| Karanlık | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 22:30 | |
| Eragon derslerden bunaldığı için biraz göl kenarında oturmak istedi bu yüzden oraya geldi.Bir banka oturdu.Bacak bacak üstüne oturmuş gerie yaslanıyordu.Karanlıktan bir çıtırtı geldi.Rahatını bozup hemen doğrultu.Asasını çekti.
''-kim var orda...Lumos...''
asasının ucundan çıkan ışık kümesi gölün bir kısmını aydınlattı.Ama hala ağaçların arasında duran bir şey vardı.Bunun ne olduğunu anlmak için asasını ağaçlara doğru tuttu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 22:59 | |
| Clem için yorucu ama güzel bir gündü tüm dersleri hazmetmiş ve tüm ödevleri de halletmişti. Son ders notunu da temize çekerken Göl Kenarına inmenin harika bir fikir olacağına kanaat getirmişti. Bmylece iki kalem hareketinden sonra eşyalarını yatakhaneye bırakıp Göl Kenarına indi. Hava biraz serindi ama gecenin bu tatlı serinliği o kadar hoşuna gitmişti ki Clem'in... Derin bir nefes aldıktan sonra banklara doğru yürümeye başlamıştı. Henüz birkaç adım atmıştı ki bastığı bir dal onu yerinden sıçrattı. Anlaşılan başka birileri de yerinden sıçramış olmalıydı. Clem çalıların ardında telaşla ayağa sıçrayan bir hışırtı duydu. Ardından tanıdık bir ses bağırdı.
''-kim var orda...Lumos...''
Çalıların ardından gelen ışık Clem'in gözlerini kamaştırmışrı. Ama bir anda tüm ürkekliği yerini korkunç bir cesaret ve hırsa bırakmıştı. Evet bu sesi tanıyordu. Bu Hogwarts'ın meşhur "Safkanlar yücedir, Melez ve Bulnaklara ölüm Eragon"uydu. -En azından Clem ona öyle diyordu.- Suratında hınzır bir ifadeyle çalılıkları yarıp geçti ve alaylı bir korkuyla bağırmaya başladı."Nolur beni öldürme! Ben Safkanım Ne olur beni öldürme!" Sonra da koca bir kahkaha patlattı. "Hayırdır Bay Black. Gecenin bu saatinde Bulanık avına falan mı çıktınız?" Suratındaki hınzır ifade şeytanileşmeye başlamıştı. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 23:06 | |
| Nolur beni öldürme! Ben Safkanım Ne olur beni öldürme!" Sonra da koca bir kahkaha patlattı. "Hayırdır Bay Black. Gecenin bu saatinde Bulanık avına falan mı çıktınız?" Suratındaki hınzır ifade şeytanileşmeye başlamıştı.
Eragon sinirlenmişti.Asasını cebne sokmuştu.Kafasını iki yana götürerek kıtlattı.Sinirini biraz olsun geçirmişti.Bu birine kızdığı zamanlar bunu yapardı.Siniri geçmemiş olsaydı ona bir şeyler yapabilirdi.Ama şimdi kıza bir şey yapmayacağı kesindi.
''-Ah oda kim okulun kanı bozuk kızı mı...'' dedi sinir içinde ona baktı yüzündeki sırıtma ifadesi git gide büyüdü ve sinsiliğe bıraktı yerini... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 23:12 | |
| Clem sinsi sinsi gözlerini kıstı. Bu sözlerle yıldırılamazdı... Hiçbir söz onu yıldırmazdı. Ama kanı bozuk... Bu bir iltifattı onun için. Clem nazik ama sinsi ifadesini koruyarak konuşmaya başladı. "Ahh, iltifat ediyorsunuz.. Safkan olduğuma göre, kanı bozuk olmak bir onurdur benim için. Her sıradan safkan gibi aptalca bir arzuya kapılmamak ne büyük bir şeref." Tepede topladığı uzun saçları esen sert rüzgarla savrulmaya başlamıştı. Uzaklardan bir çan sesi duyuyordu Clem. Evet çanlar çalıyordu. Savaş çanları... |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 23:28 | |
| "Ahh, iltifat ediyorsunuz.. Safkan olduğuma göre, kanı bozuk olmak bir onurdur benim için. Her sıradan safkan gibi aptalca bir arzuya kapılmamak ne büyük bir şeref."
Eragon sinir oldukça ilk kzıı ngeldiği siniri yerine alıyordu.Ani bir reflex sonucu asasını çıkarttı ve ona doğrulttu.
''-sersemlet...''
kız biraz ileriye uçtu.Fazla etki göstermemesi için kendini tutmuştu.Kızın dudağının kanadığının farkındaydı.Acaba başka bir yeri acımışmıydı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Cuma 01 Şub. 2008, 23:41 | |
| "Sersemlet" Clem'in cılız vücudu geriye doğru uçmuştu. Biraz sersemlemişti ama büyü tam etkisini gösteremediği için bayılmamıştı. Dudağında hafif bir ıslaklık vardı. Elini dudağına götürdü ve sonra elinne baktı. Dudağı kanıyordu. Eragon'un gözleri karanlıkta parlıyordu. Telaşlanmıştı ve biraz da üzülmüş bir hali vardı. Clem bunu yapmak istemediğini biliyordu. Ama yapmıştı işte hiçbir zaman bağışlamazdı insanları... Her insan hata yapar sözüne de inanmazdı. Bugüne kadar hiç hata yapmamıştı. Bugünden sonra da yapmayacaktı. Hiç keşke dememişti ve demeyecekti. Bu yüzden geriye doğru sürüklenmeye çalıştı. Ama hareket edemiyordu. Sol bacağı büyük bir sancıyla inliyordu. Kırılmıştı. Gözlerini nefretle kıstı ve ağzını sert şeyler söylemek için açtı ama Eragon'un bakışı onu susturdu. İlk defa bu adamın bakışları sevgi dolu geliyordu gözüne, pişmanlık vardı. Kendini beğenmişlik ve öldürme arzusu değildi bu, sevgiydi... Clem hayret için öylece bakakaldı Eragon'un gözlerine |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 00:03 | |
| Eragon sevgi dolu bakışlarla Kıza yaklaşı.Ne diyeceğini bilmiyordu.Bakışlarındaki değişme bilmiyordu.Ne oluyordu ona ilk defa düşündüklerinin içinde sinsilik yoktu.Acaba neydi bu hiç bir şey demekden kızın yanıan geldi.
''-şey acıyor mu...''
dedi ona bakıyordu.Aslıdna acıdığını biliyordu.Ama yinede şaşkınlık içinde olduğu için ne dediğini bilmiyordu.O kızda Eragonu çeken bir şeyler vardı.Duygularını kontrol edemiyordu.Kızın hayretle baktığını görünce ona tatlı ve masum bir gülümseme attı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 00:12 | |
| Clem onu boynuna atılıp boğmak istiyordu. Hakaretler savurmak, "Evet canım çok yanıyor." diye bağırmak, şimdi gidip onu Müdür'e şikayet etmek, ortalığı velveleye vermek istiyordu. Ama sanki bir büyü yapılmıştı ona tüm bunlar yerine Eragon'un gülümsemesine karşılık verim. "Önemli değil..." diye mırıldandı. Kendinde değildi elbet kendinde olması imkansızdı... Bunu yapmak istememişti. Ona kibar davranmak istememişti. Sanki başka biriydi bu konusan. O başka kız tekrar ağzını açtı. "Ayağa kalkamıyorum. Sanırım bacağım kırıldı. Yardım eder misin? Revire gidip düştüğümü söylemeliyiz." Ne?! Şimdi de o herif için yalan mı söyleyecekti! Ona büyü yapmıştı işte. Haykırmak istiyordu kendi bedeninde hapsolmuştu sanki. Hayır diye bağırmak istiyordu ama olmuyordu. Surat ifadesini bile ekşitemiyordu. O aptal hoşgörülü gülümseme hala suratındaydı. |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 00:21 | |
| "Önemli değil..." diye mırıldandı."Ayağa kalkamıyorum. Sanırım bacağım kırıldı. Yardım eder misin? Revire gidip düştüğümü söylemeliyiz."
Biraz önce ona nefret duyan Kız şimdi ona nazik davranıyordu.Eraognda aynı şeyleri yapıyordu.Acaba başkaları tarafından kontrol mü ediliyorlardı.N'olduğunu bilmiyordu.Tek bildiği şey kıza yaklaşmasıydı.Yanına geldi ve onu ayağa kaldırmak istedi...
''-tabii neden olmasın...''
kızın bacağını ellemişti.Aslında yanlış anlaşılacak bir durum yoktu sadece acıyıp acımadığını kırılıp kırılmadığına bakmak istemişti...
''-fazla bir şey olacağını sanmıyorum...''
dedi sevgili dolu gözlerle tekrar ona baktı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 00:40 | |
| Eragon ona dokununca tüyleri ürpermişti..Clem artık içindeki kızı anlamaya başlamıştı sanki...Ne olduğunu anlamaya başlamıştı sanki. Hiç olmayan bir şeydi bu. Önce anlayamaması doğaldı... Clem aşık olduğunun farkına varmaya başlamıştı. Ama hala inanamıyordu. Eragondan o kadar farklıydı ki... Bu nasıl olabilirdi? İnsan aşkına yön veremez miydi? Demekki veremiyordu. Yavaşça ayağa kalktı. Canı yanıyordu. Hem de çok yanıyordu ama sesini çıkarmadı. Cılız bir tınlamayla "Teşekkür ederim." dedi. |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 01:12 | |
| "Teşekkür ederim."
Eragon Kızın ayağa kalktığını görünce oda ayağa kalktı.Aslıdna ne diyeceğini bilmesede kıza öylece bakıyordu.Onu seviyordu galiba bu nasıl olmuştuiBiraz öcne sinirden kzıı sersemletmişti.Aslında onu nereye götüreceğini bilmiyordu.
''-önemli değil...Şimdi Raevire mi götüreyim seni...''
diye sordu.Aslıdna onu seviyordu.Ama onun ne düşündüğü önemliydi.Kafasını ona yaklaştırdı.Hafifçe kafsını yana doğru yatırdı ve kızın dudağına yapıştı.Çok mutluydu.Çok ıslaktı kan tadı vardı.Ama başka şeyler hissettiği için bu pek öenmli olmuyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 01:34 | |
| Clem sanki dudaklarını kenetlemişti Eragon'un dudaklarına. Bu anın sonsuza kadar sürmesini istiyordu ama bacağına giren sancı buna engel oldu. Eragomn'un kucağında o kadar dengesiz duruyordu ki... Dudaklarını çekip "Ahh evet revire gitsek iyi olacak.." diye mırıldandı. kıpkırmızı kesilmişti. Tüm bunların ne büyük bir hızla olduğunu farkedince kendisi de şaşırmıştı. Ama mutluydu gerçekten mutluydu. Yalnız hissetmiyordu kendini, tabii endişeleri de vardı. Kendisine bu kadar zıt biriyle birlikte olması ne kadar güvenilir olabilirdi ki? Ayrıca Eragon'a güvenmesi doğru muydu? |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlık C.tesi 02 Şub. 2008, 01:52 | |
| "Ahh evet revire gitsek iyi olacak.." diye mırıldandı.
Acaba bu kız Yoldaşlık tarafından gönderilen ve ya D.O tarafından gönderilen bir casusmuydu.Bu kadar çabuk karşılık vermişti.Ama Eragon kendinin böyle bir şey yaptığına inanamıyrodu.Şimdi öpüşmüşlerdi.Ama Eragon tadına varamamıştı.Fazla uzun olmamıştı zaten...
''-tamam gidelim...''
dedi ve onun koluna girerek ordan revire gittiler... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Karanlık Paz 09 Mart 2008, 18:39 | |
| Rp ortamı boşaldığından dolayı başlık, kilit. |
|
| |
| Karanlık | |
|