Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

//.ßüyük Meşe.//

+4
Janice Dylan Lovett
Daphne Zoe Launy
Samara Y. Laura D'Owen
Vittoria Snape
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12324
Ekspresso Puanı : 1

//.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: //.ßüyük Meşe.//   //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 23:53

"Senin için yeni insanlarla tanışmanın bu kadar sorun yaratacağını bilseydim Sy'a böyle bir soru sormazdım. Ben J.D. . Zambak öyle mi? Güzel isim manevi bir anlamı var mı? "

Lily kısa soğuk bir şekilde bakıp başını olumsuz bir şekilde salladı.Bazen bu tip davranışları anlayamıyordu çünkü çok garip geliyordu ona.Bu kadar sorun yaratmakmış diye düşündü.Saçma.Kendi de biraz önyargılıydı ama yinede genelde böyle olmazdı.Cüppesinin cebindeki asasını tutan elini sıktı.Bunları düşünürken "Merhaba. Ben Vanessa" diye bir sesle irkildi.

"Bende Lily."

dedi elinden geldiği kadar gülümseyerek.Soğuk biri gibi gözükmek istemiyordu.Ama sürekli gülümseyen biride değildi.Olamazdı.O sırada Dayrnt'ın bir şeyler söyleyip gittiğini gördü.Süper.Sıkıcı olacak.Neden geldimki diye düşündü.Hiç gerek yoktu.Ortak salon gayet cazip gözüküyordu şimdi.Ama bir Vanessa yada kendini J.D diye tanıtan kızdan yanıt gelir diye bekledi..

En son Lily Le Guin tarafından Salı 19 Şub. 2008, 23:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 37978406tk7
Galleon : 12342
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: //.ßüyük Meşe.//   //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. 20 Şub. 2008, 11:54

Tanımadığı iki kız Vanessa'nın yanında soğuk bir şekilde konuşuyorlardı. Vanessa çok sıkılmıştı. Konuşmak için kuzenine döndü ama o da

"Ya kusura bakma kuzen ama bnn bi yere uğrayacaktım şimdi hatırladım!Sonra görüşürüz!" dedi ve ordan ayrıldı. Konuşacak kimse kalmamıştı. Gitmek için hazırlanırken yeni gelen kız:

"Bnde Lily."
dedi. Vanessa gülümsemeye çalışarak:

"Memnun oldum. Yapılması gereken işlerim var. Sonra görüşürüz"
dedi ve ordan yavaşça ayrıldı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Janice Dylan Lovett
Gelecek Postası Editörü
Janice Dylan Lovett

Kadın
Ruh hali : //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Danceuy7
Galleon : 12318
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: //.ßüyük Meşe.//   //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. 21 Şub. 2008, 23:14

JD sükunet içinde Dayrnt ve Vanessa'nın yanlarından ayrılmasını bekledi. Onlarla kaynaşamaması onu sinir etmişti. Biraz daha burada durmak istemiyordu. Hışımla Sy'a döndü.

"Sy üzgünüm gitmem gerek...Seninle Ortak Salo'da görüşürüz..."dedi ve Lily'nin suratına dahi bakmadan cüppesine sarılarak oradan uzklaştı.
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 44692542ju9
Galleon : 12324
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: //.ßüyük Meşe.//   //.ßüyük Meşe.// - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma 22 Şub. 2008, 17:20

Lily ikisinin gitmesini izledi.J.D. ye sinir olduğundan hiç üzülmemişti gitmesine.Ama artık sıkıcılaşmıştı burası kesinlikle.Zaten iyi bir gününde değildi.Biraz daha tartışma istemiyordu.Şatoya gitmeye başlayacaktı ki Sy'ı hatırladı.Ona dönüp ;

"Benimde gitmem gerekiyor.Görüşürüz."

diye mırıldandı ve hızlı bir şekilde şatoya yürümeye başladı.Gelişinden daha hızlı gitmişti şatoya..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164

//.ßüyük Meşe.//
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-