| Haktor Ronald Backser-Amy Grint | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Haktor Ronald Backser Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Galleon : 12370 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 22:21 | |
| Haktor,noel balosuna kimseyi bulmamıştı bu yüzden çok üzgündü.düşünceli bir vaziyeyette yılbaşı balosunun olduğu yere doğru ilerliyordu.balonun olmadığı yerden 2 metre gerisinde, üstüne başına baktı içinden üzerinde annesinin gönderdiği dedesinden kalmış ve ondan öncede dayısının giydiği balo giysisini yollamıştı Haktor'a.nihayetinde balonun olduğu yere vardı ve etrafına bakmadan önlerden bir masaya oturdu.canı sıkkın bir vaziyette; -ne işim var benim baloda yha
dedi çünkü kendine partner bulamamıştı ve canı çok sıkkındı.baloda kimler var düşüncesiyle etrafına baktı ve muggle araştırma dersliğinde ödev isteyen kızı gördü ismi amy di yada haktor öyle hatırluyordu;ilk önce o nun olup olmadığına karar veremedi çünkü üzerindeki elbise o kadar yakışmış li...;
- acaba teklif etsem mi? -hayır olmaz erkek arkadaşı vardır kesin
dedi ve bir süre amy e gözlerini kaçırarak baktı hiç bir erkek ona teklif etmiyordu;
-sanırım erkek arkadaşı yok!
dedi ve içinden sevinerek oturduğu yerden kalktı ve utangaç ve heyecanlı bir şekilde onun oturduğu masanın önünde durdu.
masadaki herkes ona bakıyordu yüzünün kızardığını farketti.ses tonunu ayarlayarak;
amy nin önünde belini biraz büktü ve;
-isminiz amy di değil mi?
dedi amy kafasıyla onayladıktan sonra heyecanlı bir şekilde kekeleyerek;
-acaba baloda partnerin yoksa şey acaba baloda partnerim oluırmusun? dedi ve derin,derin soluk alarak amy nin cevabını bekledi... | |
|
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 22:25 | |
| Amy yanına haktor gelince biraz meraklandı acaba ne diyecek diye içinden düşündü. Haktor "Partnerim olur musun" deyince çok sevindi. Haktor'a "evet" dedi."Büyük bir mutlulukla partnerin olurum" dedi. Amy biraz utanmıştı ama mutluydu.Çünkü partneri olmadığı için çok üzülmüştü baloya gelirken. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Galleon : 12370 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Haktor,biraz sevinç ve birazda heyecan ile amy e bakakaldı.çünkü amy nin teklifini kabul etmeyeceği düşüncesi ile teklif etmişti.çünkü o kadar güzeldiki mutlaka bir erkek arkadaşı vardır diye düşünmüştü.ama artık kabul etmişti ve haktor mutluluktan hogwarts ın etrafında koşabilirdi.
Haktor bir an ne yapacağını şaşırdı çünkü ilk defa baloya geliyor ve ilk defa bir kız teklifini kabul etmişti bir an ne yapmalıyım acaba diye düşündü.
ve acaba başka masaya devet etsem garip olurmu dedi ve;
-acaba mahsuru yoksa yani diğer kız arkadaşlarına ayıp olmas ise karşıdaki masaya oturalım mı? dedi.ama derken yüreği ağzına gelecek gibi idi.bir an çok utanmıştı.içinde volkanlar patlıyor için için terliyordu. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Amy çok mutluydu.Haktor biraz düşünceliydi sanki Amy'ye bir şey demek istiyordu ama diyemiyordu. Haktor "acaba mahsuru yoksa yani diğer kız arkadaşlarına ayıp olmas ise karşıdaki masaya oturalım mı?"dediğinde Amy bir kere daha şok olmuştu ve Haktor'a "Tabi ki oturabiliriz"dedi. Amy kendine inanamıyordu.Beraber gidip bir masaya oturdular.Amy'nin yanakları kızarmış,çok utanmıştı ama mutluydu.Haktor'un da Amy'den bir farkı yoktu o da çok utanmış gözüküyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 22:26 | |
| Haktor,o kadar çok utanmıştı ki,içinden utancınımı bastıracağına veya amy le nasıl sohbet edeceğine karar vememiş bi vaziyette elini boynuna götürdü ve flor unu biraz gevşetti.birden terlediğini hissetti ve masada duran selpağı alarak yüzünü bir hamlede sildi ve cebine sıkıştırdı.heyecanı yatışmamıştı.amy nin yüzüne bakmaya utanıyordu.ama bakmalıydı o davet etti ve amy i sıkmamalıydı.bunları biliyordu ama heyecanın yatıştırmanın yollarını arıyordu masada önlerinde duran suyu farketti ve bardağına koyarak bir kaç yudum içti.amy'e bakarak bardağına su doldurayım mı amy dedi ve ayağa kalktı amy nin önüne uzanarak su bardağını tamamiyle doldurdu.
Ama eksik olan birşey vardı amy'i sıkmaktan korkuyordu içinden;
-Amy ile erkek muhabbeti edemem yha.
Ama ne konuşacağına karar vermekte zorlanıyordu.bir an kalkıp gitmek geldi içinden ama Haktor u masada tutan bir güzellik vardı ve bunun farkındaydı.Haktor iç dünyasında boğulurken heyecanın yatıştığını farketti ve;
-Amy ilk önce teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim gerçekten. -Yani baloya gelmemeyi dahi düşündüm ama herkes gelmişti yani benim gelmemem olmazdı.
Biran şaçmaladığının farkına vardı;
-Özür dilerim amy biraz heyecanlıyımda.
Dedi utanarak... | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 22:39 | |
| Haktor "Özür dilerim amy biraz heyecanlıyımda"demişti ama Amy Haktor'dan daha heycanlıydı. Haktor'a "Bende heyecanlıyım özür dilemene gerek yok."dedi. Amy'nin heyecandan adeta tüm vücudu titriyordu.Haktor'a bakarken heyecanını saklamaya çalışsada Haktor'dan heyecanını saklayamıyordu.Güzel bir müzik çalmaya başlamıştı. Amy İçinden "keşke dansa kaldırsada biraz dans etsek" dedi ve Haktor'a baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 23:02 | |
| Haktor,amy'nin:
-Bende heyecanlıyım özür dilemene gerek yok.
Cevabını aldığında içindeki volkanlar dinmiş ve kalp atışları normale gelmişti.Haktor heyecanlı olmasını fazla sevmezdi çünkü heyecanlı olduğunda eli ayağına dolaşıyor.zaten sakar olan Haktor iyice çekilmez oluyordu.birden çok hoş ve dans müziği çaldığını farketti amy den farklı bir yere bakarak;
-oo lanet olsun...
İçte o an gelmişti arkadaşlarının iple çektiği ve merak ettiği o an gelmişti ******* Haktor hufflepuff yatakhanesinde arkadaşlarının balo gecesi hakkında gece yarısına kadar süren yorumlarından biraz bezmişti.gece yarılarına kadar dans provası yapıyorlardı arkadaşları .Ve haktor o uykusuz geçen geceler yüzünden arkadaşlarına bile küsmüştü. Müzik sesi geldiğinde;
-Keşke bende prova yapsaydım
Dedi bir an ama artık çaresi yoktu arkadaşlarından gördüğü ve onlara kızarken farkettiği hareketleri kullanacaktı
******* Haktor,heyecanlı olmasına rağmen mutluluk duyuyordu.çünkü partinin en güzel kızlarından birisi onun balodaki partneri olmuştu. Haktor.herkesi teker teker dans a kalktığını gördü.ve;
-o olamaz şimdi başlıyor.
dedi ve oturduğu yerden hızlıca kalkarak üstüne kısık gözler ile baktı ve amy e doğru iki-üç adım atarak utangaç bir vaziyette;
-bu dansı bana lütfedermisin?
dedi ve çok şarşırdı.çünkü heyecanlı iken kekelerdi.neyseki hata yapmadan teklif etmişti şimdi en zor yer başlıyordu.amy nin elini nazik bir şekilde tutarak kalkmasını bekledi... | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Paz 30 Ara. 2007, 23:12 | |
| Amy birden daha büyük bir heyecan içine girdi Haktor sanki düşüncelerini okuyordu. Haktor "bu dansı bana lütfedermisin?"dediğinde Amy "Bende bu anı bekliyordum"dedi ve Haktor'un uzattığı elini tutarak kalktı ve piste doğru ilerlediler. Amy içinden "İyi ki prova yapmışım" dedi ve dans etmeye başladılar.Amy dans etmeyi çok seviyordu ve her türlü dansı biliyordu ve bundan çok memnundu,çünkü Amy için dans önemliydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 18:33 | |
| Haktor,dans davetini kabul eden amy e karşı hayranlık besliyordu.çünkü bir günde bu kadar heyecan yaşamamıştı.amy;
_Bende bu anı bekliyordum
dedi ve Haktor,amy nin elinden tutarak yavaş ve loş adımlar ile dans pistine doğru ilerliyordular.Haktor yutkunarak;
-mutlaka,doğru dans etmeliyim
Çünkü en küçük hatasında hogwarts'a,en önemlisi amy'e rezil olacağını biliyordu.
Haktor amy nin elinden tutarak ilerler iken dans pistine yaklaştılar.ilk önce haktor çalan müziği ayırt etmek için kulağını müziğe verdi.bu yatakhanede slow vals dedikleri dans müziğiydi.hemen yapması gerekeni aklından geçirdi,birden;
-hayır olamaz
dedi.çünkü slow vals gereği elini amy 'nin beline dolaması gereekiyordu.sıkıntıdan patlayacak bir durumda seyirci öğrencilere baktı.bazı gözler onlara bakıyordu.cesaretini toplayıp,elini amy'nin beline doğru götürdü.ama içindeki fırtınalar durmak bilmiyor beyni ile ruhu savaş içindeydi sanki.beyni böyle birşeyi kabul etmiyor fakat ruhu bunun olması için çabalıyor.
Haktor fazla uzatmadan elini amy'nin beline doladı.amy de haktor'un omuzuna elini koydu.şimdi ise amy'i kendine doğru çekmesi lazımdı.büyük bir sıkıntı bunuda başardıktan sonra amy'nin gözlerinin içine bakarak onunla dans etmeye başladı.dans ederken biran heyecanı uçup gitmişti.çünkü tek kendileri dans etmiyor herkesi dans ettiğini görünce içine serin sular boşalmıştı
Amy ile dansettiği o kadar hoşuna gidiyorduki sevinçten göklere uçacak gibiydi.bu gecenin hiç bitmemesini istercesine biraz daha,biraz daha amynin gözlerinin içine baktıyor;
-O kadar güzel gözlerin var ki amy
dedi. ancak der demez utancından yerin dibine geçecek gibi oldu.bunu nasıl demişti daha önce hiçbir kıza iltifat etmemişti,bu garipsenmeler içinde sessizce;
-Gerçekten bu benmiyim
dedi.ve amy nin ters tepki vereceğinden korkarak amy' e baktı ve biran gecenin hiç bitmemesini istedi.ve dans ederken bu gece kendini aştığını düşünüyordu.
| |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 21:38 | |
| Amy Haktor ile dans ettiği için çok mutluydu,çünkü dans etmeyi seviyordu.Amy ve Haktor dans pistine geldiğinde Haktor elini Amy'nin beline doladığında Amy çok utandı. Amy zaten çok utangaç bir kızdı.Utancını Haktor'dan saklamaya çalışıyordu ama Haktor'da anlıyordu Amy'nin heyecanlı olduğunu.Amy heyecanlandığında kıpkırmızı olur ve titremeye başlardı o an heyecanlandığı için titremekten çok korkuyordu. Yanaklarının kızardığına emindi ama titremek istemiyordu. Haktor'un "O kadar güzel gözlerin var ki amy" demesiyle Amy dahada utanmıştı. Amy'ye ilk defa böyle güzel bir söz söyleniyordu ve bundan çok mutlu olmuştu. Amy artık heyecanını yenmişti ve kendini Haktor'un kollarını bırakmıştı sanki bulutların üstünde uçuyordu. Çok mutluydu. Amy de Haktor'a "Senin gözlerinde çok güzel.İçindeki mavilikte insan sanki kayboluyor" dedi ve bu sözü nasıl dedi kendiside anlamadı,çünkü birden ağzından çıkmıştı.Söyledikten biraz sonra biraz utandı ama gözlerine bakınca rahatlıyordu Amy.Amy çook mutluydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 21:59 | |
| Haktor,artık herkes gibi heyecanını bastırmış bir şekilde amy ile dans ediyordu.bir yandanda dans ederken adımlaına dikkat ediyordu.çünkü bu gibi özel günlerde bir sakarlık yapıp günü maafetmekten korkardı.bu yüzden dans ederken biryandada kısık gözler ile ayaklarına bakıyor bir sakarlık yapmamak için elinden geleni yapıyordu.
Haktor,dans tam olarak slow vals ine kendini kaptırmış ike birden müzik değişti viyana vals'i çalmaya başladı.
-olamaz
Çünkü viyana vals'ında hızlı dans edilir diye biliyordu.slow vals ini daha zor yapabilen haktor viyana vals i girinca tam olarak konsantiresyonunu topladı,büyük bir kayret ile yanında dans edenlere uymaya çalışarak,onlara ayak uydurmaya çalışıyordu
birden dans pistindeki perdede dans müzikleri listesini gördü;
- vals -foxtrot - tango -quickstep -viyana valsi -rumba -cha cha cha - swing -live -samba -mambo -bolero -paso doble
Tam olarak liste bu idi.birden haktor gözlerini büyüterek içinden;
-bunlarda nedir böyle
Dedi ilerdeki dansların nasıl birşey olduklarından emin olmayarak dudak büzdü.ölümünü bekleyen idamlık mahkum gibi sıradaki dans müziklerini sırasıyla geçmeye çalışıyordu.ve içinde bir kere daha;
-keşke prova yapsaydım
dedi.
| |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 22:15 | |
| Amy tam dansa konsantre olmuşken birden müzik değişti ve çalan müzik Viyana Valsi'nin müziğiydi. Amy'nin en sevdiği danslardan biriydi. Amy hareketli dansları severdi ama dansın birden değişmesine biraz gıcık olmuştu. Amy Haktor'a "Yaşasın!Bu dans benim en sevdiğim danslardan biridir" dedi ve kendini dansa verdi. Bu dansı iyi biliyordu ve provaların da dansta iyi olmasına bir katkısı oolmuştu,çünkü bilmediği bir kaç figür daha öğrenmişti. Amy Haktor'un dansta iyi olmadığını anladı ama bozuntuya vermedi ona ayak hareketlerini uydurmaya çalıştı,çünkü bir dansı bilmemenin nasıl bir şey olduğunu biliyordu. Amy'de başından geçen bir olay yüzünden dansa merak sarmıştı.O günden sonra bütün dansları öğrenmiş ve dansın güzel bir şey olduğunu anlamıştı. Haktor da bir süre sora dansa ayak uydurmuş ve dansı öğrenmişti.Haktor'un çabuk öğrenmesine biraz şaşırmıştı Amy,çünkü bu dansı öğrenmek biraz zordu. Amy ve Haktor artık çok güzel dans ediyor ve Amy içinden "iyi ki baloya gelmişim" diyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 22:36 | |
| Haktor,dans etmesinin rezillik olduğunu farketti çünkü amy olağan üstü dans ediyordu.ona ayak uydurmak için elinden geleni yapsada ona yetişemiyeceğini anlar gibi oldu.ama amy e yetişmeliydi.en azından ayak uydurmalıydı.bunu yapmak için elinden geleni sarf ediyordu.içinden;
-umarım başarılı oluyorumdur!!!
dedi ve birden müziğin kesildiğini hissetti zaten yorulmuştu ve terlemiştide.müzik kesilmiş 5 dakikalık mola verilmişti.Haktor buna sevinmişti içinden;
-oh be!!!
dedi ama daha bitmemişti gece zaten bitmesinide istemiyordu.müzik biter bitmez.Haktor amy nin elinden tutarak;
-oturup birşeyler yeyip veya birşeyler içelim mi?
dedi ve amy nin cevap vermesine fırsat vermeden elinden tuttu,eski yerlerine geldiler.ve haktor sandelyeyi geri çekti. amy sandelyeye oturdu.Haktor yerine oturmadan yemek almak için iki tabak ve iki bardak aldı bardakları portakal suyu ile doldurdu.haktor alkolden hoşlanmazdı,tabakları baloda olan en nefis yemekler ile doldurdu.
-açın yolu çekilin,o pardon profesör
sözleri ile masaya geldi.tabakları ve bardakları masaya bıraktı.ve kedi sandalyesine yavaş bir biçinde oturdu.içinden;
-tekrar başlıyoruz dedi ve amy e bakarak;
-gerçekten çok güzel dans ediyorsun.nerede ve ne zaman öğrendin?.
dedi... | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 22:47 | |
| Amy ve Haktor dans ederken birden müzik durdu,5 dakikalık mola verilmişti Amy molaya sevinmişti,çünkü Viyana Valsi hareketli bir dans olduğu için yorulmuştu. Haktor "oturup birşeyler yeyip veya birşeyler içelim mi?" dedi.Amy tam cevap verecekken Haktor Amy'nin elinden tuttu ve masaya gidip Amy'yi oturttu.Haktor oturmadan direk içecek ve yiyeceklerin yanına gitmişti. Haktor'un portakal suyu getirmesine Amy çok sevinmişti,çünkü Amy portakal suyunu çok severdi. Haktor Amy'ye "gerçekten çok güzel dans ediyorsun.nerede ve ne zaman öğrendin?."diye sordu. Amy "Başımdan kötü bir olay geçti ve bende sonun da dans edebilmek için çok çalıştım ve bütün dansları öğrenmeyi çalıştım.Azmim sonucu dansların hepsini öğrendim ve dans etmeyi seviyorum.Bence sende dans etmelisin Haktor."dedi ve portakal suyundan bir yudum aldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 22:55 | |
| Haktor,küçük bir kahkaha atarak;
-gerçekten berbat dans ediyorum dimi.
dedi.ve haktor amy nin sözlerine takılmıştı,çünkü
-başımdan kötü bir olay geçti.
Demişti,ama başından ne geçtiğini söylememişti.haktor acaba erkek arkadaşıyla dans ederken mi kötü olay oldu diye merak etmişti birian kendini tutamayıp;
-peki başından geçen kötü olayı bana anlatırmısın acaba?
dedi ama korkarak demişti.çünkü amy nin yarası varsa yarasını deşmek istemezdi.ardından portakal suyunu yudumlayarak tabağından birazcık aldı. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Ptsi 31 Ara. 2007, 23:29 | |
| Amy başından geçen olayı anlatmak istemiyordu,çünkü o olayda çok utanmıştı ama Haktor'a anlatmaya karar verdi. Haktor'a başından geçenleri anlatmaya başladı. "Bundan bir-iki sene önce ben bir partiye gitmiştim ve henüz dans etmeyi hiç blmiyordum.Arkadaşlar dans ediyor,bense oturuyordum,o gün sıkıntıdan patlayabilirdim.Neyse beni bir arkadaşım sen niye dans etmiyosun kalk hadi dedi ve beni piste götürdü zorla,ben hiç dans etmeyi bilmiyorum tabi.Arkadaşlarımın hepsi çok güzel dans ediyorlar ama ben saçma sapan hareketlerle kendimi onlara uydurmaya çalışıyordum.Elbisem biraz uzundu ve ayakkabım birden elbiseme takıldı,ayak hareketlerini yanlış yaptığım için bu olayın olacağı belliydi zaten.Ben ayakkabımın elbiseme takılmasıyla yere düştüm yani kısacası rezil oldum ama o günden sonra dans dersleri almaya başladım ve sonunda bu hale geldim"dedi ve bir kahkaha attı.Haktor'a "Çok komik bir anı dimi,ben hatırladıkça gülüyorum ama o gün iyi ki düşmüşüm yoksa şu an bu kadar güzel dans edemiyecektim"dedi ve portakal suyundan bir yudum aldı ve tabağındaki yemeklerden tatmaya başladı. | |
|
| |
| |
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 21:43 | |
| Amy Haktor'un "Acaba burada veya yaşadığın yerde erkek arkadaşın var mı?"sorusana cevap verdi. "Hayır yok."dedi ve Haktor'a gülümsedi. Haktor'a "Acaba neden sordun?Merak ettim."dedi ve sorusuna ekledi; "Senin burada veya yaşadığın yerde kız arkadaşın var mı?" diye sordu.Haktor'un cevabını bekledi. Sorunun cevabını çok merak ediyordu,Amy'e göre balonun en yakışıklı partneri Haktor'du ve bundan çok memnundu. Amy Haktor'un cevabını sabırsızlıkla bekliyordu.Acaba ne diyecekti.Amy içinden; "Acaba bana çıkma teklifimi etçek!"diye düşündü. Böyle bişi olsa herhalde heyecandan bayılırdı.Amy yine kızarmaya başladığını hissetti.Amy içinden; "Dans müziği çalsada dans etsek diye düşündü.",Çünkü dans ederken Amy herşeyi unutur ve rahatlardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 22:01 | |
| Haktor,amy'nin;
-Acaba neden sordun?Merak ettim.
sorusuna;
-sadece merak ettim
dedi gülümseyerek;
-Senin burada veya yaşadığın yerde kız arkadaşın var mı?
sorusuna;
-hayır yok! ama olmasınıda isterim açıkcası
derken amy'nin gözlerinin içine bakıyordu.
-garip senin kadar güzel bir kıza nasıl da teklif etmediler.
dedi ve utanmış bir vaziyette önündeki tabağı desenlerine bakmaya başladı.haktor hep böle yapardı zaten utanınca veya sıkılınca böle yapardı.ama haktor bu durumda çok heyecanlanmış ve çok utanmıştı çünkü bir kızla bu kadar samimi konuşamazdı.
Haktor;
-Birşey daha sorabilirmiyim
dedi.der demez müzik girdi birden araya çok hoş bir dans müziğiydi;
-sanırım tango çalıyor!!! ne kadar hoş dimi!
amy'e bakarak ve içinden;
-sanırım kaldırmalıyım
dedi ve ayağa fırlayarak.üstüne kısa bir bakış attı,herşey olundaydı.zaman kaybetmeden amy'nin gözlerinin içine baktı ve;
-müzik çalmaya başladı bu güzel müzik eşliğinde dans edelim mi?
dedi ve amy nin ışıl ışıl parlayan gözlerine bakarak cevap vermesini bekledi
| |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 22:09 | |
| Amy Haktor'un "müzik çalmaya başladı bu güzel müzik eşliğinde dans edelim mi?"demesine çok mutlu oldu. Tango da sevdiği danslardan biriydi. Haktor'a "Tabi ki,büyük bir zevkle." dedi ve kalktı. Tango herçekten güzel bir danstı ve zor figürleri vardı.Amy zor olan şeyleri yapmayı severdi ve bu yüzden de tango sevdiği danslardan biriydi. Tango çiftin birbirine yakın olması gerekiyordu.Amy bu yüzden biraz utansada dansı sevdiği için ve partneride Haktor olduğu için bu dansı yapmaktan mutluluk duyuyordu. Hakto ve Amy piste doğru yürüdüler ve dansa başladılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 22:34 | |
| Haktor,gerçekten ne yapacağını bilmiyordu,amy i dansa kaldırmıştı ama tango nasıl yapılır fazla bilgisi yoktu içinden;
-şimdi ne yapacağım!!!
dedi ve piste çıktıklarında çok soğukkanlı görünmeye çalıştı.çünkü ilk dans etmeye başladığında sıkıntı basmıştı ve bazı arakdaşlarının güldüğünü gördü. bu yüzden termemek için elinden geleni yapmaya çalışacaktı.piste çıktıklarında kalbi yine hızlı çarpmaya başlamış ve heyecanlanmaya başlamıştı.tango'nun nasıl bişey olduğuna dair fazla fikirleri yoktu sadece kişileri biraz utandırdığını biliyordu o kadar bunuda akrabalarının bir düğününde görmüştü.Bir sürü ve zor adımlar vardı.birden birden yüzü değişti.rengi birden atıverdi.içinden;
-şimdi gerçekten maafoldum!!!
dedi.ama ne olursa olsun bunu başarmalıydı.birden amy'nin güzel gözlerini baktı.ve içinde bir cesaret doğduğunu hissetti.sanki ölüme giden savaşcı gibi dans etmeye hazırdı artık;
-ne olursa olsun
dedi ve amy'nin beline tangonun gereği elini doladı.amy de haktor'un omuzuna elini koydu.evet yine başlıyordu.haktor'un yüzü kızarmaya başladı.ama,olmamalıydı,terlememeliydi hiçbirşey olmamış gibi gülümseyerek amy'e baktı.amy'e baktığında içine bir cesaret doğuyor;
-ben bu işi yapabilirim
diyordu ama ne varki korkuyordu.Haktor kendini zorlamaya karar verdi ve ogün akrabalarında ne olduğunu hatırlamaya çalışıyor oradaki figürleri hatırlamak için aralıklar ile gözlerini kapatıryordu.ve birden birkaç figürde olsa aklına geldi amy'nin gözlerine bakarak;
-hadi başlayalım
dedi ve amy'i kendi ne çekerek acemi tavırları ile dans etmeye başladı. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 22:48 | |
| Amy pistte Haktor'un "hadi başlayalım" demesiyle dans etmeye başladı. Amy Haktor'un arada bir gözlernin kapamasını bir türlü anlam veremiyordu. Amy bu dansın ne kadar zor olduğunu dans etmeye başlayınca anlamıştı ama çok çalıştığı için az zorlanıyordu figürleri yaparken, provalar işe yaramıştı. Amy kendini tangoya kaptırmış dans ediyordu. Haktor'a baktığında rahatlıyor ve daha güzel dans etmeye çalışıyordu,çünkü onları izleyen bir sürü kişi vardı. Biraz dans ettikten sonra Haktor'un yorulduğunu görmüştü.Aslında Amy'de yorulmuştu. Haktor'a "Oturalım mı?" dedi ve Haktor'la masaya doğru ilerlediler.Masada otururken Haktor'a "Berbat dans ediyorum demiştin ama artık güzel dans ediyorsun.Ben prova yaparken bana katılır mısın?Dansları unutmamak için arada prova yapıyorum da!" dedi ve Haktor'un cevabını bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Salı 01 Ocak 2008, 23:04 | |
| Haktor,amy'nin;
-oturalım mı?
dedi ve Haktor'da kabul etti ve dans pistinden indiler.ama Haktor mutluydu.çünkü amy güzel dans ettiğini söyle ama bunu nezaketen söylediğini biliyordu
Amy'nin ;
-istersen benimle prova yap
demesine için için sevindi ve;
-tabi neden olmasın dedi
dedi ama bu da kötü dans ettiğinin bir göstergesiydi zaten ama önemli değildi Haktor çok mutluydu.sevincinden ne yapacağını şaşırmış bir vaziyette saatine baktı;
-ooo saat 24:12 olmuş
yani yatma vakti çoktan gelmişti.haktor yarın için endişe ediyordu çünkü yarın iki tane dersi vardı birden amy'e bakarak;
-amy balo bitmek üzere zaten herkes gidiyor istersen bizde gidelim?
dedi ve amy de bu istediğini kabul etti ama amy biraz kırgın bir ses ile evet demişti.
Haktor amy'nin elinden fransız lordları gibi tuttu ve Gryffindor ortak salonuna kadar amy'e eşlik etti haktor.merdivenlerden çıkarken tek kelime etmediler ikiside en sonunda ortak salonun kapısına geldiler.vedalaşma vakti gelmişti ikisi içinde.
Haktor utangaç bir şekilde amy'nin elinden öptü ama öperken çok utanmış ve heyecanlanmıştı.
-iyi geceler amy
dedi ve amy'i kapıdan içeri girdi.haktorda büyük bir hızla ve üzüntüyle yatakhaneye gitti | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Çarş. 02 Ocak 2008, 12:26 | |
| Amy son anda kapıdan geri döndü.Haktoru'un hızlı bir şekilde yürüdüğünü fark etti.Arkasından koştu. Haktor'a "İyi geceler" dedi ve yanağına bir öpücük kondurdu.Bunu yaptığına çok şaşırmıştı. Amy bunu nasıl yaptığını anlayamadı.Haktor'un yüzüne baktı ve Haktor'un da şaşırdığını gördü ve hızla yatakhaneye doğru koştu.Yatakhaneye gelince tekrar arkasına baktı ve Haktor'a gülümsedi.Yatakhaneye girince direk yatağına koştu ve yattı.Balo'nun ne kadar güzel geçti diye düşünmeye başladı.Düşünürken Amy uyuyakaldı ve rüyasında Balo'yu ve Haktor ile dans ettiğini gördü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Haktor Ronald Backser-Amy Grint Çarş. 02 Ocak 2008, 15:59 | |
| Haktor,birden ne olduğuu şarşırdı.ve tuhaf tuhaf hissettiki kendini hogwarts koridorlarında görenler sarhoş olmuş zannediyordu.Haktor;
-acaba bu rüyemı eğer rüya ise hiç uyanmak istemiyorum
dedi.Heyecanlı ve yüzü kızarmışl bir vaziyette hogwarts koridorlarında ilerliyordu,hiçbirşey umrunda değildi sanki bulutların üstünde uçuyordu.ve yatakhanenin kapısından içeri girdi.bazı öğrenciler uyumuş bazıları ise uyumamış derslerini yapıyorlardı.ama şu gerçektiki Haktor çok yorulmuştu ve yarın iki ders vardı.hemen acele ile yatağına uzandı.
Haktor yatağına uzandı uzanmasına ama amy akından çıkmıyordu içinden;
-tam hayalimdeki kız,evet çok güzel bir kız
dedi ve yavaş,yavaş uyumaya başladı. | |
|
| |
| Haktor Ronald Backser-Amy Grint | |
|