Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

özel bir gün..

2 posters
YazarMesaj
Renny Dawkin
Muggle
Renny Dawkin

Kadın
Galleon : 12368
Ekspresso Puanı : 0

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimeCuma 28 Ara. 2007, 23:39

Renny , Konshin ' e bu kadar yakın olmayı , aklından bile geçirmemişti.. Bahçede biraz nemli , biraz soğuk bir hava vardı..Tek ses gölden ara sıra gelen şıpırtılardı.. Hafif bir rüzgar ara sıra yaprakları oynatıyor , o da zor duyulan hışırtılara neden oluyordu..

Renny ' nin kalbi küt küt atıyordu.. Ne konuşacaklarını merak ediyordu ; ama hala yürüyorlardı ve Konshin hiçbirşey demiyordu..

Sonunda Renny , büyük bir ağacın altına geldiklerinde durdu , aralarında az bir mesafe vardı.. Renny'nin koyu mavi gözleri , şatodan gelen ışıkla daha da belli oluyordu.. Konshin' in gözlerine bakıp kafasını hafifçe yana eğdi.. "Dinliyorum.." diyerek gülümsedi..
Akazukin Konshin
Muggle
Akazukin Konshin

Erkek
Galleon : 12502

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimeCuma 28 Ara. 2007, 23:50

Konshin ile Renny o an göz göze gelmişti."Dinle"dedi ve Aniden Dudaklarına Yapıştı.Daha iki gün önce tanıştığı bir kişinin şimdi dudağına yapışmıştı.Konshin ilk defa böyle bir aşk yaşıyordu.Dudağını bıraktığında hiç bir şey demedi."Seni seviyorum"dedi.Renny'nin tepkisini düşünemiyordu.Ya Tokat Atıcaktı.Yada "Bende seviyorum"diycekti.Konshin daha sonra "Şey Özürdilerim"dedi."Bunu yapmamlıydım"dedi.Konshin renny'nin gözlerine bakamıyordu."Tamam bu hataya bi daha düştüm bi daha düşmekten bir sorun olmaz"dedi ve gene yapıştı.Bu Seferkinde hiç bir utanc hissetmiyordu.Bıraktığında hiç bir şey demedi.Yerinden kıpırdamıyordu.Bile
Renny Dawkin
Muggle
Renny Dawkin

Kadın

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimeC.tesi 29 Ara. 2007, 00:13

Renny , Konshin onu öpünce ne yapacağını bilememişti..Birkaç saniye öpüşmüşler , sonra ayrılmışlardı ve Renny pişmanlığını Konshin'in gözlerinden okuyordu.

Birşey demeden bir süre ona baktı..Konshin ise Renny ' e bakmamakta ısrar ediyor ve yere bakarak birşeyler açıklamaya çalışıyordu..Renny, Konshin ' in ona bir adım yaklaşınca "Neyse bir kere oldu , bir kere daha olmasından birşey çıkmaz.." gibi birşey söylediğini duydu ve sonra Konshin de ona yaklaşıp tekrar öptü..Ayrıldıklarında Konshin utanmış ya da pişman değil kendinden emin görünüyordu..

Konshin şimdi merakla Renny ' nin vereceği tepkiyi bekliyordu..Renny hala şoktaydı..O da Konshin'i çok seviyordu ; ama herşey biraz aniden olmuştu..

Renny kararsızlığa düşünce Konshin'in yüzünde umudu kırılmış bir ifade gördüğünü sandı..Konshin ' in gözlerindeki bir anlık mutsuzluğu farkedince Renny onu çok sevdiğini anladı ve bu sefer Konshin ' in onu öpmesini beklemeden kendisi Konshin'e daha da yaklaştı ve öptü...
Akazukin Konshin
Muggle
Akazukin Konshin

Erkek

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimeC.tesi 29 Ara. 2007, 00:32

Konshin de şaşırmıştı ama o biraz daha rahattı.bir iki dakika kalmıştı.Ama Daha sonra ayakta olduklarını fark etmişti.Kalbi yerinden çıkıcak gibiydi."Yaklaşık 10 dakikadır ayaktayız oturalımmı"dedi az buz şokun etkisindeydi.Konshin sakince oturdu.Hala inanamıyordu.Dün tanıştığı bir kızla bugün çıkıyordu.Aslında inanamadığı Konshin Renny'den okkalı bir tokat bekliyordu.Ama Öpücük onun tüm korkusunu yerle bir etmişti.Yere oturdu ve Göle baktı.Renny'e gercekten aşıktı.Konshin "Şimdi biz çıkıyormuyuz"dedi saf saf.Konshin için ilk aşk değildi ama Konshin için ilk Aşk tı.Konshin hep eğlenmek için çıkardı ama ilk defa aşık olmuştu.Konshin göle bakmaya başladı.
Renny Dawkin
Muggle
Renny Dawkin

Kadın

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimePaz 30 Ara. 2007, 21:16

Renny , Konshin ' in hafif bir şok geçirdiğini , çok şaşırdığını hissetti.Bu kadar mı az belli etmişti ? Halbuki Konshin 'i her gördüğü yerde kızarmasından , onunla konuşurken sesinin titremesinden ve ona her bakışında mavi gözlerinin koyulaşmasından bunu yeterince hissettirdiğini sanıyordu Renny..

Konshin ' in
"Yaklaşık 10 dakikadır ayaktayız oturalım mı ? " demesiyle kendine geldi.Yere oturan Konshin'in yanına bağdaş kurarak oturup koyu mavi gözleriyle önce Konshin'i süzdü.Belki de Renny onu öpünce pişman olmuştu..Renny neden böyle düşündüğünü bilmiyordu ; ama düşünüyordu işte..

Konshin gölün bu ışıkta siyah görülen sularına dalıp gitmişti..Renny onun o anda ne düşündüğünü bilmek için neler vermezdi..

Sonra Konshin'i süzmeyi bırakıp bakışlarını şatoya çevirmişti.Ne kadar da ihtişamlı görünüyordu.Ayrı bir güzelliği vardı sanki...Belki de Konshin yanında olduğu için , onu sevdiğini bildiği için böyle hissediyordu..

Renny bu duyguları ilk kez yaşıyordu.Konshin birden
"Şimdi biz çıkıyor muyuz?" diye sorunca düşüncelerinden sıyrılıp tekrar Konshin'e baktı.Çocuk nedense ona bakmıyordu bir türlü.Hep göle bakıyordu...

Renny gülümsedi ve
"Eh, sanırım öyle.." diye cevap verdi.. Ardından kendini tutamayıp devam etti "Neden bu kadar şaşırdın ? Ben seni ilk gördüğümde çok garip olmuştum..Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmıştı.Sanırım buna aşk diyorlar.Ben seni seviyorum Konshin..." deyip her ne kadar Konshin ona bakmasa da o ısrarla gözlerini onunkilere dikti...
Akazukin Konshin
Muggle
Akazukin Konshin

Erkek

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimePaz 30 Ara. 2007, 21:29

Konshin hiç birşey düşünmeden göle bakıyordu.Ama Renny'nin ona baktığını sezebiliyordu."Şimdi biz çıkıyormuyuz" sorusuna cevap alana kadar ona hiç bakmamıştı. ama "Eh, sanırım öyle.."dediğinde Konshin Kafasını çok hızlı ve şiddetli bir şekile Renny'e çevirdi.O an boynunda gelen çıt sesini duymamış değildi.Renny Konuşmasına devam ediyordu."Neden bu kadar şaşırdın ? Ben seni ilk gördüğümde çok garip olmuştum..Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmıştı.Sanırım buna aşk diyorlar.Ben seni seviyorum Konshin..."dedi Renny.Konshin hiç birşey diyemiyordu ağzı kilitlenmişti ama artık konuşmalıydı."Bende Seni seviyorum hatta ilk defa birine bu kadar içten seni seviyorum diyorum"dedi.Gözünü Renny'nin gözünden hiç ayırmıyordu daha doğrusu ayıramıyordu."İlk defa birini görür görmez elim ayağıma dolaştı.İlk defa Bir Kişinin gözlerine bakarken hiç kimseye dikkat etmedim"dedi.Konshin hayatında ilk defa bu kadar çok "ilk defa" kullanmıştı.Vede ilk defa Bu Kadar Açıktı.Bir Kıza Karşı ilk defa bu kadar ciddi ve içten konuşuyordu.Konuşması bitmesine Rağmen Gözlerini Renny'nin gözlerinden çekmiyordu.
Renny Dawkin
Muggle
Renny Dawkin

Kadın

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 18:18

Renny , Konshin' in gözlerine , başka hiçbir şeyi düşünmeden bakınca , kendini her zaman olduğundan daha güvende ve mutlu hissediyordu.Daha yeni tanıştığı birine nasıl bu kadar çok güvenebilirdi?Ama güveniyordu işte.Çok seviyordu onu...Daha birkaç dakika içinde onun kendisi için çok önemli ve değerli olduğunu anlamıştı..

İkisi de Konshin'in son dediklerinden sonra susuyordu, gözleriyle anlaşıyor gibilerdi.Birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini gözleriyle anlatıyorlardı birbirlerine.Konshin etkilenmiş gibi, hala ne olduğunu anlayamıyormuş gibi bakıyordu Renny'nin gözlerine..Renny de onu gülümseyerek izliyordu..

Sonunda Renny , daha fazla bu şekilde bakışamayacaklarını düşünmeye başladı..

Konuşacak birşeyler de gelmiyordu aklına.Kalbi hala düzene girmemişti, hala çok hızlı atıyordu..

Üşümeye başladığını da hissederek ayağa kalktı : "Hava çok soğudu.Ortak Salon'a dönelim mi artık?" diye sorup Konshin' baktı..
Akazukin Konshin
Muggle
Akazukin Konshin

Erkek

özel bir gün.. Empty
MesajKonu: Geri: özel bir gün..   özel bir gün.. Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 18:48

Konshin bir kızın gözlerine bu kadar süre baktığını hatırlamıyordu.Daha Geldiği kısa bir süre olsada aşık olmuştu.İlk arkadaşı şimdi sevglisi idi.Renny Konshin'e gülümsediğinde Konshin'i içindeki tüm sıkıntılar gitmşti ve bitmişti.Konshin Renny'nin üşüdüğünü hissetmişti.Tam içeri gidelim diyecekken.Renny Ondan Önce Konuştu."Hava çok soğudu.Ortak Salon'a dönelim mi artık?" dedi.Konshin gülümsedi.

"Tamam Çıkalım"dedi.Konshin de ayağa kalktı.Ama Beli Tutulmuştu.Hala Belli etmesede şoktan kurtulamamıştı.Buraya Aşık olacağını söyeleyecekti ama kendisi de tutamasada onu dudağından öpmüştü.Konshin dün gece gördüğü rüyayı anlatıcaktı ama "Ortak salonda anlatırım"dedi ve Ortak Salonun yolunu tuttular.

özel bir gün..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-