Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aileler - Başvurun

+29
Melinda Shélia Dumbledore
Johnny Amoux Malfoy
Lily L. Black
Rufus Scrimgeour
Elizabéth Adrianna Malfoy
Fleur Isabéllé Villiers
Xobes Lyri Querro
Vynsja Croweix
Chester Bennin
David Kevin Johnson
Samara Y. Laura D'Owen
Amy Anastacia Grevik
Haley Brooke Scott
Jack Rubeus
Adéline Michelle Malfoy
Christian Dayrnt Black
Quilla Miller
Ivyanne Lynn Black
Margolis Marguerite Snape
Marcus Lucas Black
Constantia Inés Kalliope
Akimoto Etsuko Saruwatari
Marietta Dennise Black
Daphne Zoe Launy
Haktor Ronald Backser
Ella Mag Delacour
Tom Prince
Alastor Lupin
Amortentia Cécile Derwent
33 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Emekli Cadı

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 13570
Ekspresso Puanı : 24

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 20:40

Bu aile işiyle alakalı çoğu kişiden bir uğraş göremediğim için, ben çeşitli aileler kurgulamaya karar verdim. Rp leri belli bir standardın altındaki üyelerin, aile başvurusu yapmak için rp kalitelerini yükseltmeleri gerekiyor.Bu yüzden roğru düzgün rp yapmayıp sitede pasif olanlar başvuru bile atmasınlar.
Zaten yakında tüm pasif üyelerin üyeliklerini sileceğim.
Evet, aileler ve bilgileri:

Beauchamp Ailesi

Melez olmalarına rağmen tüm büyücü ailelerinin saygısını kazanmışlardır. İtibarı yüksek bir ailedir.Aile üyelerinin her biri farklı dallarda yeteneklidir. Çalışkanlıkları ve zekaları ile bilinirler. Aile büyücüleri genellikle Ravenclaw binasındandır.Her şekilde zümrüdüanka yoldaşlığında büyük görevler almayı isterler, karanlık tarafla büyük bir mücadele içerisindedirler. Büyücü toplumu onları mggle sever olarak tanır.

Darcy Ailesi

En köklü ve safkan ailelerden birisidir. Büyük bir servetin sahibidirler. Karanlık tarafın en iyi ve en sadık büyücülerini çıkarmışlardır. Aile şimdiye kadar sadece Slytherin binasına öğrenci vermiştir.

Stephenson Ailesi

Safkan olmalarına rağmen bununla hiç bir zaman övünmemiş ve hep iyi tarafta yer almışlardır.Çok güçlü büyücüler yetişmiş ve çoğu büyük savaşta karanlığa karşı meydan okumuş,kimileride hayatını kaybetmiştir.Geleneklerine çok bağlı olan Stephenson'lar, yıllar sonra bile bu gelenekleri devam ettirmeyi başarmışlardır.Aile genellikle Hufflepuff ve Gryffindor binasına öğrenci verir.

Black Ailesi(Bellatrix Black ile irtibata geçiniz.)

Londra'da büyük bir şatoda yaşayan Black'ler safkanlığa düşkünlükleriyle bilinirler.Ailenin geçmişi bu düşkünlük yüzünden kötü tarafta bulunmuş ve büyük savaşta hayatlarını kaybetmişlerdir.Aile üyeleri safkanlığını korumak için elinden geleni yapmış ve akraba evliliklerinden çekinmemişler ve safkanlıklarını günümüze kadar korumayı başarmışlardır.Aile genellikle Slytherin binasına öğrenci verir.

Snape ailesine girmek için - Margolis Marguerite Snape
Malfoy ailesine girmek için - Elwina Wren Malfoy

Johnson ailesine girmek için - Angelina Johnson
Miller ailesine girmek için - E. Linda Miller

Dennett Ailesi (DELACOUR OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.)
(fleur delacour ile irtibata geçiniz.)

Delacour Ailesi kökeni tamamen Fransa'ya dayanan soylu bir ailedir. Aile safkan olmasına rağmen, bunu hiçbir zaman takıntı haline getirmemiş ve çoğunlukla ZümrüdüAnka Yoldaşlığı için savaşmıştır.Ayrıca aileden birçok görücü çıktığı için kehanete olan yatkınlıklarıyla bilinirler.Delacour Malikanesi Fransa'da, Chalons-En-Champagne bölgesinde bulunur.Aile büyükleri tarafındna yaptırılmış olan malikanede şu an Delacour'ların çocukları yaşamaktadır.Malikanenin yasal varisleri Fleur Isabelle Delacour ve Vincent Jacques Delacour'dur.

Arannox Ailesi

Önceleri safkan olan bu aile göçmen yaşamları sayesinde bozulmuştur.Sürekli yer değiştiren bu aile tanıştıkları melez ve muggle kökenlilerin aileye girmesine engel olamamış,engel olmak içinde bir çaba sarfetmemişlerdir..Aile daima iyi tarafta yer almış karanlık güce karşı savaşmışlardır.Aile bu savaşlarda büyük kayıplar vermiş birçok aile üyesi ölmüş,bazı aile üyeleri kaybolmuştur.üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu kişilerden haber alınamamış aile üyeleri verdiği bu kayıpların acısını asla unutmamış ve intikamı için daima karanlık taraf ile savaşmışlardır.Açıklanamayan Muggle kayıplarının da yer aldığı aile tarihi hüzünlü hatıralarla doludur.Ailedeki Mugglelar durumdan haberdardırlar ancak durumdan kimseye söz etmemek konusunda uyarılmışlardır.Aile genellikle Slytherin dışındaki tüm binalara öğrenci vermiştir.

Laycock Ailesi

Safkan ailelerin başında gelen Laycock ailesi köklü ve soylu bir geçmişe sahiptir.Ailenin her üyesi yıllar boyunca çalışmış tüm büyü dünyası adına güzel işler başarmışlardır.Geleneklerine düşkün bir ailedirler ve sahip oldukları başarı çizgisinden asla ayrılmamışlardır.Çalışmayı çok seven aile geçmişlerinden aldıkları güç sayesinde büyücülük dünyasına başarılar katmaya devam etmektedir.Genellikle Raveclaw binasına öğrenci verirler.

Ebelthite Ailesi

Safkan ailelerin en önemlilerinden biri olan Ebelthite ailesi safkan olmalarına rağmen bunu takıntı haline getirmemiştir.Aile geçmişinden bugüne kadar iyi tarafta yer almış Karanlık Tarafa karşı daima savaş içinde olmuşlardır.Her aile gibi bu ailenin geçmişinde de ölümler ve kayıplar yer almaktadır bu üzüntülü olaylar ailenin ilerleyeceği yolu daha da belirginleştirmiş yapacakları büyük işlerde cesaret bulmalarını sağlamıştır.Ailede çok başarılı büyücü ve cadılar yetişmiş büyü dünyası yararına büyük işler başarmışlardır.Ailenin yetişkin üyelerinin büyük çoğunluğu Bakanlıkta çalışmaktadır.Aile Gryffindor binasından başka binaya öğrenci vermemiştir.

Evet şimdilik bu kadar yeter. Başvurularınızı burada alıyorum. Hangi aileyi neden istediğinizi yazın. Yoksa mesajınızı sileceğim. Açıklayıcı yazın!!
Ve de şunu unutmayın: eş, çoluk çocuk yeğen hepsinden olacak. Lütfen herkes başvurusunu yapsın, rp leri düzgün olmayanlar hariç.

En son tarafından Çarş. 30 Ocak 2008, 13:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Alastor Lupin

Alastor Lupin

Erkek
Galleon : 12488
Ekspresso Puanı : 0

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:04

Ebelthite Ailesi

Bence benim ailem safkan olsaydı daha iyi olurdu.Bir kere bu var bu ailede bunun yanında safkanlıkla övünmek istemezdim binamdan da belli olduğu gibi.Zaten ZAY'dayım iyi taraftayım yani.Çok güçlü olmak isterim.Karanlığa meydan okurum yoldaşlıktan belli oluyor.Bu uğurda hayatımı vermeye hazırım.Gryffindor öğrencisiyim dileğimin yerine getirilmesini arz ederim...Saygılarımla.

Soyad değişecek mi acaba?!
Emekli Cadı

Kadın

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:13

Alastor evet soyad değişecek, bunu zaten diğer başlıkta açıklamıştım, keşke tüm üyeler yazdıklarımı okumayı alışkanlık haline getirebilseler.

sanırım edit ledin, tam stephenson dayken birdenbire ebelthite oldu... tamam, tüm başvurular gelsin kurgularınızı yazacağım.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek
Galleon : 12326

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:39

ben black ailesine katılmak istiyorum .

Nedeni ise :

Black ailesinin lord yandaşı olması ,safkanlığa düşkün olması , bende safkanlıpa düşükünümdür , benimde slytherinde olmam , yaşadıkları yerin cazip gelmesi . Nedenleri bunlar .

Birde ben rplerimi beğeniyorum çünkü ilk kez böle birşey e kalkışmıştım bana görede iyi yapıyorum ama tabiki sizin kararınıza kalmış birşey .
Ella Mag Delacour

Ella Mag Delacour

Kadın
Galleon : 12296

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:39

Dennett Ailesi(Delacour oldu...):

Çünkü bugüne kadar rp'de çizdiğim karektere uyan bir tarzda aile.İyi tarafta, cesur ve karanlık tarafla savaşan bir aile olması karekterime en iyi uyan özellikleri.Binamı da göz alırsak aileler içinde bana uyabilecek en iyi ihtimal gibi duruyor.Eğer mümkünse bu aileye girmek isterim.

Not:Bu sitede hiç rp yapma olanağı bulamama rağmen rp'de iyi olduğuma inanıyorum..

En son tarafından Ptsi 28 Ocak 2008, 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek
Ruh hali : Aileler - Başvurun Glensuratdw9
Galleon : 12368

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:48

peki ileride kendi ailemizi kurabiliyoruz dimi:D yani okulu bitirince
https://2img.net/r/ihimizer/img340/6355/rainnyrupertwd9.jpg
Misafir
Misafir

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeCuma 25 Ocak 2008, 21:54

Onun için RPlerinle adminin gözüne de girmen gerekiyor Haktor, mezun olmak yeterli değil :)
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun 43772825vu8
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 14:02

Beauchamp Ailesi ni istiyorum

Nedeni ise:Bu güne kadar rp lerle oluşturduğum karakter yapısına ve özgeçmişine benzeyen bir aile.Bir de yarı İspanyol olsalar iyi olurdu ama neyse :)
Emekli Cadı

Kadın

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 14:07

arkadaşlar hepiniz başvurularınızı gerçekleştirin, her aileye yeterli başvuru alındığında yavaş yavaş kurguları belirleyip size pm atacağım... Ailedeki göreviniz, aile bilgileri, vs vs... Bu yüzden sabırlı olun, herkes başvurusunu yapınca gerisi gelir.
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12343

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 15:10

bende Black ailesinden olabilirim.aslında Darcy Ailesini düşündüm ama Dennise'in ailesi sadece ölümyiyenlerden oluşmuyor,tamamı karanlık yandan değiller ama Voldemortun görüşlerini haklı buluyorlar.Ayrıca safkan takıntıları yönünden de benzerler.Anderson ailesi Black ailesinin İsviçredeki kolu diyebiliriz.Yani Andersonların kökü Black'lere dayanabilir.
rp konusuna gelince istersem ve vakit bulursam çok iyi yazacağıma inanıyorum.Şimdide yazıyorum zaten ama aile olayında daha da iyi yazacağıma inanıyorum.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mar
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek
Galleon : 12326

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 21:38

Adminim ben fikrimi değiştirdim MİLLER ailesine katılmak istiyorum .

Neden :

- Üyelerin kurduğu ailelerin ön planda olmasını isterim . Ben bir ölüm yiyenim girmek istediğim ailede bir ölüm yiyen ailesi . Ailenin safkan oluşu . İsmimle soyisim birbirleirne uyuyor . Birde lindanın teklifi üzerine fikrimi değiştirdim .

OUT : yukarıdaki mesaj ımı silebilirmisniz
Muggle

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun 13ei9
Galleon : 12304

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 22:19

Laycock Ailesi

Çünkü ilk başta binama uyuyor,ikincisi karakterime uyuyor,üçüncüsü rp’me uyuyor.Ailede tam bana uyuyor kısacası.Yapabildiğim kadar rp yaptığıma inanıyorum.Ve okul açıldığında daha çok rp yapıcam..=))))
http://www.hogwartsekspresi.com
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12446
Ekspresso Puanı : 13

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 22:50

Beauchamp Ailesi

Ravenclaw binasına uyuyor dese bile benim özelliklerime de uyuyor.Kişiliğime ,karakterime de uyuyor.Rp konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum.2 buçuk yıldır rp yapıyorum.Bundan sonra sitede daha çok rp yapacağım.

Bu mesajım geçersiz ben başka bir aileye katılmak istiyorum..

En son tarafından Ptsi 28 Ocak 2008, 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Aileler - Başvurun Snrrn8
Galleon : 12558

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePaz 27 Ocak 2008, 00:53

Zaten belli Black Ailesi

--Nedeni--

Bu aileyi istiyorum çünkü hem daha önceden hep bu aile de bulundum.Hem ben ölüm yiyenim hem karakterime ailem uyuyor...Aile Reisi olmak için elimden geleni yapacağım...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Muggle

Kadın
Galleon : 12708

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePaz 27 Ocak 2008, 01:09

Öğrenciyken aile reisi olmayı nasıl başaracaksın Black? :)
İlk önce mezun olman lazım Razz
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m
Misafir
Misafir

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePaz 27 Ocak 2008, 01:11

büyüyünce olur ablası bırak mutlu olsun hahha Laughing *tabi canım daha neler Razz *
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun 37978406tk7
Galleon : 12340

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePaz 27 Ocak 2008, 13:17

Black Ailesi

Rp kurguma en fazla uyan aile burası. Diğer ölümyiyen aileler hep slytherin'e öğrenci çıkarmışlar. Ama Black ailesi genelde Slytherin'den çıkarmışilar.. Yani ben bir istisna olmak istiyorum=)
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Emekli Cadı

Kadın

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 13:30

Dennett ailesinin adı Delacour olarak değiştirilmiştir. Fleur Delacour'la irtibata geçilmesi gerekmektedir.
Ayrıca Johnson ailesine girmek isteyenler de lütfen Angelina Johnson'la görüşsün, Miller için de E. Linda Miller.

(ilk önce bir aileye katılmak için benim pm le iznimi almanız gerekmektedir.)
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun 43772825vu8
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 13:38

biz anlaştık ben delacour ailesine mensup olacağım lütfen üstteki mesajımı silermisiniz
Quilla Miller
Muggle
Quilla Miller

Kadın
Galleon : 12514

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 14:37

miller ailesine katılmak istiyorum. Nedeni de normalde zaten kuzendik. şimdi de resmileştirmek istiyorum...
Christian Dayrnt Black
Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Christian Dayrnt Black

Erkek
Ruh hali : Aileler - Başvurun Yaaati6
Galleon : 12312
Ekspresso Puanı : 4

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 14:58

Black ailesi;

Çünkü bu güne kadar yaptığım tüm rplerde ailem Black olmuştur ve bu sitedede Black olmasını istiyorum.Black ailesinin asilliği her daim hoşuma gitmiştir.Yani nedenim kısa ve öz xD
Adéline Michelle Malfoy
Muggle

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun Glensuratdw9
Galleon : 12367

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 16:02

Malfoy Ailesi

Cünkü

1-) Binama uyuyor

2-)Karakterime uyuyor

3-)Elwina Wren Malfoy teklif etti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/_as
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Aileler - Başvurun Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12446
Ekspresso Puanı : 13

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 18:51

Üstteki mesajım geçersizdir.Ben Delacour Aile'sinden olmak istiyorum.
Çünkü;
Hem karakterime ve kişiliğime uyuyor.Bana en uygun ailenin Delacour Ailesi olduğunu düşünüyorum.Hem de Delacour Ailesinden olmamı Fleur Delacour teklif etti.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Jack Rubeus

Erkek
Galleon : 12282

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 00:04

Darcy Ailesi

Neden;

Karanlık Taraf yandaşı olduğu için..Ayrıca Safkan bir aile ve bu benim rp kişiliğimi yansıtıyor..Ayrıca aile sırf slytherine öğrenci verdiği için bu beni etkiledi ve ben tam bir karanlık taraf tutkunuyum...
Emekli Cadı

Kadın

Aileler - Başvurun Empty
MesajKonu: Geri: Aileler - Başvurun   Aileler - Başvurun Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 02:06

Black ailesine başvurmak isteyenler onayımı aldıktan sonra Bellatrix Black'e başvursunlar lütfen.

Aileler - Başvurun
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki