Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Marguerite'in odası

2 posters
YazarMesaj
Margolis Marguerite Snape
Muggle

Kadın
Ruh hali : Marguerite'in odası Hmbl7
Galleon : 12710
Ekspresso Puanı : 0

Marguerite'in odası Empty
MesajKonu: Marguerite'in odası   Marguerite'in odası Icon_minitimePaz 27 Ocak 2008, 15:13

Marguerite'in Hogwarts'ta en sevdiği yer olan odasında dikkat çeken ilk şey; büyük kitaplık ve geniş çalışma masasıdır. Marguerite Hogwarts'ta profesörlüğe atanınca buraya yüzlerce kitap getirmeyi de ihmal etmemiştir; çünkü yalnız kaldığında ya da kafasını dağıtmaya, insanlardan uzaklaşmaya çalışınca yaptığı tek şey kitap okumaktır.

Koyu renk ahşap mobilyaların yanı sıra; odaya biraz renk verme amacıyla renk renk küçük puf yastıklardan bir köşe yapılmıştır.İçlerinde en çok yeşil ön plana çıkar; hem Slytherin'in rengi olduğundan; hem Marguerite'in en sevdiği renk olduğundan.

Odanın sağ duvarındaki kapı yatak odasına açılır; burada da bir yatak; bir komodin, bir gardrop ve birde şifonyer bulunur. Margue burayı genel olarak sadece uyku için kullanır; vaktini çalışma odasında geçirmek onun daha çok hoşuna gider.

En son tarafından Salı 29 Ocak 2008, 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m
Akimoto Etsuko Saruwatari
Muggle
Akimoto Etsuko Saruwatari

Kadın
Ruh hali : Marguerite'in odası 13ei9
Galleon : 12306

MesajKonu: Geri: Marguerite'in odası   Marguerite'in odası Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 21:01

Akimoto başı eğik ve bir o kadarda heyecanlı bir şekide profesörün odasının kapısının önüne geldi..Kendini çok garip hissediyordu.Zaten dersten sonra aldığı mektup Akimoto'yu daha da kötü hissettiriyordu.İçinden bağırmak yada ağlamak geliyordu.Zaten gözleri gri rengini almıştı.Mektup annesinden gelmişti.Mektup şöyleydi:

Sevgili Akimoto;

Biliyorum bana hala kızgınsın ama haksısın.Baban ölmeyi hak etmişti.O suçluydu.Biliyorum onu neden öldürdüğümü bilmek istiyorsun ama olmaz çünkü bidaha o adamın adını azıma almıyacağım.Bu gün ilk dersine girmişsin hemde en sevdiğim derse.Güzel geçtiğini umuyorum.Eğer iyi bir şeyler yapamassan senden utanırım.Neyse artık burda iyi duygularım kalmadı.Yakında ölabilirim.Ama unutma hernekadar bana kıssanda ben senin annenim.Ve bunu umutmaki ben seni çok seviyoru.Bu zorlu hayatta başarılar..

Seni seven annen Mai

Akimoto gerçekten çok üzgündü içinden ''içeri böyle giremem'' dedi ve göz yaşlarını sildi.Sonrada ''anne ben senden he geçen gün utanıyor ve nefret ediyorum'' dedi.Sonrad babasını söylediği bir söz geldi aklına ''affedilmez lanetler affedilmesse Mai bende seni affetmiyeceğim'' bu babasını Akimotonun annsine söylediği son sözdü.Akimoto bunları unutup kapıyı çaldı.Sonrada içeri girdi.Ardından Profesöre dönerek ''profesör beni görmek istemiştiniz ne oldu?'' dedi.Ve büyük bir heyecanlı Profesörü dinlemeye başladı..
http://www.hogwartsekspresi.com
Muggle

Kadın
Ruh hali : Marguerite'in odası Hmbl7
Galleon : 12710

MesajKonu: Geri: Marguerite'in odası   Marguerite'in odası Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 15:09

Marguerite odasının çalışma odasında oturmuş, ilk dersini atlatmanın sevinciyle yeni aldığı bir kitabı inceliyordu ki kapısı tıklandı:

"Girin lütfen." dedi merakla kapıya bakarak. İçeriye derste odasına gelmesini söylediği, Ravenclaw binasının mensubu çekik gözlü, hoş bir kız girdi ne var ki çok üzgün görünüyordu, gözlerinin çevresi ağlamaktan kızarmıştı.

"Merhaba, Miss Saruwatari." dedi Profesör Snape ve genç kız masasının karşısındaki koltuklardan birine oturmasını işaret etti."Derste yanıma gelmenizi söylemiştim; unutmadığınız için teşekkürler... Şimdi, gelelim konumuza. Bu sizi her ne kadar üzsede, lafı dolandırmaya gerek görmüyorum. Dersimde affedilmez lanetlerden bahsediyorduk hatırlarsanız, ve siz bana verdiğiniz cevapta annenizin babanızı öldüren lanetle öldürdüğünü söylediniz. Bu öyküyü bana anlatacak gücünüz var mı acaba? Eğer anlatırsanız, size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Çekinmeyin lütfen."

Genç kızın rahat olmasını sağlamak amacıyla kalktı ve "Sweed!Buraya gelir misin acaba?" Bunu söylediği anda odasında bir şaklama sesi duyuldu ve odada bir ev cini belirdi. Sweed, Hogwarts'ın emrinde çalıştırdığı ev cinlerinden biriydi; profesörler oda hizmeti için genellikle onu kullanırlardı.

"Bize birkaç atıştırmalık getir, Sweed. Bisküvi, pasta, yanına da içecek. Sanırım Miss Saruwatari kahve içmekten memnun olacaktır." Sweed hemen başını salladı ve bir şaklama sesi eşliğinde ortadan kayboldu.Profesör Snape belli bir süre genç kızın kendisini toparlaması için sessiz kalıp amsasındaki öğrenci dosyalarıyla ilgilendi; zaten çok geçmeden Sweed'de elinde bir tepsiyle odada belirmişti. Tabakları ve fincanları ikisinin önüne koyduktan sonra eğilerek selam verdi ve yeniden kayboldu.

"Evet Miss Saruwatari... Biraz konuşursak rahatlayacağınızı umuyorum. Benim binamda değilsiniz ama, yine de öğrencilerime yardımcı olmak istiyorum, hele ki dersimde gösterdiğiniz üstün performanstan sonra." Gülümsedi ve bakışlarını kızın üzerine dikti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m

Marguerite'in odası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-