Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İlk gün

3 posters
YazarMesaj
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : İlk gün 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

İlk gün Empty
MesajKonu: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 18:01

Avril hogwarts'ın ilk günü,hemen hemen her gün yaptığı gibi göl kenarına gitti.Düşünmeye...

Herzaman oturduğu bölgeye gitti ve çimlerin üzerine oturdu.Hava soğuktu,üşüyordu.Ama buna aldırmıyordu.Üşümeyi seviyordu.
Altındaki çimin ıslak olduğunu bir dakika sonra fark etti.
-''Lanet olsun'' dedi.Çünkğ arkası ıslanmıştı,yemyeşil bir renge dönmüştü.Etrafa bakındı,gören varmı diye.Hayır,kimse yoktu.Cüppesini çıkarttı ve asasıyla
-''Aklapakla'' dedi.Leke anında yol olmuştu.Tekrar asasını gezindirerek ıslaklığıda yok etti.
-''Aaaah,tekrar büyü yapmak ne kadar güzel birşey'' dedi kendi kendine.Büyü yapamadığı günler boyunca sıkılmıştı.Ancak bu yeni asa,eline yabancı geliyormuş gibi bir his uyandırıyordu.

Cüppesini tekrar üzerine geçirdi,bu arada yürüyordu.Boş boş bakınıyordu etrafa,kafasında hiçbirşey yoktu.Bir şey düşünmüyordu.
Geçen sezon Eragorn ile kavga ettikleri bankın önüne gelmişti.Ne günler dedi kendi kendine.Bankın altında hafif bir toprak çıkıntısı vardı,bu yüzden bank eğriydi.
Banka oturmak istedi.Önce bankın ıslak olup olmadığını kontrol etti.Kuruydu.Oturur oturmaz kuş sesleri çalındı kulağına.Yukarı baktığında,ağaın üstünde iki kuşun yuva yaptığını gördü.Kederli kederli gülümsedi.Rufus gelmişti aklına.Hiç düşünmeden uzaklaştırdı bu konuyu aklından.Düşünmek istemiyordu.

Göl ,tam önündeydi.Gölün bittiği yerde ağaçlar,çimenlikler vardı.Gerçkekten muhteşem bir görüntüydü.
Uzun uzun içine çekti ıslak toprak kokusunu.Biraz çiçek kokusuyla karışık bir kokuydu.
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : İlk gün Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12448
Ekspresso Puanı : 13

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 18:41

Daff Göl Kenarına geldi.Okulun ilk günüydü.Dersler en sonunda başlamıştı,Daff arada buraya geldi.Boş bulduğu banklardan birine oturdu.Canı sıkılmıştı.Çevrede kimseleri görememişti.Dikkatli baktıktan sonra banklarda oturan bir kız gördü.Birini gördüğüne sevinmişti.Hemen yanına giderek;

''Merhaba ,Adım Daffodil,'Ya senin adın nedir?''diyerek gülümsedi.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 19:33

Daff 'ın bir işi çıkmıştı.Hemen oradaki kıza''Güle güle ''diyerek gülümsedi.Çabucak oradan ayrıldı.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 20:00

''Merhaba ,Adım Daffodil,'Ya senin adın nedir?'' diyerek gülümsedi bir kız.
Avril tepesinde yükselen kıza doğru bir laf söylemek için tam ağzını açacakken kız

''Güle güle''
dedi ve kayboldu.Avril ağzı açık kalakalmıştı.Bu da neydi böyle?Kız bir görünüp,bir kaybolmuştu.Avril ağzını kapattı ve omuz silkti

-''Geride gelirler'' dedi.

Bir şarkı mırıldanmak gelmişti içinden

-''I'm stading on a bridge.I'm waitin in a dark. thought that you'd be here by now
There's nothing but the rain. No footsteps on the ground.I'm listening but there's no sound. Isn't anyone tryin’ to find me?Won't somebody come take me home?It's a damn cold night!Trying to figure out this life.Won't you take me by the hand?Take me somewhere new.I don't know who you are
But I... I'm with you I'm with you.I'm looking for a place.I'm searching for a face.Is anybody here I know? Cause nothing's going right And everything’s a mess And no one likes to be alone.''

Kimindi bu şarkı?Adı neydi?Hatırlamıyordu.Ama umrundan değildi.Gülümseyerek göle doğru eğdi bakışlarını.Ama soğuk bir gülücüktü bu,delirmiş gibi.Uzun,sarı saçları gözünün önüne düşüyordu,Saçları sarıydı bu gün.Bundan sonra uzun bir süre böyle tutacaktı saçlarını.
Çimlerin arasında solucanlar geziyordu.Avril iğrenerek yukarı kaldırdı ayaklarını.Nefret ederdi solucanlardan.Midesi kalkmıştı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 20:43

Daff biraz önce geldiği ve hemen oradan ayrıldığı Göl Kenarı'na yine gelmişti.Okulun ilk günü birileriyle tanışmak istiyordu.Çevreye doğru baktığında yine önceden geldiği seferde tanışamadığı kızı gördü.Çok acele gitmesi gerektiği için gitmişti.Bunun kıza ayıp olduğunu düşünmüştü.Tekrar kızın yanına giderek;

''Merhaba,Adım Daff'' diyerek gülümsedi.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 20:48

''Merhaba,Adım Daff''

Az önceki kız yine gelmişti.Avril bir daha kaybolorsa onunla konuşmayacağını düşündü
-''Bende Avril.'' dedi sıkıntılı sıkıntılı.Oturması için kıza yer açmıştı.Daff gelip oturmuştu.

Güneş ışığı Avril'in gözlerini yakıyordu.Gözlerini kısarak sordu

-''Kaçıncı sınıfsın daff'' Bir yandan da asasını çıkartmış,küçük baloncuklar çıkartıyordu,bu baloncukları çok seviyordu.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 20:55

Daff gülümseyerek ;

''Seninle tanıştığıma memnun oldum Avril,bu arada Gryffindor 1. Sınıfım'' dedi.
Avril'in yanına oturdu.Ona ;

''Sen hangi binada ve kaçıncı sınıftasın'' dedi.
Bu sırada da etrafına bakınıyordu.Göl gerçekten güzel görünüyordu.Tıpkı bir çarşaf gibi düzdü.Ağaçlar göl ile uyum içindeydiler ,bu Daff'ın hoşuna gitmişti.Çevreyi incelemek çok hoşuna giderdi.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 21:04

''Seninle tanıştığıma memnun oldum Avril,bu arada Gryffindor 1. Sınıfım''

Demişti Daff.Sonrada:

''Sen hangi binada ve kaçıncı sınıftasın''
Avril şu sıralar çok dengesizdi.Kederli kederli gülümseyerek
-''Ben 2.sınıfım.Ravenclawdayım'' dedi gururla.Ona göre Ravencawda olmak bir ayrıcalıktı.Birden aklına bir soru geldi.Döndü ve kıza bakarak:
-''Hangi tarafdasın'' dedi.Bu soru bu günlerde onun için önemli olmaya başlamıştı.Geçen sen olsaydı tınlamazdı bile.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 21:11

Daff kızın Ravenclawlı olduğunu görünce memnun olmuştu.Ravenclawlıları severdi.Onların zeki ve başarılı olduklarını her zaman bilirdi.Mantık onlar için en büyük gerekti.

''Hangi tarafdasın'' diye sormuştu Avril Daff'a.Daff halinden memnun bir biçimde cevap verdi Avril'e;

''Zümrüdüanka Yoldaşlığındayım, ya sen hangi taraftasın ? ''diyerek sordu.

Avril'in bu konularla ilgili olduğunu anlamaya başlamıştı.

Avril'de ona Zay 'da olduğunu söyledikten sonra Daff buna sevinmişti.Aslında çok tarafçı değildi ama Zay'da olmaktan mutluydu.Saatine baktığında,saatin geç olduğunu anladı.Avril'e;

''Benim gitmem gerek,seninle tanıştığıma çok memnun oldum.Güle güle.'' diyerek gülümsedi.Daff hemen oradan ayrıldı.
Misafir
Misafir

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePtsi 28 Ocak 2008, 22:00

out: 5 satırdan kısa RP ya da flood yapmayalım, kızlar =) daffodil, bir dahakine kendin editlersin RPyi, öyle eklersin son cümleni :)
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimeSalı 29 Ocak 2008, 23:26

out:Tamam

Daff tekrar gittikten sonra Avril onun çok gelgitli biri olduğunu düşündü.
Az önce yere koyduğu ayaklarını tekrar altına aldı.Bu şekilde rahat ediyordu.
Banka boydan boya uzandı sonra.Bu gün bayağı yorulmuştu.

Gökyüzüne bakıyordu.''İşte en sevdiğim renk'' diye düşüdü.Bulutsuzdu gökyüzü.Az önce yağan yağmurdan sonra hepsi dağılmıştı.Bu duruma içi sıkıldı,bulutlara bakarak hayaler kurmayı çok severdi.

Gözleri kapanıyordu.Ama uyumamalıydı.Uyumamalıydı..Uyu.......

Çoktan rüyalar alemine dalmıştı bile.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek
Galleon : 12328
Ekspresso Puanı : 0

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 00:36

Tom göl kenarında dolaşırken, Avrili gördü ona sorması gereken şeyler vardı. Birazda sinirliydi ona ama olsun hemen yanına gidip."Avril bugunlerde bana karşı çok sğuksun hatta okul açılmadan önce durduk yere bana sataştında.Bunun nedenini bana sölermisin."Tom bunu nerdeyse bağırarak sölemişti. "Sesli konuştuğum için özür dilerim elimde olmadan yaptım."dedi ve yere çömeldi.Acaba neden böle yapıyordu ona, düşününce ona hiç birşey yapmamıştı, düşünüyordu düşünüyordu birşey bulamıyordu. Buda onu deli ediyordu ama elinden bişe gelmiyordu.Son birkez ona baktı"Bak eğer nedenini sölemssen gideceğim."
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 00:42

Avril Tom'un bağırtısıyla uyanmıştı.Korkmuştu da üstelik.

."Avril bugunlerde bana karşı çok sğuksun hatta okul açılmadan önce durduk yere bana sataştında.Bunun nedenini bana sölermisin."

Sonrada:

"Sesli konuştuğum için özür dilerim elimde olmadan yaptım."
dedi
Avril ayaklarını indirip banka oturdu.Tom da onun yanına gelmişti.Avril dizlerine doğru eğilmiş,el parmaklarıyla oynuyordu.Düşünüyordu.Acaba söylemelimiydi,söylememelimiydi.Sonra
-''Aman ne olursa olsun,korkmaktan bir fayda gelmiyor'' dedi içinden.Ve gözlerini parmaklarından ayırmadan:
-''Ben seni seviyorum Tom'' dedi.Ancak kelimenin sonuna varır varmaz nefesi kesildi,bunu nasıl yapabilmişti?Nasıl söyleyebilmişti?Utançtan saçları tupturuncu oldu,ama tek kelime etmedi.
Tom Prince
Muggle
Tom Prince

Erkek
Galleon : 12328
Ekspresso Puanı : 0

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 00:53

Tom, Avrilin yanına geldimi Avril eğilip eli parmaklarıyla oynamaya başladı.''Aman ne olursa olsun,korkmaktan bir fayda gelmiyor.''Tom şaşırmıştı ne diyordu bu böle bu sorusuna cevap değildi daha ağzını açmadan Avril konuşmaya başladı''Ben seni seviyorum Tom.'' Tom içinden "Avril ne diyordu, Vanessayı sevdiğini biliyordu." Tom acaba ne desemde onu incitmesem diye düşünüyordu. "Bana zaman ver ben ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda şok olmuş durumdayım." dedi ve ordan uzaklaşmaya başladı kendini çok kötü hissediyordu, bunu Vanessaya açıklaya bilecekmiydi acaba.

En son tarafından Çarş. 30 Ocak 2008, 10:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 01:18

Avril rahatlamıştı.Ne olursa olsun,söylemişti artık,içinde büyütmeye başladığı bu sevgi canını yakıyordu artık.Söylemiş ve kurtulmuştu.
"Bana zaman ver ben ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda şok olmuş durumdayım." dedi Tom.Ve gitti.

Avril biraz sonra onun ardından,ne yapacağını hiç düşünmeden ordan ayrıldı.İçin için seviniyordu.
-''Söyledim,Söyledim!''
Misafir
Misafir

İlk gün Empty
MesajKonu: Geri: İlk gün   İlk gün Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 18:34

Dönem bittiğinden dolayı başlık, kilit.

İlk gün
1 sayfadaki 1 sayfası