Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Boş Koridor

4 posters
YazarMesaj
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın
Ruh hali : Boş Koridor Dansrr6
Kan statüsü : Melez
Galleon : 12285
Ekspresso Puanı : 0

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:27

Hayley korüdorun boş olmasını kendisinin şansı olduğana inandığıı için bağırarak "Seni Seviyorum David" diyordu artık bağırmaktan sesi kısılmaya başlamıştı.Hızlı hızlı giderken elinde ki bütün kjitapları yere düşürüdü ve kendi kendine güldü.Yere eğildi ve kitapları toplamaya başladı henüz kitapları yeni toplamışken hızlı ve gürültlü bir şekilde "Seni Seviyorum David" demeye başaladı. Kendi kendine gülümsüyor ve sırıtıyordu.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek
Ruh hali : Boş Koridor 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12290

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:37

David boş koridorda Hayley ile buluşacaktı. Koridora yaklaşırken Hayley'in seslerini duydu. Hayley:

"Seni Seviyorum David"

diye bağırıyordu. David içinden: "Heralde koridor gerçekten de bomboş." diye geçirdi ve o da bağırdı:

"Bende seni seviyorum Hayley."

dedi bağırarak. Gülüyordu. Gerçekten de çok seviyordu Hayley'i. Nihayet varmıştı Hayley'in bulunduğu boş koridora. Hayley'in yanına gitti ve ona sarılarak:

"Seni seviyorum aşkım."

dedi gülümseyerek ve dudağına ufak bir öpücük kondurdu. Şimdi ikisi beraber boş koridorda bir bankta oturuyorlardı.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:46

"Bende seni seviyorum Hayley."
Hayley bu sesi hemn tanıdı bu David'di onun sesini duymak ona çok ama çok iyi geliyordu arkasını döndü ve David'i aradı gözleriyle.onunda ona doğru gelen David'i gördü ve ona doğru yürümeye başaldı onu gerçekten çok seviyordu.David yanına vardığında sanki çok uzun zamandır onu görmemiş gibi kucaklaştılar.Ona yıllar gibi gelen sarılmadan sonra David konuştu;
"Seni seviyorum aşkım."
Hayley'i bu dünyada bu iki kelimeden başka hiç bir şey bu kadar mutlu edmezdi ayrıca o küçük öpücükte.Artık anlıyordu onsuz olamazdı.
Koridor boştu birlikte ilk banka oturdular konuşup bu anı bozmak istemiyordu ama konuşması gerektiğini anlayıp başladı;
"Biliyormusun ablam seni çok sevdi"dedi ve gülümsedi.
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:50

David ve Hayley banka oturduktan sonra Hayley David'e:

"Biliyormusun ablam seni çok sevdi"

dedi. David buna çok sevinmişti. Hayley'e dönüp:

"Sahi mi? Buna çok sevindim. Ben de zaten ablanı çok seviyorum."

dedi ve biraz duraksadıktan sonra ekledi:

"Eeee, sen nasılsın bakalım?"

dedi. David'ın gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Kendinin Hayley'in yanında çok mutlu hissediyordu.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 18:55

"Sahi mi? Buna çok sevindim. Ben de zaten ablanı çok seviyorum."
Buna sevinilirdi işte diye düşündü Hayley gerçekten hiç bir sorun yoktu o beni ben onu seviyordum başka ne isteye bilirdiki.

"Eeee, sen nasılsın bakalım?"
Hayley gülümsüyordu burda olmaktan mutluydu zaten derselerdede o kadar görüşemiyorlardı bu anı değerlendirmek istiyordu.
"İyiyim nasıl olabilirim sen yanımda olduktan sonra her zaman iyiyim" dedi ve yananığana bir öpücük verdi David'in .Gülümsedi.
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:01

David sorusuna cevap beklerken Hayley:

"İyiyim nasıl olabilirim sen yanımda olduktan sonra her zaman iyiyim"

dedi ve David'ı yanağından bir kez öptü. David Hayley'e dönerek:

"Benim içinde öyle aşkım."

dedi ve Hayley'in dudağına yaklaşarak onu öpmeye başladı. Ama bu diğerleri gibi bir öpücük değildi. Bu artık bir öpüşmeydi. David, gerçekten de Hayley'i çok özlemişti ve bu dakikaların tadını çıkarıyordu.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:10

"Benim içinde öyle aşkım."

dedi ve Hayley'e yaklaştı artık eskisinden çok farklıydı bu öpüşme.Hayley ne yapacağını bilmiyordu ellerini David'in boynuna doladı ve oda David'e karşılık verdi.Gözleri kaplıydı ne yaptığını bilmiyordu.Hiç bir şey umrunda değildi ama içinden geçirdi ya bir profesör onları böyle görürse diye ama hiç umrunda değildi.Ama ya ablası yada onun ablası görürse diye düşünceleri bırakıp şuana odaklandı onu seviyordu başka hiç bir şey yoktu.
Misafir
Misafir

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:18

Angelina Domuz Kafasından döndüken sonra odasına gitmek için koridorda yürüyordu. Koridorun bomboş olmasına şaşırmış bir şekilde ilerledi. Merdivenlere yaklaşmıştı ki sağ tarafta bankta oturmuş öpüşen bir çift gördü. Biraz daha yaklaştığında şaşırarak oğlanın kardeşi David, kızın ise Emmeline'nin kardeşi Hayley olduğunu gördü. Birlikte olduklarını biliyordu ama bu kadarını tahmin etmemişti. Yavaşça yanlarına yaklaştı. İkisi de onu görmemişti. Boğazını temizler gibi bir ses çıkardıktan sonra sordu.

- "Öhm.. David?"
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:22

David bir ses duydu. Öpüşmeyi bıraktı ve arkasına baktı. O da neydi! Bu ablasıydı. David şaşkın ve birazda çekimser gözlerle ablasına bakıyordu. Konuşmaya başladı:

"Ablaaa... Ben şey... Abla özür mü dilemeliyim? Ya, senin burda ne işin var."

dedi hafif gülümseyerek. Her zaman ablasını böyle şeylerle güldürürdü. Bu sefer başarız gibiydi. Ablasının ne diyeceğini bilemiyordu. Hayley'de, DAvid kadar şaşkındı. Bir yandan Hayley'e bir yandan da ablasına bakıyordu.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:27

"Öhm.. David?"

Hayley'in aklına gele başına gelmişti ne yapacağını bilmiyordu öpüşmeyi bıraktılar ve ablasına baktı göz göze gelmemeye çalışyordu.O konuşmadan David konuşmaya başladı konuştuğu için David'e teşekkür etmeyi aklına yazdı
.
"Ablaaa... Ben şey... Abla özür mü dilemeliyim? Ya, senin burda ne işin var."

Hayley konu değişti zannediyordu ama bunu böyle kapanmayacağına emindi konuşmayacağınada.David'in arkasına saklanmayı uymuyordu sanki kesin abalsına söylerde onunla nasıl dalga geçerdi kim bilir ablası .
Misafir
Misafir

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:35

"Ablaaa... Ben şey... Abla özür mü dilemeliyim? Ya, senin burda ne işin var." Bir süre lafı ağzında geveledikten sonra şirinlik yapmaya başlamıştı David her zamanki gibi. Bu sırada Hayley sanki onu göremeyecekmiş gibi David'in arkasına saklanmaya çalışıyordu. Göz temasından ise kesinlikle kaçınıyordu. Angelina gülmeden edemedi.

- "Bir de hesap mı soruyorsun Dave?"

Biraz kızgın bir tonla konuşmaya çalışsa da olmamıştı. Gülmeden duramıyordu işte. Onları daha fazla zorlamadan kapattı konuyu.

- "Neyse ben rahatsız ettim. Gideyim artık. Size iyi eğlenceler."

David'e göz kırptı, Hayley'e hafifçe sırıttı ve arkasını dönüp merdivenlere doğru ilerledi. Bunu Emmeline'e anlattığında ne kadar eğleneceklerini düşünüyordu o sırada. Kendi kendine gülümsedi yeniden.
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:40

David ablasına pür dikkat bakıyordu ve dinliyordu. Ablası:

- "Bir de hesap mı soruyorsun Dave?"

dedi. David:

"Hayır da. Bilmem ki işte, maksat komedi."

dedi David; ama "Kafayı mı yiyorum?" diye düşünmeden de edemedi. Ablası neyseki devam etti:

- "Neyse ben rahatsız ettim. Gideyim artık. Size iyi eğlenceler."

dedi ve David'e göz kırpttı. David şaşırmıştı; ama sevinmişti de. Ablasının arkasından:

"Bu iyiliğini hiç unutmayacağım."

diye bağırdı mutlulukla ve Hayley'e dönüp:

"Hiç şansımız yok. Ablana kesin anlatır."

dedi gülümseyerek.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:48

"Bu iyiliğini hiç unutmayacağım."
Bunu anlamamıştı ama ablası giderken ona sırıtması içini rahatlatmıştı.En azından kızmamıştı bir şey dememişti.
"Hiç şansımız yok. Ablana kesin anlatır."
dedi David Hayley'in umrunda değildi anlatmasını istemezdi ama yinede David'in dedikleri gibi kaçış yoktu ama artık yanlızdılar.Yani galiba her an yeni bir profesör gelebilirdi.
"Boş ver önemli değil bir şey olmaz" dedi ve gülümsedi.Aklından geçirdi ablasının onları yakaladıkları anı gerçekten ablasına göre rezalet bir an ama ondan öncesi Hayley için muhteşemdi.
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 19:53

David Hayley'inde kendisi gibi düşündüğüne emindi. Çünkü burada yakalanabilirlerdi. Hayley'in:

"Boş ver önemli değil bir şey olmaz"

demesi üzerine David:

"İyi o zaman sorun yok."

dedi gülümseyerek ve ekledi:

"Bence buradan gitmeliyiz; çünkü yakalanma riskimiz büyük."

dedi ve burada son bir kez Hayley'in dudağından öperek ayağa kalktı ve:

"Hadi gidelim. Ortak Salon'umuz ne güne."

dedi gülümseyerek ve Hayley'i bekleyerek.
Hayley Mireille Vance
Muggle
Hayley Mireille Vance

Kadın

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 20:05

"Bence buradan gitmeliyiz; çünkü yakalanma riskimiz büyük."

Kesinlikle haklıydı bir kez daha yakalanırsa neler olabilirdi acaba diye düşünmeden edemedi.Ya binadan puan kırılır yada ceza alabilirlerdi.Sonra David kısa bir şekilde dudağına bir öpücük konduru ve kalktı.
"Hadi gidelim. Ortak Salon'umuz ne güne."
Haklıydı orası daha güvenilirdi.En azından öğrenciler onlara bir şey diyemezdi.

"Tamam gidelim hadi AŞKIM" dedi ve gülümsedi rahattı yanında o vardı onu seviyordu.Aşkım kelimesini söylerken bağırdı.Onu sevdiğini artık herkesin duymasını istiyordu.
Ayağa kalktılar yürümeye başlamadan önce Hayley David'in önüne geçti ve sarıldı "Seni seviyorum" dedi niye dediğini bilmiyordu ama içinden gelmişti.Gülümsedi.
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeCuma 08 Şub. 2008, 22:09

David, Hayley'in:

"Tamam gidelim hadi AŞKIM"

demesi üzerine büyük bir mutlulukla gözlerini Hayley'den alamadı. Araları çok iyiydi ve hangi profesör yakalarsa yakalasın; artık David'ın umrunda değildi. Hem yaptıkları kötü bir şey de değildi David'a göre. Aşk yaşamanın en fazla neresi yasak olabilirdi ki?! David gözleri sevinçle Hayley'e bakarken, Hayley:

"Seni seviyorum"

dedi. David de hemen:

"Ben de seni seviyorum Aşkım."

dedi ve beraber Ortak Salon'larının yolunu tuttular.
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın
Ruh hali : Boş Koridor 11mt8
Galleon : 12206
Ekspresso Puanı : 1

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeC.tesi 08 Mart 2008, 20:25

Molly Hogwarts'a yeni kaydolmuştu..
Henüz pek bir kii tanımıyordu..Ellerinde
kitaplarıyla koridorda yüyürken düşünmeye başladı..
Aslında kendine iyi bir yakın
arkadaş seçmesi lazımdı..Chester ile de yeni tanışmışlardı..O çok hoş biriydi..Molly gerçekten de ondan etkilenmişti.Hızlı adılarla koridorda yürümeye devam ediyordu..Bir baktı koridorda bir kaç öğrenci var..Hemen yanlarına gitti."Merhaba ben Molly okula yeni kaydoldum"dedi kibar bir şekilde.Yüzünde ise bir gülümseme belirdi.Ama onlar çoktan gitmişti nereye gittiklerini görmek için onların peşinden gitti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mol
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın
Ruh hali : Boş Koridor Friendssx9
Galleon : 12302
Ekspresso Puanı : 5

Boş Koridor Empty
MesajKonu: Geri: Boş Koridor   Boş Koridor Icon_minitimeSalı 01 Nis. 2008, 18:08

Ortam boşaltıldığından dolayı kilit.

Boş Koridor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Koridor
» Sessiz Koridor