Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Meşe

2 posters
YazarMesaj
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Meşe Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12448
Ekspresso Puanı : 13

Meşe Empty
MesajKonu: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 19:28

Daff,hızlıca uzun zamandır gelemediği göl kenarına geldi.Orada duran gölün tam kenarındaki meşe her zaman ona görkemli gelirdi.Her zaman olduğu gibi meşenin yanına gitti ve sırtını meşeye dayadı.Canı biraz sıkılmıştı çünkü çevrede kimsecikleri göremiyordu,bu onu rahatsız etmişti.Hava pek fazla soğuk değildi ama yinede havada üşümeyi sağlayan bir soğuk vardı.Daff kendi kendine ''Heryer bomboş,umarım birileri gelir '' diye mırıldandı.Kafasını göle doğru çevirdi ve bakınmaya başladı.Göl gerçekten güzeldi ama havanın soğukluğu göle de etki etmişti.Göl sanki donmuş gibi dümdüzdü.Aynı bir çarşafa benziyordu.Daff ,gölü severdi.Ona eskiden gittikleri sakin ve eğlenceli göl gezilerini hatırlatırdı.Daha sonra meşenin yanındaki banka oturdu.Kimsecikler gelmiyordu.Etrafta birilerinin olmaması onu rahatsız ederdi.Hala etrafına bakınırken bir tek kişinin bile gelmediğini görebiliyordu.İçinden neşeyle ''Elbet gelirler '' diye mırıldandı.Sonra tekrar gölü seyretmeye başladı.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12346
Ekspresso Puanı : 20

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 21:34

Sy içindeki anlamsız sıkıntıyı atmak için bahçeye çıkmıştı. Boğuluyor gibiydi, biraz hava almak ona iyi gelecekti. Uzun bir aradan sonra göle kenarına gitti. Gölün manzarası gerçekten güzeldi, ancak burdan da eskiis kadar tad almıyordu. Sürekli Elw aklına gleiyordu ve yaptıkları.. Biraz ilerdeki bankta bir kız tek başına oturmuş göle bakıyordu.

'' Selam Daff.. Sen de mi biraz hava almaya çıktın? ''
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 21:48

Daff göle o kadar dalmıştı ki birden yanına gelen Sy'ın sesiyle irkildi.Sy ona ''Selam Daff.. Sen de mi biraz hava almaya çıktın? ''demişti.Daff gülümseyerek; ''Selam Sy,evet bende hava almaya çıkmıştım,nasılsın bu arada?'' dedi.Rüzgar çok hafifçe esiyordu ama yinede insanı üşütecek bir hava vardı,Daff bu havaları severdi ama eskiden olan o tatlı rüzgarları da özlemişti.Bu günlerde böylesi olmuyordu genelde rüzgarlar daha sert oluyordu.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 21:59

''Selam Sy,evet bende hava almaya çıkmıştım,nasılsın bu arada?''

'' Fena değil, her zamanki gibi.. '' Kızın yanına oturdu, sormamıştı ama yine de rahattı. Kalk diyeceğini sanmıyordu, birini bekler gibi gözükmüyordu çünkü. Bu arada hafiften bir rüzgar esmeye başlamıştı, cüppesine iyice sarındı. Biraz üşümüştü. Keşke yağmur yağsa diye içinden geçirdi. Tam bir depresyon havası vardı etrafta. Sy böle günleri severdi, tek başına oturup düşünürdü genelde. '' Sen? '' diye sordu ve Daff'a baktı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 22:09

Sy Daff'a '' Fena değil, her zamanki gibi..'[/i]'demişti kendisi için.Daff [i]''Ben de iyiyim işte ''dedi.Ama sanki Sy'da birşeyler vardı bunu pek anlayamamıştı bunu sormak isterdi sonra meraklı bakışlarla ''Şeyy,pek iyi görünmüyorsun,birşey mi oldu ? ''Daff merak etmişti çünkü Sy pek iyi görünmüyordu.Havada hiçbir zaman olmadığı gibi kapalıydı.Daff genellikle güneşli havaları severdi ama yinede bu havaların da bir güzelliği vardır diye düşünüyordu.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 22:25

Daff da iyi olduğunu söylemişti. Zaten hep iyiyim denmezmiydi bu tür hal hatır sormalarda? Soğuğa alışmıştı bedeni ayağının tekini altına aldı. Etekleri uzun geldiğinden otururken rahattı.

''Şeyy,pek iyi görünmüyorsun,birşey mi oldu ?

Düşündü, bir şey olmuşmuydu? Hayır, sıradan bir gündü ve normalde. Belki hasta gibi görünüyor olabilrdi, çok uykusun kalmıştı. Yorgundu. Bir türlü dinlenemiyordu istediği gibi. Planlı yaşamayı öğrenmeliydi. '' Benim her zamanki halim, böyle bir garip dururum. '' dedi ve yüzünü değiştirdi. Kaşının tekini kaldırdı, gözünü kapatıp dilini çıkardı. Büyük ihtimalle bir şapşala benziyordu, sonra kendine güldü. '' Hey, sen de bugün bir garipsin! Seni tek görünce şaşırdım doğrusu, sen genelde kalabalık takılırdın. ''
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 23:08

Sy ona ''Hey, sen de bugün bir garipsin! Seni tek görünce şaşırdım doğrusu, sen genelde kalabalık takılırdın. ' 'demişti.Daff bunu duyunca büyük bir kahkaha attı.Aslında Sy'ın dediği tamamiyle doğruydu o her zaman kalabalık gruplarla takılırdı ve tek olmaktan sıkılırdı.Ama bugün canı hiçbir şey olmasa da sıkılmıştı ve tek başına göle gelmişti.Artık böyle kalabalık ortamlardan uzak durmak da hoş oluyor diye düşünüyordu.Daff sonra gülümseyerek ''Evet....genelde hep kalabalık takılırdım ama bu gün böyle oldu işte nedense. ''
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 23:15

'' Hmm, anladım. Yanlız kalmak istiyorsan anlarım yani gidebilirim.. '' dedi içtenlikle. Bazen herkes kafasını dinlemek istedi. Sonuçta eğer tek başına oturup gölün tadını çıkarmak istiyorsa bunu anlardı. Sonra Daff'ın ikizini neredeyse hiç görmediğini aklına geldi. Aynı derse girdiklerini bile hatırlamıyordu. Sonra Delacour ailesinin oldukça geniş olduğunu hatırladı. Arada böyle gözden kaçanalrın olması doğaldı. Hava biraz kararmıştı, bulutlar grimsi renkteydi. Gülümseyerek yağmurun yağabileceğini farketti. Daff'a dönüp cevabını beklemeye başladı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 23:30

Rocio Daff'a ''Hmm, anladım. Yanlız kalmak istiyorsan anlarım yani gidebilirim.. ''demişti .Daff ''Yok,hayır Sy öyle demek istememiştim,kesilikle öyle anlama ben seninle konuştuğuma çok memnun oldum ''dedi içtenlikle.Asla ona git demek istememişti Daff.Hem uzun zamandır kimselerle sohbet etmemişti.İkizi bile ortalarda yoktu.O kadar araştırmayı seven biriydi ki okulun içinde kaybolup akşama gelirdi.Daff her zaman buna kızardı.Ama artık bakmıyordu.Bunları düşünürken Sy'ın ne diyeceğini de merak ediyordu.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePtsi 11 Şub. 2008, 23:46

''Yok,hayır Sy öyle demek istememiştim,kesilikle öyle anlama ben seninle konuştuğuma çok memnun oldum ''

Gülümsemekle yetindi. Birşeyler yapmak lazımdı, ikisi için de. Ama ne aklına birşey gelmiyordu. Ellerini cebine soktu oflayarak. Cüppesinin cebinde birşeyşer vardı. Elini çıakrdığında bir kaç şeker de beraberine çıkmıştı. '' Bak Daff, ne buldum. İster misin? '' Büyükçe olan bir tanesini uzattı. Ancak neli olduğunu bilmiyordu. Tadının acı çıkmamasını umdu. Sonra kendi de bir tane ağızına attı. Nane ve kestane tadı geliyordu, bir de havuç gibi bir şey. Oldukça garip bir karışımdı ama fena değildi.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 00:10

Daff etrafına bakınırken birden Sy ona cübbesinin cebinden birşeyler çıkararak '' Bak Daff, ne buldum. İster misin? '' demişti.Daff hemen bunun ne olduğuna bakmak için kafasını çevirdiğinde Sy'ın elinde iki şeker vardı.Daff 'ın gerçekten en çok sevdiği şeylerden biri de şekerdi.Şeker onu her zaman mutlu eder ve neşelendirirdi ama bunun sebebini bilmezdi.Daff neşeyle ''Bir tane alabilirim,teşekkürler Sy '' dedi.Sy şekerlerden birini ağzına atmıştı bile,Daff'ta şekerlerin tadını merak ediyordu.Daff'ta şekerlerden bir tanesini ağzına atarak Sy'a ''Tadı nasıl ?'' diye sordu.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 18:05

''Bir tane alabilirim,teşekkürler Sy. ''

Kız uzattığı şekerlerden bir tane ağızına atıp sordu; ''Tadı nasıl ?''

'' Kestane güzel de, nane alakasız olmuş.. Senin?''

Sonra kalan şekerleri geri cebine attı, bir tane daha yemeyecekti. Sıradakinin biberli çıkma ihtimali de vardı sonuçta. En sonunda yağmur çiselemeye başlamıştı. Sy gülümseyerek göküyüzüne baktı. Daff acaba yağmurlu havaları sever miydi?
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 18:28

'' Kestane güzel de, nane alakasız olmuş.. Senin?''

Daff şekerleri sevmişti ama Sy'ın söylediği gibi onun şekerinde de nane tadı vardı.Daff 'a göre de nane biraz alakasız olmuştu ama değişik bir tat vermişti.Daff Sy'a;
''Benimki de güzel sanki havuç tadı geliyormuş gibi '' dedi sakince.Daff birden gökyüzüne baktığında yağmur yağmaya başlamıştı ama çok fazla değil.Daff yağmurlu havaları severdi.Bazı insanlar için yağmurlu havalar kasvet demekti ama Daff için aynı şey geçerli değildi.Güneşli havalarda onun için önemliydi ama yağmurlu havalar da hoşuna giderdi.Özellikle yağmur yağdığı zaman etrafa yayılan o hoş kokuyu çok severdi.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 19:15

''Benimki de güzel sanki havuç tadı geliyormuş gibi ''

Neyseki Daff da kötü bir taneye denk gelmemişti. Yağan yağmura, huzur veren havaya rağmen Sy rahat değildi. Başı ağtıyordu, yorgundu. Yatakhaneye gitmek ve kendini yatağına atıp zun bir süre uyumak istiyordu. '' Senle oturmak güzeldi ama kendimi iyi hissetmiyorum. Gidiyorum, sen daha burda mısın? '' Eğer o da kalkacaksa beraber okula yürüyebilirlerdi. Banktan kalkıp beklemeye başladı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 19:28

. '' Senle oturmak güzeldi ama kendimi iyi hissetmiyorum. Gidiyorum, sen daha burda mısın? ''

Yağmur şiddetlenmeye başlamıştı.Birazdan Daff'ın saçları sırılsıklam olacaktı.Hem Sy da kalkacaktı.Daff yalnız oturmaktan pek fazla hoşlanmazdı.Kendini pek iyi hissetmediğini söylemişti,herhalde başı ağrıyordur diye düşündü.

''Seninle konuştuğuma memnun oldum Sy.Şey evet bende gideceğim artık.İstersen beraber yürüyelim '' dedi gülümseyerek.Ve Sy'ın cevabını beklemeye başladı.
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimeSalı 12 Şub. 2008, 19:40

''Seninle konuştuğuma memnun oldum Sy.Şey evet bende gideceğim artık.İstersen beraber yürüyelim ''

Sy başıyla onayladıktan sonra Daff'ında kalkmasını bekledi. Sonra şiddetini arttırarak yağan yağmurdan çamurlaşamaya başlamış toprğın kokusunu duyumsadı. İki daha fazla ıslanmamak için kız koşarcasına uzaklaştılar.
Misafir
Misafir

Meşe Empty
MesajKonu: Geri: Meşe   Meşe Icon_minitimePerş. 27 Mart 2008, 18:57

Rp ortamı boşaldığından dolayı başlık, kilit.

Meşe
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-