Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gölde

2 posters
YazarMesaj
Alastor Lupin

Alastor Lupin

Erkek
Galleon : 12490
Ekspresso Puanı : 0

Gölde Empty
MesajKonu: Gölde   Gölde Icon_minitimeC.tesi 26 Ocak 2008, 12:59

Dün çok yorucu geçmişti.Bugün tatildi.Lily ile birlikte göle gidebilirlerdi mesela.Üzerini çabucak giyindi.Bir kağıta not yazıp Lily'e yolladı ve göl kenarına geldi.Göl sessizdi.Çok kişi yoktu ve sakindi.Bir süre sessizce dersleri düşündü.Çok zor değildi ama yine de pek başarılı olamamıştı.

Hava bulutluydu ve göl kenarı çok soğuktu,esiyordu.Biraz üşümüştü.Herkes mutlu görünüyordu.Tatile girmişleri sonuçta.Tatil deyice bile yüzü gülüyordu :zuha: .İşte 15 günün ilk günüde böyle geçti,diye düşündü ve içini hüzün kapladı sanki tatil az sonra bitecekmiş gibi..Başkaları ondan daha iyimser düşünüyor gibi geliyodu ona.Tabi insanlar gülünce her zaman iyimser düşünecek diye bir şey yok,dedi.

O sırada güler yüzlü,sevecen birinin ona doğru yaklaştığını gördü.Döndü ve...
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : Gölde Agla1ne0
Galleon : 12276

Gölde Empty
MesajKonu: Geri: Gölde   Gölde Icon_minitimePtsi 04 Şub. 2008, 14:52

John okulu yeni yeni tanıyordu göl kenarına indi ve bir kişiye yaklaştı.Onunla dost olmak istiyordu.Sessizce yaklaşırken gencin ona hızlı bir şekilde dönmesi John'u ürküttü.John kendini hemen toparladı ve

"Merhaba,ben John.Bu okula yeni geldim.Arkadaş olabilirmiyiz?"dedi ve gülümsedi.Onun cevabını heyecanla bekliyor ve de genci baştan aşağı süzüyordu.

Genç ciddi bir duruşa sahipti.Cesaretli bir duruşu vardı.Hava soğuktu ve gencin üşüdüğünü anlamıştı.Biraz büyük gibi dursada "Sanırım 2.sınıf"diyordu içinden.Olsun onunla iyi bir dost olabilirdi belki.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo
Alastor Lupin

Alastor Lupin

Erkek
Galleon : 12490

Gölde Empty
MesajKonu: Geri: Gölde   Gölde Icon_minitimeÇarş. 13 Şub. 2008, 17:52

Alastor arkasına döndüğünde bir Hufflepuf'lu bir çocuk gördü.Daha önce hiç görmemişti.Görmüştü ama çok bariz 1-2 sefer.

Çocuk ona:
"Merhaba,ben John.Bu okula yeni geldim.Arkadaş olabilirmiyiz?"

Alastor:
-Tabiki genç adam,dedi.Biraz soğuk olduğumu düşündüysen havadandır , dedi ve gülümsedi.

Çocuğun sevindiğini anlamıştı.Büyük birinin küçük bir çocukla arkadaş olması bazılarına salakça gelebilirdi ama Alastor böyle düşünmüyordu.
Çocuğa:
-Melez mi Safkan mı,dedi.Gerçi ikiside farketmez ama sırf merakımdan soruyorum,dedi.

Cevabı bekliyordu.Çocuk ona yakın gelmişti.Lily'i beklerken o gelmişti.Ama olabilir onunla da arkadaş olabilirdi.Çocuk donmuş gibiydi.
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : Gölde Agla1ne0
Galleon : 12276

Gölde Empty
MesajKonu: Geri: Gölde   Gölde Icon_minitimeCuma 15 Şub. 2008, 14:56

John Alastor'un sözüne karşılık hemen "Ben Melezim.Safkan takıntım olmasada Slytherinlilerden nefret ederim.Alice'yi tanıyorsundur belki,ben onun arkadaşıyım.Seni daha önce göremiştim ama tanışmamız iyi oldu.Gerçekten çok mutlu oldum,beni arkadaşın olarak kabul ettiğin için teşekkür ederim Alastor"dedi.Sonra biraz duraksayıp

"Ailen var mı Alastor?Yani seni seven,seninle ilgilenen bir ailen?"dedi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo

Gölde
1 sayfadaki 1 sayfası