Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kutlamadan Sonra

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın
Ruh hali : Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Utangga7
Galleon : 12380
Ekspresso Puanı : 0

Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 07 Ocak 2008, 22:03

Haktor Amy'ye "ee ailenden bahset kimlerdir demişti ve Amy'de Haktor'un sorusuna karşılık verdi.
Amy;
"Ailem safkan büyücü,annem ve babam da Gryffindor'luydular.Bir kardeşim var ama daha küçük adı:Emily.Annem:Jennifer Grint.babam:Zac Grint.İşte böyle.Sen ailenden bahseder misin?"
dedi ve Haktor' a gülümsedi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amy
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek
Ruh hali : Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Glensuratdw9
Galleon : 12370

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 08 Ocak 2008, 01:00

haktor,amy'ninde sorusu üzerinde çok rahat bir vazityette;

-aa evet bende safkan'ım.babam hogwarts dan rawenclaw'dan annem ise sangay'daki bir okulda eğitim görmüş ismi garip ve yabancı olduğu için okulun adını sevmedim

dedi ve gülümsedi.

-aslen irlandalıyım çünkü babamirlandalı,babam sihir bakanlığında çalışıyor,babamın adı
Brendanus annemin adı sukekazu

dedi ve ;

-sen nerelisin ve buraya gelmeden önce nerede oturuyodun
https://2img.net/r/ihimizer/img340/6355/rainnyrupertwd9.jpg
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 08 Ocak 2008, 12:04

Amy Haktor'un "sen nerelisin ve buraya gelmeden önce nerede oturuyodun"sorusuna cevap verdi;

"Ailem şuan Fransa'da fakat İngiltere'liyiz.Babam ejderhaları araştırıyor,bu yüzden de Fransa'ya gitmiştik ama ailem bu yaz tekrar İngiltere'ye dönmeyi düşünüyorlar.Açıkçası biz hep geziyoruz ülke ülke."
dedi ve Haktor'un nasıl bir tepki vereceğini merak etmeye başladı.
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 08 Ocak 2008, 23:07

Haktor;

-aa evet bende fransaya bir iki kez gitmiştim gerçektende çok güzel bir yer hayran kaldım dedi

ve bir an saat'e bakarak;

-saat 15:15 olmuş amy ve ben biraz sıkıldım biraz gezelim mi
dedi ve yerden bir dal parçası alarak elinde oynamaya başladı bir yandanda amy ne diyeceğini şaşırdı. ve amy'nin cevabını sabırsızlık ile bekledi.utanma,sıkılma ve sabırsızlık hisleri ile
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 08 Ocak 2008, 23:28

Haktor Amy'ye"saat 15:15 olmuş amy ve ben biraz sıkıldım biraz gezelim mi " diye sormuştu.Amy;
"Evet bende sıkıldım.Gezsek iyi olur." dedi ve Haktor'a gülümsedi.Gezerken Amy;
"Gölü çok seviyorum.Göl kenarına geldiğimde kendimi daha bir huzurlu hissediyorum.Sence de burası çok güzel değil mi?"
dedi ve Haktor'un cevabını bekledi.Cevabı beklerken Haktor'un gözlerine baktı ve kendini bulutların üstüne gibi hissetti.Bunu neden hissetti Amy'de bilmiyordu.Amy kendini Haktor'un yanında her zamankinden daha farklı,daha bir mutlu hissediyordu.Artık her akşam yatağına uzandığında Haktor'u düşünüyor ve onunla geçirdiği anılar aklına geliyordu ve Haktor'dan bir an bile ayrılsa onu özlüyordu.
Amy birden daldığını farketti ve Haktor'u dinlemeye başladı.
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 08 Ocak 2008, 23:41

Haktor;

-göl kenarında insan'a huzur verebilir ama insan mutlu olunca sıkılıyor dimi

dedi ve amy'nin dalgın hallerine şaşırarak;

-birşeyin mi var amy

dedi ve birden amy'nin canını sıktığını düşünerek göl kenarından kısık gözler ve kendisine kızarak yere baktı ve yutkunarak;

-ben çok sıkıcıyım

dedi ve kendisini suçlarcasına ve kaşlarını çatarak;

-istersen sadece göl kenarında gezmeyelim.başka yerlerede gidelim?

dedi ve amy'nin cevabını büyük bir merak ile bekleyemeye devam etti
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 09 Ocak 2008, 12:31

Haktor Amy'ye "istersen sadece göl kenarında gezmeyelim.başka yerlerede gidelim?" demişti ve Amy Haktor'a cevap verdi;
"Tamam.Nereye gidicez?"
diye sordu ve sorusuna ekledi;
"Dans etmeye gidelim mi?"
dedi.Aklına dansın gelmesi Amy için çok güzel oldu.Dansı seviyordu.Haktor'un nasıl bir cevap vereceğini merak etmeye başladı,çünkü Haktor biraz düşünceliydi.Amy içinden;
"Keşke dansa davet etmeseydim.Haktor biraz üzüldü sanırım!"
dedi ve o anbirden ayağı burkuldu ve neredeyse yere düşüyordu.
Ayağı burkulduğunda küçük bir çığlık attı.Haktor şaşırmış bir durumda Amy'ye bakıyordu,o an ne oldu o da anlayamamıştı.Amy Haktor'a "Ayağımı burktum çok acıyo!" dedi ve Haktor'un kolundan tuttu.
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 18 Ocak 2008, 22:34

Haktor,amy'nin teklifini normal ve zorunlu bir şekilde kabul edecekti yanlızca nasıl evet diyeceğini ve nası lafına başlayacağını düşünüyordu.ve biran amy sarsıldı ve kısa bir çığlık attı,haktor çok çok şarşırdı birden ne olduğunu anlqmadı şaşkınlık içinde amy nin ayaklarına baktı,amy;

Ayağımı burktum çok acıyo!

haktor,birden telaşlanarak amy'nin yere oturnması için kolundan çok dikkatli bir şekilde tuttu, ve amy yavaşca yere oturdu.

haktor zaman kaybetmeden ve merak içinden amy'nin ayağını sıyırdı ve ayağına dokunarak şiş olduğunu hissetti;

-amy yürüye bilirmisin dedi

ama amy acı içinde kıvranıyordu.aklına bir yöntem gelmişti ama bunu yapamazdı,en azından utancından yerin dibine geçerdi.ama bir yandan amy'nin acı dolu surat ifadesini görünce çıldıracak gibi oluyordu.haktor bir kaç saniyelik bunları düşünürken,son bir hamle ile amy'i belinden ve sırtından kavrayarak kaldırdı en azından amy ağır değildi ve bu yönden içi rahattı.ama içinde doğal afetler oluşmaya başlarcasına yüzü kızarmış bir vaziyette;hızlı adımlar ile amy'i şifacının odasına götürdü[/b]
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 18 Ocak 2008, 22:59

Amy bileğini burkunca Haktor Amy'yi kucaklayınca Amy içinden
"iyiki bileğimi burkmuşum" dedi ve Haktor'a ;
"Sen olmasaydın ben napardım bilmiyorum!"
dedi ve Haktor'a zor da olsa gülümseyebildi,çünkü ayağının acısı gittikçe artıyordu.
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 20 Ocak 2008, 20:49

haktor,amy'nin acısını empaty yolu ile tahmin etmeye çalışıyordu,ve başına ayak burkulması bir kaç kez gelmişti acısınıda çok iyi biliyordu bu yüzden oyalanmak istemiyor,biran önce amy'nin sağlığa kavuşturmak istercesine hızlı adımlarla hogwarts'a doğru ilerliyordu.hogwarts'a yaklaştıkça meraklı gözlerin ona baktığını biliyor ve soğuk kanlılıkla ilerliyor ama soğuk terler akıtıyordu.

haktor,amy'nin:

-Sen olmasaydın ben napardım bilmiyorum!

sözüne çok sevinmişti fakat alçakgönüllüğünü korudu ve amy'e gülerek

-dayan amy az kaldı

diyor ve kendide utanma hissi ile hogwarts'a girdi ve herkes ona bakmaya başladı ve profesör haktor'u görür görmez yanına geldi ve haktor'a yardım ederek revir'e götürdüler
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 20 Ocak 2008, 20:56

Haktor Amy'ye
"dayan amy az kaldı" demişti.
Amy acısını götermemeye çalışıyordu ama Haktor anlıyordu.Hogwartsta ilerlerken profesör onları görmüştü.Profesör
"Noldu? " diye sormuştu Amy;
"Profesör ayağımı burktum ve galiba şişti. " dedi ve Profesör ile Haktor beraber Amy'yi revire götürdüler.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kutlamadan Sonra   Kutlamadan Sonra - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 22:18

Rp yapanlar ortamı terkettiğinden dolayı başlık, kilit.

Kutlamadan Sonra
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Antremandan Sonra