Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tekler Masası

+12
Ivyanne Lynn Black
Margolis Marguerite Snape
Tomm
Nymphadora Tonks
Marietta Dennise Black
Haktor Ronald Backser
Martha Lillian Grangé
Daphne Zoe Launy
Amy Grint
Tracy McGrady
Logan James Howlett
Amortentia Cécile Derwent
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Emekli Cadı

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 13572
Ekspresso Puanı : 24

Tekler Masası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 18:18

out:arkadaşlar uyarılmanıza rağmen devam ediyorsunuz! tekrarında binanızdan puan kırılacak, sürekliliğinde de rütbenizle ilgili gerkeli işlemler yapılacaktır.lütfen konuya gereken önemi gösterin!
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 37978406tk7
Galleon : 12342
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 20:45

Vanessa uzun zamandır bu partiyi bekliyordu. Okulda birkaç Hufflepuff'lıdan başka kimseyi tanımıyordu. Belki birileriyle tanışır diye bu partiye çok özen göstermişti. Sarı saçlarını gerçekten güzel yapmıştı. Gökyüzü mavisi elbisesiyle gözleri çok uyumluydu. Salona kendinden emin bir şekilde girdi ve etrafa bakınmaya başladı. Gördüğü kadarıyla herkes partneriyle ya dans ediyordu ya da masasında başbaşa oturuyordu. Vanessa da tek olduüu için bu masaya geldi ve bir ateş viskisi alıp söylenen şarkıya hafif bir şekilde eşlik etmeye başladı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 Utangga7
Galleon : 12416

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 21:37

Tatyana balo için hazırlandı.Saçları sapsarı beline kadar uzundu.Gök mavisi üzeri minik taşlarla süslü bir gece elbisesi giymişti.Gözleri de mavi olduğu için arkadaşları kıyafetini ona çok yakıştırmıştı.Salonun kapısına geldi ve büyük bir heyecanla kapıyı açtı.
İçeri adım attığında gördüğü güzellik karşısında o kadar büyülendi ki!Salonda büyük çam ağaçları üzerleri renk renk süslerle süslenmişti.Büyük yaldızlı tavana baktı.Dışarda kar yağıyordu.Tatyana salonun güzelliği karşısında o kadar çok büyülenmişti ki kapının önünde taklıp kamıştı.İçeri doğru yürüdü ve salondakilere bir göz gezdirdi.Ölü büyücüler derneğine ait olan masada profesörler vardı.Tatyana tekli masaya geçti ve lily'i beklemeye başladı.Baloya o da gelcekti.Öbür arkadaşı lily ise Tetisheri ile baloya gidecekti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/tat
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 43772825vu8
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 21:43

Avril bu güzel müzik eşliğinde dans ediyordu.Sahneye çok yakın bir yerdeydi,şarkıcıyla neredeyse yüzyüzeydi.Biraz etrafına bakındı.Daha önce derslerden tanıdığı bir kızı görmüştü,onunda saçları kendisininki gib sapsarıydı.Kızın tek başına olduğunu görünce yanındaki Martha'ya
-''Birkaç dakikasonra geri geleceğim''Dedi.
Birkaç saniye sonra hufflepuff'lu kızın yanındaydı.

-''Merhaba,ben Avril.''
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 21:53

Vanessa'nın aklı salonun hazırlanışına takılmıştı. Gerçekten süper hazırlanmıştı. Sonra gözleri dans pistine çevrildi. Herkes dans ediyordu. Ya eşli ya da tek. Bir anda içinde dans etme isteği doğdu. Ama tek başına piste çıkmak saçma olur diye düşündü ve ateş viskisine devam etti.

Tam bu arada Ravenclaw'dan bir kız ona doğru ir kız gelmeye başladı. Gerçekten çok güzel görünüyordu. Yalnız olmasına şaşırdı. Kız Vanessaya yönelip "-''Merhaba,ben Avril.''" dedi. Vanessa da hemen "Meraba, Vanessa" dedi ve elini uzattı.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 22:02

Avrilin kendisini tanıtmasının ardından kız

"Meraba, Vanessa" dedi ve elini uzattı.Avril bu elisıktı.
-''Tanıştığımıza memnun oldum Vanessa.''Bu arada kızın elbisesinin gerçekten çok güzel olduğunun farkına vardı.
-''Elbisen ne kadar güzel öyle,en sevdiğim renk''Avril gerçektende bu rengi çok severdi.Sonra kzı şaşırtmak için Onun gözlerinin içine baktı ve mavi olan gözlerini yeşile çevirdi.
-''İngilizmisin'' Diye sordu
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 22:33

"Bende memnun oldum Avril" dedi.
''Elbisen ne kadar güzel öyle,en sevdiğim renk" dedi. Vanessa "Çok teşekkür ederim canım. Bu arada sende çok güzel olmuşsun" dedi gülümseyerek. Kızın gözlerini farketmişti.

Kızın "İngilizmisin?" sorusuna "Evet, sen?" diye cevap verdi. Kıza gittikçe kanı kaynıyordu.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 22:39

Avril'in ''ingilizmisin''sorusuna
Vanessa ''Evet,sen'' Demişti.

-''Ben yarı ingilizim.Annem İspanyoldur,İsmimden anlamadınmı''Dedi gülerek.''Ağabeyim var bir tane İspanya'da okuyor.O da büyücüdür.birde...''Sözün tam burasında sesi çatladı Avril'in
''Birde...İkizim vardıAmy'di ismi.O,birkaç yıl önce bu gün ölmüştü.''Sonra yapmacık bir neşeyle
-''Neyse...Neyse boşver sen onu.Soyadın lestrange,onlarla akrabamısın?''
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 22:57

-''Ben yarı ingilizim.Annem İspanyoldur,İsmimden anlamadınmı" dedi kız
"Hiç dikkat etmemiştim" dedi gülerek Vanessa. sonra da Avril kız kardeşin bahsetti. "Şey ben üzüldüm" dedi Vanessa gerçekten üzülmüştü. Böyle bir günde böyle bir anı...

"Evet Lestrange'lerdenim.Ama onların safkan takıntısı vardır. Bende yoktur. Lestrange ailesi ölümyiyenlerden oluşur. Bense şimdilik tarafsızım"dedi Vanessa.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 23:05

Avril gülümsedi
-''Umarım hep tarfsız kalırsın.Ölümyiyen olmandan daha iyidir.Benim babam bir muggle'dır.Annem büyücü ama iyi tarftadır her zaman''
Avril sustu.Masada içkisi kalmıştı.Gidip onu getirdi.Yudumlarken sordu
-''Sizin binada kaç tane ölüm yiyen var acaba?''
işte bunu gerçekten çok merak ediyordu.
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 23:32

Vanessa gülerek "İşte onu zaman gösterir. Melezsin yani" dedi. Avril içki almaya gitmişti. Geldiğinde sorduğu soru -''Sizin binada kaç tane ölüm yiyen var acaba?' idi.

Vanessa şaşırarak "Bilmiyorum. Hufflepuff'tan pek kimseyi tanımıyorum. Ravenclaw'da kaç kişi var ölümyiyen olan" dedi. Acaba ilerde tarafsız mı kalırdı. Ölümyiyen olmayı istemezdi. Yoldaşlığı düşünmek lazımdı. Neyse onu zaman gösterir dye düşündü ve Avrili dinledi.
Adéline Michelle Malfoy
Muggle

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 Glensuratdw9
Galleon : 12369

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 23:41

Ash tekler masasında hem arkadaşlarını bekliyor hem de bır şeyler içiyordu.Annesi ona alkolü yasaklamıştı.Ashley de annesi yasakladı için içiyordu.Kurallardan nefret ederdi.Annesi kuralların rahat yaşam için gereklei olduğunu söylediğinde o zaman rahat yaşamak istemiyorum demişti.Kaç yaşındaydı o zaman?Hatırlamıyordu.Hatırlamak da istemiyordu.Annesi ona her zaman bebek muamelesi yapmıştı.Anılar canlanıyordu.Hayır şimdi evini düşünmek istemiyordu.Bunları düşünürken herkezin ona bakmasından rahatsız olmustu.Saçları..... Saçlarına baktı hemen maviydiler.Mutlaka bir palyaçoya benziyor olmalıyım diye düşündü ve eski haline dönüştürdü onları.Kızlar nerede kalmışlardı.Biraz daha ilerledi.Avrili görmüştü.Ama o birileriyle konuşuyordu.Rahatsız etmek istemezdi.Artık canı sıkılmaya başlamıştı.Dans etmek istiyordu fakat kimse yoktu.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/_as
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 23:48

Avril bir yandan vanessa ile konuşurken Ashley'i görmüştü.Ancak Vanessa'yı bırakamazdı,Ashley'in de canı sıkılıyordu galiba.Onun buraya gelmesini sağlayan bir şey yaratmalıydı.Sonra buldu.Ashley'in saçları masmavi olmuştu.Gözgöze geldiklerinde işaret vermek için saçlarını önce maviye çevirdi,sonrada ''gel'' diyebilmek içi gözlerini kıpkırmızı yaptı.İşaretin alınmış olmaısını umuyordu.İçinden''Vanessa herhalde saçlarımın neden renk değiştirdiğini merak etmiş olmalı'' dedi içinden
-''Şey Vanesa,Arkanda bir arkadaşım var.
Herkezin ortasında ''Buraya gel''diye bağırmam doğru olmazdı o yüzden ''buraya gel'' anlamında değiştirdim rengimi'' dedi azıcık mahçup bir şekilde.

eski haline geri döndü.
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 31 Ara. 2007, 23:57

Tatyana lilyi beklerken salon bayağı kalabalık olmaya başlamıştı.Lily gelmemişti.Heralde bir aksilik oldu diye düşündü Tatyana.İlerde aynı binada olduğunu bildiği Avril vardı.Yanında ki bir kızla konuşuyordu.Onlara doğru yürümeye başladı.''Slm ben Tatyana ravenclowdayım diyerek kendini tanıttı.'' Avril zaten onu biliyordu.=white]].Fakat avril'in konuştuğu kızla daha önce tanışmamamıştı.İlk defa şimdi tanışacaktı.Bu balo arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesi için gerçekten çok güzel diye düşündü Tatyana.Ve kızların cevaplarını bekledi.
Adéline Michelle Malfoy
Muggle

Kadın
Ruh hali : Tekler Masası - Sayfa 2 Glensuratdw9
Galleon : 12369

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:02

Ashley Avril'in saclarının mavi gözlerinin kırmızı olmasına ilk önce anlam veremedı fakat sonra anladı.Yanında Hufflepufflı bir kız vardı.Kapıdada Vanessa görünmüştü.
Ash Vanessanın yanına gitmeliydi çünkü onunla ve dennise ile sözleşmişlerdi.Avrilin yanına gitmeden onunla nasıl anlaşabileceğini düşündü.Siyah olumsuz bir renkti.Bunu kullanarak ona başka bir yere gideceğini anlatabilirdi.Saçlarını siyaha dönüştürdü ve ona el salladı.Kendi masalarına doğru ilerledi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/_as
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:07

Vanessa Avirlle konuşurken yanlarına bir kız yaklaştı. Avrille tanıştıkları belliydi. ''Slm ben Tatyana ravenclowdayım" dedi sonra da.

Vanessa da hemen gülümseyerek
"Merhaba ben de Vanessa, Hufflepuff. Memnun oldum" dedi. "Parti nasıl gidiyor" dedi gülümseyerek.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:24

out:Vanessa cığım rpler en az 5satır olmalıdır.

''Selam tatyana naber'' dedi avril ateşviskisinden bir yudum alarak.sonra Ashley'in kapıya yöneldiğini gördü.
Mesajı aldığından emindi,bir selam bile vermeden gitmesi onu gücendirmişti.
''Bir nedeni vardır belkide''dedi.
ateşviskisinin geri kalnını bir dikişte içti ve bitirdi.Vanessa ve tatyana'ya:

-''Ateşviskisi almaya gidiyorum,istermisiniz''diye sordu.
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:38

OUT: Pardon bundan sonra dikkat ederim

Anlaşılan o ki Avril Ashley'e gücenmişti. Sanki biraz haklıydı. Ama Avril fazla içmeye başlamıştı.

"Hey...Biraz yavaş ol. Çok içiyorsun" dedi Vanessa kızgın bir ses tonuyla. "Ben birşey istemiyorum. Sende içme artık"
Vanessa da fazla içmişti sanki. Hafif başı dönüyordu. Bu kadar ateşviskisine alışmamıştı.

Avril bu kadar içmeye alışkın mıydı diye merak etti. Kötü birşey olmasından korktu.
"Bak en iyisi biraz dans edelim. Açılırsın" dedi Avril ve Tatyana'ya.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:45

"Hey...Biraz yavaş ol. Çok içiyorsun"

"Bak en iyisi biraz dans edelim. Açılırsın"

Avril utanmıştı.''Evet haklısın,bundan fazla içki bana zaralı olabilir.Gerçi çok canım çekti ama boşver mantıklı olan senin dediğin'' gülümsedi:
-''BNiraz dans...hımmm...kulağa hoş geliyor ama slov çalıyor.hem..''Saatine baktı
''Aman tanrım sadece 15 dakika kalmış,gitmesek iyi olacak sanki...Am sen ve tatyana istiyorsanız olur.!''
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 00:52

Avril 'Evet haklısın,bundan fazla içki bana zaralı olabilir.Gerçi çok canım çekti ama boşver mantıklı olan senin dediğin'' demişti.

"Ne kadar canın çekerse çeksin artık içmemelisin" dedi. Avril saatine baktı ve ''Aman tanrım sadece 15 dakika kalmış,gitmesek iyi olacak sanki...Am sen ve tatyana istiyorsanız olur.!''
Vanessa hemen "15 dk.mız kaldıysa kalsın o zaman. Slov şarkılarda dans etmek için bir partnere ihtiyacımız var sanki" dedi gülerek. "E bari yeni yıla girmeyi bekleyelim"
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 01:06

15 dk.mız kaldıysa kalsın o zaman. Slov şarkılarda dans etmek için bir partnere ihtiyacımız var sanki"
E bari yeni yıla girmeyi bekleyelim"

birkaç dakika sonra sayıyorlardı:
-''10...9...8...7...6...5....4...3...2...1.. ve 0''
birden konfetiler yağmaya başladı.Avril vaenssa ve tatyana'ya döndü
-'2İyi yıllar kızlar'2
ilk önce Vanessa'ya sarıldı ve sonra tatyana'ya.Ardından:
-''Umarım hepimiz için iyi bir yıl olur''
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 01:20

Tatyana yeni arkadaslar edindiği için çok mutluydu.Hep beraber geriye doğru saymaya başladılar.Ve yeni yıla hep birlikte girdiler.Çok güzel bir andı.Tatyana Coşkuyla arkadaşlarına sarıldı.Avrıi ''''Umarım hepimiz için iyi bir yıl olur'' dedi.
Tatyana ' da evet umarım bu yıl hepimiz için iyi güzel mutlu bir yıl olur'' dedi.
Haydi kızlar bizde dans edelim diye arkadaşlarına seslendi Tatyana.Pistte güzel bir müzik çalıyordu.''Ee yeter oturduk ama haydi kızlar ''dedi Tatyana.
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 01:23

Geri sayım bittikten sonra konfetiler yağmaya başladı. Vanessa Avril'l sarıldıktan sonra Tatyana'ya sarıldı.
"Mutlu yıllar kızlar" dedi Vanessa.
Herkes sevinç çığlıkları atarken Vanessa'yı yine düşünceler sarmıştı. Yeni yıla sadece Hogwarts da bir kaç kişiyi tanıyarak girmişti. Muggle'ların bir sözünü duymuştu. Yeni yıla nasıl girersen bütün sene öyle geçer diye. Umarım gerçek arkadaşlıklara adım atarlardı. Birden hala partide oldğunu farketti ve kendine geldi.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 01:43

Avril çoktan esnemeye başlamıştı ki Tatyana'dan:
Haydi kızlar bizde dans edelim
lafını duymuştu.Avril'in hem uykusu gelmişti,hemde bir kadeh içkiyle hafiften sarhoş olmuş gibiydi,başı dönüyordu.Kızlarla kalmayı gerçekten çok isterdi ama hem annesine ve ağabeyibe mektup yazmak zorundaydı,hemde çok uykusu vardı.:-
''Kızlar''dedi''Benim hem çok uykum var hemde mekup yazmalıyım.Çok isterdim sizinle kalmayı ama uyumak zorundayım özür dilerim''
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Tekler Masası   Tekler Masası - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Ocak 2008, 01:53

Vanessa Avril'in sözlerine sevinmişti. Çünkü onunda başı dönüyordu. Dans edecek durumda değildi. Ama ayıp olur diye söylemekten çekniyordu. Avril söyleyince;
"Tatyana kusura bakmazsan bende Avirl'le gideyim. Başım dönmeye başladı. Dans edecek durumda değilim"dedi ve "Avril bekle bende geliyorum" dedi ve balodan ayrıldı. Balo düşündüğü gibi geçmemişti. Daha çok kişiyle tanışmayı bekliyordu. Belki birdahaki sefere diye düşündü ve salondan yorgun bir şekilde ayrıldı.

Tekler Masası
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Tekler (Partnersiz Particiler)