Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rüzgarlı Bir Gün

2 posters
YazarMesaj
Akimoto Etsuko Saruwatari
Muggle

Kadın
Ruh hali : Rüzgarlı Bir Gün 13ei9
Galleon : 12306
Ekspresso Puanı : 0

Rüzgarlı Bir Gün Empty
MesajKonu: Rüzgarlı Bir Gün   Rüzgarlı Bir Gün Icon_minitimeC.tesi 19 Ocak 2008, 17:41

Kioko saçlarını geriye doğru savurup seyrek adımlarla bahçeye doğru yürümeye başladı. Son 2 gündür, sadece Bitkibilim'e girmemişti, onda da Profesör gelmemişti gerçi. Ama o kendisini yine de kötü hissediyordu. Yüzüne doğru düşen saç tutamları kulağının arkasına sıkıştırıp ağaçlık alana ilerledi. Bu sıcakta başına güneş geçmesini istemiyordu, zaten sıcağı ve güneşi sevmezdi. Ağaçların altında, 2-3 bankın bulunduğu bir yer vardı. Bankların

ayakları ve arkası kısmen sarmaşıklarla kaplıydı. Arkalarında küçük, berrak sulu küçük bir gölet vardı. Sarmaşıkların en çok olduğu banka doğru ilerledi.
Ara sıra bastığı dallardan sesler, ya da kurumuş yapraklardan hışırtılar geliyordu. Umursamaz bir edayla banka oturup küçük, değişik bir alet çıkarttı çantasından. Muggle asıllı olsa da tam bir Safkan gibi davranan, Mai hediye etmişti bunu.

Güzel bir şeydi aslında, kulağa takılan küçük şeyler vardı ve bunları takıp, bir düğmeye basılı tutunca şarkı çalmaya başlıyordu. Sesi arttırıp azaltabiliyor ve şarkıyı da değiştirebiliyordu. Bunu takıp düğmeye bastı.
En sevdiği şarkı çalmaya başlamıştı. Bir grup vardı, bu grubun şarkılarını hep Mai dinlerlerdi. Gerçekten çok güzeldi. Adını tam hatırlayamıyordu, ama Muggle'ların dediği

Evanescence gibi birşey olmalıydı. Solist, bir kadındı. Aynı Mair gibi buz mavisi gözleri vardı, ve dümdüz siyah saçları. Ayrıca sesi de müthişti. Aletten kısık sesler geliyordu. Birkaç saniye sonra sesler düzeldi ve şarkı çalmaya başladı. Dışardan da duyulabilirdi rahatlıkla, son sesteydi.Birden kulağına taktığı şeyleri çıkardı.Kulakları ağrıyordu.Ayağa kalktı elindeki alati bıraktı.Sonrada çantasına koydu.Ve çantasından bir şeker

çıkardı.Şakerin paketini yanına koydu.Pakette kader falı yazıyordu ''bunu şekerimden sonra okurum''dedi.Sonra tam şekeri yerken bir bir rüzgar esti ve paketi uçurdu.Kioko çok sinirlendi gözleri kızardı ve koşarak paketti yakaladı.Sonrada ''demek seni şekerden önce okuyacağım ha?Tamam''.Pakette şunlar yazıyordu:

Oturacaksın yeşil bir yere
İstediğin şeyi elde etmek için
ilk işi sona bırakacaksın
Oysa bilmiyorsun
ilk iş uçar giderse elinden
İlk iş ilk iş olur

Kioko birden sinirini kusmak için.Sonra gölerinin rengi maviye döner.Sonrada ''demek öyle tamam birdaha ilk işi ilk iş yaparım'' der ve yere oturur sonrada büyük bir zevkle şekerini yer..
http://www.hogwartsekspresi.com
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Rüzgarlı Bir Gün 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

Rüzgarlı Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Rüzgarlı Bir Gün   Rüzgarlı Bir Gün Icon_minitimeC.tesi 19 Ocak 2008, 17:52

Avril göl kenarında sıkıntıyla dolaşıyordu.Ashley olmasa arkadaşsız kalacaktı,Rufus da uzun zamandır görünmüyordu ortalıkta.O sırada yerde bağdaş kurmuş ve mp3 dinleyen bir kız gördü.Mp3 bir muggle aletiydi ve Avril çok severdi.Kızın yanına gitti ve:
-''Selam.Sen şu yeni Rawenclaw kızımısın?Bende o binadayım.Yanına oturabilirmiyim?''
dedi. Kızın gözleri sürekli renk değiştiriyordu.Avril ''Benimkilerde değiştirir'' der gibi gözlerini kahverengiden maviye çevirdi.
Muggle

Kadın

Rüzgarlı Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Rüzgarlı Bir Gün   Rüzgarlı Bir Gün Icon_minitimeC.tesi 19 Ocak 2008, 18:10

Kioko bir kızın ''Selam.Sen şu yeni Rawenclaw kızımısın?Bende o binadayım.Yanına oturabilirmiyim?'' demesiyle ilkilir.Sonrada ''sanırım oyum ve tabikide otura bilirsin'' der.Kioko okula daha yeni gelmişti ama bu kadar kısa bir sürede birisiyle tanışmak onu mutlu etmişti.

Kız tekrar bir soru sarar ''Benimkilerde değiştirir'' der.Kioko biraz güler ve ''şey benim gözlerim küçük yaşta annemin bana içirdiği iksir yüzünden o iksir benim duygularımı gözlerime yansıtıyor..

Aaa bu arada benim adım Kioko''.
Kioko biraz utanarak ve Mai'den öğrendiği kadarıyla elini uzattı.Bir Muggle selamlaşmasını ilk kez yapmıştı.Biraz heycanlandı ve göleri yeşil rengi aldı.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Rüzgarlı Bir Gün 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

Rüzgarlı Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Rüzgarlı Bir Gün   Rüzgarlı Bir Gün Icon_minitimeC.tesi 19 Ocak 2008, 18:16

''sanırım oyum ve tabikide otura bilirsin''

'Benimkilerde değiştirir'' der.
''şey benim gözlerim küçük yaşta annemin bana içirdiği iksir yüzünden o iksir benim duygularımı gözlerime yansıtıyor..Aaa bu arada benim adım Kioko''

Avril uzanan eli sıktı.
-''Bende Avril.''
''benim gözlerin metamorfmagus olduğum için değişir.O elindek mp3 mü?''

out:çıkıyorum iki saat sonra giricem
Muggle

Kadın

Rüzgarlı Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Rüzgarlı Bir Gün   Rüzgarlı Bir Gün Icon_minitimeC.tesi 19 Ocak 2008, 18:23

-''Bende Avril.''
''benim gözlerin metamorfmagus olduğum için değişir.O elindek mp3 mü?''
Kioko memnun oldum Avril der.

Sonrada elindeki siyah ağlet havaya kaldırarak '' bumu bunun adı Mp3'mü??Hımm ilginç bir ad'' der Kioko.Sonrada ''şey sonra dinlesek''der Kioko esneyerek.Sonrada üstünü silkeler.

''Biliyorum sana kabalık ettim ama çok uykum var'' dedi Kioko sonrada oradan hızlıca uzaklaştı..

Rüzgarlı Bir Gün
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-