Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Federico Martin Miller'ın Ofisi

YazarMesaj
Federico Martin Miller
Muggle
Federico Martin Miller

Erkek
Galleon : 12284
Ekspresso Puanı : 0

Federico Martin Miller'ın Ofisi Empty
MesajKonu: Federico Martin Miller'ın Ofisi   Federico Martin Miller'ın Ofisi Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 02:34

Sihir Bakanlığı'ndaki her oda gibi dosyalarla dolu, geniş ama karmaşık bir odadır. Siyah ve kahverengi renkler yoğunluktadır ve sıkıcı ve boğucu bir hava vardır. Odanın her tarafında dolaplar bulunmaktadır. Bu dolapların içinde İngiltere'deki son 50 yıl içinde açılan dükkanların dosyaları, dükkan sahipleri hakkında açılan mahkeme kararları, dükkanlar hakkında bilgiler ve onaylanması gereken dosyalar bulunur.

Bay Miller'ın çalışma masası, odaya girildiğinde hemen karşıda bulunmaktadır. Büyük ve rahat bir koltuğu vardır. Gelen misafirleri içinse masasının hemen önünde iki tane karşılıklı koltuk ve ortalarında küçük bir sehpa bulunmaktadır.

Masasının üstü onaylanmayı bekleyen dosyalarla karmakarışıktır. Bay Miller bu dosyalarla ilgilenmektense koltuğunda geriye yaslaynıp sıcacık kahvesini yudumlamayı tercih eder.

Zamanının çok da fazla olmayan bir bölümünü burda geçirir. Genellikle dükkanları teftiş için gezer. Onaylanması gereken belgeler içinse aceleci davranmaz. Dükkanın ne amaç için açılmak istendiğini iyice sorgulayarak açmak isteyen kişiler hakkında derin bilgiler toplar. İhbarları ve şikayetleri değerlendirerek mahkemeye taşınıp taşınmamasına karar verir. Ayrıca mahkeme açmak isteyenlerin dosyalarıyla ilgilenir ve mahkeme sonuçlarını dolaplarında tutar.
Federico Martin Miller
Muggle
Federico Martin Miller

Erkek
Galleon : 12284
Ekspresso Puanı : 0

Federico Martin Miller'ın Ofisi Empty
MesajKonu: Geri: Federico Martin Miller'ın Ofisi   Federico Martin Miller'ın Ofisi Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 21:29

"Bay Brook! Alexander Thunder için mahkeme kararı çıktı mı?" diye yüksek sesle konuşuyordu Martin. Thomas Brook adındaki Sihir Bakanlığı çalışanı ise kapının ağzında durmuş soru soran adama cevap veriyordu. "Ah, evet Bay Miller. İşte şurda." diyerek masaya doğru ilerledi ve kağıtların altında kalan bir dosyayı çıkartıp Martin'e uzattı.

"Sağol Thomas. Sen olmasan bu işlerin altından kalkamam." dedi Martin minnettar bir şekilde.

"Öyle demeyin Bay Miller. Siz, işinizde oldukça başarılı birisiniz. Benimki sadece ufak tefek yardımlardan ibaret." diye karşılık verdi, Thomas, mütevazi bir şekilde.

Martin adama gülümseyerek baktı.
"Bak ne diyeceğim... Şu işleri bitirelim. Bu akşam bizim eve yemeğe gel. Ne dersin?"

"Yoo, hayır Bay Miller. İlk aile yemeğinizde sizi rahatsız etmem yakışık almaz."

"Hadi ama... Ne rahatsızlığı. Ben davet ediyorum seni. Hem herkes seni çok seviyor."

Thomas yemeğe gitme konusunda çekingendi ama Martin de yakasını bırakmıyordu. Kısa bir sessizliğin ardından "Bunu evet olarak kabul ediyorum." dedi Martin ve adama güler yüzle bakarak işlerine geri döndü.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

2 Saat Sonra...

Martin hızla yerinden kalktı. Dosyaları unutmayacağını umduğu bir yere yerleştirdikten sonra iyice gerindi. Masa başında uzun süre kalmak onu her şeyden fazla yoruyordu. Kapısını kilitleyip Thomas'ın odasının önüne gitti. Tam kapıyı çalıp içeri girmek üzereyken Thomas çıktı.

"Ah, korkuttun beni Thomas."

"İşinizin bittiğini tahmin etmiştim."

"Merlin! Sen beni benden çok tanıyorsun. Ya da gören göz falansın, ha?" dedi espri niyetine.

"Aslında bizim ailede var."

Martin şaşkın bir şekilde "Oh! Şaka yapalım dedik ama gerçek çıktı." dedi. Şaşkın yüz ifadesinin ardından yüzünü kocaman bir gülücük kapladı. "Her neyse... Hadi gidelim. Senin şömineyi mi kullanıyoruz?"

Adam 'olur' anlamında başını salladı. Birlikte odaya girdiler ve uçuç tozu ile Malikane'ye gittiler.

Federico Martin Miller'ın Ofisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-