| Biraz kafa dinlemek... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 01:12 | |
| Vanessa Avril'le Tom'un yanından ayrılıp bahçede küçük bir geziye çıktı. Tom'la isimlerinin yazdığı ağaca gelince durdu ve altına oturdu. Kafasından değişik düşünceler geçiyordu. İçindeki ses "Avril'le Tom'u nasıl yalnız bıraktın" diyor. Vanessa kafasından bu saçma düşünceyi göndermeye çalıştı. Tom'a güvenmeliydi. Hem zaten Tom Vanessa'yı sevdiğini ispatlamamış mıydı?
Vanessa bu düşüncelerle etrafa bakıyordu. Biraz sıkılmıştı. Arkasındaki ağaca iyice yaslandı ve gözlerini kapattı. Tom gelene kadar onu burda bekleyecekti. | |
|
| |
Victorie Anna Brown Muggle
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 02:20 | |
| Anna sarmaşığın altındaki kızlardan ayrıldıktan sonra yavaş adımlarla göl kenarına gitti. Anna göle hayran kaldı. Göl o kadar muhtesemdiki saatlerce burda dikilip gölü seyredebilirdi. Daha fazla dayanamayarak göle doğru koştu. Küçük bir çocuk gibi hissediyordu kendini. Sanki saklanmış bir eşyasını bulan bir insan gibi. Sanki içinde daha önceden var olan bir şey açığa çıkmıştı. İçinden "bu çok güzel bi duygu hihihi diye kıkırdayarak geçirdi. Ne kadar sevinçlide olsa içinde yinede arkadaşsızlığından dolayı bir burukluk vardı.
Anna gölün etrafında yürümeye karar verdi. Gölü her açıdan görmek istiyordu. Sevinçle yürümeye koyuldu. Anna ne olduğunu anlamdan kendini yerde buldu."ayyyyy " diye çığlığı bastı. Düşerken canhavliğle bir kıza tutunmuş ve o kızıda düşürmüştü. Bacağı çok acıyordu ama Anna bacağını değilde kızı düşünüyordu. Kızda ne olduğunu anlayamamıştı. Anna çok üzgün olmasına rağmen bunu ifade edecek sözcük bulamıyordu. Sonunda cesaretini toplayıp " çok özür dilerim ayağım takıldı. Bir yerinde bir şeyin varmı? Gerçekten çok üzgünüm. Gölü izliyordum ve takıldım." bitirdikten sonra kız Anna ya çok tanıdık geldi. Birden hatırladı. Kız Anna'yla aynı binadan venessa Black'ti.
"sen venessa Black sin öyle değilmi? Adım Victorie anna Brown 1.sınıfım sanırım sende öylesin." | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 15:19 | |
| Vanessa'ya birden bir kız tutunmuştu. Ne olduğunu anlayamadan kendini yerde buldu Vanessa. Bu da neyin nesiydi böyle. Vanessa üstünü silkip ayağa kalktı ve kıza ters ters baktı. Kız üzgün bir tavırla:
"Çok özür dilerim ayağım takıldı. Bir yerinde bir şeyin varmı? Gerçekten çok üzgünüm. Gölü izliyordum ve takıldım." dedi. Vanessa sinirli bir tavırla:
"Yok birşeyim. Biraz daha dikkatli davranamaz mıydın?" dedi. Sonra kızın rozetine baktı. Kendi binasındandı. Biraz daha sakin olmaya karar verdi. Kız kendini tanıttı:
"Sen venessa Black sin öyle değilmi? Adım Victorie anna Brown 1.sınıfım sanırım sende öylesin." dedi. Vanessa kıza kötü bir bakış attı. İsminin yanlış söylenmesinden nefret ederdi. Ters ters:
"İsmim Venessa değil, Vanessa. Artı 1. sınıf değil 2.sınıfım." dedi. Sonra fazla sert davrandığını farketti. Sonra saatine baktı. Tom geç kalmıştı. Acaba ne konuşuyorlardı. Bugün birlikte hogsmead'e gideceklerdi. Gelse de gitselerdi. Sonra ağacın altına oturdu ve:
"Oturmaz mıydın?" dedi ve "Safkan mısın Anna" diye de ekledi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 16:42 | |
| Anna kendinden çok utanıyordu." nasıl olour bu ne yaptım ben off off "diye içinden geçiriyordu. Birde bunun üstüne kızın ismini yanlış söylemişti. Oysaki biliyordu isminin öyle olmadığına. Kız sinirli bir biçimde :
"İsmim Venessa değil, Vanessa. Artı 1. sınıf değil 2.sınıfım." dedi. Anna yerin dibine girerek :
" ben çok üzgünüm, 2.sınıf olduğunu bilmiyordum. Ama öğrenmiş oldum. " dedi. Anna onu sinirlendirenin sadece kendisi olmadığını farketmişti. Ayrıca kız çok dalgın gözüküodu. Anna buna çok şaşırdı. Ne olduğunuda çok merak ediyordu. Ama kıza bunu sormadı çünkü her şeye burnunu sokmak istemiyordu.
Vanessa ağacın altına tekrar oturdu. Ve Anna' yı çağırdı yanına. " Oturmaz mıydın?" dedi ve saatine baktı. Anna kızın birini beklediğini anladı ama bir arkadasa ihtiyacı vardı. Kızın yanına oturdu. Anna konuşmaya çalışırken daha doğrusu aklından geçirirken Vanessa sordu. "safkan mısın Anna" Anna afalladı açıkçası bu soruyu beklemiyordu. Ama cevabı kısa ve netti"evet safkanım. peki ya sen?" diyerek. Ortam biraz gergindi. Anna havayı neşendirmek için kıza bakarak gülümsedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 17:06 | |
| "Ben çok üzgünüm, 2.sınıf olduğunu bilmiyordum. Ama öğrenmiş oldum. " dedi. Vanessa kıza gülümseyerek baktı. Fazla sert davranmıştı. Ama şu anda aklı Tom'daydı ve iyi davranamıyordu bir türlü. Kız Vanessa'nın yanına oturdu ve gülümseyerek "evet safkanım. peki ya sen?" dedi. Kız şimdi Vanessa'ya daha sempatik geliyordu. Melez ya da muggle doğumlu olsaydı yüksek ihtimalle kavga çıkarırdı ve şu anda en son istediği şey kavgaydı. Vanessa kıza gururla:
"Evet safkanım. dedi. Sonra kıza döndü ve:
"Seni daha önce hiç görmemiştim. Fazla dışarı çıkmayı sevmeyen bir tipsin heralde" dedi bir konu açmak için. Konuşurken arada etrafa bakıyordu Tom'u görebilmek amacıyla. Ama Tom daha dönmemişti. Vanessa artık Hogsmead'e gitmek istiyordu ve bu durum canını sıkmaya başlamıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 18:54 | |
| Anna kızın kendisinin safkan olduğunun öğrendikten sonra fikrinin değiştiğini kızın Anna'ya daha seimli baktığını gördü. Bu duruma oda sevinmişti.şimdi sorduğu sorunun cevabını bekliyordu. Vanessa gururla "Evet safkanım" dedi ve ekledi. "Seni daha önce hiç görmemiştim. Fazla dışarı çıkmayı sevmeyen bir tipsin heralde" Anna kızın konuşmak istediğine çok sevindi. Bir arkadaşı olacağı için çok mutluydu. Anna soruyu tatlılıkla cevapladı." Aslında dışarıda dolaşmayı çok seerim ama ödevlerden ve derslerden fırsat bulamıyorum. Sen iyi misin? Biraz moralin bozuk gibi görünüyorsun. Eğer yapabileceğim bir şey varsa. hemen yaparım. "Anna anlamıştı. Vanessa'nın bir derdi vardı ve Anna ona yardımcı olmak için can atıyordu. - Angelina Johnson demiş ki:
- Anna kızın kendisinin safkan olduğunun öğrendikten sonra fikrinin değiştiğini kızın Anna'ya daha seimli baktığını gördü. Bu duruma oda sevinmişti.şimdi sorduğu sorunun cevabını bekliyordu. Vanessa gururla "Evet safkanım" dedi ve ekledi. "Seni daha önce hiç görmemiştim. Fazla dışarı çıkmayı sevmeyen bir tipsin heralde" Anna kızın konuşmak istediğine çok sevindi. Bir arkadaşı olacağı için çok mutluydu. Anna soruyu tatlılıkla cevapladı." Aslında dışarıda dolaşmayı çok severim ama ödevlerden ve derslerden fırsat bulamıyorum. Sen iyi misin? Biraz moralin bozuk gibi görünüyorsun. Eğer yapabileceğim bir şey varsa. hemen yaparım. "
Anna anlamıştı. Vanessa'nın bir derdi vardı ve Anna ona yardımcı olmak için can atıyordu. out: rplerini normal boyutta yazarsan sevinirim. (Angelina Johnson) | |
|
| |
Tom Prince Muggle
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Galleon : 12328 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/01/08
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 19:34 | |
| Tom Avril'in yanından ayrılmış Vanessa'yı arıyordu giderken yerini dememişti. En sonunda ağacın dibinde bulmuştu onu ama yanında bir kız vardı. Tom onları uzaktan izlemeye koyuldu. Kız ona biraz heycanlı gibi gelmişdi.
Tom yanlarına geldi. "Sende kimsin" dedi ve Vanessa'nın yanına çömeldi. "Bu arada sen bulanık veya melez değilsin" dedi ve soru sorar bakışlarla kıza baktı.
Tom hogsmeade gezisini merak ediyordu. Vanessa'ya da gitmek için teklifde buluncaktı. "Vanessa hogsmeade gezisine katılacağız mı?" dedi ve güldü. Ama şimdi keşke sormasaydı diye içindne geçiriyordu çünkü kızda onlarla gelmek isterse Vanessa belkide kızı kıramaya bilirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biraz kafa dinlemek... C.tesi 09 Şub. 2008, 20:51 | |
| Vanessa'nın kanı Anna'ya ısınmıştı. Çok sevecen biriydi. Anna:
"Aslında dışarıda dolaşmayı çok seerim ama ödevlerden ve derslerden fırsat bulamıyorum. Sen iyi misin? Biraz moralin bozuk gibi görünüyorsun. Eğer yapabileceğim bir şey varsa. hemen yaparım. " dedi. Vanessa elinde olmadan gülümsedi. Çok büyütülecek bir derdi yoktu. Hemen kıza:
"Öyle büyük bir derdim yok. Tom'u bekliyordum da. Şu anda pek hazetmediğim insanla beraber de" dedi ve tam o sırada Tom yanlarına geldi. Vanessa hemen:
"Ahh işte iyi insan lafının üstüne. Tom bu işte." dedi. Sonra Tom kıza"Sende kimsin" dedi. Vanessa hemen:
"O Anna Brown. Bizim binadanmış" dedi ve Tom'un bakışlarını görünce fısıldayarak "Merak etme safkan" diye ekledi. Vanessa tom'la Avril'in konuştuklarını merak ediyordu. Ama bunu daha uygun bir ortamda soracaktı. Tom "Vanessa hogsmeade gezisine katılacağız mı?" dedi. Vanessa da bunu bekliyordu zaten. Heyecanla:
"Ben de bunun için bekliyordum zaten. Geç kaldık zaten. Hadi gidelim" dedi. Sonra Anna'ya döndü ve:
"Ee şey bizim gitmemiz gerekiyor. Tanıştığıma memnun oldum. Sonra görüşürüz" dedi ve Tom'a bakıp:
"Artık gidebiliriz" dedi gülümseyerek ve Tom'la birlikte oradan ayrıldılar. | |
|
| |
| Biraz kafa dinlemek... | |
|