Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri

2 posters
YazarMesaj
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın
Ruh hali : Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Utangga7
Galleon : 12380
Ekspresso Puanı : 0

Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Empty
MesajKonu: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri   Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Icon_minitimeSalı 29 Ocak 2008, 22:52

Amy, yorucu bir günün sonrasında gün batımını izlemek için göl kenarına gelmişti.
Göl kenarında gün batımları çok güzel olurdu ve Amy neredeyse her gün, gün batımını izlemek için göl kenarına gelir ve gün batımını izlerdi.

Amy gün batımını izlerken Haktor aklına geldi ve içinden "Keşke Haktor'u da çağırsaydım.Bu güzel ortamda onunla beraber olmak çok güzel olurdu. " dedi ve sanki Haktor onu duymuştu,çünkü Haktor Amy'ye doğru geliyordu.

Haktor Amy'nin yanına gelince Amy Haktor'a;
"Merhaba Haktor!Bende tam seni düşünüyordum. " dedi ve güneşe doğru baktı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amy
Haktor Ronald Backser
Muggle
Haktor Ronald Backser

Erkek
Ruh hali : Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Glensuratdw9
Galleon : 12370

MesajKonu: Geri: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri   Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 23:13

Haktor,eski yazılar desinden çıkar çıkmaz büyük salona inmek için hazılandı,inmesinin iki amacı vardı.birincisi biraz dinlenmek ve ikincisi ve asıl amacı amy'i görmekti.amy o saatlerde orada olurdu ve amy ile konuşurdu veya onunla göl kenarında gezerdi.haktor derslikten çıkarçıkmaz hiçkimseye selam vermeden hiç kimseyi aldırmadan hızla merdivenlerden inmeye başladı.ama koridorlarda durum farklıydı neredeyse her önüne gelen öğrenciye "merhaba" diyordu.bu durum sınıftakinden biraz farklıydı çünkü amy'le karşılamanın vereceği mutluluktan böyle davranıyordu.

Haktor,büyük salona geldiğin büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı çünkü haktor büyük salonda yoktu ve o anda neredeyse haktor'un gözünden yaş gelicekti.haktor buradan başka nerede olabilirki diye düşündü biran .ve grryfindor ortak binası ile göl kenarında olabilir diye düşündü fakat grryfindor ortak binasına giremezdi.çünkü yasaktı ama grryfindordan birine söledi fakat grryfindor ortak binasındada değildi.son çare olarak haktor göl kenarı olduğunu tahmin etti ve gün batımı olduğu içinde güçlü tahmin'e benziyordu! ve acilen hogwarts merdivenlerinden indi.ama herzamanki gibi heyecanlı ve aceleci tavırlar sergilemiyordu çünkü hogwarts'da bazıları gülebiliyor ve karşılaştığında onunla dalga geçenler oluyordu,fakat haktor hogwarts'dan çıkar çıkmaz koşar adım ve hatta koşarak göl kenarına gitti ama herzamanki ağacın altı boboştu kimsecikler yoktu.ama haktor;

düşüncesinden vazgeçmedi ve belli başlı yerlerdede olmadığına göre göl kenarında olmalı diye düşünüyordu.belki biraz daha değişik yerlerde olabilir diye göl kenarında ilerlemeye başladı. ilerledikçe yanlız kalmak isteyen sevgilileri görüyor ve yanlarından uzaklaşıyordu:)
haktor göl kenarında 100-200 metre ilerledikten sonra gün batımın izleyen ve turuncu giyimli birini gördü.adımlarında biraz hızlandı ve orada olan kişinin amy olduğunu göründe derin bir "ohh" çekti ve hızla amy'nin yanına gitti.zaten amy'de haktor'u görmüştü ve haktor amy'nin yanına varır varmaz ilk duyduğu şey;

-Merhaba Haktor!Bende tam seni düşünüyordum!

demesi haktor'u heyecanlandırmıştı ve haktorda biraz kekeleyerek:

-ya ölemi bende seni arıyordum. keşke bana haber verseydin ama neyse :)

dedi,yutkunarak ve vakit kaybetmeden amy'nin yanına oturdu
https://2img.net/r/ihimizer/img340/6355/rainnyrupertwd9.jpg
Amy Grint
Muggle
Amy Grint

Kadın
Ruh hali : Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Utangga7
Galleon : 12380

MesajKonu: Geri: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri   Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 16:22

Haktor;
"ya ölemi bende seni arıyordum. keşke bana haber verseydin ama neyse " demişti.Amy;
"Beni mi arıyordun.Haber vermediğim için özür dilerim! " dedi ve başını öne eğerek yere bakmaya başladı.
Biraz öyle bekledikten sonra başını kaldırdı ve güneşin neredeyse battığını gördü.Güneşin o an ki halini Amy çok severdi ve heyecanlı bir şekilde Haktor'a;
"Güneşin bu halini çok severim! " dedi ve direk ayağa kalktı.Biraz göle yaklaştı ve güneşe bakmaya başladı.
Haktor yanına gelince Haktor'un koluna girdi ve başını omzuna yasladı.Büyük bir mutlulukla güneşin batışına bakmaya devam etti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri   Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 18:37

Dönem bittiğinden dolayı başlık, kilit.

Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-