| 1. DO Toplantısı | |
|
+3Ella Mag Delacour Daphne Zoe Launy David Kevin Johnson 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ella Mag Delacour
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 15:40 | |
| Ella hemen Tatyana'nın bozulmaması için araya girdi.İşi şakaya vurarak
''Bu kuzenim Avril.Sanırım tanışıyorsunuz.'' ''Kendsiinin derin ve sarsırı mizah anlayışı ailenin genlerinden miras kalmıştır.'' ''Yoska sana hiçbir cinsiliği yada cinsliğimiz yok''dedi ve gülümseyerek elini uzattı.
''İyiki geldin'' dedi ve tüm samimiyetiyle ona baktı.
En son tarafından Ptsi 04 Şub. 2008, 16:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 16:06 | |
| Lily gözlerini açtı genelde dersi olmadığı zamanlarda öğlene kadar yatktan kalkmazdı ama bugün farklıyıdı bugün ilk D.O toplantısı vardı. Hemen cüppesini giydi ve asasını aldı.Büyük salona indi aslında canı hiç birşey yemek istemiyordu.ama yemeliydi cünkü güce ihtiyacı vardı. Büyük salondan çıktı ve 7. kata doğru yürümeye başladı .7.kata geldiğinde gerçekten çok yorulmuştu.hemen ihtiyaç odasının bulunduğu duvarın önüne geçti ve üç kere ''İhtiyaç odası bize toplantımızı yapabileceğimiz ve büyü çalışabileceğimiz bir yer ver "dedi daha sonra ortaya bir kapı çıktı ve içeri girdi galiba geç kalmıştı . İhtiyaç odası çok ürkütücü gözüküyordu içeride bir sürü heykel vardı.Lily burasının gerçekten büyü çalışmak için çok uygun bir yer olduğunu düşündü. | |
|
| |
Ella Mag Delacour
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 16:16 | |
| Ella yeni gelen kıza baktı.İsmen olmasada büyük salonda gördüğü kadarıyla onu tanıyordu.
''Hoşgeldin.'' ''Ben Ella.''dedi ve elini uzattı.
''David syölenmeye başlamadan önce şu formu alıp doldurursan hatta doldurursak iyi olacakdedi ve forumların yanına gitti. Formu eline aldı ve yazdıklarını gözden geçerdi.
Ad:Ella Mag
Soyad:Delacour
Bina:Gryffindor
Yapabildiği Büyüler:Lumos.Accio,Expelliarmus,Sersemlet,Reducto,Agumenti,Dilkilit
En İyi Yaptığı Büyü(1 adet):Accio
En Zayıf Büyüsü(1 adet):Expelliarmus
En son tarafından Ptsi 04 Şub. 2008, 16:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 16:34 | |
| David Lily'nin gelmesine sevindi ve: "Hoşgeldin Lily." dedi ve ekledi: "Şu koltuklardan birine oturabilirsin. Üstlerinde bir parşömen kağıdında form var. Onu doldurrup bana vericeksin. Şimdiden başla bence." dedi gülümseyerek ve Ella'nınkini okumaya başlayarak. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:09 | |
| David"Selam Tatyana. Hemen şu formu doldur da işe koyulalım." dedi. Bu sırada Avril Tatyana'nın şaşırmasına sebep olan birşey söyledi.Ella'ya dönerek Tatyana'nın taklidini yaptı.
Tatyana Avril'in bu hareketine hem şaşırdı hemde üzüldü.Avril'le iyi anlaşıyorlardı. Ondan böyle bir hareket beklemezdi.Bir cevap vermeyi düşündü ama sonra uzamaması için vazgeçti.Buraya üyelerle tartışmaya değil büyü yapmaya gelmişlerdi.Herkesin bunun farkında olması gerekiyordu.
Bu sırada Ella ''Bu kuzenim Avril.Sanırım tanışıyorsunuz.''dedi.
Tatyana ''Evet tanışıyoruz Ella '' dedi.''Kendisinin derin ve aşırı mizah anlayışı ailenin genlerinden miras kalmıştır.Yoksa sana hiçbir cinsliği yada cinsliğimiz yok'' dedi ve gülümsedi.
Tatyana da Ellaya elini uzattı.''Anlıyorum canım.Ben zaten Avril'a alınmadım'' dedi ve gülümsedi.Bu sırada ikizi Lily içeriye girmişti.Tatyana onu görünce gülümsedi.
Daha sonra doldurmak için puftaki formu aldı ve yazmaya başladı.
Ad:Tatyana
Soyad:Johnson
Bina:Ravenclaw
Yapabildiği Büyüler:Lumos.Accio,Expelliarmus,Sersemlet,Reducto,Aklapakla,riddikulus,petrificus totalus,aklapakla,lumos,reparo,wingardiom leviosa,,slite incantertem
En İyi Yaptığı Büyü(1 adet):Expelliarmus
En Zayıf Büyüsü:Expecto Patronum(Yapabiliyorum ama çok iyi değil)
Tatyana formu doldurarak David'e uzattı.'' Artık başlayalım mı David, gelenler bize katılırlar'' dedi. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:23 | |
| Lily içeri girdi David "Hoşgeldin Lily.Şu koltuklardan birine oturabilirsin. Üstlerinde bir parşömen kağıdında form var. Onu doldurup bana vericeksin. Şimdiden başla bence."dedi.Lily hemen Tatyananın yanına oturup kağıdı dolduracaktı .Tatyana ile Ella'nın konuştuğunu gördü. Ella''Bu kuzenim Avril.Sanırım anışıyorsunuz.'' dedi.Lily ne olduğunu anlamamıştı,Tatyana;''Evet tanışıyoruz Ella '' dedi. Sonra Ella ''Kendisinin derin ve aşırı mizah anlayışı ailenin genlerinden miras kalmıştır.Yoksa sana hiçbir cinsliği yada cinsliğimiz yok'' dedi ve gülümsedi.
Tatyana da Ellaya elini uzattı.''Anlıyorum canım.Ben zaten Avril'a alınmadım'' dedi .Ne olmuştu Lily yine bir şeyler kaçırmıştı ikizine soran bakışlarla baktı ama her zaman olduğu gibi Tatyananın bir şey anlatmaya niyeti yoktu. daha sonra Lily formu doldurmaya başladı. Ad:Lily Soyad:Johnson
Bina:Ravenclaw
Yapabildiği Büyüler:Lumos.Accio,Expelliarmus,Sersemlet,Reducto,Aklapakla,riddikulus,petrificus totalus,aklapakla,lumos,reparo,wingardiom leviosa,,slite incantertem
En İyi Yaptığı Büyü:Expelliarmus,sersemlet,riddikulus
En Zayıf Büyüsü:Expecto Patronum(Yapabiliyorum ama daha cismani değil)
Lily formu David'e uzattı .Ve büyü yapmaya ne zaman başlayacaklarını merak ederek Tatyananın yanına oturdu.
| |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:27 | |
| Hayley toplantıya yetişmek için o kadar şey yapmış olsada yinede geç kaldığını biliyordu.Koşar adımlarla yatakhaneye gitti ve giyindi.Koşarak yatakhaneden çıktı çoğu kişi hala yemek yiyordu büyük salonda.Onlara bakarken acıktığını anladı ve koşar adımlarla merdivvenlerden çıktı ve 7. kattaki koridora geldiğinde bir an bekledi biri varmı diye kimse yok gibi görünüyordu.Yavaş yavaş boş ihtiyaç odası duvarının önüne geldi ve \"büyüleri yapabileceğiz...Çalışa bileceğimiz....En önemlisi rahatlıla toplantı yapacağımız bir oda istiyorum....\"dedi ve üç defa önünnden geçti.İhtiyaç odasının kapısı duruyorduönünde.Kapıyı araladı ve içeriye girdi.İçerisi muhteşem görünüyordu.
\"David burasıı harika\" dedi şaşırmış bir halde.\"Tam bize göre bir yer\"diyede ekledi.Terdeki puhlardan birine oturdu ve etrafta tanımadığı bir çok kişi vardı.Herkese selam verdi.Forumu aldı ve doldurmaya başladı; Adı;Hayley Soyadı;Williams Vance Bina; Gryffindor Yapabildiği Büyüler:Lumos.Accio,Expelliarmus,Sersemlet,Reducto,Aklapakla,riddikulus,petrificus totalus,aklapakla,lumos,reparo,wingardiom leviosa,,slite incantertem En İyi Yaptığı Büyü(1 adet): Expelliarmus, En Zayıf Büyüsü(1 adet):Expecto Patronum
En son tarafından Ptsi 04 Şub. 2008, 17:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:29 | |
| Clem kırık bacağının sancısını ala çekiyordu. erangi bir iksir ya da siir istememiş kaynamasını beklemeyi terci etmişti. Bu nedenle arasıra derslerden sonra yatakaneye çıkıp dinlenmek oşuna gidiyordu ama bu sefer bayağı abartmıştı ve neredeyse DO'nun ilk toplantısını kaçırıyordu. Garip bir eyecan ve telaşla 7. kata çıktı. Mevzu bais duvarın önünde üç kere ileri geri yürüyüp mırıldanmaya başladı. "Bize büyü çalışabileceğimiz bir yer göster." Birden duvar bir kapıya dönüştü ve Clementine iç şüpe duymadan içeri girdi. İçerideki tanıdık smaları büyük bir gülücük ile karşıladı. "Selamlar..." Sonra da çevreyi incelemeye başladı. Orada köşede birkaç kağıt vardı ve bir iki kişide aynı kağıdı doldurmaya başlamıştı. Kimse bir şey söylemeden gitti ve kağıtlardan bir tane kaptı ve ızla doldurdu.
Ad: Clementine Grace
Soyad: Mantegna {panik yok!}
Bina: Ravenclaw
Yapabildiği Büyüler: Birinci sınıf düzeyindeki büyüler ama birkere tesadüfi bir şekilde cismani patronus yapmışlığım var ve bir daa asla yapamadım
En İyi Yaptığı Büyü(1 adet): Wingardiom Leviosa
En Zayıf Büyüsü(1 adet): Expecto Patronum Kağıdı doldurduğu gibi DO'nun başkanı olduğunu bildiği David 'e uzattı kağıdı.
rp out: Arkadaşlar kuzenim laptopundan dışarıda bulduğum bir wireless alanından bağlandım ne kadar kalacağım belli değil ve ayrıca klavye H basmıyor kusura bakmayın |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:32 | |
| Avril sıkılmaya başlamıştı bile.Ellerini çözdü ve uflyayarak yüzüstü pufa uzand.Bu haliyle çok seviml gözüküyordu.Cebinden de lolipopounu çıkartmıştı.iki yandan kuyruklu saçıyla tam bir çocuktu bu haliyle. Asasını kaldırım tekrar bubbligeon büyüsünü yaptı.Ama bir süre sonra sıkıldı ve kütüphaneye gitti.Elini atıp herhangi bi kitabı aldı,pufuna geri dönüp oturdu ve okumaya başladı.Diğerleri hala form dolduruyordu.Avril içinden -''Keşke bu kadar erken gelmeseydim'' diye homurdandı.Can sıkıntısından nefret ederdi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:44 | |
| David bir yere gidip gelmişti.Hemen konuşmaya başladı: "Bugün pek katılım olmadı, sizce ne yapalım? Büyü alıştırmaları mı, yoksa dağılalaım mı?" dedi ve herkesin bir şey söylemesini bekledi. David ne yapmaları gerektiğini bilemiyordu. Katılım çok azdı bugün.Aklına gelmişken hemen ekledi: "Ayrıca, bir daha ki toplantı ne zaman olsun sizce?" dedi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:47 | |
| "Bugün pek katılım olmadı, sizce ne yapalım? Büyü alıştırmaları mı, yoksa dağılalaım mı?" "Ayrıca, bir daha ki toplantı ne zaman olsun sizce?" -Gelmeyenler,kendileri bilir bence,birer eş seçip çalışmaya başlayalım.'' dedi.Pufunda doğrulmuştu,tekrar bağdaş kurmuştu.Olurmu dercesine diğerlerine baktı | |
|
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:49 | |
| Amy toplantıya biraz geç kalmıştı.İhtiyaç odasının merdivenleride biraz uzundu.Amy ihtiyaç odasının önüne geldiğinde biraz soluklandı ve duvara "Bize çalışabileceğimiz ve büyü yapabileceğimiz bir yer ver!" dedi ve kapıdan içeri girdi.İçeride bir sürü kişi vardı.Amy içinden; "Geç kalmışım.Lanet olsun! " dedi ve herkesin forum doldurduğunu gördü.Dolduranlara baktıktan sonra Amy'de bir parşömen alıp forumu doldurmaya başladı. Ad:Amy Soyad:Grint
Bina:Gryffindor
Sınıf:2.sınıf
Yapabildiği Büyüler(Derste Öğrendiklerim Yazmayın!): Lumos,nox,Accio,Expelliarmus,Sersemlet,Reducto,Aklapakla,riddikulus,petrificus totalus,aklapakla,lumos,reparo,wingardiom leviosa,slite incantertem...
En İyi Yaptığı Büyü(1 adet):Sersemlet En Zayıf Büyüsü(1 adet):Expecto Patronum
Parşomeni gidip David'e verdi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:53 | |
| "Bugün pek katılım olmadı, sizce ne yapalım? Büyü alıştırmaları mı, yoksa dağılalaım mı?"
Hayley hemen itiraza başladı; "Hayır tabikide dağılmayalım gelmeyenler kendileri bilir Avrıl'a katılıyorum çiftli çalışmaya başlaya biliriz." "Ayrıca, bir daha ki toplantı ne zaman olsun sizce?" Bence sık sık yapmalıyız bu toplantıları ama zamnı siz belirlersiniz" dedi. O bunları derken bir gryffindorlu daha içeriye girmişti Hayley ona gülümsedi ve pufuna iyice yayıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:55 | |
| David Amy'nin kağıdını aldı ve Avril'ın söylediklerne kulak verdi:
-Gelmeyenler,kendileri bilir bence,birer eş seçip çalışmaya başlayalım.''
demişti Avril. David konuşmaya başladı:
"Peki ama aktılım az, bence bir dahaki toplantıda yapmalıyız; çünkü herkesin katılması lazım."
dedi ve hemen ekledi:
"Bir dahaki toplantı hangi gün olsun?Bence bugünlerde olsun."
dedi ve herkesin konuşmasını bekledi. Hayleyin de çalışalım demesi üzerine: "Peki o zaman çalışıyoruz. Herkes eş alsın. Karşıma gelmek isteyen?" diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 17:58 | |
| "Peki o zaman çalışıyoruz. Herkes eş alsın. Karşıma gelmek isteyen?"
Hayley bu sözün üzerine baya heyecanlanıp hemen atladı.
"Neden olmasın ben gelebilirim" dedi .Asasını cebinden çıkardı ve David'in yanına gitmeye başladı yanına gitti ve ona "İlk hangi büyüyle başlayalım" dedi.İlk hangi büyüyü yapmayı palanladığını bilmiyordu içinden inşallah rezil olmam diye geçirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:04 | |
| David Hayley'in bu ilgisine sevinmişti. Hemen cevapladı: "Tabi ki Hayley. Sen ol tamam o zaman. Herkes eşlere ayrılsın. Bugünkü büyümüz: Petrificus Totalus" dedi ve ekledi: "İstersen ilk ben yapiyim, sonra da sen bana yap." dedi Hayley'e göz kırparak. Asasını kaldırdı ve Hayley'e bakarak: "Petrificus Totalus!!!" diye bağırdı ve Hayley kenetlenip yere düştü. David büyüyü geri alıp Hayley'i yerden kaldırarak: "Sıra sende." dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:08 | |
| "Peki o zaman çalışıyoruz. Herkes eş alsın. Karşıma gelmek isteyen?" Avril istekli oldu,ama Hayley daha önce davranmıştı.İyi bir totalus büyüsü yiyip yere düştüğünü görünce Avril güldü. Çünkü çok komik bir şekilde düşmüştü.
Ella'ya döndü ve onun iyi bir eş olabileceğini düşündü.Onun nasıl büyü yaptığını biliyordu.Bu yüzden kendisine en uygun kişi oydu. -''Hey,kuzen,eş olalımmı'' dedi.Ayağa kalkmıştı,cevabı bekliyordu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:17 | |
| Clem gözlerini odanın içinde gezdirdi. Sonra Tatyana'nın yanına giderek
Selam Tatyana. Beraber denememizi ister misin?
diye sorarak bekledi. Tatyana ile çalışmak oldukça eğlenceli bir fikirdi. Ne de olsa o baş yardımcı Clem ise yardımcıydı. Sonra da kıza dönüp ekledi:
Tabi çok sert büyüler yok
dedi muzur muzur gülümseyerek. |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:24 | |
| \"Tabi ki Hayley. Sen ol tamam o zaman. Herkes eşlere ayrılsın. Bugünkü büyümüz: Petrificus Totalus\"
Bu büyüyü daha önce yapmıştı Hayley onun için sevindi ve ondan biraz uzaklaştı.Büyü yapmak için. \"İstersen ilk ben yapiyim, sonra da sen bana yap.\" Hayley tamam anlamında başını salladı ve büyüyü beklemeya başladı. \"Petrificus Totalus!!!\"
diye bağırdı David Hayely büyünün etkisiyle yere düşütü komik düşmüştü ki yanlardan birinin güldüğünü duydu.Sinirlenmişti.David ona yardım edeken.\"İyiydi\" dedi ve yerine geçti.
\"Petrificus Totalus!!!\
diye bağırdı sinirliydi hıncını galiba Daviden çıkarmıştı çünkü David büyünün etkisiyle hızlı bir şekilde yere düştü Hayley hemen büyünün etkisini kaldırdı.David\'in yanına gitti yerden kalkmasına yardım ett ve \"özür dilirim\" dedi mahçup bir şekilde.
En son tarafından Ptsi 04 Şub. 2008, 18:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ella Mag Delacour
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:27 | |
| Ella avril'in bu teklifini geri çevirmeyi düşünmüyordu.Ona baktı ve
''beni hatırlamanız ne büyük şeref efendim''dedi ve gülümsedi. Asasını eline aldı ve eğilerek Avril'e selam verdi.Bu durumu sevmişti aynı küçüklüklerinde oynadıkları oyuna benziyordu.Ama bu sefer ellerindeki gerçek bir asaydı.
''Şunu bil ki Avril.Bu yazın acısını senden çıkaracağım.'' ''Sen biliyorsun ben bilmiyorum diye az dalga geçmemiştin benle''diye güldü ve Avril'a baktı.
İkisi daima böyleydi.Avril geçen sene okula gidip Ella evde tek kalınca oldukça üzülmüştü.Avril'in yazın onunla dalga geçmesine bile bu kadar canını sıkmamıştı.Ama şimdi yine eski günlerdeki gibi beraberdiler.
Ardından ''perfitiucs totalus''büyüsünü çalışmaya başladılar.Avril bu knouda gerçekten iyiydi.2 kez üzt üzte Ella'yı taşlaştırmayı baaşrmıştı.Ama Ella'da öyle kolay bir lokma değildi.Öğrenmeye yeni başlıyordu.O da 3.denemesinde Avril'i taşlaştırmayı başarmıştı.
En son tarafından Ptsi 04 Şub. 2008, 18:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 18:32 | |
| David Hayley'in büyüsü ile pat diye yere düştü. Hayley ona yerden kaldırırken Hayley'in gözlerinin içine bakarak:
"Özür dilemene hiç gerek yok, sonuçta bunu ben istedim değil mi?"
dedi ve hemen ekledi:
"Çok iyiydi. Biraz sarsıldım; ama olsun."
dedi gülümseyerek ve herkese seslenircesine:
"Bu büyü sayesinde 1. sınıflar kendi sevilerinde yükse bir seviyedeki büyüyü öğrendiler ve 2. sınıflar...Eeee, onlar ne yaptı bilmiyorum, seviyelerindeki bir büyüydü sanırım.Toplantı bitmiştir, herkese iyi akşamlar."
dedi gülümseyerek ve herkesin oradan ayrılmasıyla David'de ayrıldı. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 21:09 | |
| Clementine Tatyana'nın yanına gelerek ''Selam Tatyana.Beraber denememizi ister misin'' dedi.Tatyana ''Tabii olur Clementine '' dedi.''İlk ben deneyim , sonra da sen dene'' dedi.
Tatyana geriye doğru çekildi.Konsantre oldu ve asasını çıkardı."Petrificus Totalus!'' diye bağırdı.Clementine taş kesilip yere düştü.Tatyana bu büyüyü rahatlıkla yapabiliyordu.Karşı büyüyü söyleyip Clemetine'nin yeden kalkmasına yardım etti ve ona gülümsedi.
-''Evet sıra sende... Hadi yap bakalım'' dedi.Clementine'nin karşısına geçti.Clementine asasını çıkardı ve derin bir nefes aldı.Aynı büyüyü Tatyana'ya yaptı.Daha sonrada karşı büyüyü yaparak Tatyana'yı çözdü. O sırada David toplantının bittiğini söyledi.Tatyana gelen herkese teşekkür etti.Lily'le birlikte ihtiyaç odasından dikkatli bir şekilde çıktılar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 21:22 | |
| Clem'in bacağı felaket bir şekilde ağrımıztı ama aldırış etmeden ayağa kalktı. "Çok iyiydin Tatyana" dedi acı içinde. Sonra da "E sıra ben de demek."['color] dedi ve kendini odakladı. Acısı odaklanmasına engel oluyodu. Biraz fazla çaba arcamaya çalıştı ama olmuyordu. [color=#B8B8B8]"Özür dilerim." dedi ve tekrar denedi. Sanki biraz odaklanmış gibiydi. Bağırdı "Expelliarmus!" Tatyana'nın asası byağı uzağa fırlamıştı. Clem'in ise takati kalmamıştı yere yığıldı. |
|
| |
Lily Johnson Muggle
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Ptsi 04 Şub. 2008, 22:14 | |
| Lily çevresindeki konuşmalırı dinliyordu.David;"Bugün pek katılım olmadı, sizce ne yapalım? Büyü alıştırmaları mı, yoksa dağılalaım mı?Ayrıca, bir daha ki toplantı ne zaman olsun sizce?"dedi.Lily bugün çalışmak istiyordu.Sihir yapmak onu mutlu ediyordu.''hayır David büyü yapalım'' dedi daha sonra oy çokluğuyla büyü çalışmaya karar verdiler.
Herkes kendine eş seçti o ikiziyle eş olmak istiyordu ama o daha sormadan Tatyananın Clementine ile eş olduğunu gördü.Hemen yanlarına gitti ve büyü yapmalarını izlemeye koyuldu.Tatyana;''"Petrificus Totalus!'' diye bağırdı.Clementine taş kesilip yere düştü.Karşı büyüyü söyleyip Clemetine'nin yerden kalkmasına yardım etti.
Daha sonra Clementine büyü yapacaktı ama ona birşeyler olmuştu bu büyüde zorlanıyor gibiydi.Daha sonra "Expelliarmus!" diye bağırdı.Tatyananın asası uçmuştu Tatyana onu almaya gittiğinde Clementine'nin yere yığıldığını gördü hemen koştu onu yerden kaldırdı.''yardım edin '' dedi çünkü çevresinde kimse onu görmemişti.''yiyecek birşeyler bulun vede su lütfen sadece yorgun bir şeyler yemek iyi gelecek ''dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. DO Toplantısı Salı 05 Şub. 2008, 07:36 | |
| Avril Ella ile eş olmuştu.Kendisi iyiydi ama Ella da fena değildi.Avril üçüçncü kez taşlaştıktan sonra onun artık baya iyileştiğini yadırgayamaz oldu.
-''Süpersin'' dedi son kez doğrulurken.''Cidden bayağı iyi olmaya başladın'' dedi. Asasını Ella'ya doğrultup elini başının üstüne getirdi.Bu bildik bir düello pozisyonuydu. Şimdi sıra Avril'deydi.Uzun asayı biraz daha kaldırdı ve: -''Petrificus totlaus'' dedi. Ella kaskatı kesilip yere düştü.Avril -''Prior Incantato'' diye mırıldandıktan sonrakendisine gelecek büyüyü bekledi. | |
|
| |
| 1. DO Toplantısı | |
|