| Can sıkıntısı. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Can sıkıntısı. Cuma 15 Şub. 2008, 21:31 | |
| Lily dersten çıktı canı çok sıkılıyordu bir sürü ödevleri vardı ama hava çok güzeldi.Lily ortak salonun kapısına geldi içeride herkes birşeyler yiyordu,ama Lily'nin canı yemek yemekte istemiyordu.Çantası sırtında bahçeye çıktı kitaplarını yere attı ve aritmasi ödevini yapmak için parşomenlerini çıkardı,tüy kalemini eline aldı ve birşeyler karalamaya başladı. Yere uzanmış bir parşomene bakıyordu canı hiçbirşey yazmak istemiyordu.ellerini kafasının arkasına koydu ve o şekilde gökyüzüne bakmaya başladı.Yeşillikler arasında masmavi gölün yanında uzanmak Lily'i rahatlatıyordu kimse ona ellemese bütün gün orada yatabilirdi. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 15 Şub. 2008, 21:46 | |
| Tatyana dersten çıktıktan sonra Lily'yi bulmak için büyük salonun merdivenlerini inmeye başladı.Büyük salona girdi ve Ravenclaw masasına doğru yürümeye başladı.Masada dersleri erken bitmiş birkaç tane birinci sınıf öğrencisi bir yandan yemek yiyor bir yandan da konuşuyorlardı.Tatyana Lily'yi masada göremeyince şaşırdı.
''Başka nerede olabilirdi ki...Gerçi Lily gezmeyi çok severdi, hiç umulmadık yerlerde ortaya çıkardı ama..'' Tatyana gene de merak etmişti.Hem ona sormak istediği birşey vardı.Bunun için mutlaka onu bulup, konuşması gerekiyordu.Bu düşüncelerle büyük salondan çıktı.Göl kenarına doğru yürümeye başladı.
Hava çok güzeldi.Masmavi bir gökyüzü içerisinde güneş sanki ona göz kırpıyor gibiydi.Hafif bir meltem saçlarını ve cüppesini dalgalandırıyordu.Tatyana göl kenarına geldiğinde Lily'yi ellerini başının arkasına koymuş, çimlere uzanmış gözleri kapalı bir şekilde buldu.Önünde parşömen kağıtları vardı ancak üzerinde birşeyler yazılı olmadığına göre Lily ödevini yapmamıştı.Ya da yapmak istememişti.
Tatyana Lily'nin gerçekten uyuyup uyumadığını bilmiyordu.''Belkide sadece dinleniyordur '' diye düşündü.Birazcık yaklaştı ve Lily'nin gözlerine baktı.''Hayır uyumuyor'' dedi kendi kendine.''Lily bütün okulda seni aradım ne yapıyorsun burada böyle..'' dedi ve Lily'nin başında dikildi.
En son tarafından Cuma 15 Şub. 2008, 22:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 15 Şub. 2008, 21:59 | |
| Lily tam güzel rüyalara dalmıştı ki birinin ona yaklaştığını duydu.Lily gözlerini açmadı çünkü bu kişinin Tatyana olduğundan emindi.Tatyana Lily'nin yanına yaklaştı ve ;'d'Lily bütün okulda seni aradım ne yapıyorsun burada böyle..''dedi. Lily gözlerini açtı ve tam tahmin ettiği gibi Tatyananın gelmiş olduğunu gördü.Tatyana ayakta duruyordu.''Hadi otur canım kardeşinin yanındaymışsın gibi rahat davranabilirsin.''dedi ve gözlerini tekrar kapattı. Lily aklından Diagon yolunda annesiyle ve Tatyana ile gezdikleri gün nasıl eğlendiklerini hatırladı ;''Tatyana eve gitmek istiyorum çok sıkıldım artık baksana bir sürü ödevim var ve birsürü okumam gereken kitap var sen hiç sıkılmıyormusun?''dedi yine çok hızlı konuşmuştu ama Tatyana'nın onu anladığından emindi. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Paz 17 Şub. 2008, 19:07 | |
| Tatyana Lily'ye biraz yükses sesle soru sormuştu.Lily ise sanki hiç birşey olmamış gibi gözlerini açarak ''Hadi otur canım, kardeşinin yanındaymışsın gibi rahat davranabilirsin'' dedi.Tatyana Lily'nin bu cevabına şaşırdı.Gülerek ''Biz zaten kardeşiz canım, tabiki de senin yanında rahat olacağım '' dedi.Fakat Lily'nin canı bugün birşeye sıkılmıştı.Yüzünden belli oluyordu.Tatyana Lily'ye sormadan Lily anlatmaya başladı.
''Tatyana eve gitmek istiyorum. Çok sıkıldım artık, baksana bir sürü ödevim var ve bir sürü okumam gereken kitap var. Sen hiç sıkılmıyormusun? '' diye sordu.Tatyana durumu anlamıştı.Lily çok fazla disipline gelemezdi.Sürekli çalışamazdı.Şimdide aynı durumu yaşıyorlardı.O her zaman Tatyana'ya göre daha hareketli olmuştu.Tatyana bunları dşünürken Lily'nin kendisinden bir cevap beklemekte olduğunu gördü.
''Seni anlıyorum Lily ama burası bir okul.Bizim okuldaki kurallara uymamız ve başarılı olmak için çalışmamız gerekiyor.Tabikide benimde arada sıkıldığım zamanlar oluyor olmuyor değil.Ama az kaldı.Bak bugünlerimizi iyi değerlendirelim.Seneye sınavımız var.Birlikte çalışarak bugünleri de atlatırız canım kardeşim'' dedi ve Lily'ye sarıldı.
Anlaşılan Lily okulu gezmekten artık sıkılmıştı.Yeni şeyler yapmak istiyordu.Tatyana en kısa zamanda onun için birşeyler yapmaya karar verdi.Ama ilk önce ne yapacağını düşünmesi gerekiyordu. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 22 Şub. 2008, 21:23 | |
| Tatyana;''Seni anlıyorum Lily ama burası bir okul.Bizim okuldaki kurallara uymamız ve başarılı olmak için çalışmamız gerekiyor.Tabikide benimde arada sıkıldığım zamanlar oluyor olmuyor değil.Ama az kaldı.Bak bugünlerimizi iyi değerlendirelim.Seneye sınavımız var.Birlikte çalışarak bugünleri de atlatırız canım kardeşim'' dedi. ve Lily'e sarıldı.
Lily'nin bu sarılmaya ihtihacı vardı.Tatyanan sayesinde kendine geldi ama biraz naz yapmak istiyordu ve biraz kıskançlık yaparak ''ama tatyana sen her zaman benden çok daha uyumlu olmuşundur. O nedenlede benim canım çok sıkılırken sen her yere uyum sağlıyorsun.'' dedi.Dudaklarını büzdü ve gözlerini kocaman açtı .Tatyana'nın suratındaki üzülmeyi görünce hemen lafına devam etti. ''Aritmasi,kehanet,ksks ve muggle araştırmalarından ödevim var ksks'yi ve muggle araştırmaları ödevimi yapmama yardım edersen güzel ablacım ...'' Lily hep Tatyanaya yardım edermisin derdi ama daha ödevin başında Tatyanayı kızdırır ve Tatyananın onu yanından kovmasını sağlardı.''... belkide biraz daha mutlu olabilirim ''dedi. Lily Tatyananın bu kabul edeceğinden emindi,çünkü Tatyana minik kardeşine kıyamazdı ne kadar aralarında üç dakika olsada Lily ,Tatyanaya arada sırada güzel ablacım derdi ,bu sözler Tatyana'nın çok hoşuna giderdi.Ve gözleri kocaman bir şekilde Tatyana'ya bakmaya devam etti. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 22 Şub. 2008, 21:40 | |
| Lily ile Tatyana bir süre birbirlerine sarılarak, birbirlerinden güç almaya çalıştılar.Daha sonra Lily geri çekilerek ''Ama Tatyana sen her zaman benden çok daha uyumlu olmuşundur. O nedenle de benim canım çok sıkılırken sen her yere uyum sağlıyorsun.'' dedi.Bunları söylerken dudağını büzmüş ve gözlerini de açmıştı.Bu haliyle çok tatlı gözüküyordu. Tatyana Lily'ye birşeyler söylemek, onu rahatlatmak istiyordu.Evet Lily'nin de dediği gibi Tatyana biraz daha uyumlu ve sabırlıydı.Küçük şeylerden mutlu olurdu.Tatyana Lily'ye ne cevap vereceğini düşündü.Gözleri gölün mavi, temiz sularına dalmıştı.Birden Lily'ye doğru dönerek '' Canım kendine haksızlık ediyorsun.Sende uyumlu birisin, aramızda sadece ufak farklılıklar var.Sende kolay arkadaş edinebiliyorsun sadece biraz sabırsızsın '' dedi ve Lily'nin gözlerine baktı.Gözlerinde gerçekten de bir hüzün vardı.Bunu görmek Tatyana'yı çok üzmüştü. Lily''Aritmasi,kehanet,ksks ve muggle araştırmalarından ödevim var ksks'yi ve muggle araştırmaları ödevimi yapmama yardım edersen güzel ablacım belki biraz daha mutlu olabilirim...'' dedi.Tatyana gülümsedi.Kardeşinin mutlu olması için tabikide herşeyi yapardı.Lily onun içi çok değerliydi.Aralarında sadece üç dakka vardı fakat Lily Tatyana'dan hep birşeyler isteyeceği zaman ona ''Ablacım'' derdi.Tatyana'nın bundan hoşlandığını biliyordu. Tatyana'' Pekala Lily... Ederim.Sen benim biricik kardeşimsin.Benden birşey istemişsin...Bende tabiki de yerine getirirm''dedi gülümseyerek.Yerinden doğruldu , ayağa kalktı.Ayakları uyuşmuştu.Lily ona bakıp, gülüyordu.O da gülmeye başladı ve kardeşinin yanına oturdu.Çantasından kitaplarını, parşömenini ve tüy kalemini çıkardı. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 22 Şub. 2008, 22:05 | |
| Tatyana;'' Canım kendine haksızlık ediyorsun.Sende uyumlu birisin, aramızda sadece ufak farklılıklar var.Sende kolay arkadaş edinebiliyorsun sadece biraz sabırsızsın '' dedi. Lily Tatyana'nın kabul edeceğinden emindi zaten konuşmaya girişinden üzüldüğü belliydi.Ama Lily surat ifadesini değiştirmemekte ısrarlıydı taki Tatyana ;'' Pekala Lily... Ederim.Sen benim biricik kardeşimsin.Benden birşey istemişsin...Bende tabiki de yerine getirirm''diyene kadar . Tatyana ödev maduna girmiş çantasından parşomenleri çıkarmaya başlamıştı.Lily konuyu değiştirmek için ''sen beni neden arıyordun ''dedi.Çünkü Tatyana'nın bunu sormasını beklediğini hissetmişti.Lily'e sık sık olurdu kardeşinin düşüncelerinden bazılarını hissederdi. Merakla Tatyana'ya bakmaya devam etti.Tatyana'nın çekinden bir tavrı vardı.Lily ellerini uzattı ve Tatyana'yı gıdıkladı.''Hadi söyle..''dedi. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 22 Şub. 2008, 23:08 | |
| Tatyana ders çalışmak için kendini hazır hissediyordu.Yardım etmeyi severdi.Çimlere oturup, ayaklarını altına aldı.Böyle daha rahattı.Lily'nin birşeyler yazdığı parşömeni ve ödevini önüne doğru çekti.Eğilip birşeyler yazmaya başladı. Tatyana kendini kaptırmış yazarken Lily'nin dersle ilgilenmediğini gördü.Başını göle doğru çevirmiş, ayaklarını uzatmış, gözleri dalmıştı.Tatyana Lily'ye doğru şaşkın şaşkın bakıyordu.Bu sırada Lily aniden başını çevirdi ve Tatyana'ya ''Sen beni neden arıyordun '' diye sordu. Tatyana biraz suskun kaldı.Fakat Lily sabırsızdı.Meraklı bir şekile ona bakıyordu.Aslında Tatyana tabikide Lily'den saklıycak değildi.Aslında onu aramasının bir nedeni de bu konuyu konuşmak içindi.Lily ''Hadi söyle..'' diyerek Tatyana'yı gıdıklamaya başladı.Tatyana istem dışı olarak gülmeye başladı.Bir süre Çimlerde yuvarlandılar.En sonunda Tatyana pes etti ve ''Tamam tamam...Dur anlatacağım Lily '' dedi.Böyle söyleyince Lily onu bıraktı.Tatyana gülmekten yorulmuştu.Derin derin nefes aldı ve söyleyeceklerini toparlamaya çalıştı. ''Bu sabah bir mektup aldım.'' Lily'nin gözlerine baktı.Meraklı ve sabırsız bir bakış görülüyordu.''Mektubun üzerinde...Auda Gawyn Nynaeve'' yazıyordu.Lily birden şaşırdı.Gözleri büyüdü.Tatyana onun bu kişiyi tanıdığını biliyordu.Gülümsedi ve başını önüne eğerek anlatmaya devam etti. Tatyana''Lily lafı çok fazla uzatmak istemiyorum'' dedi.Durdu ve derin bir nefes aldı.''Kim olduğunu ve neler yaşandığını çok iyi biliyorsun.Anlamışsındır...'' dedi ve başını kaldırıp Lily'nin gözlerinin içine baktı.Onun gözlerinden Auda'yı ne kadar çok sevdiğini anlayacağını biliyordu.
| |
|
| |
Lily Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Cuma 22 Şub. 2008, 23:41 | |
| Lily Tatyanayı gıdıklamaya devam ediyordu.Tatyana''Tamam tamam...Dur anlatacağım Lily'' deyince hemen gıdıklamayı bıraktı ve dinlemeye koyuldu.Tatyana nefes alıyordu.''hadi.. hadii.. hadiii '' parmaklarını Tatyanaya doğrultarak ''bak gıdıklarım ''dedi. Tatyana;''Bu sabah bir mektup aldım.'' dedi .Lily Tatyana'nın gözlerindeki ışıltıyı görebiliyordum.ve devam etti. ''Mektubun üzerinde...Auda Gawyn Nynaeve'' dedi.Lily'nin gözleri açıldı.Tatyana'nın kucağına atladı çimlerin üzerinde yuvarlandılar Lily Tatyana'nın kucağına oturdu ve; '' evet biliyordum ya Tatyana bak ben sana söylemiştim ,söylemiştim işte''dedi ve gülmesine engel olamıyordu.''ben sana o çocuğun seni hiç unutmadığını söylemiştim . gözlerini ayıramıyor benim güzel kardeşimden.''dedi Lily. Tatyana;''Lily lafı çok fazla uzatmak istemiyorum .Kim olduğunu ve neler yaşandığını çok iyi biliyorsun.Anlamışsındır...''dedi. Lily biraz bekledi merak uyandırmak istiyordu.''anlamamak mümkünmü gözlerinden belli oluyor.Bak siz onla çıktığınızda da sen onu oda seni çok seviyordu ben senin ayrılmana anlam verememiştim biliyorsun...''Lily konuşmayı uzattıkça uzatıyordu. ''...bence o elinin altındaki perşomene bende seni özledim gibilerinden çok güzel bir aşk mektubu yazmalısın.ama vaz geçtim bırak ben yazayım.''dedi ve düşünmeye başladı.''acaba nasıl başlasak sevgili Auda çık çok soğuk oldu . Canım auda buda olmadı ...ya hadi birşeyler söylesene'' dedi ve düşünmeye devam etti.
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. C.tesi 23 Şub. 2008, 00:08 | |
| Tatyana bunları söyledikten sonra Lily'nin tepkisi tam da beklediği gibiydi.Hemen '' Evet biliyordum ya Tatyana bak ben sana söylemiştim ,söylemiştim işte...Ben sana o çocuğun seni hiç unutmadığını söylemiştim . Gözlerini ayıramıyor, benim güzel kardeşimden.''dedi . Tatyana gülmeye başladı.''Abartma Lily'' dedi.Tekrar konuşmaya başladı.Fakat Lily her söylediğine birşey söylğyordu.Bu sefer de ''Anlamamak mümkün mü gözlerinden belli oluyor.Bak, siz onla çıktığınızda da sen onu ,o da seni çok seviyordu. Ben senin ayrılmana anlam verememiştim biliyorsun...'' dedi. Tatyana Lily'nin bu sözlerine biraz şaşırdı.Onun Auda'yı bu kadar benimsediğini ve Auda'yı bu kadar çok sevdiğini farkettiğini bilmiyordu.''Gerçekten bu kadar çok belli oluyor mu '' diye düşünmekten kendini alamadı.Tatyana Auda'dan uzak kaldıkları ve dersleri yüzünden ayrılmıştı.Bu yıl sbs yılıydı ve onun için çok önemliydi.Auda uzakta okuyordu ve görüşemiyorlardı. Tatyana bunları düşünürken Auda'nın ona bakarken ki sımsıcak gülümsemesi ve gözleri aklına geldi.Onu özlediğini farketti.Birden Lily onu bu düşüncelerden uzaklaştıracak birşey söyledi. ''Bence o elinin altındaki parşomene bende seni özledim gibilerinden çok güzel bir aşk mektubu yazmalısın.Ama vazgeçtim bırak ben yazayım.'' dedi.Tatyana şaşırmıştı.Lily devam etti.''Acaba nasıl başlasak ''Sevgili Audaçık'' çok soğuk oldu . Canım auda, bu da olmadı ...Ya hadi! birşeyler söylesene'' dedi. Lily gene coşmuştu.Konu aşk olunca onu tutmak mümkün olmuyordu.''Lily bağırma lütfen..Öyle bir anda ona aşk mektubu yazmamı bekleme benden'' dedi Tatyana.Kendini daha hazır hissetmiyordu.''İlk önce konuşmamız gerekiyor.Sorunlarımızı halletmemiz gerekiyor.Ben kaçıyorum, sen ise aşk mektubu yazmaktan söz ediyorsun '' dedi. | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Paz 24 Şub. 2008, 18:43 | |
| Lily duyduğu haber karşısında çok sevinmiştim ama yine kardeşi mantıklı mantıklı konuşmaya başlamıştı.Lily'nin'' Evet biliyordum ya Tatyana bak ben sana söylemiştim ,söylemiştim işte...Ben sana o çocuğun seni hiç unutmadığını söylemiştim . Gözlerini ayıramıyor, benim güzel kardeşimden.'' demesi üzerine Tatyana;.''Abartma Lily'' demişti.''öfff Tamam Tatyana sustum birdaha konuşmayacağım... ama bir dakika kadar ''dedi Lily. Lily bir süreliğine susmuştu.Tatyana;''Gerçekten bu kadar çok belli oluyor mu ''dedi. Lily bir daha konuşmayacağını sölemişti saatine baktı.içinden saymaya başladı.''5-4-3-2-1''. ''Yok canım sanırım evdeki herkesin anlayacağı kadar deil ama eminim Angelina anlamıştır.''dedi ve gülümsedi. Lily tam Auda'ya aşk mektubu yazacaktı ''aşk mektupları Lily'nin işiydi''.Ama Tatyana yine mantıklı konuşmaya başlamıştı.Tatyana''Lily bağırma lütfen..Öyle bir anda ona aşk mektubu yazmamı bekleme benden''dedi.suratında üzülmüş gibi bir hali vardı.Lily ''Bak Tatyana canım ablacım benim eskiyi unutmalısın artık sürekli eskiyi kafana takarsan Auda ile tekrar denemen hiç bie işe yaramaz sonunuz yine aynı olur tamam mı hayatım..''dedi. Tatyana devam etti;''İlk önce konuşmamız gerekiyor.Sorunlarımızı halletmemiz gerekiyor.Ben kaçıyorum, sen ise aşk mektubu yazmaktan söz ediyorsun ''dedi.Lily ''Tamam konuşun ama konuşman için yazı beklemen lazım o zamana kadar nasıl dayanacağını bilmiyorum.Pekela tamam biraz heyecanlandım hemen aşk mektubu yazmak doğru olmaz haklısın.''dedi ve kardeşinin yanağına kocaman bir öpücük kondurdu.''peki ne yapacağız?''dedi Lily ve elleri kafasının altında çimlere uzandı. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Can sıkıntısı. Paz 24 Şub. 2008, 19:51 | |
| Tatyana'nın söylediklerine Lily kızmıştı.''Öff !Tamam Tatyana, sustum birdaha konuşmayacağım... Ama bir dakika kadar '' dedi.Tatyana '' Lily anlamaya çalış, bana kızma'' dedi. ''Gerçekten bu kadar çok belli oluyor mu?'' diye sordu Tatyana.Lily ''Yok canım sanırım evdeki herkesin anlayacağı kadar değil, ama eminim Angelina anlamıştır.'' dedi ve gülümsedi.Tatyana ''Halam anlayışlı davranır, zaten ben ona söylemeyi düşünüyordum'' dedi. Lily Tatyana'nın aşk mektubu yazmak istemediğini söylemesi üzerine''Bak Tatyana, canım ablacım benim eskiyi unutmalısın artık, sürekli eskiyi kafana takarsan Auda ile tekrar denemen hiç bir işe yaramaz. Sonunuz yine aynı olur. Tamam mı hayatım..'' dedi. Tatyana Lily'nin söylediklerini düşündü.Aslında bir yönden haklıydı.Bir adım Auda atmıştı ve onun da bir adım atması gerekiyordu.Ama o adım hemen aşk mektubu yazarak başlayamazdı.Lily ''Tamam konuşun, ama konuşman için yazı beklemen lazım o zamana kadar nasıl dayanacağını bilmiyorum.Pekela tamam biraz heyecanlandım. Hemen aşk mektubu yazmak doğru olmaz haklısın.'' dedi ve Tatyana'nın yanağına kocaman bir öpücük kondurdu.Tatyana da Lily'yi öptü ve ''İyi ki varsın Lily '' dedi. Tatyana Lily'nin onu haklı bulduğuna sevindi.Yanlış birşeyler yapmak istemiyordu.Auda'yı kaybetmeyi tekrar göze alamazdı.O bunları düşünürken Lily ''Peki ne yapacağız?'' diye sordu.Tatyana düşündü.''Evet şimdi ne yapmaları gerekiyordu? Cevap verilmesi gereken bir mektup vardı.'' Tatyana '' Mektuba cevap vereceğim.Ama normal arkadaş gibi cevap vereceğim'' dedi.Şu anda kendini Auda'ya mektup yazabilecek güçte bulmuyordu.Mektup zaten bugün gelmişti.Bu gece düşünüp , yarın yazabilirdi.Lily'ye dönerek '' Mektubu yarın yazarım.Sende benm yanımda olursun canım, sonra da göndeririz '' dedi ve gülümsedi.Bir karara varabilmek onu rahatlatmıştı.O da Lily'nin yanına çimlere uzandı. | |
|
| |
| Can sıkıntısı. | |
|