Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Noel Büyüsü.

2 posters
YazarMesaj
Emmeline Cwen Vance
Scrivenshaft'ın Tüy Kalem Dükkanı Sahibesi
Emmeline Cwen Vance

Kadın
Ruh hali : Noel Büyüsü. Cheesyol1
Kan statüsü : etnik milliyetçilik ha?
Galleon : 12624
Ekspresso Puanı : 0

Noel Büyüsü. Empty
MesajKonu: Noel Büyüsü.   Noel Büyüsü. Icon_minitimeC.tesi 05 Ocak 2008, 23:09

Hogwarts her zamanki ihtişamıyla kendini yeni bir yıla hazırlıyordu. Buğulu pencerelerinden içerideki ışık cümbüşü ve kalabalık görülebiliyordu. Arkadaşları ve profesörler içeride dans ediyor ve içki içiyorlardı.

Büyük Salon'daki o mükemmel dekorasyonu kaçıramazdı Emm. Kimse gelmeden önce salona gitmişti, o sırada balo vaktinde oraya geri dönmeyi planlıyordu ama işler istediği gibi gitmemişti. Göl Kenarında tek başına dolanıyordu işte. Emmeline'in üstünde yeşil, kabarık bir elbise vardı. Fleur'la Paris'te yaptıkları alışverişte almıştı bunu. O sırada çok sevmişti elbisesini, ama şu anda bu kıyafetlerin içinde kendini çok kötü hissediyordu. Angie'nin ısrarıyla giydiği topuklu ayakkabıları çıkardı ve bir ağacın yanına bıraktı. Hava çok soğuktu. Emm siyah, kalın cüppesine sarılarak bir banka oturdu.

Emmeline Göl'de renkli pırıltılar gördüğünü sandı, belki de gerçekten görmüştü. 'Belki de deniz halkının havai fişekleridir..' diye düşünüp kendi kendine gülmeye başladı. Her yerde insanlar yarı sarhoş eğleniyordu, deniz halkı, büyücüler, mugglelar, evcinleri.. Emm neden ait olamamıştı kendi grubuna?

Ait olduğunu sandığı bir yer vardı elbette, hatta bütün gece onu beklemişti. Ama gelmemişti işte gelmemişti!
Vincent'ın saatler önce burada olması gerekiyordu, Lamar'la birlikte. 'İyi ki Fleur'a söylememişim geleceklerini, en azından o hayal kırıklığına uğramadı..' diye düşündü Emm.

Emmeline hem hayal kırıklığına uğramış, hem de sinirlenmişti. ''Elbette bir açıklaması vardır..Ama en azından haber verebilirdi!..'' Farkında olmadan sesli düşünmüştü. O sinirle ayakkabılarını göle doğru tekmeledi Emm. Bunu neden yaptığını bilmiyordu, ama biraz sinirleri yatışmıştı sanki.

Bankta oturup, çıplak ayaklarını sallayarak yerdeki çimleri izleyen Emm, bir hışırtı sesiyle irkildi. Yavaşça arkasını döndü, ağaçlarda hiç bir kıpırtı yoktu. Ve tekrar bir hışırtı sesi duydu, sanki bir insan sessizce yürüyordu, çimlere sürten ayağın sesi farkediliyordu. Emmeline ayağa kalkarak asasını çekti, bu kadar sessizce gelen biri ona zarar verme niyetinde olabilirdi. Kendini bir sersemletme büyüsüne ve koruma büyüsüne hazırladı.
Ve güçlü bir sesle:

''Kim var orada!!''

Bir ağacın yanında bir gölge belirdi. Emmeline hızlı davranmaya niyetliydi.

''Sersemlet!''

''Emm..'' diye başladığı cümleyi bitirememişti Vincent. Büyünün etkisiyle çimlere yığılmıştı.

''Vincent!!..'' diye haykırdı Emmeline, ve sevgilisinin düştüğü yere koştu, Vincent'ın omuzlarını tutarak ''Merlin'in sakalı! Ne yaptım ben!.Vincent!! İyi misin!'' diyerek onu sarsmaya başladı.

Vincent da yeni sersemletilmiş biri olarak, yarı baygın bir halde Emmeline'e bir şeyler anlatmaya çalışıyordu, Emm onu daha fazla sarsmasa belki kendine gelecekti. Emm kendi yaptığı şeye ve paniğine şaşırdı ve Vincent'ı rahat bıraktı. Asasını çekti ve ''Ayılt!'' büyüsüyle Vin'i normal haline getirdi.

''Emm, genelde birini yanlışlıkla sersemlettiğimizde onu sarsarak ayıltmaya çalışmıyoruz, değil mi sevgilim?'' dedi Vincent gülerek.

Emmeline Vincent'a sarıldı, başını onun göğsüne dayadı. ''Çok korktum Vin. Bilmiyorum, paniğe kapıldım. Seni öldürdüğümü zannettim heralde, sarsarak da diriltmeye çalışıyordum belki de.'' Emm bir kahkaha attı.
''Hmm, evet o daha mantıklıymış'' dedi Vincent yine gülerek.
Emm bunun üstüne Vincent'ın omzunu yumrukladı. ''Sen benle niye dalga geçiyorsun ki? Benim öldüğümü zannetsen sen ne yapardın?''

O sırada ağaçların arasında bir gölge göründü. Siluetine bakılırsa bu Lamar olmalıydı. Emmeline sevinçle Vincent'a baktı. Vincent da onaylarcasına kafasını salladı.
''Emm, o Lamar. Bizden. Asanı benim tutmamı ister misin?'' dedi Vincent her zamanki dalgacı tavrıyla. Hele eline böyle bir malzeme verdikten sonra Emm'in onun elinde daha çok çekeceği vardı, Emm'in kabulüydü bu tabii.

Lamar onlara doğru ilerlemişti. Emm Lamar'a doğru koşup, '' Lamar..Eski dostum benim..'' diyerek sarıldı, ''Bak kimin kulesinin ışıkları yanıyor..'' dedi gülümseyerek.
Lamar kuleye doğru baktı, gözleri sevinçle parlamıştı sanki, Fleur'u özlediği gözlerinden belliydi. Ve sabırsızlanıyordu elbette.

''Emmeline'ciğim, sizi beklettik biraz ama buraya uçuç tozuyla geldik ve hatlar sandığınızdan da yoğun, bir de güvenlik önlemleri vardı...Neyse bunları sonra anlatırız..E, siz kavuştunuz, ben de sevgilimi görmek istiyorum artık'' dedi Lamar sevinçle.

''Yaa, Emm sağolsun bana mükemmel bir karşılama töreni hazırlamış'' diyerek, Emmeline'e sarıldı Vincent.

Lamar, merakla Emm'e bakıyordu. O da: ''Lamar, önce bir Fleur'a haber verelim, anlatırız sonra..'' dedi ve göz kırptı.

Emmeline asasını çekti ve Vincent'ın gözlerinin içine baktı. Onunla birlikteyken hissettiği mutluluk bütün benliğini sardı. ''Expecto Patronum'' dedi bir çırpıda. Patronusu, martı şeklindeydi. Işığı bulundukları yeri ağartmıştı. ''Fleur, göle kenarına gel, bir yaralı var.'' Martısı Emm'in talimatıyla geniş kanatlarını açarak kuleye doğru uçtu..

Fleur Isabéllé Villiers
Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Fleur Isabéllé Villiers

Kadın
Ruh hali : Noel Büyüsü. Cheesyol1
Galleon : 12630
Ekspresso Puanı : 0

Noel Büyüsü. Empty
MesajKonu: Geri: Noel Büyüsü.   Noel Büyüsü. Icon_minitimePaz 06 Ocak 2008, 00:50

Fleur, Noel Balosu'ndan sonra arkadaşlarının Hogsmeade'e gitme önerisini geri çevirip tüm gece ortalarda görünmeyen Emmeline'i aramaya çıktı. Bütün gün birlikte hazırlanıp, heyecanla geceyi bekledikten sonra Emmeline önemli işleri olduğunu söyleyip Fleur'dan ayrılmış, partiye hiç katılmamıştı.

Fleur endişe ve merakla Emm'in olabileceği her yeri taramaya başladı. Salon, koridorlar, tuvalet, hatta mutfağa bile bakmıştı. Emm gece boyu ev cinlerine yardım etmek için mutfaktan ayrılmamış olsa şaşırmazdı Fleur. Ortak Salonda veya yatakhanede olma ihtimali de büyüktü ama Fleur'un oraya bakabilmek için bir Gryffindor öğrencisine ihtiyacı vardı. Tüm öğrenciler yataklarında olduğuna göre, sabahı beklemesi gerekecekti.

Sıkıntıyla ve düşüncelerle Kehanet Kulesinin dar merdivenlerini çıkmaya başladı. Hogsmeade'e arkadaşlarının yanına gitmek içinden gelmemişti.

Odasının kapısını aralayıp köşedeki yüksek puflarına doğru ilerledi.Herşeye rağmen güzel bir geceydi bu. Yeni ve tertemiz bir yılın başlangıcıydı. Fleur yeni yılda eksikliğini hissettiği tek şeye kavuşmayı canı gönülden dileyerek iç çekip karşısındaki dev aynaya gitmek için ayağa kalktı. Tam o anda,yüksek ve geniş pencerelerinden gelen büyük bir ışık huzmesiyle başını çevirdi birden. Gözleri kamaşmıştı. Şaşkınlıkla ışık demetinin içinde süzülen martıyı gördü. Martı, pencere camlarının içinden hiçbir engele takılmadan geçip, Fleur'un tam önüne konmuştu. Bu Emm'e aitti. Fleur'un kıpırdamasına fırsat kalmadan martının getirdiği mesaj, Emm'in sesi odanın içinde yankılandı aniden.

''Fleur, göl kenarına gel, bir yaralı var.''

Fleur birkaç saniye kalakaldıktan sonra panikle kapıya koştu hemen. Ne olmuş olabilirdi? Kim, nasıl yaralanmıştı ve Emm'in bu saatte göl kenarında işi neydi?

Kulenin merdivenlerini şaşılacak bir hızla inip, göle doğru koşmaya başladı. Topuklu ayakkabıları ve balon etekli gümüşi elbisesi bile hızını kesememişti. Nefes nefese oraya vardığında 50 metre ileride Emm'i ve yanındaki tam seçemediği silueti fark etti. Asasına sıkıca yapışıp koştu o tarafa doğru. Emmeline ayaktaydı ve Fleur'un artık seçebildiği kişinin kolunda gülümseyerek ona bakıyordu. "Vincent...." dedi Fleur fısıltıyla. Emm de Vin de yanıt verememişken onu gördü Fleur. Upuzun boyu, gülümseyen yüzü, her zaman giydiği muggle tarzı uzun montuyla onlara doğru ilerleyen Lamar'ı..Hayatındaki tek eksiği, sevip sevebileceği tek kişiyi...

Birkaç saniye şaşkınlıkla kıpırdayamadıktan sonra hiç konuşmadan ona doğru koştu Fleur. Gelmişti... Sihri ve büyücü dünyasını reddetip
Châlons-en-Champagne'de basit bir yaşamı seçen Lamar, Hogwarts'taydı. Fleur, bunun Lamar için çok büyük bir çaba gerektirdiğinin farkındaydı. Onu şu ana kadar hiç bu dünyaya sokmak için çabalamamıştı zaten. Düşüncesine ve yüreğine saygı duyuyordu.

Uzun süre ona sarılıp kaldıktan sonra ayrılıp "İnanamıyorum size!" dedi yüksek sesle. "Emm çok endişelendim. Lamar... Sen ? Burda?" Emmeline'in omzuna kolunu atmış yüzünde sitemkar bir ifadeyle Fleur'a bakan sevgili kuzeni Vin'e döndü. "Ve sen!" diyerek ona da sıkıca sarıldı.

Lamar Fleur'a dönüp "Hogwarts'ın en güzel iki bayanına biraz Fransa havası getirelim dedik." dedi gülümseyerek. "Yeni yıla sevdiğim kadınla girmek için yapamayacağım şey yokmuş meğer. Aslında daha erken burada olacaktık ama planlar aksadı."

Fleur'un elinden tutup çekti hemen. Kulağına eğilip "
Mon aimé...Avez-vous des chambres disponsibles pour ce soir?" diye fısıldayıp "Fleur? Genç çiftimizi yanlız bıraksak mı biraz? Göl çok büyük görünüyor,tur atmaya ne dersin?" diye sordu neşeyle.
Misafir
Misafir

Noel Büyüsü. Empty
MesajKonu: Geri: Noel Büyüsü.   Noel Büyüsü. Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 22:11

Uzun süredir inaktif olduğundan dolayı,
Kilit.

Noel Büyüsü.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Noel Balosu (5. Sezon)