Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mutluluk

2 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Mutluluk 37978406tk7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12342
Ekspresso Puanı : 0

Mutluluk Empty
MesajKonu: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeSalı 22 Ocak 2008, 23:10

Vanessa revirde geçirdiği stresli saatlerden sonra annesinin iyi olduğunu öğrenmişti. Girmesi gerekn derslere girdi. Biraz hava almak için baheçeye çıktı. Göl kenarına geldi. Sonra gözüne Tom'la kendi ağaçları çarptı. Hemen ağacın oraya gidip altına oturdu. Bİr kitap açıp okumaya başladı. Birden aklına "Umarım buraya geldiğimden dolayı Tom'un yarası acımaz" diye geçirdi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek
Galleon : 12328

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeSalı 22 Ocak 2008, 23:20

Tom , Vanessanın iyileştiğine çok mutlu olmuştu , okul içinde ölece geziyordu sıkılmıştı , biraz hava almak için göl kenarına gitti.etrafta ölece dolanıyordu yine bir banktan öbür bank a geçiyor ne yapacağını bilmiyordu. Birden gözüne Vanessa ilişti , ağacın altında oturmuş kitap okuyordu.Tom içinden ne yapsa diye düşünüyordu . Hemen ona görünmeden ağacın arkasına gitti ve bir çığlık attı .

Tom :

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Vanessa çok korkmuşa benziyordu Tom kıkır kıkır gülüyordu.Vanessanın yanına gidince daha kendini tutamadı e kahkahalar atmaya başladı.Vanessa oan kızmışa benziyordu ama bir keren gülmeye başlayınca daha duramıyordu , gülmekten kendini alı koyamıyordu. Gülerek te olsa konuşmaya başladı.

Tom :

-Naaber Vaaaneesa !

Tom yere çömelip hala akmakta olan gözyaşlarını sildi . Hala gülen Tom Vanessanın ne tepki vereceğini bekliyordu.
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeSalı 22 Ocak 2008, 23:25

Vanessa kitaba öyle bir dalmıştı ki birden yükselen:
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" bağırışına hemen kafasını kaldırmıştı. Bu Tom'un sesiydi. Vanessa birden çok korktu. Kitabı yere atıp yanına koştu. Ama Tom kıkır gülüyordu. Vanessa çok sinirlnmişti. Tom kıkır gülüyordu:
"-Naaber Vaaaneesa !" diye sordu. Vanessa ateş saçan gözlerle:
"Sen gelene kadar iyiydim. Yüreğime indirecektin. Nasıl yaparsın bunu ya" dedi sinirle ve kitabını alıp çantasına koydu. Tom'a arkasını dönüp göle bakmaya başladı. Tom'a sinirlenmişti. Ona birşey olmasından korkan Vanessa onun böyle birşey yapmasına kırılmıştı.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeSalı 22 Ocak 2008, 23:37

Vanessa Tom a çok sinirlenmiştiki kalkıp göl döndü sırtı Tom a dönüktü Tom hala gülüyordu sonunda gülmesi geçince ayağı kalkıp , Vanessanın yanıan gitti ve konuşmaya başladı :

Tom :

- Ama niye kızıyosun yaa ne yaptımki sadece biraz eğlendim ama çok kortun .Özür dilerim .

Tom , Vanessadan özür diledikten sorna yerden bir demet çiçek topladı ve ona uzattı . Umarım bu sefer sinirleri yatışır diye düşündü . Çiçekleri ona verdikten sonra koluna girip onu ağacın altına çekti birden yağmur yağmaya başladı ama ağacın altın güvendeydiler ağacın yapraklarının gürlüğünden doalyı onları etkilemiyordu yağmur.

Tom :

- Bak yağmurda yağmaya başladı . Ben yağmurlu havada dolaşmayı çok severim ama ıslanabiliriz burda oturalım istersen .
Tom bu sözleri söledikten sonra gözlerini kapayıp dinlemeye başladı. Tom sadece düşünüyordu acaba ne olacaktı dersler ne olacaktı ama onun için en önemlisi Vanessa ne diyecekti
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeSalı 22 Ocak 2008, 23:46

"Tom :
- Ama niye kızıyosun yaa ne yaptımki sadece biraz eğlendim ama çok kortun .Özür dilerim ." dedi ve yerden bir demet çiçek toplayıp Vanessa'ya uzattı. Vanessa Tom'a dönüp gülümseyerk çiçekleri aldı ve kokladı. Çok güzellerdi:
"Tamam bu seferlik affettim. Ama sana birşey olmasından korkuyrum ve beni korkuttun" dedi. Sonra yağmur yağmaya başladı. Tom:
"Bak yağmurda yağmaya başladı . Ben yağmurlu havada dolaşmayı çok severim ama ıslanabiliriz burda oturalım istersen." dedi. Vanessa yağmurlu havada dolaşmayı çok severdi. Islanmak umrunda değildi. Birden Tom'un ellerini tuttu ve onu ağacın dşına çekti. Yağmurun altında yüürmek çok güzeldi. Hele ki Tom'la elele yürümek çok güzeldi.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 08:35

Vanessa arkasını dönüp , Tom un uzattığı çiçekleri aldı ve kokladı yüzünde gülümse oldu . Tom konuştuktan sonra , Vanessa onun elini tutup ağacın altından çekti yapmurun altındaydılar artık görünüşe göre Vanessada yağmurun altında dolaşmaktan hoşlanıyordu . İkisininde yüzünde gülümsemeler vardı . Tom çok mutluydu konuşmak istemiyordu . Vanessa ile ilkez yağmurun altında dolanıyorlardı , Tom içinden umarım birdahası olur , dedi .

Tom :

- Senin yağmurun altında dolaşmayı sevdiğini bilmiyordum .

Tom birden revirde olanları hatırladı , Vanessa ona orda olanları anlatamamıştı daha doğrusu rüyasında olanları . Tom sorsammı diye düşünüyordu . Tom :

Tom :

- Bana revirde olanları anlatırmısın merak ediyorum . Bende arasıra rüyamda babamı görüyorum ama hep birilerini öldürüyordu .

Tom bu lafını söledikten sonra umarım üzülmez die içinden geçirdi .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 17:40

Vanessa çok mutluydu. Güne çok kötü başlamasına rağmen herşey çok güzel devam etmişti. Annesinin iyi oldğunu öğrenmişti ve şimdi tom'la el ele yağmurda yürüyordu. Çok güzeldi herşey. Sonra birden Tom:
" Bana revirde olanları anlatırmısın merak ediyorum . Bende arasıra rüyamda babamı görüyorum ama hep birilerini öldürüyordu." dedi. Vanessa'nın aklına babası gelmişti. Birden yüzündeki gülümseme silindi. Ama zaten ne kadar üzülsede babasının geri gelmeyeceğini biliyordu ve bugün annesini görmüştü. Rüyayı anlatırken oldukça zorlanacaktı. Rüya gerçek gibiydi. Ama gerçek değildi işte. Anlatmaya başladı:
"Dün gece rüyamda annemin "Sakın yapma...Dur" diye bağırdığını duydum. Sonra da yeşil bir ışık çaktı ve annem acılar içinde bağırdı. Daha sonra da uyandım ve Tılsım dersliğine gittim. Orda Haktor bunun br kehanet olabileceğini söyledi ve bende daha fazla dayanamayarak...bayıldım. Sonrasını biliyorsun zaten. Revire getirildim. Annemle görüştüm. Oldukça iyi gözüküyordu....Eğer ona birşey olsaydı...ben yaşa..yamazdım" dedi gözleri dolmuştu. Sonra dayanamayark Tom'a sarıldı. Şimdi hüngür hüngür ağlıyordu:
"Bütün seherbazlardan...nefret ediyorum. Babamı öldürdükelri...yetmiyor gibi şimdi annemin...peşindeler" dedi hıçkırarak. Ona sarıldığı zamanlar kendini güvende hissediyordu.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 18:26

Tom sorusunun üzerine Vanessanın üzüldüğü her halinden belliydi gözleri dolmaya başlamıştı hafiften ama hiç çaktırmıyordu. Vanessa konuşmaya başladı :

Vanessa :

- "Dün gece rüyamda annemin "Sakın yapma...Dur" diye bağırdığını duydum. Sonra da yeşil bir ışık çaktı ve annem acılar içinde bağırdı. Daha sonra da uyandım ve Tılsım dersliğine gittim. Orda Haktor bunun br kehanet olabileceğini söyledi ve bende daha fazla dayanamayarak...bayıldım. Sonrasını biliyorsun zaten. Revire getirildim. Annemle görüştüm. Oldukça iyi gözüküyordu....Eğer ona birşey olsaydı...ben yaşa..yamazdım .

Tom buduruma çok ülzüyordu Vanessanın babasını bir seherbaz tarafından öldürülmesine , Vanessa birden Tom a sarıdlı hüngür hüngür ağladı . Tom birşey diyemiyordu oda Vanessaya sarıldı ve konuşmaya başladı .

Tom :

-Ağlama daha önce dedim sana ağlmak kimseyi geri getirmiyor . Bir önerim olcak ama babanı geri getirmez belk ien azından içindeki acıyı azaltır . Babanın öcünü almak .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 18:33

"Tom :
-Ağlama daha önce dedim sana ağlmak kimseyi geri getirmiyor . Bir önerim olcak ama babanı geri getirmez belk ien azından içindeki acıyı azaltır . Babanın öcünü almak ." demişti. Vanessa Tom'dan ayrıldı ve ona bakarak:
"İki yıl önce babam öldürüldüğünde söz vermiştim zaten intikam almaya. Ama önce şu okuldan mezun olmam lazım. Gerisi zaten gelir. Emin olabilirsin ki babama ve bize çektirdikleri acıyı ödeyecekler" dedi. Gözlerine bakılınca kin ve nefret dolu olduğu belli oluyordu. Sonra da Vanessa:
"Bu konuyu kapatalım mı? Konuştukça kendimi daha kötü hissediyorum" dedi yavaşça.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 18:41

Vanessanın yüzünde hüzün ifadesi vardı. Konuştukça dahada üzüldüğü beli oluyordu ama dahada konuşmak istemiyordu .

Vanessa :

-"İki yıl önce babam öldürüldüğünde söz vermiştim zaten intikam almaya. Ama önce şu okuldan mezun olmam lazım. Gerisi zaten gelir. Emin olabilirsin ki babama ve bize çektirdikleri acıyı ödeyecekler .

Tom bunu bilmiyordu ilkez duyuyordu bunu Vanessadan gerçi daha önce bu konuları fazla konuşmamışlardı . Tom da konuyu kapamk istiyordu artık Vanessanın kırılmasından korkuyordu , tam konuşacak tkik Vanessa konuştu :

Vanessa :

-"Bu konuyu kapatalım mı? Konuştukça kendimi daha kötü hissediyorum .

Tomunad tam istediği oldu Vanessa kapadı konuyu , Tom iç geçiriyordu Severus keşke burda oslaydı en azından bizi neşelndirirdi .

Tom :

- Keşke Severus burda olsa en azından bizi neşelndirirdi
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 18:48

"Tom :
- Keşke Severus burda olsa en azından bizi neşelndirirdi" dedi. Vanessa Severus'la bir defa konuşmuştu. O yüzden fazla tanımıpyrdu. Sadece Tom'un en yakın arkadaşı olduğunu biliyordu. Vanessa:
"Bilmem ki tanımıyorum ben onu fazla. Nasıl biri anlatsana en yakın arkadaşını" dedi gülümseyerek Vanessa. Sonra aklına gıcıklık yapmak geldi ve:
"Yoksa benimleyken sıkılıypr musun da Severus'u istiyorsun" dedi pis pis sırıtarak. Tom'u gıcık etmeyi çok seviyordu. NEden acaba diye düşündü Vanessa.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 19:02

Tom un isteiği üzerine Vanessada söylemeye başladı yüz ifadeleri değişti .

Vanessa :

- Bilmem ki tanımıyorum ben onu fazla. Nasıl biri anlatsana en yakın arkadaşın. dedi ve gülümsedi . Tom nası anlatsa diye düşünüyordu mecbur anlattacaktı .

Tom :

- Çok neşeli biri ben onu seviyom oda beni ama bu aralar fazla göremiyorum acaba birşeymi oldu en son gördüğümde sende yanımdaydın hatırlarsın . dedi kısa kesti .Birden Vanessa konuşmaya başladı acaba ne diyecekti .

Vanessa :

- Yoksa benimleyken sıkılıypr musun da Severus'u istiyorsun . Tom Vanessanın yüzüne baktı Vanessa sırıtıyordu . Tom içinden Vanessanın öc aldığını düşündü , demek sen öc alırsın he dedi içinden . Bunun üzerine Tom konuşmaya başladı .

Tom :

- Hem evet Hem hayır . dedi , ve gülmeye başladı . Kendi elinde olmadan sesli düşünmeye başladı demek öc alırsın he .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 19:08

"Tom :
- Hem evet Hem hayır ." dedi ve gülmeye başladı. Vanessa'nın yüzündeki sırıtma ifadesi silindi. Şimdi daha ciddi konuşuyordu.
"Demek sıkılıyorsun öyle mi? O zaman bir kii gün görüşmeyelim de sıkıntın geçsin canım!" dedi ve Tom'a arkasını döndü. Göle bakıyordu. Bir yanda da Tom'a çaktırmadan kıkır kıkır gülüyordu. Evet demek neymiş görsün istiyordu Vanessa.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 19:22

Vanessanın yüzündeki ifade birden silindi daha ciddi görünüyordu. Demek Tom un sölediği dokunmuştu. Tom demek küstün ölemi tamam sen bilir dedi içinden . Şimdi bunları ona diyecektiki Vanessa konuşmaya başladı artık sıkıldı Tm hep o konuşurken başkalrı araya giriyordu .

Vanessa :

- Demek sıkılıyorsun öyle mi? O zaman bir kii gün görüşmeyelim de sıkıntın geçsin canım . Tom bu sözleri dinletikten sonra konuşmaya başladı .

Tom :

- Demek küstün ölemi ben gidiyorum ozaman dediklerim dokunduysa dediğin gibi birbirmiz belli bir süre görmeyelim . dedi ve ordan hızlıca uzaklaştı .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 19:31

"Tom :
- Demek küstün ölemi ben gidiyorum ozaman dediklerim dokunduysa dediğin gibi birbirmiz belli bir süre görmeyelim." dedi ve ordan hızlıca uzaklaştı. Vanessa bir an şaşkınlıktan dona kaldı. Küçük bir şaka yapmak istemişti ama Tom gerçek sanmıştı. Ama Tom'a küsmesi Tom'u ilgilendirmiyor gibiydi. Bu kadar mı değersizdi Vanessa. Tom'un arkasından:
"Vay be...Senin için bu kadar değersizim ha. Küçük bir şaka yapmıştım ama sen gerçek sandın. Üstelik sana küsmem de sende hiçbir etki yaratmadı. Bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum" diye bağırdı. Tom'a şimdi gerçekten kırılmıştı. Vanessa'yı sevdiğin söylüyordu ama küsünce de umrunda değilmiş gibi çekip gitmişti. Vanessa ağacın altına oturdu ve dizlerini karnına çekti. Kafasını da dizlerine koydu. Çok kırılmıştı.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 19:46

Vanessa birdne Tom un yanıa gelip bağırmaya başladı Tom şaşırmıştı .

Vanessa :

-Vay be...Senin için bu kadar değersizim ha. Küçük bir şaka yapmıştım ama sen gerçek sandın. Üstelik sana küsmem de sende hiçbir etki yaratmadı. Bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum . Vanessa bağırarak konuştu ve ağacın altına gidip oturdu . Tom bunu içine hasmedemedi defalarca onu kırmamaya çalışmasından sonra tek bir cümle ile onu kırmıştı buna inanamıyordu hemen koşarak Vanessanın yanına gidip konuşmaya başladı .

Tom :

- Evet sen haklısın seni sevidğim onlarca kez gösterdikten sonra eğer ki böle birşey yapıyorsan bilemiyorum seni ben defalarca kırmamaya çalıştımm elimden geldiğince cümlelerimi , davranışlarımı iyi seçtim ama napıyım hata yapamam diye birşeyde yok , oldu bir kere ne yapabilirm şimdi söle de yapayım. Sölermisniz bayan lestrange . dedi ve sırıttı . Acaba nasıl kalbini kazana bilirdi diye düşünüyordu .

Tom :

- Ben seni orda korkutunca senin tavrını hatırlıyormusun yine sen darılıp sırtını bana dönmüştüm , ben sana çiçek toplayıp verdim , bunuda o tavırlarından biri sandım . dedi
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 21:25

Tom :
- Evet sen haklısın seni sevidğim onlarca kez gösterdikten sonra eğer ki böle birşey yapıyorsan bilemiyorum seni ben defalarca kırmamaya çalıştımm elimden geldiğince cümlelerimi , davranışlarımı iyi seçtim ama napıyım hata yapamam diye birşeyde yok , oldu bir kere ne yapabilirm şimdi söle de yapayım. Sölermisniz bayan lestrange. Ben seni orda korkutunca senin tavrını hatırlıyormusun yine sen darılıp sırtını bana dönmüştüm , ben sana çiçek toplayıp verdim , bunuda o tavırlarından biri sandım" dedi. Vanessa kafasını kaldırdı ve kıpkırmızı olmuş gözleriyle Tom'a baktı:
"Birşey yapmana gerek yok. Sadece beni önemsemiyormuş gibi davranma. Ben böyleyim. Sevdiğime şaka yapmayı severim. Buna alış lütfen. Seni kaybetmeyi istemiyorum" dedi. Biraz sakinleşmişti "Hem bende özür dilerim. ŞAkayı fazla abarttım galiba" dedi gülümseyerek.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 21:31

Vanessada yaptığı hatayı kabullenmişti , bu Tom u mutlu etmişti çünkü hatalrını kabullenmeyen biriyi sevmek istemezdi. Tomun sözleri Vanessaya birşeyler açıklamıştki Vanessakafasını kaldırıp konuşmaya başladı :

Vanessa :

-Birşey yapmana gerek yok. Sadece beni önemsemiyormuş gibi davranma. Ben böyleyim. Sevdiğime şaka yapmayı severim. Buna alış lütfen. Seni kaybetmeyi istemiyorum. dedi . Tom Vanessanın dediklerini anlamıştı. Tom hemen konuşmaya başladı .

Tom :

- Ben seni önemsiyorum bazen işte böle oluyor.Bak sen beni kaybetmiyeceksin korkma ben seni seviyorum ve ben sevdiğimden asla vazgeçmem taki o bnei bırakıp gidene kadar. Tom yine dayanamayıp ona sarıldı ve göz yaşlarını sildi.

Vanessa :

- Hem bende özür dilerim. ŞAkayı fazla abarttım galiba . dedi.

Tom :

-Şeey evet biraz abarttın ama bende sana birşey demeden bırakıp gitmemeliydim.
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 21:45

"Tom :
- Ben seni önemsiyorum bazen işte böle oluyor.Bak sen beni kaybetmiyeceksin korkma ben seni seviyorum ve ben sevdiğimden asla vazgeçmem taki o bnei bırakıp gidene kadar." dedi Tom yine dayanamayıp Vanessa'ya sarıldıı ve göz yaşlarını sildi. Vanessa da artık ağlamayı kesti ve:
"Merak etme seni hiç bir zaman bırakmayacağım" dedi ve Tom :
"-Şeey evet biraz abarttın ama bende sana birşey demeden bırakıp gitmemeliydim." dedi. Vanessa da:
"Evet gitmemeliydin ama neyse barıştık ya önemli olan da bu değil mi?" dedi ve sonra peçeteyle göz yaşlarını silerken:
"Bu aralar fazla mı sulu gözüm ya?" diye sordu sırıtarak. Küçükken bir erkeğin karşısında ağlamayı hep zayıflık olarak düşünürdü. Ama kendini tutamıyordu. Fazla sulugöz olmamak için kendini zorluyordu ama yapamıyordu.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 21:53

Tom konuştuktan sonra Vanessa da ağlmayı kesti ve konuşmaya başladı .

Vanessa :

- Merak etme seni hiç bir zaman bırakmayacağım . dedi Vanessa.

Vanessa :

-Evet gitmemeliydin ama neyse barıştık ya önemli olan da bu değil mi. dedi Tomda bunu bekliyordu barıştık sözünü ağzında duymayı .Artık yağmur yağmıyordu hava açmıştı .

Tom :

-Herhalde yani barıştık küs duracak değiliz ya . Dedi Tom VE güldü Vanessada oda mutluydu deminki tatsılıkların bittiğine ikiside mutluydu Tom içinden umarım böle birşey birdaha yaşnmaz dedi.

Vanessa :

-Bu aralar fazla mı sulu gözüm ya ? dedi . Tom bunu cevaplamak mecburiyetinde hissediyordu kendini .

Tom :

-Evet bu aralar biraz sulugözlüsün kendini toparlamalısın bence . dedi Tom .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 22:13

"Tom :
-Evet bu aralar biraz sulugözlüsün kendini toparlamalısın bence." dedi. Vanessa da gülmeye çalışarak:
"Yapamıyorum ya. Herşey üstüme geliyor sanki. Hele bugün olanlar. Ama söz kendimi toplamaya çalışacağım" dedi. Hava oldukça soğumuştu. Vanessa Tom'a biraz daha sokuldu ve:
"Hava da bayaa soğudu değil mi?" dedi fısılıtyla. Tom'a oldukça yaklaşmıştı. Kendini çok güvende hissediyordu böyle.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 22:21

Tomun cevaı üzerine Vanessa konuşmaya başladı .

Vanessa :

-Yapamıyorum ya. Herşey üstüme geliyor sanki. Hele bugün olanlar. Ama söz kendimi toplamaya çalışacağım. Tom içinden bir hayli ilginç duygularını konrtrol edememesi dedi .

Tom :

-Çok ilginç duygularını kontrol edememen biraz tuhaf geldi bana . Sanda öle gelmiş olması lazım . Dedi . Yağmur keslimişti ama hava daha da soğudu Vanessa üşümüşe benziyorduki Tom a dahada yaklaştı ve kobuşmaya başladı .

Vanessa :

- Hava da bayaa soğudu değil mi?. dedi Vanessa gerçektende hava epiğ soğumuştu Tomda hafiften üşümüştü .Vanessa Tom a dahada taklaşınca Tom elini onun omzuna attı .

Tom :

-Evet baya soğudu ama önemi yok bence. Bana huylarından bahsedermsin ne tür şeylerden hoşlanırsın neleri seversin , ben başlıyım istersen , ben muggle eşyalrından hoşlanırım çünkü çok ilgi çekiciler .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 23:41

Vanessa Tom a dahada taklaşınca Tom elini onun omzuna attı . Vanessa'da Tom'un uzanan elini tuttu ve sonra Tom :
"Evet baya soğudu ama önemi yok bence. Bana huylarından bahsedermsin ne tür şeylerden hoşlanırsın neleri seversin , ben başlıyım istersen , ben muggle eşyalrından hoşlanırım çünkü çok ilgi çekiciler ." dedi. Vanessa gülümseyerek:
"Evet muggle eşyaları ilgi çekici. Ama komikler ya. Fazla bilgim yok muggle eşyaları hakkında ama telefonu görmüştüm. Çok garip değil mi? Bİr o kadar da komikler" dedi ve devam etti:
"Bana gelince, gizli kapaklı işlleri çok severim. Mesela birine süpriz yapmak. Çok eğlencelidir. Bİr de acımasız diyeceksin ama bulanıklarla veya melezlerin bazılarıyla eğlenmek çok hoşuam gider. Psikopat mıyım ne?" dedi gülerek. Gitikçe kendini Tom'a daha yakın hissediyordu.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimeÇarş. 23 Ocak 2008, 23:48

Vanessada tomun düşüncesine katılmıştıki konuşmaya başladı .

Vanessa :

-Evet muggle eşyaları ilgi çekici. Ama komikler ya. Fazla bilgim yok muggle eşyaları hakkında ama telefonu görmüştüm. Çok garip değil mi? Bİr o kadar da komikler" dedi ve devam etti:
"Bana gelince, gizli kapaklı işlleri çok severim. Mesela birine süpriz yapmak. Çok eğlencelidir. Bİr de acımasız diyeceksin ama bulanıklarla veya melezlerin bazılarıyla eğlenmek çok hoşuam gider. Psikopat mıyım ne? ve ardından güldü .

Tom:

-Bende bulanıkları sevmem o yüzden onlarla oyun oynamak benimde hoşuma gider mugglerlardan hoşlanmam ama tabi muggle arkadaşlarım olmuştu onlarıda çok severim yani budurmda sende psikopatlık yok yada her ikimizde var .
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın

Mutluluk Empty
MesajKonu: Geri: Mutluluk   Mutluluk Icon_minitimePerş. 24 Ocak 2008, 00:00

"Tom:
-Bende bulanıkları sevmem o yüzden onlarla oyun oynamak benimde hoşuma gider mugglerlardan hoşlanmam ama tabi muggle arkadaşlarım olmuştu onlarıda çok severim yani budurmda sende psikopatlık yok yada her ikimizde var ." dedi. Vanessa:
"Benim etrafımda hiçbir zmana muggle olmadığı için bilemiyeceğim. Hİç konuşmuşluğum yoktur. Bence buna psikopatlık dememeliyiz. Hakediyorlar bence. Ne işleri var büyücü okulunda. Muggle okulları tam onlara göre" dedi ve konuyu değiştirip:
"Eemm...Söyle bakalım...Beni ilk ne zaman gördün" dedi gülümseyerek. İşte şimdi merak ettiği soruları soruyordu.

Mutluluk
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Mutluluk