Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Lily ve Tatyana'nın Odası

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Lily ve Tatyana'nın Odası Empty
MesajKonu: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimeÇarş. 30 Ocak 2008, 01:37

Köşkün ikinci kattaki beşinci odası ailenin ikizleri Tatyana ve Lily’nin odasıdır.Odada iki tane yatak vardır. Lily’nin yatak örtüsü en sevdiği renk olan leylak renginde, Tatyana’nın ki ise gözlerinin rengiyle uyumlu olan mavi rengindedir. Tatyana ile Lily yastıkları çok sevdiğinden yatakları üzerinde renk renk yastıklar vardır.

Oda da krem renginde büyük bir giysi dolabı vardır. Oda arka bahçeye bakmaktadır ve manzarası çok güzeldir. Büyük pencerenin önünde sallanan bir tahta sandalye vardır. Beyaz şöminenin önünde ise iki tane yumuşak puf vardır. Tatyana ile Lily bu şöminenin karşısında kitap okumayı çok severler. İkisi de kitap okumayı çok sevdikleri için oda da büyük bir kitaplık vardır. Kitaplıkta ders kitapları ve her konuda, değişik bir çok kitap bulunmaktadır.

Odanın bir kapısı banyoya açılır. Lily resim yapmayı çok sevdiği için odanın bir bölümünde Lily’nin resim malzemeleri vardır. Tatyana’nın çalışma masasında kardeşi Lily ile çekilmiş olduğu fotoğraf ve arkadaşının hediye ettiği çerçeve vardır. Bir de halasının ona getirdiği muggle aleti olan fotoğraf makinesi vardır. Lily’nin masasında ise renkli kalemlerin yer aldığı bir kalemlik ve bir kutunun içinde yer alan değişik şekillerde küçük iksir şişeleri vardır.
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın
Ruh hali : Lily ve Tatyana'nın Odası Utangga7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12416
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimeC.tesi 01 Mart 2008, 21:40

Tatyana trenden indiğinde derin bir nefes aldı.Yolculuk ona hiç bitmeyecekmiş gibi gelmişti.Sandığını ve baykuşunu zorlukla taşıyordu.Lily de yanındaydı.Arkadaşlarıyla vedalaştılar ve herkes kendi yoluna doğru yürümeye başladı.David de yanlarına gelmişti.Onları eve götürmek için bir araba gelecekti.Biraz yürüdükten sonra arabanın geldiğini gördüler.Eşyaları yerleştirildikten sonra araba eve gitmek üzere hareket etti.

Eve geldiklerinde Tatyana'nın içini bir heyecan kapladı.Neden böyle olduğunu bilmiyordu.Sonuçta o artık üçüncü sınıfa geçmişti.Ama her seferinde bu heyecanı duyuyordu.Evinden uzak kalmak hala ona zor geliyordu.İyi ki yanında Lily ve halası vardı.Ve tabiki de David.O da bu sene yeni başlamıştı.Ama her konuda birbirlerine çok yardımcı oluyorlardı.Büyük bahçe kapısından içeriye girdiler.Çeşitli korumalardan geçtiler ve en sonunda köşkün kapısına geldiler.Zili çaldılar.Kapıyı anneleri açtı.Tatyana annesinin boynuna sarıldı.Aynı anda Lily de ''Hadi Tatyana bende sarılcam,çekil artık'' diye bağırıyordu.Tatyana en sonunda annesini bıraktı Lily de sarıldı ve içeriye girdiler.

Tatyana odasına çıkıp, kapıyı açtı.Sandıkları odalarına gelmişti bile.Odasını çok özlemişti.Hemen gidip, yatağına uzandı.Yumuşacıktı.Yattığı yerden odasına göz gezdirdi.Herşey bıraktığı gibiydi.Yalnız odalarında iki tane hediye paketi vardı.Annesi ve babası her okuldan döndüklerinde Lily ve Tatyana'ya hediye alırlardı.Tatyana hediyesi açmak istedi fakat Lily ile birlikte açmaları doğru olurdu.''O da nerde kalmıştı ki acaba? '' Tatyana yataktan kalktı ve banyoya gitti.Saçlarını açtı ve taradı.Elini yüzünü yıkadı.İçeriye geçip, üzerine rahat birşeyler giydi.Daha sonra da sandığını açtı.

İçindekileri tek tek çıkarıp yerlerine yerleştirdi.İşi bayağı uzun sürmüştü.''Bu kadar çok şey götürmüşmüyüm ben ya! '' diye söylendi kendi kendine.Eşyaları yerleştirmek bitmişti.Pencere kenarına doğru yürüdü ve büyük pencereyi açtı.Bahçenin görüntüsü çok güzeldi.O böyle dalmışken Lily kapıyı açtı ve içeriye girdi.Direk yatağına gitti ve yattı.Tatyana ona bakıp, gülümsedi.

Tatyana ''Lily hadi kalk.Bak annemle babam bize gene hediye almışlar.Açmak için seni bekledim.Kalkta açalım '' dedi.Lily de kalkıp Tatyana'nın yanına geldi.Tatyana kendine ait olan paketi eline aldı.Süslü kağıdı bozmadan açmaya çalıştı.Paket açılınca içinden çok güzel bir bluz ile kolye çıktı.Bluz Tatyana'nın en sevdiği renk olan mavi rengindeydi.Kolye ise altın bir kolyeydi.Üzerinde çok güzel parıldayan bir taş vardı.Tatyana''Çok güzel ikiside.Lily hadi aşağıya inip, teşekkür edelim, hem babamda artık gelmiştir onu da görürüz '' dedi.Lily olur anlamında başını salladı.Tatyana kolyeyi boynuna taktı ve Lily ile birlikte odadan çıktılar.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/tat
Lily Johnson
Muggle
Lily Johnson

Kadın
Ruh hali : Lily ve Tatyana'nın Odası 52696966qo7
Galleon : 12414

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimeC.tesi 01 Mart 2008, 22:15

Lily ve Tatyana için yolculuk çok zor geçmişti.Kapıyı açan anneleriydi Tatyana hemen boynuna atladı Lily biraz bekledi baktı Tatyananın annelerini bırakacağı yok ; ''Hadi Tatyana bende sarılcam,çekil artık'' dedi ve annesine uzun uzun sarıldıktan sonra içeri girdiler Tatyana hemen odaya çıktı Lily ise hemen sıcak bir duş almak istiyordu bu akşam aile yemeği olacaktı eğer geç vakte kadar oturmak istiyorsa ilk önce üzerindeki yorgunluğu atmalıydı.

Lily kardeşine çaktırmadan güzelce bir duş aldı-eğer Tatyanaya haber verirse Tatyananın;''Lily duşu yatmadan önce alırsın şimdi hemen yemek salonuna inmeliyiz''diyeceğinden emindi bu yüzden ona haber vermeden duşa girdi.Ve üzerinde mor renkli bornozuyla odaya girdi hemen kendini yatağına attı.

Tatyana;''Lily nerdeydin sen hadi kalk Bak annemle babam bize gene hediye almışlar.Açmak için seni bekledim.Kalkta açalım '' dedi.Lily''nerde olduğum belli olmuyormu hayatım aa holey bakalım bana ne almışlar ''dedi ve hemen paketi açtı.

Tatyananın paketinden çok güzel bir bluz ile kolye çıktı.Bluz Tatyana'nın en sevdiği renk olan mavi rengindeydi.Kolye ise altın bir kolyeydi.Üzerinde çok güzel parıldayan bir taş vardı.

Lily'nin paketinden mor renkli , ince pembe askıları olan çok şirin bir bluz çıktı.Ve Tatyananın aynısından bir kolye çıktı Lily hemen kolyeyi boynuna taktı.

Tatyana;''Çok güzel ikiside.Lily hadi aşağıya inip, teşekkür edelim, hem babamda artık gelmiştir onu da görürüz ''dedi.Lily;''sanırım aile yemeğine bornozla inmem pek güzel olmaz canım.''dedi ve gülümsedi ''önce üzerimi giyineyim'' dedi.Lily üzerini giydi ve aşşağı yemek salonuna indiler.
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimeÇarş. 05 Mart 2008, 18:59

Tatyana aile yemeğinden sonra odasına çıktı.Saat geç olmuştu.Yorgun olmasına rağmen uykusu yoktu.Pencere kenarına doğru yürüdü.Dışarının havası çok güzeldi.Gökyüzü koyu bir lacivert rengindeydi.Üzerinde sanki ona göz kırpar gibi yıldızlar ışıldıyordu.Bembeyaz dolunay koyu lacivert gökyüzüne çok uyumluydu.Tatyana derin bir nefes alıp, temiz havayı içine çekti.Bahçede ki çiçekler çok güzel kokuyordu.

Lily'nin kapıyı açmasıyla kendine geldi.Üzerini daha değiştirmemişti.Üzerini değiştirip, kitaplığının önüne gitti.Gece olduğu zaman yatağında kitap okumayı çok severdi.Kitaplarına tek tek bakmaya başladı.''Ne okusam, ne okusam '' diye bir yandan da sesli sesli söyleniyordu.En sonunda Lily'nin ona aldığı kitabı okumaya karar verdi.Raftan kitabı aldı.Kitabın kapak resmi çok güzeldi.Kapakta bir evin odası gösterilmişti.Ancak oda çok güzel döşenmişti.Tatyana Lily'ye ''Ben biraz kitap okuyacağım canım, iyi geceler '' dedi.Yatağına girdi.

Aradan bir saat kadar zaman geçmişti.Tatyana kolundaki saate baktı.Çok geç olmuştu.Yarın erken kalkması gerekiyordu.O, Lily ve David gezmeye gideceklerdi.Lily'ye baktı.Çoktan uyumuştu.Tatyana kolundaki saati çıkardı.Kitabı komidinin üzerine koydu ve başını yastığa koyar koymaz derin bir uykuya daldı.

....................

Tatyana gece geç yatmasına rağmen sabah kalktığında daha saat erkendi.Lily uyuyordu.Yatakta kalktı ve perdeleri çekip, içeriye güneş ışığı girmesini sağladı.Pencereden aşağıya baktı.Bahçede ev cinleri çiçekleri suluyorlardı.Tatyana esneyerek giysi dolabının kapısını açtı.Bugün giderken giyeceği kıyafeti daha önceden kafasında belirlemişti.

Kırmızı kısa kollu elbisesini giymeyi düşünüyordu.Saçlarını daha yeni kahkül kestirmişti.Kırmızı bandanası da takmayı düşünüyordu.Askıdan elbiseyi aldı.Yatağının üzerine koydu.İlk önce bir duş alacaktı.

Banyodan çıktığında Lily'nin uyanmış olduğunu gördü.Ancak tuhaf birşey vardı çünkü yatağının üzerinde olması gereken elbise Lily'nin elindeydi.Ve Lily boy aynasının önüne geçmiş kıyafeti üzerine tutup, nasıl durduğuna bakıyordu.Tatyana ''Hey! Lily onu ben giyeceğim '' dedi.Lily Tatyana'nın banyodan çıktığını farketmemişti.Dik dik Tatyana'ya bakıyordu.''Hiç öyle bakma Lily, ben onu giyeceğimi önceden planlamıştım.Sen başka birşey giy'' dedi Tatyana.Bunu söylerken gözleri büyümüştü.
Lily Johnson
Muggle
Lily Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimeÇarş. 05 Mart 2008, 19:31

Lily aile yemeğinden sonra odasına çıktı Tatyana;''Ne okusam, ne okusam '' diye söylenip duruyordu.Lily pembe pijamaları giydi yatağına girdi gözleri kapanıyordu.Lily Tatyana'ya ''iyi geceler'' dedi ve örtüyü üzerine çekti.Tatyana;''Ben biraz kitap okuyacağım canım, iyi geceler '' dedi.Lily gözlerini kapar kapamaz uykuya daldı.

................

Uyandığında Tatyana yatağında yoktu.Bugün o,Tatyana,David gezmeye gideceklerdi.Lily ne giyeceğini ayarlamıştı.Geçen sene Diagon yolundan kırmızı bir elbise almışlardı kardeşiyle onu giyecekti.Yatağından doğruldu ayaklarını yere indirdi elbise tam karşısında Tatyana'nın yatağının üzerinde duruyordu.

Lily hemen elbiseyi aldı ve aynanın önüne geçip elbisenin üzerine nasıl duracağına bakıyordu.Ayağına da geçen sene aldığı beyaz ayakkabıları giyecekti.Tatyana'nın da kırmızı bir bandanası vardı onuda saçına taktımı çok güzel olurdu.''Tatyana bandasını almama birşey demez''dedi.Kendi kendine.

Lily tam aynanın önünde düşüncelere dalmıştı ki içeri Tatyana girdi ve elbiseyi Lily'nin elinde görünce;''Hey! Lily onu ben giyeceğim '' dedi.Lily şaşırdı ve Tatyana'ya dimdik kızgın bir şekilde bakıyordu.Tatyana;''Hiç öyle bakma Lily, ben onu giyeceğimi önceden planlamıştım.Sen başka birşey giy'' dedi.

Lily çok sinirlenmişti;''yok canım sen önceden planlamıştın demek neden benim haberim yok,hiç kusura bakma bunu ben giyiceğim.''dedi.Tatyana da lily'e çok sert bakıyordu;''sende bakma bana öle ya giyebileceğim başka şık elbisem yok.Çok biliyorsan sen başka birşey giy hem kırmızı benim rengim sen o mavi gözlerinle uyumlu mavi bişeyler giy''dedi.Ve Tatyana'ya umursamaz bir şekilde bakmaya başladı.
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 21:48

Tatyana'nın söylediklerine karşılık Lily hemen savunmaya geçmişti.Zaten hep böyle olurdu.Birbirlerine karşı üstünlük kurmaya çalışırlardı.Lily ''Yok canım sen önceden planlamıştın demek neden benim haberim yok,hiç kusura bakma bunu ben giyeceğim.'' dedi.

Tatyana sinirlenmişti.''Sanki başka birşey giyemez, ne zaman ben birşey yapmaya karar vereyim hep engel çıkartır'' diye düşündü.Lily aynı hızla devam ediyordu.''Sende bakma bana öyle ya giyebileceğim başka şık elbisem yok.Çok biliyorsan sen başka birşey giy. Hem kırmızı benim rengim sen o mavi gözlerinle uyumlu mavi bişeyler giy'' dedi.

Tatyana Lily'nin tepkisine karşılık söylebilecek birşey bulamamıştı.Biraz suskun kaldıktan sonra ''Lily, o kıyafeti giymeyi daha önceden planlamıştım.Dolapta bir sürü kıyafet var, sen onlardan giy.Hem senin rengin kırmızı değil, mor.Hatta sen annemle babamın sana hediye aldıkları mor bluzu giy '' dedi.Ve hızlıca Lily'nin elinden elbiseyi çekip, aldı.Lily'den uzaklaşarak yatağının yanına gitti.

Lily Tatyana'nın yaptığı hareket karşısında şaşırmış ve gözleri çakmak çakmak olmuştu.Tatyana elinde kıyafeti sıkıca tutarak giysi dolabının kapısını açtı.Dolabın içinde bir sürü kıyafet vardı.Etekler,Pantalonlar,elbiseler....Tatyana tek tek kıyafetleri çıkartıyordu.

Fakat Lily kıyafetlerin hepsine ''Hayır'' diyor ve kaşlarını kaldırıyordu.Lily'nın bu umursamaz tavrından sıkılmıştı.Ayağa kalkarak ''Beğenmediysen, kalk kendin bak hanımefendi '' dedi Tatyana sıkılmış bir ses tonuyla.Lily sabrını zorluyordu.Elbiseyi alarak yatağının üzerine oturdu ve meraklı bakışlarla Lily'ye bakmaya başladı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 22:18

Angelina kütüphaneye gitmek için odasından çıktı. Yarınki yolculuğu için her şeyini hazırlamış, evdeki son gününü huzur içinde geçirmek istiyordu. Bir süre kütüphanede kitap okuduktan sonra Mia Caramella ile ilgilenebilirdi. Koridorda ilerlerken Tatyana ve Lily'nin odasından gelen bağırışları duydu. Hızlı adımlarla odanın kapısına vardı. İçeriden Tatyana'nın sesi geliyordu. "Beğenmediysen, kalk kendin bak hanımefendi!" Angelina kapıyı tıklatma gereği görmeden içeriye daldı. Karşılaştığı manzara onu fazlaca şaşırtmıştı. Tatyana kendi yatağında, elinde kırmızı bir elbiseyle, sinirli bir şekilde oturuyordu. Lily ise Tatyana'ya daha da sinirli bir şekilde bakıyordu. Angelina uyarırcasına konuşmaya başladı.

- "Lily, Tatyana! Neler oluyor burada? Bağırışlarınız koridordun öbür ucundan duyuluyor. Nedir paylaşamadığınız? Büyük babanız duysa yanmıştınız. Neyse ki evde değil."

Angelina'nın sesini duyan ikizler, ona doğru döndüler ancak ikisi de hiçbir şey söylemiyordu. Angelina Tatyana'nın elinde hiç bırakmayacakmış gibi tuttuğu elbiseyi gördüğü anda anlamıştı neler olduğunu. Sürekli atışan ama nadiren kavga eden iki kardeş bir elbise için birbirlerini yiyorlardı.

- "Bir elbise mi paylaşamadığınız? Dolabınızda milyonlarcası varken hem de. Ben şimdi uygun bir şeyler bulurum."

İki kapısı da açık dolaba doğru yöneldi ve karıştırmaya başladı. Bulduğu pantolanları kenarıya ittirdi. Güzel bir elbise bulabileceğinden emindi. Ve tahmin ettiği gibi birkaç dakika sonra, elinde fıstık yeşili bir elbiseyle dolaptan başını kaldırdı. Önce ikisine de baktı ve elbisenin Lily'ye daha iyi gideceğine karar vererek ona doğru ilerledi.

- "Bu fıstık yeşili elbise sana çok iyi olur, Lily. Bana güven. Kırmızı olanı da Tatyana giysin. Tamam mı?"

Kararlı ve biraz endişeli mavi gözlerle Lily'ye baktı. Kabul edip etmeyeceğinden emin olamıyordu.
Lily Johnson
Muggle
Lily Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimePtsi 10 Mart 2008, 17:59

Lily,Tatyana'nın suratına aynı kızgın tavırla bakıyordu.Tatyana da Lily kadar sinirlenmişti ve konuşmaya başladı.''Lily, o kıyafeti giymeyi daha önceden planlamıştım.Dolapta bir sürü kıyafet var, sen onlardan giy.Hem senin rengin kırmızı değil, mor.Hatta sen annemle babamın sana hediye aldıkları mor bluzu giy ''dedi.

Lily;''yok canım yanlış hatırlamıyorsam annem ve babam sanada mavi bir bluz almıştı.Sen onu giy.Ya sen beni hiç düşünmüyorsun.Hep kendini düşünüyorsun.''dedi.Lily çok kızgındı.Gözleri dolmaya başlamıştı.''Hayır Lily ağlamayacaksın.sakın''dedi kendi kendine.Lily bunları düşünürken Tatyana elbiseyi elinden çekip aldı.

Ve giysi dolabına doğru gidip içerisinden kıyafetleri çıkarmaya başladı.Eline geçen giysileri Lily'e gösteriyor Lily ''hayır'' deyince fırlatıp atıyordu.Lily giysilere bakmadan ''hayır''diyordu.Tatyana sinirlenmeye başlamıştı.''Beğenmediysen, kalk kendin bak hanımefendi '' dedi.

Lily Tatyana'nın yüzüne bakmıyordu.Ağzını bile açmıyordu.Bu Tatyana'nın en kızdığı şeydi.Ama Lily'nin de bir sabrı vardı tam ağzını açıyordu ki Halası Angelina paldır küldür içeri girdi.Ve hiç birşey sormadan konuşmaya başladı."Lily, Tatyana! Neler oluyor burada? Bağırışlarınız koridordun öbür ucundan duyuluyor. Nedir paylaşamadığınız? Büyük babanız duysa yanmıştınız. Neyse ki evde değil."dedi.

Halası haklıydı büyükbabaları ailenin birbirine bağlı olmasını isterdi.Eğer ortada küçük bir kavga bile olsa hemen kızar kavgalı kişileri barıştırırdı.

Lily hemen savunmaya geçti.''şey hala Tat..''dedi.ama halası konuşmasına bile fırsat vermeden konuşmaya başladı.''Bir elbise mi paylaşamadığınız? Dolabınızda milyonlarcası varken hem de. Ben şimdi uygun bir şeyler bulurum."dedi.

Lily ağzını açmaya korkuyordu.''eğer Tatyana savunmaya geçerse bende geçerim ''diye düşündü.Halası dolabı karıltırmaya başladı.Bir kaç dakika sonra elinde ince askılı işlemeli fıstık yeşili bir elbise ile bir Tatyana'ya bir Lily'e bakıyordu.

Angelina"Bu fıstık yeşili elbise sana çok iyi olur, Lily. Bana güven. Kırmızı olanı da Tatyana giysin. Tamam mı?"dedi.Lily halasının zevkine güvenirdi ama Tatyana'ya çok kızgındı.

''hayır onu Tatyana giysin'' diyecekti ama fıstık yeşili elbiseyi çok beğenmişti.

''Peki kabul ama bu yerdeki kıyafetlerin hepsini Tatyana toplayacak çünkü o dağıttı'' dedi.Ve halasının elindeki elbiseyi alarak incelemeye başladı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimePtsi 10 Mart 2008, 18:16

Lily, Angelina'ya ve elindeki elbiseye bir süre öylece baktı. Angelina, onun gözlerinden elbiseyi beğendiğini anlamıştı. Tam da beklediği gibi oldu. ''Peki kabul ama bu yerdeki kıyafetlerin hepsini Tatyana toplayacak çünkü o dağıttı." diyerek elinden fıstık yeşili elbiseyi kapmıştı Lily. Angelina onun fazla uzatmamasına sevinerek Tatyana'ya döndü.

- "Çok güzel. O zaman Tatyana sen dağıttığın kıyafetleri toplamaya başla. Soran olursa kütüphanede olduğumu söylersiniz."

İkizler onu onayladıktan sonra kendi işlerine döndüler. İkisi de bu sonuçtan memnun gibi görünüyordu. Angelina da odadan çıkıp kütüphaneye doğru ilerlemeye başladı. İçinden kütüphanenin serin olmasını diledi. Hava oldukça sıcaktı.
Tatyana Johnson
Muggle
Tatyana Johnson

Kadın

MesajKonu: Geri: Lily ve Tatyana'nın Odası   Lily ve Tatyana'nın Odası Icon_minitimePtsi 10 Mart 2008, 19:00

Tatyana Lily'nin ne yapacağını merakla beklerken birden içeriye halası girdi.Tatyana halasını gördüğüne şaşırmıştı.''Acaba sesimizi duyduğu için mi geldi yoksa bize bakmak için mi? '' diye düşündü.Birden halası "Lily, Tatyana! Neler oluyor burada? Bağırışlarınız koridordun öbür ucundan duyuluyor. Nedir paylaşamadığınız? Büyük babanız duysa yanmıştınız. Neyse ki evde değil." dedi.

Tatyana halasının seslerini duyduğunu anlamıştı.Üzülerek ve utanarak başını önüne eğdi.Halası haklıydı.Eğer büyük babaları duysa çok daha kötü olurdu.Çünkü büyük babaları aile arasında kavga istemezdi.Hele de kardeşler arasında kavgaya asla tahammül etmezdi.Halası devam etti.

- "Bir elbise mi paylaşamadığınız? Dolabınızda milyonlarcası varken hem de. Ben şimdi uygun bir şeyler bulurum."dedi.Kapakları açık olan dolaba doğru hızlıca yürüdü.Pantolonları bir kenara çekti.Biraz aradıktan sonra elinde fıstık yeşili bir elbiseyle Tatyana ile Lily'nin yüzünebaktı.Biraz düşündükten sonra;

-"Bu fıstık yeşili elbise sana çok iyi olur, Lily. Bana güven. Kırmızı olanı da Tatyana giysin. Tamam mı?" dedi.

Tatyana elbiseye baktı.Gerçekten güzel bir elbiseydi.Modeli ve rengi Lily'ye uyuyordu.Lily'nin kabul edeceğini düşündü.Ama inatçlığı tutarsa kabul etmeyedebilirdi.İçinden ''Lütfen kabul et Lily,Lütfen'' diyordu.Tatyana Lily'nin halasına karşı çıkmayacağını düşünüyordu.Başını kaldırdı ve Lily'nin gözlerinin içine baktı.

Lily ile göz göze geldiler.Tatyana Lily ile kavga etmeyi hiç istemezdi.İkizini çok seviyordu.Nasıl olduysa böyle bir kavga etmişlerdi.Lily birkaç dakika düşündükten sonra''Peki kabul ama bu yerdeki kıyafetlerin hepsini Tatyana toplayacak çünkü o dağıttı'' dedi.Tatyana Lily'nin cevabına şaşırdı.Kabul etmişti.Ama tabikide bir şartla, Tatyana kıyafetleri toplayacaktı.

Halası Tatyana'ya dönerek ''Çok güzel. O zaman Tatyana sen dağıttığın kıyafetleri toplamaya başla. Soran olursa kütüphanede olduğumu söylersiniz." dedi.
Tatyana '' Peki, ben kıyafetleri toplarım.Zaten normalde de odayı ben topluyorum'' dedi ve Lily'ye bakıp gülümsedi.Tatyana heme dolabın önüne gidip Lily için dağıttığı kıyafetleri katlamaya başladı.Halası odadan çıkmak üzereyken ''Teşekkürler hala'' dedi gülümseyerek.O olmasaydı Lily ile kavgaları daha da büyüyebilirdi.

Lily ve Tatyana'nın Odası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lily L. Black