| Yanlızlığın kokusu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu C.tesi 29 Ara. 2007, 21:59 | |
| Avril ağlarken yanına hufflepuff lu bir çocuk gelmişti.
İyimisin" Yani Şey özel değilse nedenini öğrenebilirmiyim"dedi.
Avril: ''Hayır özel sayılmaz.Çocuğun biri ile kavga ettim,bana bulanık dedi ve yanımdaki arkadaşım babamın bir muggle olduğunu öğrendiğinde benimle gelmedi.Hiç arkadaşım yok onun için ağlıyordum''dedi burnunu çekerek.ve ekledi: -''hiç bu kadar aşağılanmamıştım bana,bulanık dedi.''ayağa kalkmıştı. | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Paz 30 Ara. 2007, 14:22 | |
| Ashley Avril"i ararken Hufflepuffli bir cocugun onunla konustugunu anladi ve biraz kulak misafiri oldu.
Avril:''Hayır özel sayılmaz.Çocuğun biri ile kavga ettim,bana bulanık dedi ve yanımdaki arkadaşım babamın bir muggle olduğunu öğrendiğinde benimle gelmedi.Hiç arkadaşım yok onun için ağlıyordum''dedi burnunu çekerek.ve ekledi: -''hiç bu kadar aşağılanmamıştım bana,bulanık dedi.''ayağa kalkmıştı Avril.
Ashley saklandigi yerden cikti.:"Bunuda nerden cikardin.Ben bulaniklardan nefret ederim.Fakat sen bir melezsin.Hem Eragon"a aldirmamalsin."dedi sonra Hufflepuffli cocugu süzdü ve gülümsedi.Daha sonra Avril"e baristik mi dermis gibi bakti. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Paz 30 Ara. 2007, 15:22 | |
| Avril herzaman barışmaya hazırdı,küsmemiştiki zaten.gözyaşlarını sildi ve 'tamam'gibisinden bir bakışla Ashley'e baktı.Sonra çocuğa döndü. -''İşte böyle.Bulanık olmadığım halde bana bulanık dedi,hemde ynı binada aynı dönemdeyiz.Aah ben ona yapcağımı bilirdim ama.'' Ayağa kalkmıştı. ''Sadece,sadece...kötü anılar hatırlttı bana..''
''Neyse,boşverin.Siz derslerinize gidin.Ben biraz daha kalmak istiyorum.''
O ikisi gittikten sonra Avril'in üzüntüsü dağılmıştı.Biraz daha yürüdükte sonra bir bank gördü.Birazoturmak iyi gelir bana diye düşündü.Birkaç adım daha yürüdükten sonra bankın önüne gelmişti.Yavaşça oturdu ve az önce Eragorn'a batırdıktan sonra asasını elinde unuttuğunu fark ett.''Aaah'' dedi kendi kendine gülümseyerek.Parmaklarıyla asayı karadı ve birşeyler mırıldandı kendi kendine.Şimdi asasının ucundan baloncuklar çıkıyordu.Bu baloncuklar bir süre sonra patlıyor ve damlacıklar halinde Avril'in yüzüne geliyordu.Avril bu baloncukları çok severdi.Küçükken plastik bir üfürgeç yardımıyla yapardı bunları,ama artık onlara ihtiyacı yoktu.
Bir yandan gülümseyerek baloncukları izliyor,bir yandan da yeni partneri Rufus'u düşünüyordu.Gerçekten ondan hoşlanmıştı. | |
|
| |
Rufus Scrimgeour Muggle
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 33 Galleon : 12642 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/08/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Ptsi 07 Ocak 2008, 11:04 | |
| Rufus yeni partneri Avril i bayadır görmüyordu.Göl kenarından gecerken avril i görmesi onu gercekten mutlu etmişti.Hemen Avril in yanına doğru yaklaştı.
Avril birşeye üzülmüş gibi görünüyordu.Kendini suçlu gibi hissetmişti.Uzun zamandır avril ın yanına uğramamıştı.
Avril le konusmadan önce michelle yanına gidip Avril in üzüntüsünün nedenini sordu.Nedenini öğrenince biraz rahatlamış aynı zamanda sinirlenmişti.Sinirlenmesinin sebebi partnerinin rahatsız edilmesiydi.
Düşüncelerini bir yana bırakıp;ilgilenmek için partnerinin yanına oturdu.Gözlerine bakarak;gözyaşlarını silmesi için ona bir mendil uzattı.
(out:hayatımda yaptıgım en uzun rp=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Ptsi 07 Ocak 2008, 17:16 | |
| Avril uzaktan Rufus'un geldiğini gördü.Tam da onu düşünürken....Avril kızardığını hissetti.Farkında değildi ama yinede ağlıyordu.Rufus yanına oturdu ve ona bir mendil uzattıı.
Avril göz yaşlarını siler silmez:
-''Selam Rufus ne haber,seni pek göremiyorum okulda,hasta felan mısın?'' Sesi endişeli çıkmıştı,onun hasta olmasından korkuyordu.Yüzü kıpkırmızı olmuştu,Rufus'un yanına gelmesi onu bayağı bir heycanlandırmıştı.Bir yandan da içinden -''Umarım kızardığımn farkına varmaz..Ah tanrım....'' | |
|
| |
Rufus Scrimgeour Muggle
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 33 Galleon : 12642 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/08/07
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 08 Ocak 2008, 12:31 | |
| ''İyidir Avril cim senden naber?''dedi Rufus.Bu arada Avril in kızardığını farkemişti;ama belli etmedi.
Avril e bakarak hafifçe gülümsedi.''Bu aralar çok yoğundum''diye devam etti Rufus.''Kusura bakma vaktim olmadığı için görüşemedik''dedi.''eee sen ne yaptın,hayat nasıl gidiyor?'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Salı 08 Ocak 2008, 16:59 | |
| Rufus Avril'e bakarak gülümsemişti.Avril'in sorusunu: ''Bu aralar çok yoğundum'' diyerek cevaplamıştı. ''Kusura bakma vaktim olmadığı için görüşemedik''dedi.''eee sen ne yaptın,hayat nasıl gidiyor?'' Avril gülümseyerek yanıtladı: -''Dersler,arkadaşlar...Nasıl geçmesi gerekirse öyle geçiyor.Biraz sıkıldım ve bunula eğleniyordum'' Asasını gösterdi.
-''Ay bu aptal şeyi elimde unutmuşum'' dedi.Tam cüppesinin iç cebine koyacakken asa diğer eline düştü.Aynı anda Avril ''Aaah'' diye küçük bir çığlık attı çünkü asanın dokunmasıyla bereber işaret parmağından bileğine kadar fazla derin olmayan ama büyük olan bir kesik kapladı. -''Ah,kendimi kontrol edemedim!'' | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yanlızlığın kokusu Çarş. 23 Ocak 2008, 22:13 | |
| Uzun süredir inaktif olduğundan dolayı, Kilit. |
|
| |
| Yanlızlığın kokusu | |
|