Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

1. Toplaşma

+6
Lily Johnson
Fleur Isabéllé Villiers
TeTisheri Cracksand
Tatyana Johnson
Alastor Lupin
Daphne Zoe Launy
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

1. Toplaşma - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 1. Toplaşma   1. Toplaşma - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 06 Ocak 2008, 00:32

Angelina gelen önerileri dikkatle dinledi. Emmeline de söylenenler hakkında ne düşündüğünü söylemişti. Angelina önce Tatyana'nın söylediğine yorum yaptı. Kız haklıydı. angelina da bunu bir çok kez dile getirmişti. Ancak yine de teke tek düellodan vazgeçmeyen bir kaç üye vardı. Angelina bu konunun tekrar gündeme gelmesine sevinerek konuşmaya başladı.

- "Söylediğin çok doğtu Sunstar. Ben bunu daha önce de dile getirmiştim. Ama yine de yapanlar oluyor, şimdi tekrar etmemiz iyi olacak." Herkesin yüzüne teker teker baktıktan sonra devam etti. "Arkadaşlar, şunu bilin ki teke tek yaptığınız büyüler yoldaşlığa hiçbir şey kazandırmıyor. Bir tek siz egzersiz yapmış olursunuz o kadar. Lütfen buna dikkat edelim. Gereksiz yere yorulmayalım. Ancak ikiye ikiyken aynı şey geçerli değil. İki kişi olunca her zaman bir şans vardır bunu da unutmayalım."

Daha sonra Avril'in söylediklerini düşündü. Gerçekten de mantıklıydı. Hele de söz konusu olan kritik saatler için harika bir çözümdü. Angelina bunun karışıklığa yol açmamasına dikkat etmeye çalışarak kafasındakileri açıkladı.

- "Smith'in söylediği gayet mantıklı arkadaşlar. Ayrıca böyle Sunstar'ın söylediğine de çözüm getirmiş olacağız. Bu grupları belirlemek biraz aman alabilir. Ancak önce en önemli ihitiyaç üzerinde yoğunlaşırsak, -" Derin bir nefes aldı. Bu sorumluluk gerçekten önemliydi. Savaşın kaderini belirleyebilirdi. " - söz konusu olan kritik saatler için bir grup oluşturmalıyız. Grup için gönüllü olan var mı? Şunu da unutmayın, yetişemediğiniz zamanlar yerineze başka biriyle anlaşabilirsiniz."

Gönüllülerin kimler olacağını daha doğrusu gönüllü olup olmayacağını merak ediyordu. Bu oldukça sorumluluk isteyen bir görevdi ve herkes yapamazdı. Ancak bir kişi bile belirli bir düzeyde Ölüm Yiyenlerle başa çıkabilirdi.

**

Out: Arkadaşlar gönüllü olacaklar cumartesi günleri belirtilen saatte girip giremeyceklerini iyice düşünsünler. Çünkü buna gerçekten ihtiyacımız var. Bu gruptan biri giremediği zaman yerine birini koyabilir.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : 1. Toplaşma - Sayfa 2 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: 1. Toplaşma   1. Toplaşma - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 06 Ocak 2008, 16:31

Önerisinin mantıklı bulunması Avril'i çok mutlu etmişti.Zaten her zaman mantıklı kararlar almak isterdi.Prof.Johnson'ın sorusuyla irkidi.
- söz konusu olan kritik saatler için bir grup oluşturmalıyız. Grup için gönüllü olan var mı? Şunu da unutmayın, yetişemediğiniz zamanlar yerineze başka biriyle anlaşabilirsiniz."

Avril o kritik saatlerde genellikle boş boş oturuyor olurdu.Bu yüzden gönüllü olabilirdi.
-''Ben gönüllüyüm''
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 1. Toplaşma   1. Toplaşma - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 09 Ocak 2008, 21:14

Bir süre hiç kimseden ses çıkmadı. Angelina kimsenin gönüllü olmayacağını düşünmeye başlamıştı ki Avril konuştu. "Ben gönüllüyüm." Angelina'nın içi biraz olsun rahatlamıştı. Ama bir tek kişi yeterli değildi. Çok fazla etkili olamazdı. Angelina derin bir nefes alıp tekrar konuşmaya başladı.

- "Teşekkürler Smith. Eee.. başka gönüllü yok mu? Bu zorlu görevde Smith'i yanlız mı bırakacağız."

Bir süre durakladı kimseden ses çıkmayınca devam etti. Bu durum biraz canını sıkmıştı. Çünkü her zaman müsait olamıyordu Avril'e yardım etmek için.

- "Madem öyle Avril bundan sonra sen kritik saatlerden sorumlusun. Görevin o saatte Öülm Yiyenleri büyük ölçüde yavaşlatmak hatta durdurmak. Bunun için çok hızlı olmalısın. Ayrıca o saatte karşılaştığın her Yoldaşlık üyesine haber vermek de senin görevin. Arkadaşların en azından bu çağrılara olumlu cevap vereceğini düşünüyorum."

Avril kendinden ve görevinden memnun görünüyordu. Angelina henüz birinci sınıfta olan bir kıza bu zorlu görevi yüklemekte hata yapıp yapmadığından emin olamadı. Ama Avril'in başarabileceğini düşünüyordu. Gerekirse ona yardımcı olabilirdi. Saatine baktı. Vakit oldukça ilerlemişti. Toplantıyı bitirebilirdi.

- "Eğer soracağınız ya da ekleyeceğiniz bir şey yoksa toplantı sona ermiştir. Çıkarken dikkatli olursanız sevinirim. Kimsenin sizi takip etmediğine emin olun. Bir dahaki toplantıda görüşmek üzere."

Fleur ve Emmeline'e beklemelerini işaret ettikten sonra herkesin çıkmasını izledi. Beklerken balkabağı suyunu bitirdi ve bardağını mutfağa yolladı. Toplantı oldukça iyi geçmişti. Kendi kendine gülümsedi.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : 1. Toplaşma - Sayfa 2 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: 1. Toplaşma   1. Toplaşma - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 11 Ocak 2008, 17:29

- "Madem öyle Avril bundan sonra sen kritik saatlerden sorumlusun. Görevin o saatte Öülm Yiyenleri büyük ölçüde yavaşlatmak hatta durdurmak. Bunun için çok hızlı olmalısın. Ayrıca o saatte karşılaştığın her Yoldaşlık üyesine haber vermek de senin görevin. Arkadaşların en azından bu çağrılara olumlu cevap vereceğini düşünüyorum."
Demişti angelina.Avril ne kadar mutlu görünsede böyle bir işin altından kalkmanın zor olduğunu düşünüyordu.Bir yandan da

'' Ya o ssırada hiç kimse yardıma gelmezse'' Diye düşünüyordu.Profesör Johnson konuşmasını bitirmişti.Mutfağa geçmişti.Artık herkes kalkmıştı.Avril sadece birkaç saniye Rufus'a baktıktan sonra o da ayaklandı.

Kolundaki saate baktı.Saat 23:30 olmuştu.

''Gerçekten çok geç olmuş'' dedi içinden.

Koridordaki porteleri uyandırmamak için parmaklarının ucuna basarak holü geçti.Kapıya ulaştı.Kapının tokmağını çevirdiği sırada dışarıdan gelen buz gibi esinti yüzünü yaladı.Bu çok hoşuna gitmişti.

out:yoldaşlıktan kimse o sırada sitede olmazsa nasıl haber vereceğim bir çoğunuzun msn si bile yok bende
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 1. Toplaşma   1. Toplaşma - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 12 Ocak 2008, 00:39

out: msn ler adlı başlıktan ekleyebilirsin. Ayrıca zaten kimse olmazsa yapabileceğin bir şey yok sadece karşı büyü atıp etkisini azaltman bile işe yarayabilir. Ben genelde olmaya çalışıyorum zaten. Sitede olanlara da pm ile ulaşabilirsin.

Başlık, kilit.

1. Toplaşma
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2