Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Karanlıktan gelen ses

2 posters
YazarMesaj
Allaryce Lena Malfoy

Allaryce Lena Malfoy

Kadın
Ruh hali : Karanlıktan gelen ses Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12349
Ekspresso Puanı : 0

Karanlıktan gelen ses Empty
MesajKonu: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 23:18

Vanessa tek başına okulu dolaşırken patlamak üzereymiş gibi hissediyordu. Normalde kocaman olan okul arazisi bugün ona küçük ve yavan geliyordu. Yanında olacak birilerine ihtiyacı vardı ama bu ‘‘birilerinin’’ kim olduğu hakkında en ufak bir fikri yoktu.

Uzunca bir süre etrafta dolandıktan sonra tam göl kıyısında arkası ağaçlarla kaplı kuytu bir yer bulup orada kalmaya karar verdi. Sırtını bir ağaca dayayıp oturdu. Yerler sarı sonbahar yapraklarıyla kaplıydı ve bu da oturduğu yerin yumuşak olmasını sağlıyordu. Rüzgârın dağıttığı uzun sarı saçlarını eliyle geriye doğru atıp başını ağaca yasladı.

Cüppesinin ceplerini karıştırıp bir paket sigara buldu. Normalde okula sigara sokmak yasaktı tabi Filch özel yasaklı madde bulma detektörüyle herkesi teker teker dürtüyor ancak ondan sonra okula sokuyordu. Vanessa’nın bundan kurtulmasını sağlayan şey ablasının profesörlüğü olmuştu. Vanessa profesörlerle olan akrabalık ilişkilerini ve bu ilişkilerini çıkarları için kullanabileceğini ima ettiğinden beri Filch Vanessa’ya fazla bulaşmıyordu. Tabi gerçekte Vanessa’nın torpil alma gibi bir şansı yoktu. Malfoylar birbirlerine oldukça bağlı da olsalar okuldayken ablası da kuzeni de derslerde Vanessa’ya sıradan bir öğrenci gibi davranıcaktı. Ama Vanessa şimdilik bu gerçeği Filch gibi yağcı, aptal bir koftinin bilmesinin gerekli olmadığını düşündü.

Gözleri kapalı sigarasından bir nefes daha çekerken tenine değen rüzgârla ürperdi. Gözlerini açtığında havanın kararmak üzere olduğunu fark etti. Tam kalkıp ortak salonuna geri dönecekti ki ağaçların arasında bir hışırtı duydu. Kendi kendine ‘’Harika’’ diye düşündü. ‘’Şimdi teftişe gelen profesörlerden birine rastla da gör bakalım gününü. Sınıf başkanı olarak bir elinde sigarayla yakalanmadığın kalmıştı onu da yap tam olsun.’’Kararan hava nedeniyle ağaçların arasındaki kişinin kim olduğunu göremezken ortaya çıkması için beklemeye başladı.

En son tarafından Cuma 01 Şub. 2008, 19:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Karanlıktan gelen ses 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12457
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimePerş. 31 Ocak 2008, 23:43

Avril üzüntüyle göl kenarında geziyordu.O sırada burnuna bir sigara kokusu geldi.Acaba kim sigara içiyorki burada diye merak etti.
Ağaçların arasından bir kız gördü.Kendi dönemindendi,ama tanımıyordu.

-''Hey,ne yapıyorsun burda!Oelindekinin ne kadar zaralı olduğunu bilmiyormusun.Evanesco'' dedi asasını sigaraya doğrultup onu yok etti.Ellerini havaya kaldırdı ''Ne'' dermiş gibi
Kızı sima olarak biliyordu.Slytherin'deydi.Ama bu Avril için önemli değildi.
Kaşları çatılmıştı.

-''Bir sınıf başkanısın üstelik'' dedi eliyle kızın göğsündeki rozete işaret ett.
Kıza biraz daha yaklaştı.Altındaki otlar çıtır çıtır eziliyordu.Avril kızı tanımıyordu belki ama,sigaranın hayatını söndürmesine izin vermeyecekti.
Eliyle ağaca yaslandı.Kendi üzüntüsünü unutmuştu.
Allaryce Lena Malfoy

Allaryce Lena Malfoy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimeCuma 01 Şub. 2008, 14:44

Vanessa ağaçların arasındaki herkimse ortaya çıkması için beklerken birden ''Hey,ne yapıyorsun burda! O elindekinin ne kadar zararlı olduğunu bilmiyormusun. Evanesco''diyen bir çığlık duydu.Sesin bir profosör sesi için fazla tiz olduğunu düşünürken ağaçların arasından kendi döneminde olan Ravenclawlı bir kız çıkmıştı.

Tam gelenin bir profosör olmamasına sevinecekken Ravenclawlı kız ona dönüp ''Birde sınıf başkanı olacaksın üstelik'' diyip Vanessa'yı gıcık etti.Asasını kıza doğru çevirip bağırmaya başladı.''Asıl sen ne yaptığını zannediyorsun? Tanımadığın insanların hayatlarına burnunu sokmak dışında yapılacak daha iyi bir işin yok mu senin?'' dedi ve sonra da ekledi. ''Ayrıca senin de söylediğin gibi sınıf başkanı olan benim ve hava karardıktan sonra hala okul binası dışında olan öğrencilere ceza verebilmek gibi bir yetkim var.''

Bunları söyledikten sonra kızın asasını birkez daha kullanmayacağını ve kötü bir niyeti olmadığını anlayıp kendikisini ona doğrultmaktan vazgeçti ve ''Lumos'' diye mırıldanıp asasıyla ikisinide aydınlatacak kadar ışık yarattı.Asasının ışığında kızın yüzünü yeniden incelediğinde oldukça üzgün göründüğüne karar verdi.Kendisi de pek neşeli bir gününde olmadığı için kıza bir parça sempati duyup ''Kusura bakma ya, biraz abartmış olabilirim.'' dedi yumuşak bir sesle ''Sadece sinirlerim çok bozuk ve tanımadığım insanların durup dururken işime karışmasından pek hoşlanmam.'' Sonra da asasız elini uzattı ve gülümseyerek ekledi.''Bu durumda artık tanışmamız gerekiyor.Ben Vanessa''
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimeC.tesi 02 Şub. 2008, 00:12

''Asıl sen ne yaptığını zannediyorsun? Tanımadığın insanların hayatlarına burnunu sokmak dışında yapılacak daha iyi bir işin yok mu senin?''
Avril kızın bağırmasını normal karşıladı.Anneside elinden sigarasını aldığında ona böyle bağırırdı.Yüz ifadesini hiç değiştirmeden kızın bağırmasının bitmesini bekledi.
''Ayrıca senin de söylediğin gibi sınıf başkanı olan benim ve hava karardıktan sonra hala okul binası dışında olan öğrencilere ceza verebilmek gibi bir yetkim var.''

''Kusura bakma ya, biraz abartmış olabilirim.'' ''Sadece sinirlerim çok bozuk ve tanımadığım insanların durup dururken işime karışmasından pek hoşlanmam.''Bu durumda artık tanışmamız gerekiyor.Ben Vanessa''

deyip elini uzattı.Avril bir an kararsız kaldıktan sonra elini uzattı
-''Bende Avril.Sınıf başkanlarının ceza verme yetkisi olduğunu bilmiyordum.Ama ilerde bana minnet duyabilirsin.Çünkü o şey'' dedi ve yüzünü buruşturdu
-''O muggle'ların kendilerini ölüme götürmek için yaptıkları uzun yollu bir intahar yöntemi.Gerçketen çok iğrenç.Çok zararlı olduğunu duymuştum'' dedi ve yere oturdu.Sigaranın zaralarları hakkında çok şey okumuştu,ama şimdi vaaz vermek için iyi bir zaman değildi.Merakla sordu:
-''Şey,çok özel değilse,sinirlerin neden bozuk,söylermisin?Derdini söylemeyen derman bulamaz demişler'' deid gülümseyerek.Bir tutam çimen yolmak için elini attığında onların ıslak olduğunu fark etti ve küfrederek yerinden kalktı.Dönüp arkasına baktı ve ıslak olmadığını gördü
-''Tanrıya şükür'' dedi içinden.Hala soran gözlerle kıza bakıyordu.Onun ölümü düşünmesine neden olacak şey neydi acaba?
Allaryce Lena Malfoy

Allaryce Lena Malfoy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimeC.tesi 02 Şub. 2008, 01:12

Karşısındaki kız ufak bir tereddütten Vanessanın uzattığı eli sıkıp ''Bende Avril.Sınıf başkanlarının ceza verme yetkisi olduğunu bilmiyordum.Ama ilerde bana minnet duyabilirsin.Çünkü o şey O muggle'ların kendilerini ölüme götürmek için yaptıkları uzun yollu bir intahar yöntemi.Gerçekten çok iğrenç.Çok zararlı olduğunu duymuştum'' dedi.Vanessa kızın söylediklerinden sonra kötü bir niyeti olmadığını anlamıştı.''Ahh evet bende tütünün uzun vadede mugglelere zarar verdiğini duymuştum.''Sonrada hafifçe kendini beğenmiş gülümsemeyle ekledi.''Ama biliyorsun onların bünyeleri bizimkilerden çok daha zayıf buyüzden mugglelere zarar veren bazı maddeler biz safkan büyücülere zarar vermiyor.''
Vanessa'nın bu sözlerinden sonra iki kızda fazla konuşmamıştı.Bu tuhaf sessizlik Avrilin canını sıkmış olacaktı ki Vanessa'ya dönüp hafif meraklı bir ses tonuyla ''Şey,çok özel değilse,sinirlerin neden bozuk,söylermisin?Derdini söylemeyen derman bulamaz demişler''dedi.

Vanessa Avrilin bu sözleri üzerine gülümsedi.''Çok özel şeyler değil öyle ya.Dumstrangta bırakılmış özlenen sevgililer, birden bire başlayan okulun temposu bir de her Malfoy çocuğunun arasıra yaşadığı ailevi sorunlar.'' hafif sinirli bir gülümsemeyle devam etti. ''Aslında sıradan şeyler bunlar , günlük hayatımın bir parçası sayılır. Sadece üstüste gelince bunaltıyor.''

Bunları söyledikten sonra anlayışlı bir ifadeyle kıza döndü.''Benimki sadece sıradan sorunlar ama sen benden daha üzgün görünüyorsun.Sanki birşeyler olmuş gibi.Ne olduğunu anlatmak istersen dinlerim.'' dedi
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimeC.tesi 02 Şub. 2008, 01:19

''Benimki sadece sıradan sorunlar ama sen benden daha üzgün görünüyorsun.Sanki birşeyler olmuş gibi.Ne olduğunu anlatmak istersen dinlerim.''

Avril hüzünbaz bir şekilde gülümsedi:
-''Benim derdim küçümsenecek cinsten değil.Senenin başından beri birini seviyorum,ama malesef o benim en yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisi.Bunu onlara söyledim ve kız demediğini'' dedi ve bir saniyelik duraklamanın ardından öfkeyle ayağını yere vurarak:

-''Bırakmadı'' dedi.Başı çok feci ağrıyordu,istemeden elini başına götürmüştü.Yerin ıslak olmasına aldırmadan tekrar çöktü bu sefer,ama yığılır gibi.Yüzü telaşlı bir ifade almıştı.Bayılacaını hissetti ama kendini tuttu.En yakın arkadaşının onu fettan görmesine çok üzülüyordu,ama bunu Vanessa'ya anlatacak kadar güvenmiyordu henüz.
Bağdaş kurarak oturdu ve eline bir tutam ot alıp yolmaya başladı.Öfkesini onlardan çıkartırcasına yolup atıyordu.
-''Ama ben onu çok sevdim,belkide herkesden daha çok.Ama anlamıyor anlamıyor ANLAMIYOR'' diye bağırdı.

Sonra birden çok kendisinden bahsettiğini anladı ve sustu.Ama aklında bir soru vardı:
-''Durmstrang mıydı neydi,orda ingiliz erkekleridemi okuyor,yopksa sevgilin başka vatandanmı?''
Allaryce Lena Malfoy

Allaryce Lena Malfoy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimeC.tesi 02 Şub. 2008, 13:25

Vanessa'nın söylediklerinden sonra Avril hüzünlü bir sesle ''Benim derdim küçümsenecek cinsten değil.Senenin başından beri birini seviyorum,ama malesef o benim en yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisi.Bunu onlara söyledim ve kız demediğini bırakmadı'' demişti.

Ama kızın sesindeki tereddütten, konuşurken arada sırada duraklamasından Vanessa henüz kendisine tam olarak güvenilmediğini anlamıştı.''Bu iyi birşey'' diye düşündü içinden. Hiç olmassa tanıştığı kızın aptal birisi olmadığını anlamıştı.Tanışır tanışmaz kendisine sonsuz güven duyan insanlardan hoşlanmazdı.Eğer birgün onlardan vazgeçerse vicdan azabı duymasına neden oluyorlardı çünkü.

Kısa bir süre bunları düşündükten sonra Avril'e dönüp '' Zor bir durum tabi, ama bana o kadarda garip gelmedi '' dedi ve gülerek göz kırptı.''Biliyorsun biz Slyterinliler birşeyi gerçekten istediğimizde almak için ne gerekiyorsa yaparız yani alışkın olduğumuz bir durum bu tarz şeyler'' sonra ciddileşerek sözlerine devam etti.''Ama senin hangisini daha çok istediğine karar vermen gerekiyor.En yakın arkadaşını yeniden kazanmayı mı?Yoksa sevdiğin çocuğu mu?''

Bir süre sonra Avril bu konu hakkında yeterince konuştuklarına karar vermiş olucak ki Vanessa'ya dönüp ''Durmstrang mıydı neydi,orda ingiliz erkekleridemi okuyor,yopksa sevgilin başka vatandan mı?'' dedi.
Bu sözleri üzerine Vanessa mutlu
mutlu gülümsedi.Vladamir hakkında konuşmak onu hep neşelendirirdi zaten.''Tabi Dumstarngda birsürü ingiliz erkeği de var ama Vladamir Rus asıllı'' dedi.
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimePtsi 04 Şub. 2008, 11:53

''Tabi Dumstarngda birsürü ingiliz erkeği de var ama Vladamir Rus asıllı''

Avril öylemi dercesine kaşlarını kaldırdı.Konuşacak birşey bulamıyordu,tıkanıp kalmıştı.Cep telefonunu çıkarttı cebinden,bir arkadaşını çaldırdı,kapattı.Sırf birşey yapmak için yapmıştı bunu.Vanessa elindekine bakıyordu
-''Telefon,cep telefonu.Hiç görmedinmi daha önce'' dedi sallayarak.Buna inanamıyordu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karanlıktan gelen ses   Karanlıktan gelen ses Icon_minitimePaz 09 Mart 2008, 18:41

Dönem bittiğinden dolayı başlık, kilit.

Karanlıktan gelen ses
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni kurguyla beraber gelen yenilik