Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sesiz Bir Gün

2 posters
YazarMesaj
Cassandra I. Miller

Cassandra I. Miller

Kadın
Ruh hali : Sesiz Bir Gün 10nm9
Galleon : 12284
Ekspresso Puanı : 0

Sesiz Bir Gün Empty
MesajKonu: Sesiz Bir Gün   Sesiz Bir Gün Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 14:49

Cassadra selsizce ilerliyordu. Artık yapayalnızdı onun yanına bitek yengesi vardı ama oda bir işe yaramıyordu aslında onu çok seviyordu ama çektiği can sıkıntısının ilacı değildi çektiği acını ilacı bir dost bir arkadaş yada ondan bile öte bir şeydi. Ama kimse yoktu yapayalnızdı. Hayatında ilk kez tattığı bir şey değildi yalnızlık ama buse fer farklıydı daha acı verici bir yalnızlıktı.Her şey üstüne geliyor gibiydi ailesi ,dersler ,Profesörler sanki başka kimse yok gibi herkes ona geliyordu onun üstüne geliyordu kendini enkaz altına kalmış bir kedi gibi hissediyordu.Selsizce gözlerini kapadı ve gözlerinden iki damla gözyaşı aktı.Birden sinirlendi ve sinirle haykırdı:'

'neden neden herkes benim üstüme geliyor!!Neden başkasının değil neden benim neden !!!'' diye bağırdı.

Birden sinirle ''insanlar her zaman dertlerini paylaşacak birini bulurlar peki ben en ihtiyacım olduğu zaman kimse yok ama ihtiyacım olmadığım zaman istemediğim kadar var sanırım kimse benim gerçek bir dostum değil bir tek Rocio var ama duyduğum kadarıyla oda bir ikilim arasında yinede sonuç aynı Cassandra yanalız tek başına tek güvendiğim kişi o ama oda yok off'' diye haykırdı Cassandra..

Sonrada selsizce düşünceleri arasında boğulmaya başladı tek dileği birisinin gelip onu o karanlıktan kurtarmasıydı bu onun tek umuduydu tek ışığıydı....
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/cas
Adéline Michelle Malfoy
Muggle

Kadın
Ruh hali : Sesiz Bir Gün Glensuratdw9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12369

Sesiz Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Sesiz Bir Gün   Sesiz Bir Gün Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 15:41

Ashley bagirislar duydu.O tarafa gitmeye karar verdi.Vardiginda bir tane kiz orada yanliz basina oturuyordu."Selam.Ben Ashley.Ashley Michelle Malfoy.Slytherin`deyim.Sen kimsin? "diye sordu.Malfoy ve Slytherin kelimelerini bastira bastira söylemisti.Yere oturdu.Icinden "Sanirim Slytherinde.Yüzü zaten tanidik geliyor." diye geciriyordu.Kizin suratina bakmaktan vazgecip göle bakmaya basladi.Saclarinin rengini degistiriyordu birde.Mor olmasina karar verdi.Tekrar kiza bakti ve cevabini bekledi.Kiz cevap verdikten sonra:"Neden
bagirdin.Özel degilse anlat istersen."
Ashley`nin
yüzünde hafif bir gülümseme vardi. ...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/_as
Cassandra I. Miller

Cassandra I. Miller

Kadın
Ruh hali : Sesiz Bir Gün 10nm9
Galleon : 12284

Sesiz Bir Gün Empty
MesajKonu: Geri: Sesiz Bir Gün   Sesiz Bir Gün Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:19

Cassandra sinirle ağlarken yanına birine geldiğini fark etti.Mahşup bir şekilde başını kaldırdı.Siyah saçlar etrafa savruldu.Kız sesizzce ve sakince Cassandra'nın yanına geliyordu.Görünümünden kendi binasından olduğu belli oluyordu.Kız Cassanradnın haykırışlarını duymuş olmalıydıki bukara meraklı bir şekilde gelmişti.Kız Cassandranın yanına gidiy söyle dedi:

''Selam.Ben Ashley.Ashley Michelle Malfoy.Slytherin`deyim.
Sen kimsin? "Sanirim Slytherinde.Yüzü zaten tanidik geliyor. Neden bagirdin.Özel degilse anlat istersen."

Cassandra hernekadar kızla konuşmak istesede bu olayı anlatmak istemedi ve şöyle dedi:

''şey alınma ama biraz özel ve saat çok geç oldu gitmeme gerek teyzemi görcem şey buyüzden ben gidicem sonra konuşalım'' dedi.

Cassandra konuşmaya ihitiyacı olduğunu biliyordu.Ama bu kız evet bu kıza çok kanı ısısnmamaıştı ve sırını bu özel sırını kimseye anlatmak istemiyordu sadece iki kişiye anlatmak istiyordu ama onlarıda bulması çok zordu.

Bunları düşünken dalıp gitmişti hatta yanındaki kızın olduğundan bile emein değildi çok karmaşık duygular içinde idi.Sesizce kalkıp üstünü silkiledi sonrada ''sonra görüşürüz'' diyip oradan koşarak ayrıldı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/cas

Sesiz Bir Gün
1 sayfadaki 1 sayfası