Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Salı 29 Ocak 2008, 22:52 | |
| Amy, yorucu bir günün sonrasında gün batımını izlemek için göl kenarına gelmişti. Göl kenarında gün batımları çok güzel olurdu ve Amy neredeyse her gün, gün batımını izlemek için göl kenarına gelir ve gün batımını izlerdi. Amy gün batımını izlerken Haktor aklına geldi ve içinden "Keşke Haktor'u da çağırsaydım.Bu güzel ortamda onunla beraber olmak çok güzel olurdu. " dedi ve sanki Haktor onu duymuştu,çünkü Haktor Amy'ye doğru geliyordu. Haktor Amy'nin yanına gelince Amy Haktor'a; "Merhaba Haktor!Bende tam seni düşünüyordum. " dedi ve güneşe doğru baktı. | |
|
Haktor Ronald Backser Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Galleon : 12370 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Perş. 31 Ocak 2008, 16:22 | |
| Haktor; "ya ölemi bende seni arıyordum. keşke bana haber verseydin ama neyse " demişti.Amy; "Beni mi arıyordun.Haber vermediğim için özür dilerim! " dedi ve başını öne eğerek yere bakmaya başladı. Biraz öyle bekledikten sonra başını kaldırdı ve güneşin neredeyse battığını gördü.Güneşin o an ki halini Amy çok severdi ve heyecanlı bir şekilde Haktor'a; "Güneşin bu halini çok severim! " dedi ve direk ayağa kalktı.Biraz göle yaklaştı ve güneşe bakmaya başladı. Haktor yanına gelince Haktor'un koluna girdi ve başını omzuna yasladı.Büyük bir mutlulukla güneşin batışına bakmaya devam etti. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gölün En Sakin ve En Güzel Yeri Paz 09 Mart 2008, 18:37 | |
| Dönem bittiğinden dolayı başlık, kilit. |
|