| Kısa bir ara.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 21:46 | |
| Sy koşuşturmaktan çok yorulmuştu. En sonunda biraz dışarı çıkacak zaman bulmuştu. Dersler, ödevler derken neredeyse hiç birşeye zaman ayıramıyordu. En sonunda boş bir vakiti olmuştu, kendini göl kenarına atmıştı. Akşam olmuştu, hava biraz serindi. Boş bir bak gördü ve hemen oturdu. Etrafta bir kaç öğrenci daha vardı ama tanıdık kimse gözüne çarpmadı. Gözlerini kapatıp etrafı dinlemeye başladı. | |
|
| |
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 21:55 | |
| Eragon ne zamandır bahçeye veya göle gitmemişti.Şimdi biraz vakit bulmuşken kendini göle attı.Aslında Sy yi görme umuduyla gitmişti birazda.Çünkü onu en son gezide görmüştü.Bİr daha hiç görmedi tam bir hafta olmuştu.İleride Sy yi görünce hemen onu kucaına aldı ve yanağından öptü.
''-seni yaramaz neredesin sen...''
dedi ve tekrar sarıldı.Onu çok özlemişti çünkü.Nedne hep bu his oluşuyordu ki hep sevgi onak arşı koyamıyordu.Bu çok güçlü bir şey olmalıydı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 22:00 | |
| Öylece oturuken Eragon gelmişti, uzun zamandır görüşmiyorlardı. Aslında Sy ona bozuktu. Eskisi gibi değildi sanki. Ama Eragon onu yalancı çıkardı. Onu kucağına alıp yanağından öptü. ''-seni yaramaz neredesin sen...''
Sy kendini ondan sıyırıp diğer yöne baktı. Gülümsemesini saklamaya çalışıyordu. '' Ben burdayım, sen nerdesin? '' dedi soğuk bir sesle. Elinden daha fazlası gelmiyordu. Sonra dayanamayıp Eragon'a baktı. Özlemişti ama hemen yola glemeyecekti. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 22:05 | |
| '' Ben burdayım, sen nerdesin? '' dedi soğuk bir sesle.Sonra dayanamayıp Eragon'a baktı.Eragonda ona baktı ve gülümsedi.Aslında bölye davranamsını bekliyordu.Kolay koaly yola gelmeyeceğini de biliyordu ama ikna etmeye çalışacaktı...
''-Aman aman küçük sevgilim beni mi merak etmiş...Merak etme sen canı mbenmi kimseyle konuşmadım hep ders çalışıyorum...''
dedi ve oan sımsıkı sarıldı.Belki onu bu biraz yumuşatabilirdi.Ama belk ibiraz daha naz yapardı belki de yapmazdı.Ama nu özlemişti ona sarılmasını...Onu öpmesini... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 22:12 | |
| ''-Aman aman küçük sevgilim beni mi merak etmiş...Merak etme sen canım benim kimseyle konuşmadım hep ders çalışıyorum...''
Eragon ona sarılmıştı, sıcaklığını hissedince ne kadar özlediğini tekrar anladı. İlk aşkıydı o, ilk sevdiği.. '' Hade öyle olsun.. '' Sonra muzurca ekledi. '' Ben konuştum ama hem de her fısatta. '' Onu sinir etmek hoşuna gidiyordu, kıskansın istiyordu. Kıskanılmak güzeldi, Eragon onu kıskanınca çok mutlu oluyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 22:18 | |
| '' Hade öyle olsun.. '' Sonra muzurca ekledi. '' Ben konuştum ama hem de her fısatta. ''
''-ne duyamadım ya kimle konuştun döverim kızım onları kim onlar...''
Sy Eragonu sinit etmekten hoşlanıyordu.Ama Eragon çok sinir olyurodu buna ne yapacaktı sinirinden gözlerinden alevler çıkıyordu sanki ama Sy yanıdna olunca fark etmiyordu.Ne olursa olsun onu seviyordu ve kıskanıyordu.
Onu bir erkekle görse herhalde çocuğu öldürür Sy yide fırına atardı.Ama işin şakası olmayınca gerçekten insan sinirleniyordu ve o kişileri öldürmek geliyordu içinden insanın... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 22:31 | |
| ''-ne duyamadım ya kimle konuştun döverim kızım onları kim onlar...''
Sy kendini tutamadan güldü. Sinir olmuştu işte, panik yapmıştı Eragon birden. Bir an kendini şöyle yakışıklı biriyle el ele düşündü. Buraya kadarı güzeldi, ama herhalde tam o anda Eragon gelse.. Önce çocuğu sonra da büyük bir ihtimalle Sy'ı öldürdü. Son durdu aklına bi şey gelmişti. Ya bir gün Eragon başka bir kızla çıkıp gelirse? İkisini de gözünü kıprmadan boğazlardı. Düşünürken bile sinirlendi.
'' Konuşur muyum hiç, seni bekledim. Hem de beklicem.. Ama sen bir başkasına bak - tehditkar bir şekilde işaret parmağını burnuna kadar soktu - gözünü oyarım. '' Sözlerinin etkili olmasını umuyordu. Ama Eragon ona gülmekle de yetinebilirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 23:10 | |
| '' Konuşur muyum hiç, seni bekledim. Hem de beklicem.. Ama sen bir başkasına bak - tehditkar bir şekilde işaret parmağını burnuna kadar soktu - gözünü oyarım. ''
Eragon gülümsedi ve ona baktı.Şimdi biraz sinsice güldü.İşte onu sinir etmişti.O Eragonu sinir ederken iyi Eraognda onu sinir etmek istiyordu.Bİr gün belki ona şaka olsun diye biriyle gezebilirdi.
''-Bende seni bekleyeceğim tatlım...Belki bir gün başkasıyla gezerim ne dersin...''
dedi Eragon ve tekrar gülümseyerek onu dudağından bir kaç saniye öptü ve onu nbaşın ıEraongun omzuna yatırdı.Gülümsüyrodu.Hep böyle gülümseyerek oturmak işine gelirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. Cuma 15 Şub. 2008, 23:23 | |
| ''-Bende seni bekleyeceğim tatlım...Belki bir gün başkasıyla gezerim ne dersin...''
Kısacık bir öpüşten sonra Ergon'un omzuna yatmak ona iyi gelirdi. Ama şu an için değil.. Sinirle kendini geri çekti, hatta Eragon'u sertçe itti. '' Ne demek başkasyıla gezebilirim? '' Böyle bir şey söylemesine çok sinirlenmişti. Git başımdan dercesine elini salladı ve ona sırtını döndü. Öfkeyle ayağını yere vurdu. İşte sırf bu yüzden hiç hayal kuramıyordu içinde Ergon olan. Çekip gidecekmiş gibi geliyordu. Gözünden yaş aktı, dönüp çocuğa sertçe baktı. Neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 14:23 | |
| Sinirle kendini geri çekti, hatta Eragon'u sertçe itti. '' Ne demek başkasyıla gezebilirim? '' Böyle bir şey söylemesine çok sinirlenmişti. Git başımdan dercesine elini salladı ve ona sırtını döndü. Öfkeyle ayağını yere vurdu. Çekip gidecekmiş gibi geliyordu. Gözünden yaş aktı, dönüp çocuğa sertçe baktı. Neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktı.
''-yapma şaka dediğimi sende biliyorsun bu kadar abartma...asla böyle bir şey yapmam...''
dedi.Ve onu uzunca öptü ve seni seviyorum dercesine gülümsedi ve sonra ona tekrar baktı.Ardından çimlere uzandı ve onun yanına gelmesini bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 14:41 | |
| ''-yapma şaka dediğimi sende biliyorsun bu kadar abartma...asla böyle bir şey yapmam...''
dedi.Ve onu uzunca öptü ve seni seviyorum dercesine gülümsedi ve sonra ona tekrar baktı.Ardından çimlere uzandı ve onun yanına gelmesini bekledi.
Sy biraz daha trip atmak isterdi ama zaten uzun zmana sonra görüşmüşlerdi ve zamanları kısaydı. Bir an önce tatil olsun istiyordu, Ergon ile geçecek bir tatil. Çocuğun yanına uzandı yüzüstü, dirsekleri çimde çenesini tutuyordu. Böylece tam Eragon'un ela gözlerine bakabiliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 16:54 | |
| Çocuğun yanına uzandı yüzüstü, dirsekleri çimde çenesini tutuyordu. Böylece tam Eragon'un ela gözlerine bakabiliyordu.
Eragon gülümsedi.Onun Eragonun gözlerine bakması güzledi.Bunu hep hayal etmişti.Onu seviyordu işte sadece onun gözlerine bakmakla yetiniyordu Eragonda şimdi hiç bir şey yapmak istemiyordu sadece Sy ve Eragon baş başa ve sonsuza kadar burada ne güzel olurdu ama böyle bir şey olmayacağı için boş hayallerdi.
''-O zaman affedildim dimi bebeğim...'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 17:01 | |
| ''-O zaman affedildim dimi bebeğim...''
Sy evet demek istercesine uzanıp Eragon'u yanağından öptü. Daha önlerinde uzun bir yol vardı ama yine de hayaller kurmaktan kendini alamıyordu. İkisi de iyi FYBS'lerle okuldan mezun olup birlikte yaşasalar ne güzel olurdu? Hatta belki evlenseler.. Eragon'a bunları söylemek hiç istemiyordu, erkekler böyle şeylerden korkarlardı, yani öyle duymuştu. '' Aşığım ben sana, nasıl affetmem? '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 17:07 | |
| Kız evet anlamında kafasını salladıktan sonra '' Aşığım ben sana, nasıl affetmem? '' dedi.
''-bende sana aşığım...Şey ben bir şey sormak istedim yani...ımm yani...Büyüğünce biz evlenecek miyiz...''
dedi bakışlarını kaçırarak.Eragon aslıdna böyle şeyelrden biraz ürperirdi.Yani evlilik çocuk derken zaman geçiyrodu.Ama synin ne düşündüğüydü asıl önemli olan...O kabul ederse zaten mezun olunca ilk işbir yerde teklif etmek olacaktı tabii Elw ya buluşmalarında yakalanıp yine lanet yemesse. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 17:12 | |
| ''-bende sana aşığım...Şey ben bir şey sormak istedim yani...ımm yani...Büyüğünce biz evlenecek miyiz...''
Sy dondu kaldı, Eragon düşüncelerini mi okuyordu? Ciddi olup olmadığını anlamak için bir süre yüzüne baktı, ama Eragon düşündüğünün aksine gülümseme belirtisi vermemişti. Mutlulukla onu dudaklarından öptü, '' Evet aşkım, ben de aynısını düşünüyordum. '' Belki çocukları bile olurdu. Eragon'un da böyle düşünmesine çok sevinmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 17:20 | |
| Mutlulukla onu dudaklarından öptü, '' Evet aşkım, ben de aynısını düşünüyordum. ''
''-bu...bu...bu çok güzle bir şey yani seninde aynı şeyleri düşünmen...''
dedi evet işte bu onu çok seviyordu.Belki aşklarının meyvesi olarak da bir çocukalrı olabilirdi.Ama şimdi değil.Mezun olduklarında dillere destan bir düğün yapacaktı tabii elwnın izniyle.Böyle bir şeye izin vermem diyeceğini biliyordu.Eğer öyle derse Syninde izniyle onu kaçıracaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 17:25 | |
| ''-bu...bu...bu çok güzle bir şey yani seninde aynı şeyleri düşünmen...''
Eragon kekelercesine konuşuyordu, demek ki oda sevinmişti, heyecanlanmıştı. Sonra Sy emindi ki kendisi de onunla aynı şeyleri düşünüyordu. '' Elwina'yı sorun etme, o zamana kadar düzelmemiş olursa kaçarım ben sana birtanem.. '' Gerçekten de Elw yada başkası karşı çıkarsa hemen eşyalarını toplar kaçardı. Sonra düşündü, Eragon onu isterdi ama.. '' Seninkiler beni ister mi ki? '' Belki de oğullarına layık bulmazlardı onu, başkasını isterlerdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 21:22 | |
| '' Elwina'yı sorun etme, o zamana kadar düzelmemiş olursa kaçarım ben sana birtanem...Seninkiler beni ister mi ki? ''
''-ah yapma onların tek istedikleri gelinlerinin safkan olması...Hem benim istediğime karşı gelemezler...Sizdede sorun olmadığına göre...''
dedi imalı bir gülümseme atarak ona sarıldı.Onu seviyordu sonsuza kadar da sevecekti.Her yerde ama vardı ama bu işin içinde olmayacaktı.Bu işin içinde olamayacaktı.Çünkü artık kusursuz bir ilişki istiyordu.Kimsenin karışmadığı huzurlu bir ilişki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kısa bir ara.. C.tesi 16 Şub. 2008, 23:16 | |
| Saat iyice ilerlemişti, Eragon'dan giç ayrılmak istemese de burda görülürlerse cezaya kalırlardı. Ayağa kalktı, Eragon hala çimlerde yatmaktaydı. Biraz zorla da olsa çocuğu kaldırdı ve yanağından öptü. Başını omzuna yasladı, hiç ayrılmak istemiyordu ki! '' Gidelim artık.. '' Sonra el ele şatoya yürüdüler. | |
|
| |
| Kısa bir ara.. | |
|