| Yeni Bir Aşk Başlıyor | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 17:39 | |
| David Sy'ı Hogwarts'a bıraktıktan bir iki saat sonra Hayley ile karşılaştı. Hayley ile gölde bulaşacaklardır. Yağmur da hafif çişeliyordu. David bu güzel günden dolayı çok mutluydu. Bunları düşünerek Hogwarts Bahçesi'ne çıktı. Bahçeden göl kenarına gelip çimlerin üstüne oturdu. Çimler biraz nemliydi; ama David aldırış etmiyordu. Hayley'i beklerken aklına bir sürü şey geldi. Acaba bugün neler olacaktı. Hayley ile yeni çıkmaya başlamışlardı. Bu nedenle David ilk adımları atmayı planlıyordu. Gölü izlemeye koyuldu. "Hayley'de birazdan gelir herlade." diye düşünüyordu. Onun gelmesini beklemeye koyuldu. | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 17:44 | |
| Hayley ders aralarında göl kenarına gelmeyi palnloyordu.Davidle buluşacaktı.Çok heyecanlıydı acaba bu gün ne olcaktı bana ne diyecekti.Bunlaarı düşünerek ortak salondan yatakhaneye gidip normal şeyler giyindi.Hızla koridorları geçip göl kenarına çıktı.David'e bakınmaya başladı.Henüz gelmemiş diye düşünürken.David göl kenarında göle bakıyordu. Yavaş yavaş yanına gitti ve; "Merhaba çok bekletmedim dimi?" dedi ve içten şekilde gülümsedi.Onun cevabını beklerken oda göle baktı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 17:49 | |
| David Hayley'in geldiği gördü. Hayley ona: "Merhaba çok bekletmedim dimi?" dedi. David: "Hayır, bende yeni gelmiştim zaten." dedi ve ekledi: "Eee, nasılsın bakalım?" dedi gülümseyerek Hayley'e. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 17:59 | |
| "Hayır, bende yeni gelmiştim zaten."
"İyi bari seni bekletmemişim" dedi hayley David'e gülümseyerek onun ne diyeceğini bekledi. "Eee, nasılsın bakalım?"
"İyiyim.Dersler biraz yoğun ama yinede iyiyim" dedi gülümsedi.Galiba saçmalıyorum diye geçirdi içinden evet saçmalıyordu galiba. "Sen nasılsın?"diyede ekledi.Gülümsedi kendini tutamıyordu hep gülümsüyordu nedense.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 18:28 | |
| David, sorusuna cevap veren Hayley'i dinledi: "İyiyim.Dersler biraz yoğun ama yinede iyiyim" dedi.David de başıyla onaylamak maksadıyla başını salladı. Hayley devam etti: "Sen nasılsın?" dedi. David hemen cevap verdi: "Ben iyiydim. Sen yanıma geldin, daha iyi oldum." dedi gülümseyerek. David Hayley'e yaklaşmak onun elini tutumak, en azından elini omzuna atmak istiyordu; ama ilk defa çekiniyordu. Henüz Hayley ile ilişkileri yeni başlamıştı ve onun bunu nasıl karşılayacağını bilemediği için böyle bir şey yapmadı ve Hayley'e dönerek: "Ablama ilişkimizi söyledim. Bilmiyorum neden bunu söyelem ihtiyacı duydum; ama ondan çekinmene gerek yok. Hatta o çok mutlu oldu. En iyi arkadaşının kardeşiyle çıkmamda bana destek verdi." dedi kocaman bir gülümsemeyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 18:37 | |
| "Ben iyiydim. Sen yanıma geldin, daha iyi oldum."
Hayley kızarmaya başlamıştı ama belli etmemeye çalışıyordu.Onun yerine kısa bir şekide öksürdü.Yanına gidip ellerini tutmak istiyordu ama yanlış anlar diye hiç bir şey yapmadı.
"Ablama ilişkimizi söyledim. Bilmiyorum neden bunu söyelem ihtiyacı duydum; ama ondan çekinmene gerek yok. Hatta o çok mutlu oldu. En iyi arkadaşının kardeşiyle çıkmamda bana destek verdi."
Hayley buna çok sevinmişti ablasına söylediğne göre ciddiydi gülmseid ve konuştu.
"Ben daha söyleyecek vakit bulamadım o kadar yoğun ki."dedi mahçup şelkilde onrada ufak bir gülümsemeyle ekledi"eminim oda çok sevinir"dedi gülümsemesini yayarak ne diyeceğini bilmiyordu.Sonunda konuştu;
"Derslerin....Derslerin güzel dimi?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 18:46 | |
| David Hayley'in: "Ben daha söyleyecek vakit bulamadım o kadar yoğun ki." demesi üzerine Hayley'e biraz daha yaklaşarak: "Bence ablam, ablanal konuşmuşsa söylemiştir." dedi David. Artık hiç çekinmiyordu. "Alışmaya başlıyorum ve nihayet eski halime dönüyorum." diye geçirdi içinden. David bunları düşünürken Hayley David'a soru sordu: "Derslerin....Derslerin güzel dimi?" demişti. David : "Evet, güzel. Seninkiler de güzel. Biliyorum." dedi gülümseyerek ve devam etti: "Ama buraya ders konuşmaya gelmedik değil mi?" dedi David ufak bir gülümsemeyle ve Hayley'in ellerini tutarak. David bir anada nasıl yaptığını anlamamıştı; ama elleri Hayley'in elleri ile buluşmuştu bile. David, Hayley'in tepkisini merak ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 18:53 | |
| "Evet, güzel. Seninkiler de güzel. Biliyorum." dedi gülümseyerek David Hayleyde gülümesedi.
"Ama buraya ders konuşmaya gelmedik değil mi?" Hayley heyecanlanmıştı ne yapacağını bilmiyordu.Birden David ellerini tuttu. Hayley ne yapacağını bilmiyordu ters bir tepki vermedi aksine çok içten bir gülümsemeyle sırıttı. Ve konuştu; "Peki ya neden geldik" dedi aslında bunları söylemk istememişti ama bir kere ağzından çıkmıştı.Bunları söylerken aynı anda hem David'in gözlerinin içine hemende elleri David'in elerine sıkıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Salı 05 Şub. 2008, 18:57 | |
| David uzun bir süre Hayley'in sorusuna cevap vermedi. Bunun en iyi cevabı ellerini bırakmayışı olur diye düşünerek ellerini sımsıkı tuttu. Uzun bir süre sonra bıraktı ve cevap verdi: "İlişkimiz için, yani bunu gibi şeyler için." dedi gülümseyerek. Hava kararıyordu. Öğrencilerin karanlıkta dışarıda olmaları yasaktı. David puan kaybettirmemek için Hayley'e döndü: "Bence içeri gidelim; yoksa Gryffindor'dan puan sildiricez." dedi gülümseyerek ve ayağa kalktı, Hayley'in gitme teklifini onaylamasını bekleyerek. El ele tutuşarak içeri girmek isterdi Hayley ile. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Çarş. 06 Şub. 2008, 19:35 | |
| "İlişkimiz için, yani bunun gibi şeyler için."dedi Hayley'e David Hayley gülümsedi hava kararıyordu.Ve üşümeye başlamıştı.
"Bence içeri gidelim; yoksa Gryffindor'dan puan sildiricez."
Hayley bu teklife çok sevindi.
"Evet bencede girelim üşümeye başladım" dedi sırıttı birlikte ayağa kalktılar .Hayley David'in elini tuttu ve masum bir şekilde yanağına bir öpücük kondurdu.Bir şey demedi utanıyordu galiba.David'in boynuna yattı ve içeriye girmeyi anlatmak için başını salladı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Çarş. 06 Şub. 2008, 20:04 | |
| David içeri girerlerken Hayley'in güzel tavrına çok sevinmişti. Onu ilk kez öpmüştü Hayley ve boynuna yatmıştı. David, Hayley'den uzun olduğu için David ancak, kafasını Hayley'in kafasına yaslamayla yetindi. İçeri böyle girmişlerdi; ama David hala o ilk öpücüğü düşünüyordu. Aslında ilk David öpmeyi planlıyordu Hayley'i; ama şans o ki, ilk Hayley öpmüştü.
David ile Hayley içeri girerken David Hayley'e dönüp:
"Seni çok seviyorum."
dedi ve bir kez David Hayley'i öptü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Çarş. 06 Şub. 2008, 20:14 | |
| "Seni çok seviyorum." Bu cümle kafasında yankılandı "Seni seviyorum"ve bir öpücük daha geldi Hayley gülümsedi ama konuşmadı bir süre sonunda durdu ve yüzüne bakarak David'in ; "Ben seni çok seviyorum" dedi bunları söylerken David'in dudağına küçük ama masum bir öpücük konundurdu.i.Gülümsedi gülümsedi gülümsedi sonunda konuştu "Bu hafta sonuyapılacak olan Hogsmeade gezisinde bana katılmak ister misin?" dedi.Öpücüğün ardından David biraz şaşırmış gözüküyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Bir Aşk Başlıyor Çarş. 06 Şub. 2008, 22:44 | |
| David Hayley'in:
"Ben seni çok seviyorum" dedi. David'ın bunu duymaya çok ihtiyacı vardı. Sonuçta David demişken Hayley demeseydi, David çok kötü olurdu; ama öyle bir şey olmamıştı ve David çok mutluydu. Bunları düşünürken dudağında küçük bir öpücük hissetti. David, bunu hiç beklemiyordu. Kendini çok mutlu hissediyordu. Hayley bir müddet sonra David'a bir şey sordu: "Bu hafta sonuyapılacak olan Hogsmeade gezisinde bana katılmak ister misin?" diye sordu. David bu soruya düşünmeden cevap verdi: "Tabi ki katılırım. Aynısını ben sana sorucaktım. Sen benden daha hızlı çıktın." dedi ekledi: "Her konuda." dedi gülümseyerek ve bu sefer de David, Hayley'i dudağından öptü; ama bu Hayley'in öptüğü gibi küçük bir öpücük değildi. Tabi çokta büyük değildi. Masum, normal bir öpücüktü işte. David kendini dudaklarını Hayley'in dudaklarında hissettiğinde çok daha mutlu oluyordu. Öpüşmeyi kestiklerinde David: "Artık içeri girelim." dedi kocaman bir gülümsemeyle. | |
|
| |
| Yeni Bir Aşk Başlıyor | |
|