydi.Annesi Rawenclaw mezunuydu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Ptsi 24 Ara. 2007, 16:56 | |
| Avril sessiz bir ortamda olduğu için bu sesten çok ürkmüştü.sesi çıkartan kız özür diledi aslında kızmıştı ama yeni geldiği yerde arkadaş edinmek istiyorsa bunu söylememeyi uygun gördü. -''Aslında biraz korktum.Ama bir önemi yok.Ben avril ama kısaca Avi desende olur.Sen kimsin'' dedi gülümseyerek cevabı merakla bekliyordu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Ptsi 24 Ara. 2007, 17:24 | |
| "Pekala Avi.Ben Ashley ama sen de bana Ash diyebilirsin.Binani sevdin mi? diye sordu.Ashley eger bir Slytherin olmasaydi Rawenclawli olmayi tercih ederdi. Ashley kizin cevabini beklerken göle dogru bakiyordu.Bu arada saclarinin rengini degistirmeyi ihmal etmemisti. " Sacimin renginden cabuk sIkIlIrim." dedi.Saclari simdi yesildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 25 Ara. 2007, 05:16 | |
| Avril kızın saçının renginin değişmesine çok şaşırmıştı -''sendemi bir metamorfmagus'sun'' diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 25 Ara. 2007, 15:13 | |
| Ashley kizin sacinin renginin degismesine sasirdigina anlam veremedi.Daha sonra bu yeteneginin pek normal birsey olmadigini farketti.Avi ona bir metamorfagus olup olmadigini sormustu. "Evet.Benim gibi olan baska birini mi taniyorsun? diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 25 Ara. 2007, 17:23 | |
| Avrilin gözü bu soru üzerine göle daldı ve saçlarının uzun olmasını diledi.Değişen saçları,yeterli bir cevap olmalıydı döndü ve kızın gözlerinin içine baktı. -''tek değilsin''dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 25 Ara. 2007, 19:55 | |
| Ash kizin saclari degisince gülümsediviolet]]."Demek sende öylesin.Ben bazen kendimi kontrol edemiyorum mesela sinirlenince sacim istemesemde kizil oluyor.Bir kere yatakhanede ödev yaparken her kez gülmeye baslamisti.Aynaya baktigimda kocaman kulaklarim vardi." diye anlatti Ashley gülerek ve sordu:"Sen kendini her zaman kontrol edebiliyo musun?" Bunu gercekten merak ediyordu Ash. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Çarş. 26 Ara. 2007, 18:23 | |
| ''Benimde bazen kontorl edemediğim oluyor.Mesela ruh halime göre renk değiştirir gözlerim ve saçlarım.Korkunca saçlarım bembeyez olur.Utanınca kıpkırmızı olur.Sevindiğimde gözlerim masmavi olur.Hiç unutmam metamorf olduğumu öğrenmeden önceydi.Bir gece kabus görüyordum.Saçlarım bembeyaz olmuş.Ağabeyimin kahkahalarıyla uyandım.Neler oluyor diye sorduğumda aynaya götürdü bneni.Çığlığımla beraber annem uyanmış.Önce şaka sanmıştı bu saç rengi değiştirme olayını.Sonra anladı gerçek olduğunu çünkü ağlamaya başlamıştım çünkü korkmuştum.Daha sonra annem metamorf olayını anlattı o günden beri canım sıkıldımı değiştirim.''Nefes almak için durakladığındında saçını ta beline kadar uzattı ve elektirik mavisine çevirdi ve dönüp sordu: -''kızmazlar değilmi'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Çarş. 26 Ara. 2007, 18:49 | |
| Avi:''Benimde bazen kontorl edemediğim oluyor.Mesela ruh halime göre renk değiştirir gözlerim ve saçlarım.Korkunca saçlarım bembeyez olur.Utanınca kıpkırmızı olur.Sevindiğimde gözlerim masmavi olur.Hiç unutmam metamorf olduğumu öğrenmeden önceydi.Bir gece kabus görüyordum.Saçlarım bembeyaz olmuş.Ağabeyimin kahkahalarıyla uyandım.Neler oluyor diye sorduğumda aynaya götürdü bneni.Çığlığımla beraber annem uyanmış.Önce şaka sanmıştı bu saç rengi değiştirme olayını.Sonra anladı gerçek olduğunu çünkü ağlamaya başlamıştım çünkü korkmuştum.Daha sonra annem metamorf olayını anlattı o günden beri canım sıkıldımı değiştirim.demisti.Daha sonra:"Kizmazlar degil mi? diye sordu.Ash:Neden kizsinlar ki.Metamorf olmayi biz secmedik.Secme sansim olsaydi secerdim yine aslinda.Ama bizim secme sansimiz yoktu.Hem böyleysek böyleyiz kontrol edemiyorsak da bizim sucumuz deil.Görünüsümüzü begenmiyorsak kendimizi yenilememiz en dogal hakkimizdir.diye cevapladi Ashley.Hic kimse bir Slytherine ne yapacigini söyleyemezdi onlar yine kendi yollarinda giderlerdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Çarş. 26 Ara. 2007, 19:09 | |
| Avril gülüverdi.Gülünce iki gamze belirdi yanaklarında: -''evet haklısın Ash'dedi bir daha ki ders nedir biliyormusun diye merakla sordu. cevabı bekliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Çarş. 26 Ara. 2007, 21:30 | |
| Avril Ashley nin yanti üzerine gülümsedi ve ona daha sonraki dersi sordu. Ashley :Benim sihir tarihi var.Daha sonra ödev yapmaliyim. diye cevapladi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Perş. 27 Ara. 2007, 18:34 | |
| ''Yaa öylemi,o sihir tarihi çok sıkıcıymış.Almadım o yüzden'' dedi Avril.Yüzünü buruşturarak. ''Şimdi hatırladım,İksirdi.'' Sonra sordu: -''Şey,etrafı biraz daha dolaşmak istiyorum,bana eşlik edermisin''diye sordu cevabı merakla bekliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Perş. 27 Ara. 2007, 21:22 | |
| Ashley Avi"nin de Sihir Tarihini sikici bulmasina sasirmamisti ve: " Prof. bir Slytherinli.O yüzden pek sikici olacagini sanmiyorum. Hem birseyler biliyorsan hicbirsey sıkıcı degildir. diye yanitladi.Ashley.Avi ona dolasmak istedigini ve eslik edip etmeyecegini sormustu. Ashley ödev yapmasi gerektigini söyledi. | |
|
| |
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Perş. 27 Ara. 2007, 21:36 | |
| Eragon oradan geçiyordu.İleride 2 tane kzı görmüştü.Yanlarına sinsice yaklaştı.Ama aralarındakinin biri slytherinliydi bu yüzden tadı kaçmıştı.Tabi raveclawlıdsa vardı.Slytherinli Kızın ''Prof. bir Slytherinli.O yüzden pek sikici olacagini sanmiyorum.Hem birseyler biliyorsan hicbirsey sıkıcı degildir.'' Eragon bir kahkaha patlattı. '' Eee- naber biri sihir tarihini mi sevmiyor'' dedi sinsice '' a sanırı msen küçük bulanık'' dedi gevşek olmaya çalışarak.''belkide slytherinlileri sevmiyordur'' dedi göz krıptı ama dalga havası vardı onda. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Perş. 27 Ara. 2007, 21:46 | |
| Arkadan bir kahkaha duyuldu.Ash bu kahkahayi taniyordu.:"Selam Eragon.Neden Slytherinlileri sevmesin ki..dedi ve gülümsedi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Perş. 27 Ara. 2007, 21:52 | |
| Eragon gülümsedi.Kıza cevap verdi. '' ah sevgili ashley sen olduğunu anlamadım ... benim ki sadece bir tahmin ona sor'' dedi sinsice güldü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 16:16 | |
| Eragon yanlarına gelmişti ve
'' Eee- naber biri sihir tarihini mi sevmiyor''
''a sanırım sen küçük bulanık''
'' Kusura bakmayın ama pfofesör bir slytherinli diğe katılmamazlık etmediğim bir ders yok.Sadece sıkıcı olduğuna inandığım bir ders ve eğer slytherinlilere karşı olsaydım şu an Ash'le konuşuyor olmazdımk.Ama dediğimi duymadın sen az sonra iksir dersine katılacağım ve profesör slytherin bina sorumlusu.''dedi Avril.Asasını çıkartmıştı.Çok kızgındı ''Sen kime bulanık diyorsun'' dedi tehitkar bir ses tonu ile. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 16:26 | |
| out: ashley, avril ve black RP uzunluklarına dikkat edelim lütfen =) |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 16:50 | |
| '' Kusura bakmayın ama pfofesör bir slytherinli diğe katılmamazlık etmediğim bir ders yok.Sadece sıkıcı olduğuna inandığım bir ders ve eğer slytherinlilere karşı olsaydım şu an Ash'le konuşuyor olmazdımk.Ama dediğimi duymadın sen az sonra iksir dersine katılacağım ve profesör slytherin bina sorumlusu.'' dedi Avril.Asasını çıkartmıştı.Çok kızgındı ''Sen kime bulanık diyorsun'' dedi tehitkar bir ses tonu ile. Eragon hemen alaycı tonunu bıraktı ve sinirli bir hal aldı yerini oda asasını çıkarttı. ''sana diyorum varmı.Melez olduğunu biliyorum ama senide bulanık diye sayabiliriz'' dedi gerçekten sinirli bir tavır aldı ardından dalga geçerek '' aa küçük bulaığımız bana avada mı yapacakmış'' dedi ardından hemen gözlerini dışarıya çıkarttı. out:tamam yaw | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 17:28 | |
| out:önemli değilde fazla kavga etmeyelim melezlerde bulanık olmuolar
''sana diyorum varmı.Melez olduğunu biliyorum ama senide bulanık diye sayabiliriz''
'' küçük bulaığımız bana avada mı yapacakmış'' Avril kendisine bulanık denmesine kızmıştı.''belki avada yapamam ama hiç değilse bunu yapabilirim.''Avril hızla asasını Eragorn'un canını yakacak şekilde onun karnına batırdı.Ve ashley'e dönerek: - ''Lütfen buradan uzaklaşalım yoksa kendimi tutmayacağım ve bir prof bunu görürse üçümüzünde binasından puan düşer.'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 17:52 | |
| Eragon avrilin karnına asasını sokmasından kıvrıldı.'' seni küçük pislik bulanık'' dedi asasın cüppesine yerleştirdi ve oradan ayrıldı.Buna çok kızmıştı kimseden dayak yememişti.Ama kız diye ona vurmadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 18:02 | |
| out:Eragon nerde kavga orda XD
Eragon önce Avrile bulanik demisti sonra: ah sevgili ashley sen olduğunu anlamadım ... benim ki sadece bir tahmin ona sor'' dedi.Avril hemen karsilik verdi:
Kusura bakmayın ama pfofesör bir slytherinli diğe katılmamazlık etmediğim bir ders yok.Sadece sıkıcı olduğuna inandığım bir ders ve eğer slytherinlilere karşı olsaydım şu an Ash'le konuşuyor olmazdımk.Ama dediğimi duymadın sen az sonra iksir dersine katılacağım ve profesör slytherin bina sorumlusu.''dedi Avril.Asasını çıkartmıştı.Çok kızgındı''Sen kime bulanık diyorsun''deye sordu.
Eragon bir melez oldugu icin Avrili de bulanik yerine koymustu.Ashley Avrilin melez oldugunu bilmiyordu-tam birsey söyliyecekken Eragon alayci bir ses tonuyla "aa küçük bulaığımız bana avada mı yapacakmış'' dedi.Bu Avril icin agir bir laf olmusa benziyordu ama hemen asasini Eragona dogrultup''belki avada yapamam ama hiç değilse bunu yapabilirim.''Avril hızla asasını Eragorn'un canını yakacak şekilde onun karnına batırmisti.Ashley gözlerini kocaman acti.Bu mutlaka aci vermis olmaliydi.Daha sonra Avril Ashley"e dönerek:''Lütfen buradan uzaklaşalım yoksa kendimi tutmayacağım ve bir prof bunu görürse üçümüzünde binasından puan düşer.''Avril önden gidiyordu Ashley biraz orda kaldi.Eragona belli belirsiz iyimisin diye sordu.O ise Avrilin arkasindan :'' seni küçük pislik bulanık'' diye bagiriyordu.Ash bu hayir demek heralde diye düsünerek Sihir Tarihi dersine dogru gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 20:27 | |
| Avril,bu sefer YANLIZLIĞIN KOKUSU nu daha iyi duyuyordu.Hiç bu kadar aşağlınamamıştı.Babası bir muggle ise onun bir suçu yoktu.Ağlıyordu, -''Bulanık ha bulanık ha,Gözünü çıkartmadığıma dua et eragorn''dedi sinirle.Yavaşça çimlere oturdu.Zaten sinirleri iyice bozulmuştu.Çok sinirliydi.O sırada fark etmediği bir şey vardı,saçları alev rengine dönmüştü.Bu onun kızdığına işartti.Şu koskoca şatoda bir tane arkadaşının olmadığını düşünerek daha hızlı ağlamaya başladı. out:yok bi de vursaydın :lol!: | |
|
| |
Akazukin Konshin Muggle
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 36 Galleon : 12502 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/10/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 20:40 | |
| Konshin Göl Kenarına Gelmişti.Canı Çok sıkkındı dün onu Renny'i öptüğünden beri Renny ile hiç görüşmemişlerdi yada renny hep kaçıyordu.Konshin göl kenarında bunları düşünürken bir kızın ağlama sesini duydu.Yavaşa Kızın yanına doğru yürüdü."İyimisin"dedi ağlayan kıza.Neden ağladığını anlamamıştı.Ama Belliki bir nedeni vardı çünkü kız hüngür hüngür ağlıyordu."Yani Şey özel değilse nedenini öğrenebilirmiyim"dedi.Hiç Ağlayan bir kıza neden sormamıştı.Ne Kadar aptalcaydı aslında | |
|
| |
| Yanlızlığın kokusu | |
|