Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Paz 20 Ocak 2008, 22:24
Margue şu anki listeyi bir hazırlasana canım?
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine C.tesi 26 Ocak 2008, 23:20
bitmedise ben de???????
Misafir Misafir
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Salı 29 Ocak 2008, 14:29
Margue şu listeyi hazırla da yapalım şu toplantıyı ama ...
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Salı 29 Ocak 2008, 18:54
Evet ya üf
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Çarş. 30 Ocak 2008, 00:08
Öff Black; senin şu mesaj sayını arttırma amaçlı gereksiz post kasmana sinir olduğumu belirtmek istiyorum...
Liste: Margolis Marguerite Snape Lily Alanis S. Allén E. Linda Miller Elwina Wren Malfoy Bellatrix Lestrange Eragon James Black Vanessa Malfoy Vanessa Lestrange Æon Amelia U. Warner Marietta Dennise Anderson Ashley Michelle Tisdale (rp lere dikkat )
Evet bu kişilere toplantı yeri ve zamanı belli olunca pm atılacaktır. Sanırım hepimizin online olacağı bir zaman dilimi bulacağız ya da herkese bir sıra vereceğiz, kimse sırası gelmeden rp yapamayacak.Yoksa karışıklık oluyor ve kurgu bozuluyor.Toplantı başkanı tabii ki de biricik kontesimiz Elwina W. Malfoy.Kısa zamanda bilgilendirileceksiniz...
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Çarş. 30 Ocak 2008, 00:34
Hayır mesaj sayımı arttırmak istesem Geyiq yerine giderdim...;)Ama istemiyorum...En kısa zamanda olursa iyi olur...Eline sağlık...
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Çarş. 30 Ocak 2008, 00:37
Eragon James Black demiş ki:
Hayır mesaj sayımı arttırmak istesem Geyiq yerine giderdim...;)Ama istemiyorum...En kısa zamanda olursa iyi olur...Eline sağlık...
Of Black lütfen uzatma. Yazdığın mesajlar genelde "evet" "hayır" "tamam" şeklinde... Tamam rp n iyi falan ama her konuda dört dörtlük değilsin; lütfen ego yapma...Zaten sinirlerim bozuk bugün, üstüme glme daha fazla.
Reno Tybalt Miller Rahmetli, Anısı Kalbimizde Yaşıyor...
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 41 Galleon : 12272 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/02/08
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Çarş. 06 Şub. 2008, 02:06
Bnde katılabilir miyim?
Tabi hala geçerliyse bu topic..
Misafir Misafir
Konu: Geri: bütün ölüm yiyenlerin dikkatine Çarş. 06 Şub. 2008, 03:27
Elbette Reno Rplerde dikkatli olmaznız yeterli Bugün yarın başlarız bi toplantıya bence, çok bile geciktik Bu arada Karargah erişimi, yetikinlerle sınırlandırıldığından;artık tüm toplantılara HERKESİ bekliyorum. Elinizden geldiğince etkin olmalısınız