| Sarmaşıkların Altındaki Bank | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Sarmaşıkların Altındaki Bank C.tesi 02 Şub. 2008, 21:54 | |
| Sophie,eğlenceli bir günün sonunda sarmaşıkların altındaki banka geldi.Burayı çok severdi.Göl kenarında yaptığı uzun bir yürüyüşten sonra banka geldi ve sessizce oturdu.Etrafına meraklı gözlerle bakıyordu.Birden aklına Adelina geldi.Bugün onunla buluşacaktı ama Adelina'nın önemli bir işi çıktığını duymuştu diğer kuzenlerinden.Ve bu durum karşısında Adelina'yı merak etmekten başka hiçbir şey yapmamıştı.Ama sonra tekrar düşündüğünde içinden ; '' Hayır,Adelina önemli bir şey olsaydı mutlaka bana söylerdi. '' diye mırıldandı.Bunu düşünmek onun içini rahatlatmıştı.Tekrar yeşil gözlerini tekrar göle doğru çevirdi.Göl ona her zaman huzur verirdi.Canı sıkılmıştı burada oturmaktan,aslında etrafta kimsecikler olmayışından canı sıkılmıştı Sophie'nin.Birileri gelse de konuşsam diyor gibiydi sanki.Birden turuncu -kahverengi arası renkte saçlarının dalgalandığını farketti tatlı esen rüzgarın içinde.Rüzgar öyle tatlı esiyordu ki adeta Sophie'nin yüzünü okşuyordu.Tatlı esen rüzgarları çok severdi Sophie,bunlar her zaman onu rahatlatırdı.Hafifçe esen tatlı rüzgar biraz daha hafifledikten sonra Sophie etrafına bakınarak beklemeye koyuldu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank C.tesi 02 Şub. 2008, 22:44 | |
| Sophie,bir süre daha orada oturduktan sonra tatlı rüzgar yerini kuvvetli bir esintiye bırakmıştı.Sophie haiften üşümeye başlamıştı.Ve üşüme duygusu onu her zaman huzursuz etmişti.Ama yinede oradan gitmek istemiyordu.İçinden keşke burada daha fazla kalabilsem,keşke daha fazla kalabilsem diyordu.Ama hava buna izin vermemişti.Sophie hemen oturduğu banktan kalktı ve okulun içine girmek için koşmaya başladı. ........................... Sophie biraz önce ayrıldığı yere yeniden gelmişti.Yalnız bu geliş oturmak için değildi.Düşürdüğü küçük kitabını almaya gelmişti.Kitap sadece okunabiliyordu.Ama yinede çok küçük,küçüçüktü.Oralarda biraz kitabı aradıktan sonra en sonunda küçük kitabı buldu.Buna sevinmişti.Çünkü bu kitabı ona babası vermişti.Kitabı bulduktan sonra hızlıca esen rüzgarın arasından koşup gitti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 19:20 | |
| Sophie gene dün geldiği yere geldi.Canı sıkılmıştı,buraya geldiğinden beri pek fazla kişiyle tanışmamıştı ama sonra tanışırım diye düşünüyordu.Birden aklına KSKS Ödevi geldi ama onu çoktan yapmış ve baykuş postasıyla profesöre göndermişti.Sonra içinden;
''Tabii ya onu çoktan göndermiştim '' diye mırıldandı.Sonra tekrar göle doğru bakmaya başladı.Göl bugün dünkü gibi fazlasıyla sakin değildi.Hafifçe bir dalga vardı gölün üzerinde.Ama Sophie bunu da sevmişti,sadece duran şeyleri görmekten pek fazla hoşlanmazdı.Oturmaktan canı sıkılmıştı,etrafına bakındığında da bahçede kimsecikler yoktu.Bu durum Sophie'yi huzursuz etmişti.Etrafta birileri olsa belki bu durum geçer diye düşünüyordu.Hemen oturduğu yerden kalktı ve orada duran görkemli meşeninin yanına gitti.Hızlıca ona dayandı ve etrafına bakınmaya başladı.Havada gene dünkü gibi hafif bir rüzgar esiyordu.Sophie'nin dalgalı saçları havada uçuyordu.O da hemen saçlarını nazikçe elleriyle düzeltiyordu.Az önce oturduğu banka bakakalmıştı.Üstünde sarmaşıklar hafif esen rüzgarda sallanıyorlardı.Sophie tekrar banka oturdu ve göle bakmaya başladı. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 20:19 | |
| Tatyana ortak salondan çıkıp, okulun içinde yürümeye başladı.Nereye gideceğini düşünmemişti.Sadece yürüyordu.Bugün canı sıkkındı fakat nedenini bilmiyordu.İkizi Lily'nin nerede olduğunu da bilmiyordu.Yavaşça büyük kapıdan çıkıp, göle doğru yürümeye başladı. Ayaklarının onu nereye götürdüğünün farkında değildi.Kafasında başka düşünceler vardı.Yürürken yüzüne tatlı bir rüzgar esiyor, ve uzun sarı saçlarını dalgalandırıyordu.Tatyana çoğunlukla saçlarını kendi doğal halinde serbest bırakmayı seviyordu.Çok nadir saçlarını toplardı.Ya ders çalışırken ya da bir profesör kızdığı zaman.Tatyana bu düşünceler ile göl kenarına geldi. İleride sarmaşıkların altındaki bankta Daffodil'in oturduğunu gördü.Daffodil'i tanıyordu fakat çok fazla konuşma fırsatı bulamamıştı.Yalnızken onunla konuşabilirim diye düşündü.Yanına doğru yürüdü.Daffodil dalmış, gölü seyrediyordu. -Merhaba, yanına oturabilir miyim? Daffodil birden irkilmişti.O kadar dalmıştı ki Tatyana'nın geldiğini duymamıştı.Başını çevirip gülümseyerek Tatyana'ya baktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 20:30 | |
| Sophie sessizce göle bakarken birden yanından gelen bir sesle irkilmişti.Ses;
Merhaba, yanına oturabilir miyim? demişti Sophie'ye.Sophie hemen başını yukarıya doğru çevirip kimin olduğunu görebilmek için baktı.Tatyana'ydı bu.Onu gördğüne sevinmişti.Onunla bugüne kadar pek fazla konuşmamışlardı ama Sophie onun adını duymuştu .Sonra birden tüm düşüncelerini yoklayarak ve gülümseyek;''Tabii ki oturabilirsin,bu arada adım Sophie ama Daffodil ya da Daff'ta diyebilirsin'' dedi ve gülümseyerek cümlesine ekledi;''Sen Tatyana'ydın değil mi,nasılsın?'' dedi.Birisinin onun yanına geldiğine sevinmişti çünkü Sophie yalnız oturmaktan nefret ederdi. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 21:09 | |
| Tatyana Sophie'nin ne cevap vereceğini merakla bekliyordu.Birkaç saniye sonra Sophie gülümseyerek ''Tabii ki oturabilirsin,bu arada adım Sophie ama Daffodil ya da Daff'ta diyebilirsin' dedi.Tatyana Sophie'nin yanına , banka oturdu ve ayaklarını altına aldı.Bu şekilde daha rahat ediyordu.Bu oturuş şekli ona büyükannesinden geçmişti.Tatyana bunu düşünürken kendi kendine gülümsedi. Sophie ''Sen Tatyana'ydın değil mi,nasılsın?'' dedi.Tatyana '' Bence iki isminde çok güzel ve tatlı.Söylenişleri çok güzel gerçekten de'' dedi.Ve Daff'ın diğer sorularını cevapladı. ''Evet ismim Tatyana.Seni okulda çok gördüm, adını biliyordum fakat tanışma fırsatımız hiç olmamıştı'' dedi gülümseyerek.''Aslında bugün iyi değilim yani canım sıkılıyor biraz ama galiba yalnızlıktan şimdi seninle konuşunca geçti ''dedi ve güldü. ''Sen nasılsın peki okula yeni başladın memnun musun okuldan, arkadaşlıklardan'' dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 21:21 | |
| Sophie ;
''Bende seninle tanıştığıma memnun oldum Tatyana,bu arada ben de seni okulda görmüştüm ama seninde söylediğin gibi tanışma fırsatımız olmamıştı'' dedi ve ekledi;
''İyiyim,evet gerçekten okuldan çok memnunum ama pek fazla arkadaşım yok,bu yüzden ara sıra yalnız kalabiliyorum,ama bu okula yeni gelmemden kaynaklanıyor hem daha okulda yeni başladı zaten '' diyerek gülümsedi.Daha sonra ; ''Şeyy senin ikizin vardı,değil mi?Okulda ikiz olan birkaç kişi olduğu için sizi de duymuştum'' dedi hafif tebessüm ederek. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 22:10 | |
| Tatyana'nın sorusuna Sophie cevap vermişti.''Bende seninle tanıştığıma memnun oldum Tatyana,bu arada ben de seni okulda görmüştüm ama seninde söylediğin gibi tanışma fırsatımız olmamıştı'' dedi. Tatyana kendi döneminde olan çoğu öğrencinin adını biliyordu.Ama konuşma fırsatı olmamıştı.Vaktinin çoğunu ya kütüphanede ya da fotoğraf çekerek geçiriyordu.Bunun için çok fazla arkadaşı yoktu.Aslında Tatyana arkadaş canlısı bir kızdı.Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmeyi, konuşmayı ve birşeyler paylaşmayı severdi.Ancak okulda ikinci yılı olmasına rağmen çok fazla arkadaşı yoktu.İçini çekti.O sırada Sophie tekrar konuşmaya başladı. ''İyiyim,evet gerçekten okuldan çok memnunum ama pek fazla arkadaşım yok,bu yüzden ara sıra yalnız kalabiliyorum,ama bu okula yeni gelmemden kaynaklanıyor hem daha okulda yeni başladı zaten '' dedi. Tatyana'da okulundan memnundu.Profesörler çok iyiydi.Öğrencilere yardımcıydılar.Dersler çok güzel bir şekilde işleniyordu.Tatyana bu okula geldiği için mutluydu. ''Şeyy senin ikizin vardı,değil mi?Okulda ikiz olan birkaç kişi olduğu için sizi de duymuştum'' dedi Sophie tekrar.Tatyana onun sorusu ile kendine geldi. -Ahh! Evet.. bir ikizim var '' dedi gülümseyerek.''Ancak şu anda nerde olduğunu bilmiyorum.Kendisi okulu gezmeyi çok sever.Her halde gene okulu keşfe çıktı.O benim gibi bir yerde oturup, düşünmeyi çok fazla sevmez.Çok hareketlidir '' dedi gülümseyerek. ''Bende senin ikizin olduğunu biliyorum.Nasıl iyi anlaşabiliyor musun ikizinle '' derken muzipçe Sophi'ye bakıp gülümsüyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 22:31 | |
| Sophie,Tatyana'ya bakarken birden Tatyana anlatmaya başladı; -Ahh! Evet.. bir ikizim var '' dedi gülümseyerek.''Ancak şu anda nerde olduğunu bilmiyorum.Kendisi okulu gezmeyi çok sever.Her halde gene okulu keşfe çıktı.O benim gibi bir yerde oturup, düşünmeyi çok fazla sevmez.Çok hareketlidir '' dedi gülümseyerek.Daha sonra da;
''Bende senin ikizin olduğunu biliyorum.Nasıl iyi anlaşabiliyor musun ikizinle ?'' diye sordu Tatyana. Sophie gülümseyerek; ''Evet,çok iyi anlaşıyorum onunla,zaten herhalde ikiz olduğumuz içindir genelde sevdiğimiz şeyler aynı.Bu da beni çok memnun ediyor ama aynen senin anlattığın gibi benim ikizimde dolaşmayı,yeni yerler keşfetmeyi çok sever.Küçüklüğümüzde de hep bir yerlere kaybolur,sonra gelirdi ve bize gezdiğini söylerdi. ''dedi kıkırdayarak.Sonra Tatyana'ya bakarak; ''Bir insanın ikizi olması çok güzel.Bu arada, peki sen nasıl anlaşıyorsun ikizinle?'' diye gülümsedi. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 22:53 | |
| Lily dersten sonra okulun içinde gezintiye çıkmıştı.Aslında kayboldu demek daha doğruydu.Biraz dolaştıktan sonra merdivenleri gördü ve aşşağıya indi daha sonra bahçeye çıktı.Biraz oturmalıydı ne zamandan beri yürüyordu göl kenarına doğru yürüdü orada bir yerlere oturabilirim diye düşünmüştü.göl kenarında ikizi sarmaşıkların altında bir bankta oturuyordu yanında biri vardı."of yine kimle arkadaşlık kurdu bu kız"dedi.
Arkadan çok sessizce yaklaştı ve bu kızın Daff olduğunu anladı çünkü kız;''Şeyy senin ikizin vardı,değil mi?Okulda ikiz olan birkaç kişi olduğu için sizi de duymuştum''dedi Lily gülümsedi bakalım bizim kız ne cevap vericek diye düşünüyordu.
Tatyana; -Ahh! Evet.. bir ikizim var .Ancak şu anda nerde olduğunu bilmiyorum.Kendisi okulu gezmeyi çok sever.Her halde gene okulu keşfe çıktı.O benim gibi bir yerde oturup, düşünmeyi çok fazla sevmez.Çok hareketlidir ''evet lily gerçekten hareketliydi ama bunu Daff 'a söylemesine kızmıştı aslında saklandığı yerden çıkacaktı ama bakalım benim akıllı ikizim daha neler diyecek benim hakkımda diye düşündü ve dinlemeye devam etti.
Tatyana kıza;''Bende senin ikizin olduğunu biliyorum.Nasıl iyi anlaşabiliyor musun ikizinle '' diye sordu kız;''Evet,çok iyi anlaşıyorum onunla,zaten herhalde ikiz olduğumuz içindir genelde sevdiğimiz şeyler aynı.Bu da beni çok memnun ediyor ama aynen senin anlattığın gibi benim ikizimde dolaşmayı,yeni yerler keşfetmeyi çok sever.Küçüklüğümüzde de hep bir yerlere kaybolur,sonra gelirdi ve bize gezdiğini söylerdi. "dedi ve daha sonra;''Bir insanın ikizi olması çok güzel.Bu arada, peki sen nasıl anlaşıyorsun ikizinle?"dedi.
Lily burdan çıkmak için tam zamanı dedi ve hemen ayağa kalkarak "ah evet çok iyi anlaşırız biz "dedi kızlar şaşırmıştı Lily gülecekti ama bu kızgın bakışını sürdürmek istiyordu "tabii siz benim hakkımda konuşana kadar"dedi Tatyana üzülmüştü "hey bakma bana öyle şaka yaptım.ee nasılsınız bakalım?"dedi gülümseyerek.
"aaa bu arada Daff ikizine duyduklarımı anlatmıcamı sanma"dedi gülümseyer ve ayaklarını uzattı baya yorulmuştu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 23:12 | |
| Daff ve Tatyana tam konuşurken birden oradan çıkan Lily'yi gördüler.Daff ilk önce bir anda şaşırmıştı ama sonra bir kahkaha attı şaşırdığı için.Yanlarına gelen Lily gülümseyerek;
''aaa bu arada Daff ikizine duyduklarımı anlatmıcamı sanma'' dedi şakacı bir tavırla. Daff gülümseyerek; ''Aaa ,ama anlatma.Şimdi başkasına onun neler yaptığını söylediğimi duyarsa beni öldürür o,zaten pek de gevezedir kendileri.En son sabah gördüm kendisini,şimdi kim bilir nerelerde dolanıyordur.'' dedi Daff kahkaha atarak.''Bu arada nasılsın Lily?'' dedi gülümseyerek. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 03 Şub. 2008, 23:53 | |
| Sophie''Evet,çok iyi anlaşıyorum onunla,zaten herhalde ikiz olduğumuz içindir genelde sevdiğimiz şeyler aynı.Bu da beni çok memnun ediyor ama aynen senin anlattığın gibi benim ikizimde dolaşmayı,yeni yerler keşfetmeyi çok sever.Küçüklüğümüzde de hep bir yerlere kaybolur,sonra gelirdi ve bize gezdiğini söylerdi.'' dedi gülerek. Tatyana'' Senin ikizin de benimki gibi.Sanki onların ikisi ikiz, bizde senle ikiz olmalıymışız aslında'' dedi.Sophie '' Bir insanın ikizi olması çok güzel.Bu arada, peki sen nasıl anlaşıyorsun ikizinle?'' diye sordu. Tatyana düşündü.İkizini tabikide çok seviyordu.Hem Tatyana ona göre daha sessizdi.O ise çok hareketliydi.Her ortama uyum sağlamayı başaran biriydi.Bunun için birbirlerini tamamlıyorlardı.Tam bunları söyleyeceği sırada birden Liy ortaya çıktı.Tatyana onu görünce çok şaşırdı.Burada olduğunu nasıl tahmin etmişti.Lily"Ah! Evet çok iyi anlaşırız biz " dedi."Tabii siz benim hakkımda konuşana kadar"diye de ekledi. Tatyana Lily'nin söylediklerine hem şaşırmış, hem üzülmüştü.Lily hakkında herhangi kötü birşey söylememişti.Lily zaten Tatyana'nın tarif ettiği gibi bir kişiliğe sahipti ve bu kişiliğini de çok seviyordu.Bu sırada Lily ''Hey! bakma bana öyle şaka yaptım..Ee nasılsınız bakalım?"dedi gülümseyerek. Tatyana Lily'nin şaka yaptığını duyunca rahatladı.''Korkuttun beni Lily '' dedi ve gülümsedi.Lily"Aaa! bu arada Daff ikizine duyduklarımı anlatmayacağımıı sanma"dedi gülümseyerek.Tatyana bu sefer Lily'nin şaka yaptığını anlamıştı. Daff''Aaa!ama anlatma.Şimdi başkasına onun neler yaptığını söylediğimi duyarsa beni öldürür o,zaten pek de gevezedir kendileri.En son sabah gördüm kendisini,şimdi kim bilir nerelerde dolanıyordur.'' diyerek güldü. Tatyana'' Sen bakma ona çok şakacıdır benim ikizim'' dedi gülerek.''Gördüğün gibi sevgili kardeşim Daff'da ikizi hakkında yorum yapıyor'' dedi şakacı bir tavırla. Bu arada ayakları uyuşmuştu.Oturduğu yerden kalktı.Biraz ayaklarını salladı.Bu arada kızlar ona bakıp, ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorlardı. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Salı 05 Şub. 2008, 14:54 | |
| Lily ,Daff ve Tatyana'nın haline gülüyordu.Daff''Aaa ,ama anlatma.Şimdi başkasına onun neler yaptığını söylediğimi duyarsa beni öldürür o,zaten pek de gevezedir kendileri.En son sabah gördüm kendisini,şimdi kim bilir nerelerde dolanıyordur.'' dedi. ''Şaka yapmıştım canım söylermiyim hiç ''dedi gülerek daha sonra ''ama bu sana bir kayamak birasına patlar.''dedi gülerek ve devam etti.''duydunmu bu hafta sonu hogsmade'e gezi var''dedi. Daha sonra Daff ''Bu arada nasılsın Lily?''dedi.Lily ''iyiyim canım derslerle uğraşıyorum,bol bol yürüyorum bide ''ayağa kalmış komik hareketler yapan ikizini göstererek''şunla uğraşıyorum'' dedi ve güldü.''sen hangi derslere giriyorsun?''dedi. | |
|
| |
Victorie Anna Brown Muggle
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank C.tesi 09 Şub. 2008, 01:33 | |
| Anna kızlar yatakhanesinden sonra bahçeyi gezmeye çıktı. Etrafta kimsecikler yoktu. Çok canı sıkılıyordu. Bir ağacın altında üç kızn konuştuğunu gördü. Yanlarına gitmeye karar verdi. Anna kızların yanına gitii. Kızlar Anna'yı farketmediler bile. Anlaşılan konu çok derindi. Anna kendini göstermeye ve yalnız kalmamaya kararlıydı.
"selam kızlar merhaba nasılsınız? ben huffle puff tan victorie anna brown 1. sınıfım "
Anna kızların hiç birini tanımıyordu ama tanışmak için can atıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sarmaşıkların Altındaki Bank Paz 10 Şub. 2008, 17:09 | |
| Daff'ın söyledikleri karşısında Lily ona ;
''Şaka yapmıştım canım söylermiyim hiç '' dedi şakacı bir tavırla Sonra da ''ama bu sana bir kaymak birasına patlar.'' dedi gülümseyerek.Daff ''Aaa ,tabii ki ' 'dedi gülümseyerek.Daha sonra Lily ''duydunmu bu hafta sonu hogsmade'e gezi var''dedi.Daff heyecanla ''Evet,duymuştum.Çok güzel bir haber ''dedi hafif bir tebessümle.Lily ''sen hangi derslere giriyorsun'' diye sormuştu.Daff hemen ''Vallaha ben tüm derslere giriyorum.'' dedi gülümseyerek. | |
|
| |
| Sarmaşıkların Altındaki Bank | |
|