| ..::Avril Delacour'un Odası::.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12630 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Cuma 01 Şub. 2008, 01:03 | |
| Malikanenin 2.katındaki ikinci oda, ailenin yarı İspanyol akrabası Avril'in odasıdır. Avril,tatillerde malikaneye geldiği zaman bu odada kalır. Girdiğinizde ilk önce etrafa saçılmış dergiler,Cd ler göze çarpar.
Oda baştan başa Avril'in en sevdiği renk olan gökyüzü mavisine boyanmıştır. Sol köşede leylak renkli örtüsü olan tek kişilik bir yatak bulunur. Bu yatağın üzeri her zaman peluş oyuncuklarla doludur. Bu oda fazla geniş olmamakla beraber kalabalık bir görüntüsü vardır. Kahverengi çalışma masasının üstünde bir takım muggle eşyaları (puzzle,mp3,kamera vb) bulunmaktadır.
Avril'in büyük bir kütüphanesi vardır. İçinde onlarca muggle yazarının yüzlerce kitabı vardır. Avril onları daha iyi tanımak için muggle yazarlarını okumayı çok sever.
Ortada yeşil renkli bir halı bulunmaktadır.. Bu halı,ahşap parkeli yerin üçte ikisini örtecek büyüklüktedir.
Sağ köşede aynalı,iki kapılı bir dolap,onun yanında da beş katlı bir şifonyer vardır. Bu eşyaların hepsi kahverengidir.
Gökyüzü mavisi olan duvarların bir kısmı posterlerle kaplıdır. Acayip kızkardeşler,Vanessa Hudgens ve Zac Efron gibi ünlülerin posteridir bunlar. Avril'in odası,bunlardan ibarettir. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Paz 02 Mart 2008, 13:51 | |
| Avril,gözleri ağlamaktan kızarmış bir halde Delacour malikanesindeki odasına girdi.Buraya zorla getirlmişti,aslında o İspanya'da kalmak istiyordu.Fakat ne yaparsa yapsın,annesi ve babası onu dinlememişler ve buraya göndermişler. Kocaman bavulu büyük bir gürültüyle yatağın üstüne koyduktan sonra kendiside ayakucuna yerleşti.Saçlarını geriye atarak düşünmeye başladı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12630 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Salı 04 Mart 2008, 19:59 | |
| Fleur, salona inmeyi reddedip ağlayarak odasına çıkan Avril'a bir göz atmak için 2. kata çıktı. Avril burada olmayı hiçbir zaman istememişti zaten. Malikanede kuzenleri ve arkadaşlarıyla çok daha iyi vakit geçirebilirdi aslında, ama burası Avril'a asla İspanya kadar cazip gelmiyordu.
Avril'ın babası, aileyle kavga edip İspanya'ya yerleşmiş, orada evlenip bir aile kurmuş başarılı bir büyücüydü. Fleur onu senelerdir görmemişti. Amcası aileyle kişisel bağlarını tamamen koparmış gibiydi aslında, ama sadece tek bir konuda, Avril konusunda Delacour'ları reddedemiyordu. Anlaşılan o ne yaparsa yapsın, kızının ailesinden uzak kalmamasını istiyor ve bu yüzden Avril'ı Fransa'da, aile malikanesinde kalmaya zorluyordu.
Yatağının ucunda ağlamaya devam eden Avril'a yaklaştı Fleur.
"Avril...Neden ağlıyorsun? Bu sene daha farklı olur sanmıştım. Daff,Vanessa ve Hayley'le bütün dönem Hogwarts'ta beraberdiniz zaten. Şimdi farklı olan ne?"
Fazla üstüne gitmemeye çalışıyordu. Avril, her şeye rağmen o an kendini yanlız hisseden bir kızdı ve o durumda olan herkes kadar yardıma ihtiyacı vardı. Sabırla kızın cevabını bekledi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Salı 04 Mart 2008, 20:17 | |
| Avril önce kapının açıldığını duydu.Geleni ev cinlerinden biri zannetmişti.Nasıl olsa akşam yemeğini getirmiş olurdu falan...Ama gelen Fleur'du.
"Avril...Neden ağlıyorsun? Bu sene daha farklı olur sanmıştım. Daff,Vanessa ve Hayley'le bütün dönem Hogwarts'ta beraberdiniz zaten. Şimdi farklı olan ne?"Avril ona baktı.İçindeki öfkeyi anlayamazdı.Zaten anlatılamayacak kadarda özeldi.Tekrar,bir Delacour olamamakla suçlanabilme olasılığınıda göze alamazdı.Elleriyle kahküllerini geriye attı ve kısık bir sesle,bazı şeyleri gizleyerek anlattı:
-''Ben..Ben sadece İspanyada,benim gibilerle beraber kalmak istiyordum Fleur.Anlıyormusun? İspanyol olanlarla.Dillerini bile yarım yamalak konuşabildiğim İngilizlerle yada Fransızlarla değil.Beni üzüyor bu da.Hiç olmassa arkadaşlarımla birkaç gün geçirmek istedim,onda da babam...'' dedi.Sinirden cümleyi getirememişti.Öfkeyle yatağa bir yumruk attı. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Salı 04 Mart 2008, 20:43 | |
| Avril, sinirli ve kısık bir sesle yanıtladı Fleur'u:
''Ben..Ben sadece İspanya'da,benim gibilerle beraber kalmak istiyordum Fleur.Anlıyor musun? İspanyol olanlarla.Dillerini bile yarım yamalak konuşabildiğim İngilizlerle yada Fransızlarla değil.Beni üzüyor bu da.Hiç olmazsa arkadaşlarımla birkaç gün geçirmek istedim,onda da babam...''
Avril'ın öfkesi dinecek gibi görünmüyordu. Daff, Vanessa ve Hayley'in bu dönem okula başlamasıyla Avril'ın evde daha anlayışlı olacağını ummuştu Fleur. Ama anlaşılan kafasındaki soruları çözmeyi başaramamıştı.
"Sana da hak veriyorum Avril." dedi Fleur, kıza bakarak. "Senden babanı anlamanı bekleyemem ayrıca. Ama inan asla kötü bir niyeti yok. Ayrıca İngiliz ve Fransız olayına bu kadar taktığını bilmiyordum. Damarlarında akan kana bu kadar önem veriyorsan bil ki sen de yarı yarıya da olsa bir Fransızsın. Ve de aynı soyadını taşıdığın bu insanlaı milletlerine göre ayırıp kendin gibi olmamakla suçluyorsun.
Amcamla konuşup birkaç hafta sonra İspanya'ya gitmeni sağlayacağım. Madem ki bu kadar istiyorsun,halledebilirim. Ama biraz mutlu olmaya çalışmazsan bu öfke her sene böyle sürüp gider. Bil ki bu evdeki insanlar senin akrabaların ve özellikle kuzenlerin seni aralarına almaya hazırlar. Şimdi lütfen yüzünü yıka, aşağıya inerken de Daff, Vanessa ve Hayley'e yemeğe inmelerini söyler misin?" | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Çarş. 05 Mart 2008, 17:09 | |
| "Sana da hak veriyorum Avril." dedi Fleur, kıza bakarak. "Senden babanı anlamanı bekleyemem ayrıca. Ama inan asla kötü bir niyeti yok. Ayrıca İngiliz ve Fransız olayına bu kadar taktığını bilmiyordum. Damarlarında akan kana bu kadar önem veriyorsan bil ki sen de yarı yarıya da olsa bir Fransızsın. Ve de aynı soyadını taşıdığın bu insanlaı milletlerine göre ayırıp kendin gibi olmamakla suçluyorsun.
Amcamla konuşup birkaç hafta sonra İspanya'ya gitmeni sağlayacağım. Madem ki bu kadar istiyorsun,halledebilirim. Ama biraz mutlu olmaya çalışmazsan bu öfke her sene böyle sürüp gider. Bil ki bu evdeki insanlar senin akrabaların ve özellikle kuzenlerin seni aralarına almaya hazırlar. Şimdi lütfen yüzünü yıka, aşağıya inerken de Daff, Vanessa ve Hayley'e yemeğe inmelerini söyler misin?"
Avril inanamaz bakışlarla Fleur'a baktı -''G-Gerçekten yaparmısın?İspanyaya gitmemi sağlarmısın?Ah ne kadar iyi gelir bilemezsin.Ama,sanırım daha kuzenlerimle konuşabilecek kadar iyi değilim.Gözlerim çok kırmızı,fark ederler''
dedi gözlerini silerek.Kendini şimdi daha iyi hissediyordu.Bir kaç haftalığna bile olsa gitmek mükemmel olurdu.Ama,akrabalarının hiç birini kendisi gibi olmamakla suçlamıyordu ki.Bir telaş Fleur'a açıklamaya girişti:
-''Bak,sizi kötülüyor felan değilim.İster saf kan Fransız,ister yarı Fransız olun,hepiniz benim için aynısınız.Ben sadece doğup büyüdüğüm ülkede bir kaç hafta geçireceğim diye aylardır sabırsızlanıyordum.Sana ters davranmam o yüzden'' dedi.Bitirdiğinde soluk soluğa kalmıştı,ama artık daha rahattı. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Çarş. 05 Mart 2008, 18:27 | |
| Avril Fleur'un sözleri üzerine şaşkınlıkla konuşmaya başladı:
''G-Gerçekten yaparmısın?İspanyaya gitmemi sağlarmısın?Ah ne kadar iyi gelir bilemezsin.Ama,sanırım daha kuzenlerimle konuşabilecek kadar iyi değilim.Gözlerim çok kırmızı,fark ederler''
Biraz daha sakinleşmiş olarak devam etti:
''Bak,sizi kötülüyor felan değilim.İster saf kan Fransız,ister yarı Fransız olun,hepiniz benim için aynısınız.Ben sadece doğup büyüdüğüm ülkede bir kaç hafta geçireceğim diye aylardır sabırsızlanıyordum.Sana ters davranmam o yüzden''
Fleur, Avril'ı anlayabiliyordu. Doğup büyüdüğü yer, kendi ailesi ve arkadaşları elbette onu burada olduğundan çok daha mutlu ederdi. Ama burada da kuzenlerinin karşısına çıkmayıp odasına kapanırsa kendisini çok daha kötü hissedecekti.
"Peki...Yarın amcama bir baykuş yolluyorum. Ama seni birkaç hafta burada tutacağımızı da yazıyorum. Bu onu da memnun edecektir. Sonra İspanya'ya kavuşursun. Yanlız unutma, bu birkaç haftada kuzenlerinle biraz daha yakın olmaya çalış, en azından okulda olduğunuz kadar. Ev cinleri bu akşam da yemeğini odana getirsinler, ama yemekten sonra kızarıklığı geçmiş gözlerinle Daff, Vanessa ve Hayley'le konuşursun. Ben şimdi yemeğe iniyorum. Biraz daha uyumlu olmaya çalış Avril,lütfen."
Odasından çıkarken arkasına dönüp kıza bir kez daha göz attı. Daha iyi görünüyordu. En azından İspanya'ya gidecek olmak, onu burada da daha mutlu kılacak gibiydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Çarş. 05 Mart 2008, 18:44 | |
| "Peki...Yarın amcama bir baykuş yolluyorum. Ama seni birkaç hafta burada tutacağımızı da yazıyorum. Bu onu da memnun edecektir. Sonra İspanya'ya kavuşursun. Yanlız unutma, bu birkaç haftada kuzenlerinle biraz daha yakın olmaya çalış, en azından okulda olduğunuz kadar. Ev cinleri bu akşam da yemeğini odana getirsinler, ama yemekten sonra kızarıklığı geçmiş gözlerinle Daff, Vanessa ve Hayley'le konuşursun. Ben şimdi yemeğe iniyorum. Biraz daha uyumlu olmaya çalış Avril,lütfen."
Avril sessizce başını salladı.Şu an Fleur'a sonsuz bir minnet besliyordu.Rahatlamış bir şekilde arkasına yaslandı.Fleur da ona çıkmadan bir bakış attı.Muhtemelen rengi yerine gelmişti.Sadece gülümsedi.O çıkınca,elini anlına götürdü.Başı ağrıyordu.Ama bu bile tOm'u düşünmesine engel olamıyordu.Asıl üzüntüyü Fleur'dan saklamayı becerebilmişti,ama ya geri kalan süre boyunca ne yapacaktı?Birşeyleri atsa,kırsa,parçalasa rahatlayacaktı sanki.Yatağın yanındaki abajuru aldığı gibi yere fırlattı.Fleur'un duyduğuna emindi,ama artık umursamıyordu.Biraz olsun rahatlamıştı.İspanya'yı görecek olmak,biraz mutlu olmasına sebep oluyordu.Yerdeki kırık parçalara baktı.Ayağı ile onları masanın altına geri itti.Asası çantasındaydı | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Perş. 27 Mart 2008, 15:41 | |
| Çok kasvetli bir gündü.Havada yağmur ve gök gürültülerinin sesleri kulağında yankılanıyordu.Ellerine minik yağmur damlaları değiyordu.Yağmur damlaları kadar elleri de çok minikti.Tam malikanelerinin önündeyken pelerinli iki siluet gördü.Çok korkunçlardı.Galiba karanlık taraftaydılar.Ama malikanelerinin önlerinde ne işleri vardı.Birşeyler konuşuyorlardı.İri yarı,uzun saçlı erkek küçük boylu,kısa saçlı,vucüdü oransız olana: "Galiba gitsek iyi olacak buralarda yok" dedi.Birden irkildi.Bunlar neyin peşindeydi.Ama daha fazla kulak misafiri olamadı.Çünkü birden cisimlenmişlerdi.Aniden ortalıktan kaybolmuşlardı.Büyük ihtimalle o iğrenç malikanelerine gitmişlerdi.Jo arkalarından bağırırmışçasına-ki onu duyamazlardı-: "Sizi gidi aşağılıklar yine neyin peşindesiniz" dedi.Ardından sinirle,rüzgar narince yanağına deye deye malikanelerinden içeri girdi.Çok geniş bir malikaneydi.Duvarlarda aile büyüklerinin hareketli portleri ve bazı boş tuvaller vardı.Bazıları ise doluydu.Boş olanlardakiler büyük ihtimalle başka bir odadaki portlerine çekilmişlerdi.Tavanda neredeyse yere değecek kadar büyük bir lamba vardı.Etrafından,ince,beyaz,çok parlak kristaller sarkıyordu.Portlerin gözü ona dönmüştü.Ama onlara aldırmayarak ablası Avril'in odasına yürüdü.Kapıyı tıkladı.Cevap gelmesini beklemeden içeri girdi.Büyük,kırmızı bir pufa oturdu.Bir güzel soluklandı ve hemen: "Merhaba ablacım nasılsın" dedi.Kasvet gitmişti.Dha doğrusu dışarıdaki gibi değildi.Ablası tam cevap verecekken Johnny onun lafını böldüğünü farketmeden: "Dışarıda iki tane ölüm yiyen vardı" dedi gözleri fırıldak gibi yerinde dönerken... | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 19:56 | |
| -''Dışarıda iki tane ölüm yiyen vardı'' Avril,Johnny gelmeden önce,pencereden yağmurun yağışını izliyordu.İki pelerinli silueti kendiside görmüştü.Johnny'e döndü -''Haklısın.Onlar ölüm yiyenlerdi.Az önce buradan izledim'' dedi pencereyi işaret ederek.Hayli korkmuştu. -''Az önce cisimlendiler.Ne konuştular,duyabildinmi?
Kuşkuluydu sesi.O iki pelerin onu fazlasıyla korkutmuştu.Cebinde taşıdığı asasını çıkarttı. -''Belki yine gelirler'' diye fısıldadı.
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:04 | |
| ''Haklısın.Onlar ölüm yiyenlerdi.Az önce buradan izledim''
-''Az önce cisimlendiler.Ne konuştular,duyabildinmi?
-''Belki yine gelirler'' dedi ablası.Johnny hemen: "Hmm tam dinleyemedim ama bir laflarını duymuştum.Şöyle dedi birisi: "Galiba gitsek iyi olacak buralarda yok" demişti.Herhalde birisini arıyorlar" dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:12 | |
| "Hmm tam dinleyemedim ama bir laflarını duymuştum.Şöyle dedi birisi:
"Galiba gitsek iyi olacak buralarda yok"
demişti.Herhalde birisini arıyorlar"
-''Beni arıyorlardır belkide.Şu aptal Vanessa ve arkadaşları şaka olsun diye itlerini üzerime salmışlardır.'' diye omuz silkti.Pek de umursamamaya başlayacakken,iki siluet tekrar belirdi. -''E-eyvah J-Johnny,geldiler'' dedi kekeleyerek. Birinci adam başını gökyüzüne çevirdi.Avril'i ve Johnny'i görüp sırıttı ve arkadaşınıu dürterek birşeyler söyledi.Diğeride onlara bakıyordu şimdi.Avril birden gülümsedi.Bir şey anlamıştı galiba.Gözlerinde tuhaf bir ışıltıyla Johnny'e baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:17 | |
| ''Beni arıyorlardır belkide.Şu aptal Vanessa ve arkadaşları şaka olsun diye itlerini üzerime salmışlardır.''
-''E-eyvah J-Johnny,geldiler'' Aşağıya baktı.İki arkadaş onlara doğru sırıtıyordu.Johnny hemen: "Ne yapmamız lazım aşağıya inelim birşeyler yapalım" dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:21 | |
| "Ne yapmamız lazım aşağıya inelim birşeyler yapalım"
Avril hala gülümsüyordu -''Johnny,anlamadınmı'' dedi perdeyi çekerek -''Bunlar fazlasıyla avanak.Az önce bizi gösterip güldüler.Akıllı bir insan bunu neden yapsın.Ah,onlar ya çok zekiler,başka bir planları var,ya da fazla avanaklar!''
Johnny'in elini tuttu.Bir yandan da diğer asasını öbür eliyle tutuyordu. Aşağı indiklerinde,mutfak kapısının açık olduğunu fark etmemişlerdi.Aniden bir ses: -''Crocio'' diye haykırdı. Bir acı kapladı Avril'in tüm benliğini.Yer serilmiş,debeleniyordu.Ard arda çığlıklar atıyordu.Bu acı bir an önce son bulmazsa,ya ölecek ya delirecekti.En azından öyle hissediyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:28 | |
| Johnny durumun farkına daha yeni varıyordu.Çok korkmuştu.Neden gelmişti bunlar.Yada ablasına birşey olursa kim yardım edecekti.Johnny daha doğru düzgün bir büyü bilmiyordu.Ama Hogwarts'a gelmeden önce ailesinden öğrendiği birkaç basit büyüyü hatırladı.Ablası ona: ''Johnny,anlamadınmı'' -''Bunlar fazlasıyla avanak.Az önce bizi gösterip güldüler.Akıllı bir insan bunu neden yapsın.Ah,onlar ya çok zekiler,başka bir planları var,ya da fazla avanaklar!'' Johnny hemen: "Hayır olamaz ya gelirlerse?" dedi.Avril Johnny'nin kolundan sımsıkı tuttu ve onu aşağı indirdi.Mutfağa gelmişlerdi.Johnny saçlarını çekiştirdi.Açık mutfak kapısında iki ölüm yiyeni gördü.Bunlar az önce dışarıdaki ölüm yiyenlerdi.Uzun boylu,zayıf olanı Avril asasını çıkarırken ondan önce davrandı ve hemen: "Crucio" diye bağırdı.Bu ne büyüsüydü ki.Ablası birden yere yığıldı.İki ölüm yiyen kahkalarla gülüyordu.Ablası yerde acılar içindeydi.Ya çok acı çekiyordu ya da deliriyordu.Johnny mutfağın dolaplarında sert cisimler aramaya başladı.İlginç birşey eline geçmişti.Bir tanesini kısa boylu olana fırlattı.Kanlar içinde yerlerde kalmıştı.Diğeri Johnny tam fırlatacakken asasını kaldırdı.Johnny elindekini fırlattı.Adamı sıyırıp geçmişti.Fırsattan ziyade ablasını tüm yüküyle kucakladı ve hemen mutfaktaki gizli geçitten salona çıktı.Ablasına: "Abla ne oluyor bunun bir karşı laneti var mı?" diye sordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:38 | |
| "Abla ne oluyor bunun bir karşı laneti var mı?" Johnny onu kucaklaıp salona getirmişti.Avril,acı içinde doğrulmaya çalıştı: -''Bilmiyorum'' dedi.Asası hala elindeydi.İnleyerek kapıya ulaştı.Güçlü olmalı ve bu savaşı vermeliydi.Yavaşça kapı deliğinden baktı -''Hala oradalar'' dedi iniltiyle karışık bir biçimde.Ölüm yiyenlerden biri baygındı.Diğeri,asasını uzattı ve : -''Ayılt'' dedi.Diğeri anında ayılmıştı -''Nereye gittiler?'' -''İçeriye'' dedi öteki.Avril birden geri çekildi.Ölüm yiyenler kapıya çok yaklaşmışlardı.Ne yapacağını hemen bulmuş gibiydi.Daha önce kitaptan öğrendiği bir büyüyü uygulayacaktı. -''Bombardo'' diye bağırdı. Kapı iki ölüm yiyenin yüzünde patlamıştı.İkiside çarpmanın etkisiyle bayılmışlardı. Avril birisinin üzerine ayağını koydu.Aynı filmlerdeki gibi bir sahneydi: -''Dedim ya,fazla avanaklar.Hiç o kadar yüksek sesle konuşulurmu böyle bir durumda'' Salonun bir köşesinde,domuz ipi vardı.Onları muggle usulüyle bağladılar.Avril gülümserdi -''Çak bi tane,kardeş.Fazla avanak ölüm yiyenleri nakavt ettik'' dedi elini havaya kaldırarak.
| |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Ptsi 31 Mart 2008, 20:49 | |
| "Bombarda" Büyük bir patlama gerçekleşmişti.Johnny bu büyüyü ilk defa duymuştu.İki ölüm yiyende yere yığılmıştı.Sonra domuz ipleriyle iki avanağı bağladılar.Hemen ablası: ''Çak bi tane,kardeş.Fazla avanak ölüm yiyenleri nakavt ettik'' dedi.Johnny bu lafın üstüne biraz güldü.Onları öldürmüş olamazlardı.Sadece bayılmışlardı.Johnny şaşkınlıkla ablasına: "Errr... burası ne olacak" dedi.Burası çok fena dağılmıştı.Duvardan tozlar akıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. Salı 01 Nis. 2008, 16:33 | |
| "Errr... burası ne olacak"
Avril,reparo büyüsünü biliyordu,ama işe yararmıydı onu bilmiyordu.Ama önce başka bir büyüyü yapmalıydı. Asasını geniş bir daire çizdirerek: -''Aklapakla'' dedi.Bütün tozlar yok olmuştu.Sonra kapıya döndü: -''Hmm,belki bu işe yarayabilir.Reparo'' dedi.Ancak kapı sadece kırıklarını onarabilmişti.Eski yerinde değildi. Avril,ne yapabileceğini düşünürken,yavaşka kapıyı yerden aldı.Takması gayet kolay olmuştu.Sonra Johnny'e döndü: -''Şu iki ölüm yiyen'i ne yapalım,az sonra ayılırlar'' dedi endişeli endişeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. C.tesi 05 Nis. 2008, 11:28 | |
| Telaş içinde beklerken ablası onun bilmediği bir büyü ile etrafı güzelce topladı.Ardından kapıya gitti ve reparo diye bir büyü yaptı.Kapı kırıklarını onardı.Ama ne yazık ki yerine oturmadı.Ablası telaşla: ''Şu iki ölüm yiyen'i ne yapalım,az sonra ayılırlar'' dedi.Johnny başıyla onayladı.Biraz bekledikten sonra bir ölüm yiyenin elinin hareketlendiğini gördü.Nasıl olmuştu da birden uyanmıştı.Ama tam olarak uyanmış sayılmazdı.Ablasına dönerek: "Birisi uyandı sanırsam" dedi... | |
|
| |
| Konu: Geri: ..::Avril Delacour'un Odası::.. C.tesi 31 Mayıs 2008, 09:58 | |
| out:Bir dahaki tatilde devam edeceğiz. | |
|
| |
| ..::Avril Delacour'un Odası::.. | |
|