Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İlk Buluşma

2 posters
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : İlk Buluşma 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

İlk Buluşma Empty
MesajKonu: İlk Buluşma   İlk Buluşma Icon_minitimeC.tesi 09 Şub. 2008, 21:37

Alice John ile birlikte Hogsmeade'de gezinirken "Sıcak bir çay hiçte fena olmaz" diye düşündüler.Ve de içlerini ısıtan çay için en doğru yeri yani Madan Puddifoot'un Çay Dükkanı'ydı.

Dışarının soğukluğu dükkandan içeriye girdiğin anda bitiyor ve de bedenini bir örtü gibi sıcaklık kaplıyordu.Mis gibi kokan çay burunlarını okşuyordu adeta.Alice John'a "Ne güzel bir yer değil mi?Daha önce hiç buraya gelmemiştim.Ama herkes çok övüp bitiriyor bu dükkanı."dedi.Sonra biraz duraklayıp dükkandaki çay kokusunun sıcaklığını içine çekti ve "Ohh.Çok güzel kokuyor.Doğru adrese gelmişiz John"dedi heyecanla.

Sonra etrafına bakındı ve başka bir masayla ilgilenen dükkan sahibine "Merhaba efendim.Biz iki tane çay alabilirmiyiz?"dedi ve John'a "Ne kadar tatlı ve ne kadar sevimli bir kadın.Gerçekten harika bir dükkana sahip ayrıca.John okul tatil olduğu zaman yine geliriz buraya değil mi?"dedi hevesle.

John biraz tedirgin gibiydi.Alice John'un gözlerine baktı ve "John neyin var?"dedi.John'un gözleri bir yıldız gibi kayıyordu sanki.Tutmak imkansız gibiydi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : İlk Buluşma Agla1ne0
Galleon : 12276

İlk Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: İlk Buluşma   İlk Buluşma Icon_minitimeC.tesi 09 Şub. 2008, 21:56

John etrafına bakınıyordu ve de tedirgindi.Her şeyin çok çabuk ve de acele olduğunu düşünüyordu.Alice'yi mutlu edemeyeceğini ve de onun ellerinden kayıp gideceğini sanıyordu.Bu çok zor bir karardı.

John bu düşüncelerin içinde boğulurken Alice'nin ona seslendiğini duydu ve hemen kafasını ona çevirdi.Alice"John neyin var?"dedi.John biraz durakladıktan sonra anlamış gibi yaparak "Hiç. bir sorun yok desem inanacak mısın?Söyle Alice,inanacak mısın?Bu dünyada her şey sorun anladın mı?Birini seversin,seni bırakır mı diye korkarsın.Birinden nefret edersin,acaba o benden nefret ediyor mu dersin."dedi.

Sonra gözlerini Alice'nin gözlerine dikti ve "Ben..ben beceremeyeceğim.Lütfen beni affet"dedi.Alice ağlamak ister gibiydi ama gözünden sadece bir damla yaş aktı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : İlk Buluşma 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300

İlk Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: İlk Buluşma   İlk Buluşma Icon_minitimeC.tesi 09 Şub. 2008, 22:30

Alice John'un "Ben..ben beceremeyeceğim.Lütfen beni affet" sözüne karşın hiç bir şey diyemedi ve suskunluğa boğuldu.Gözünden yavaş yavaş bir damla hüzün ve aşk akıyordu.John'un ne demek istediğini tam olarak anlayamamıştı ama ne demeye çalıştığını anlamıştı.

Sonra gözünden akan bir damla yaş çoğaldı ve Alice ne kadar kendisini tutsada John'un sözü üzerine ne yapacağını bilemedi.John'a döndü ve elleri titrer bir vaziyette "Neden John?Ben sana ne yaptım?"dedi ve yatışmaya çalıştı.

Ama John Alice cevap vermeden dükkandan çıktı.Kapıdan çıkarken Alice "John nereye,nereye?"dedi.John yüzünü Alice'ye çevirip sonrada dükkanı terk etti.Alice John'un gittiğini görmeye daha fazla dayanamadı ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.Sonra oradan çıktı ve başka bir dükkana gitti.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam

İlk Buluşma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-