| Kar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 16:22 | |
| Eragon her zaman ki gibi yine çimlere uzanma istediği kabarmıştı içinde.Çimleri nedense çok seviyordu.Hep yapmak sitediği şey sevgilisiyle çimlere yatmaktı.Ortak salondan çıktıktan sonra bahçeye adım attı ve durdu.Bu da ne her yer bembayaz göz gözü görmüyordu.Hemen göle geldi.Göl bu tutmuştu.
Herşey çok güzeldi.Çimlerde biraz soğuktu ama olsun.Tek sevgilsii yoktu yanıdna onu çağıracak vakit yoktu hemen baykuşunu çağırdı ve ona bir şeyler verdi.Ders çalışmaktan geldiği içni cebinde parşomen ve kalem vardı.Parşomene bir şeyler yazıp baykuşa verdi.
''-Bebeğim neredesin çabuk gel sana bir süprizim var...''
yazıyordu.İyiki yanında parşomeni vardı.Yoksa Sy ye haber veremezdi.Onu çok seviyordu.Hem de canınddan çok.Bir an önce gelsede sarılsam bu soğuk yerde ona ihtiyacım var diye iç geçiriyordu.Bir yandan da kar topu yapmıştı.Çok eğlenceliydi. | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 16:32 | |
| Soğuk hava Sy'ın gözünü korkutmuştu, dışarı çıkmaya çekinmişti. Ortak Salon'da oturmuş kalan ödevlerini bitiriyordu. Yanan şömine içini sıcak tutuyordu, o olamaza Sy herhalde donardı. Tek başınaydı, herkes dışarı çıkmıştı. Acaba Eragon da dışarda mıydı? Bu sırada Faust birden hırlayarak uçan bir şeyin üstüne atladı. Sy sevinçle Eragon'un baykuşu olduğunu gördü, bir keresinde Hastane Kanadı'nda görmüştü bu hayvanı. Hemen notu eline aldı ve okudu. ''-Bebeğim neredesin çabuk gel sana bir süprizim var...'' Sy üstüne pelerinini geçirdi, boynuna da bir atkı doladı. Soğukğa rağmen Eragon için kendini bajçeye attı. Faust ise şöminenin yanını tercih etmişti, akıllı kedi diye düşündü. Bir kaç dakika sonra göl kenarındaydı. Etrafa bakındı, biraz ilerde Eragon yerde uzanıyordu. Yalnızdı, acaba süprizi neydi? Adımlarını hızlandırarak çocuğa el salladı ve yanına gitti. '' Ben geldim.. '' | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12560 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 16:41 | |
| '' Ben geldim.. ''
Eragon hemen ayağa fırladı.Sonra yanıan geldi ve elini tuttu.Gülümseyerek gözlerinin içine baktı.Kendini boşluktaymış gibi hissederek dudağına yapıştı.Eragonu hep etkilemişti Sy Eragon onu seviyordu.
''-Hoşgeldin tatlım...Süpriz dedim ama kardan bahsediyordum birde şu küçük yuvarlaktan...''
Synin yüzüne fırlattı kar topunu.Bunu eğlence amaçlı yapmıştı.Oda bunu biliyordu zaten.Eragon onu çok seviyordu.Sy de bunu biliyrodu zaten.Eragon ona defalarca da olsa onu sevdiğini yine söylerdi.Çünkü onu çok seviyordu.
Ne olursa olsun Eragon Sy yi asla ama asla bırakmazdı.Eragon onunla evlenmek istediğini söylemişti.Mezun olmak ve onunla evlenmek için can atıyordu.Onu hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar seviyordu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 16:48 | |
| Eragon hemen ayağa fırladı.Sonra yanına geldi ve elini tuttu.Gülümseyerek gözlerinin içine baktı ve dudağına yapıştı.
''-Hoşgeldin tatlım...Süpriz dedim ama kardan bahsediyordum birde şu küçük yuvarlaktan...''
Sy bir anda yüzüne bir kar topu yemişti. Küçük bir çığlık koyuverdi ve ellerini yüzüne kapadı. Gerçekten de çok soğuktu, karların bazıları içine bile girmişti. Cüppesinin koluna yüzünü sildi, biraz sallanarak karları çıkarmaya çalıştı. Sinirle ayağını yere vurduktan sonra hiç beklemdeiği bir anda Eragon'u sertçe itti. Dengesini kaybedip yere düşmüştü, karların içinde öylece ona bakıyordu. '' Bittin sen..! '' Eragonun üzerine oturmuş, kalkmasını engellemeye çalışıyordu. Karın soğunu hissetmeliydi, tıpkı onun az önce suratına yediği kardan sonraki gibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 16:55 | |
| hiç beklemdeiği bir anda Eragon'u sertçe itti. Dengesini kaybedip yere düşmüştü, karların içinde öylece ona bakıyordu.'' Bittin sen..! ''Eragonun üzerine oturmuş, kalkmasını engellemeye çalışıyordu.
''-ag çok soğuk...Hey ateşli kız öldürdün beni...''
dedi böyle yapmasına bile gülerek geçmişti.On biraz kızdırmıştı.Bu güzeldi.Çünkü Eragon onu kızdırmayı seviyordu.Onu çok seviyordu.Hala onun üstündeydi.Ve biraz daha kalırsa Eragon altta ölecekti donamktan.O kadarda ağır değildi ama bu Eragonun hoşuna gidiyordu.İstese onu üstünden atabilirdi.
Çok ateşliydi.Tekrar bağırmaya başladı.Onun bir eşyi var mı diye sormasını istiyordu çünkü.Biraz naz yapmanın kimseye zararı olmaz çünkü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 17:03 | |
| ''-ag çok soğuk...Hey ateşli kız öldürdün beni...''
Eragon'un eğlenir bir hali vardı ve Sy daha sinir olmaya başlamıştı. Hatta bir an suratına çakası bile gelmişti. İstese çok daha fazla canını yakabilirdi, alay etmesi kaşındığının bir göstergesiydi. Sy bir süre daha kıpırdamadı, Eragon'un onu rahatça üstünden atabileceğini biliyordu. Demek ki altta kalmak ve donmak hoşuna gidiyor diye düşündü. Sonra yavaş yavaş çocuğun soğuktan kızaran yüzüne bakınca vicdan azabı duymaya başladı. Acaba biraz fazla mı olmuştu? Belki de rol yapıyordu, Sy onun kolay kolay pes etmeyeceğini düşünüyordu. Emin olmak istercesine sordu;
'' İyi misin? '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Ptsi 18 Şub. 2008, 17:07 | |
| '' İyi misin? ''
''-istemediğin kadar...''
Eragon bir an için nefesini tuttu ve kzıın üzerine doğru yürüdü şimdi o soğukta yatıyordu ve Eragon onun üzerine gidiyordu.Dudağından öptü bu biraz uzun oldu hala devam ediyordu.Onun üzerine doğru gidiyrodu hala.
Bu gerçekten çok güzel bir duyguydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:21 | |
| '' Ya git, rahat bırak beni..!! ''
Sy çırpınıyordu ama Eragon ona göre oldukça güçlüydü. Gerçekten de kar çok soğuktu. Artık Sy da buz gibiydi. Kesin hasta olacaktı, çok hassas bir bünyesi vardı. Az önce Eragon'un aynı durumdayken ki rahatlığını düşündükçe deliriyordu. İtmeye çalıştı ama olmuyordu, eğlenen sadece Eragon'du. Aslında soğuk olmasa güzel olabilrdi ama.. En sonunda burnuna bir tane çaktı Eragon'un, artık üstünden kalkamalıydı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:27 | |
| '' Ya git, rahat bırak beni..!! ''
Kız Eragonun burnuna bir tane çakınca Eragon geriledi.Gülümsedi.Ama sadece eğlenmek istemişti.Galiba biraz fazla kaçmıştı dozu.Neyse diye düşünerek kara uzandı.
''-seni seviyorum...''
dedi gök yüzüne bakıyordu.Gerçekten Sy eğlenmemiş olabilirdi.Ama Eragon biraz da olsa zevk almıştı bundan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:35 | |
| Sy burnunun acıyıp acımadığını çok merak ediyordu, yani acımamasını umuyordu. Şimdi geri çekilmiş kara uzanmıştı yeniden, ona kızmıştı belki de. Kalkmak yerine öylece durup ona baktı. ''-seni seviyorum...''
Bir anda içinde bir şeylerin kıpırdanmanın ötesinde adeta kaynadağını hissetti. İyice Eragon'a sokuldu, ben de dercesine gözlerine bakıyordu. Sonra dudaklarına yaklaştı ve öptü. Artık utanmıoyrdu, ondan daha özeli yoktu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:42 | |
| İyice Eragon'a sokuldu, ben de dercesine gözlerine bakıyordu. Sonra dudaklarına yaklaştı ve öptü.
Eragon öpüşmeyi sürdürüyordu.Sanki sonsuza kadar karın altında onnla durabilecekmiş gibi hissediyordu.Ve öyle olmasını istiyordu.Ama bir kaç saat hareketsiz kalsalar donacaklardı.Eragon Sy ile her yere giderdi.Her yerde dururdu.
Yeter ki o olsun ve yanından hiç eksik olmasın.Onunla ölür,donar,saatlerce öpüşür ve daha bir sürü şey Eragon onu çok seviyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:49 | |
| Sy kendini en sonunda çekmeyi başardı. Eragon'a karşı çok zayıftı, ona kendini tam anlamıyla bırakıoyrdu. Böyle olmamalıydı, sınırlarını bilmeliydi ama elinde değildi. Ayağa kalktı ve Eragon'u şöyle bir süzdü. Belki de ne iyisine sahipti, etraftaki diğer kızlara nispet yapmak istercesine yüksek sesle devam etti;
'' Beni döndürsene?! ''
Biraz fantazi gibi olmuştu ama muggle filmlerinde öyle oluyordu. Sy bir keresinde görmüştü, esas oğlan kızı kucaklayıp ne kadar sevdiğini söylüyordu. Biraz da olsa onlara özeniyordu şu anda. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 01:56 | |
| Sy ayağa kalkmıştı '' Beni döndürsene?! ''
''-efendim...Döndürmek mi Muggle lar gibi mi neyse sanırım birazdan bir şeyler olmaz...''
Eragon kızı kucağına almıştı.Gerçekten hafifti.Dudağından bir kere daha öptü ve onu hızla döndürdü fazla başlarının dönmemesine dikkat etmişti.Gerçekten fantazi yapmak güzeldi.
Sy Eragonu seviyordu.İşte bu da güzel bir şeydi.Eragon kendine değer verenlere daha çok değer verirdi.Bu yüzden onun istediği her şeyi yapardı.Konu mugglelar olsa bile...
''-demek benim kuçük şirin ve güzel sevgilim dönmek istiyor sence nasıl güzel mi...'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 02:02 | |
| ''-efendim...Döndürmek mi Muggle lar gibi mi neyse sanırım birazdan bir şeyler olmaz...''
Büyücü olmak aşkını istediği gibi yaşayamamak değildi, yani resmiyetle ağır başlı olmak ayrı şeylerdi. Sy hanımefendi gibi yetiştirlmiş olabilirdi ama o da arada eğlenmek, cozutmak istiyordu. Eragon onu kucakladı, ağır gelmeyi umuyordu. Dönmeye başlamışlardı ama Sy'ın başı aşktan dönüyordu. ''-demek benim küçük şirin ve güzel sevgilim dönmek istiyor sence nasıl güzel mi...'' Başını salladı ama sonra indirmesini işaret etti. Bir kere hevesini almıştı sonra başka fikirler geldi aklına. Baya aşka gelmişti. Belki de İhtiyaç Odası'nın etkisi vardı bunda. '' Sana masaj yapayım mı? '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 02:07 | |
| Kız Eragona indirmesini işaret etmişti.Eragon kzıı indirdi. '' Sana masaj yapayım mı? '' Eragon donmuş kıza bakıyordu.Gülümsedi.Ve başını evet anlamında salladı.Aslında fantazi diye buna denirdi.
''-şey aslında kapalı bir yerde olsa daha iyi olmazmıydı diyeceğim ama ne fark eder ki...'' dedi ve onun dudağından bir kere daha öptükten sonra neler yapacağıan bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 02:13 | |
| ''-şey aslında kapalı bir yerde olsa daha iyi olmazmıydı diyeceğim ama ne fark eder ki...''
'' Öf, ne güzel kar yağıyor işte.. Daha ne istiyorsun? Arkanı dön! '' diye tersledi birden. Elini omuzlarına koyup masaj yapmaya başladı. Önce güzel güzel yaparken canını acıtmak istedi. Elinden geldiğince sert yapıyordu, acı çeksin biraz diye düşünüyordu. Garip bir zevk alıyordu nedense bundan. Aslında bugün oldukça değişik bir gündü, çocuk gibi eğlenip tüm muzurlukları yapıyordu. Sonra bu kadar yeter diye düşündü. Sıra birazda ondaydı, gözlerini kıtpıştırarak sordu;
'' Senin benden istediğin birşey var mı? '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 02:25 | |
| '' Öf, ne güzel kar yağıyor işte.. Daha ne istiyorsun? Arkanı dön! '' diye tersledi birden. Elini omuzlarına koyup masaj yapmaya başladı. '' Senin benden istediğin birşey var mı? ''
''-evet karda güzle tatlım...Yok bebeğim e yaşlanıyorum haliyle...Sıra bende ben yapacağım şimdi...''
Kızı arkasına döndürdü ve omuzlarını ovmaya başladı.Biraz önce acımıştı.Şimdi Eragon öcünü alıyordu.Biraz bastırıp acıtmıştı ama sonra kıyamayıp normal yapmaya başladı.Nede olsa onu seviyordu.Acı çekmesini istemiyordu.Çok rahat görünüyordu.
''-bakıyorum Elw korkusu yok...'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 02:46 | |
| ''-evet karda güzel tatlım...Yok bebeğim e yaşlanıyorum haliyle...Sıra bende ben yapacağım şimdi...''
'' Aghh.. '' Canı yanmıştı ama nedense hoşuna da gitmişti. Eragon ondan büyüktü, yaşlıyım derken acaba küçüksün mü demek istemişti? Böyle sıradan şeyleri kafasında kurmaya devam ederse kesin delirecekti birgün. Şimdi Eragon sıkmayı bırakmıştı, kıyamamıştı demek ki. Sonra Eragon kulağına eğilip konuştu.
''-bakıyorum Elw korkusu yok...''
Sy ondan bir kaç adım uzaklaştı, sinir olmuştu. Kaşlarını çatıp yüzünü astı. '' Tamam, senle bir daha yakın olmayacağım. Bunu istiyorsun zaten.. '' Arkasını dönüp yürümeye başladı. Romantizim bile yaşanmıyordu böyle güzel bir günde. Mutlu olmak onun hakkı değildi, hala bunu öğrenememişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Salı 19 Şub. 2008, 19:05 | |
| Sy ondan bir kaç adım uzaklaştı, sinir olmuştu. Kaşlarını çatıp yüzünü astı. '' Tamam, senle bir daha yakın olmayacağım. Bunu istiyorsun zaten.. '' Arkasını dönüp yürümeye başladı.
''-hayır onu demedim tatlım...Sadece şaka yapmak istedim...Romantizim prensesi bekle dur!...''
dedi ve arkasından koşup onun kolundan yakaladı ve kendinie çevirdi bir süre kzıın siyah gözlerine baktı ve gülümsedi.Sonra kızı kendine çekti ve öpmeye başladı.Sadece şaka yapmıştı uzatmanın anlamı yoktu zaten.Oda anlamalıydı bunu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Çarş. 20 Şub. 2008, 18:37 | |
| Eragon'un giderken onu durdurmasını çok seviyordu, belki de ondan gidiyordu. Bilmiyor muydu, onu asla bırakıp gidemezdi ki. Kalbinde sadece Eragon vardı ve öyle olacaktı. Ama şaka da olsa bir daha Elwina'nın konusunun açılmasını istemiyordu. Hiç birşeyin aralarına girmesini istmiyordu. İzin vermeyecekti, yani sonsuza kadar onunla olmak istiyordu. '' Yapma o zaman bir daha.. '' dedi sinirle. Biraz üstüne gitmiş gibiydi, en azından ortam gerilmişti. Yumuşatmak istercesine ona sarıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Çarş. 20 Şub. 2008, 20:00 | |
| '' Yapma o zaman bir daha.. '' dedi sinirle. Biraz üstüne gitmiş gibiydi, en azından ortam gerilmişti. Yumuşatmak istercesine ona sarıldı.
''-Tamam o kadının adını anmayacağım...Şimdi napalım söyle...''
dedi ve oda ona sarıldı.Ona çok ügveniyordu.Gitmeyeceğini biliyordu zaten ama böyle çok nazlı oluyrodu.Okulların tatil olmasını iple çekiyordu.Am Sbd leri nasıl gelecekti.Çok kötü durumdaydı.Ama sy varken pek kötü olmuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Perş. 21 Şub. 2008, 21:25 | |
| ''-Tamam o kadının adını anmayacağım...Şimdi napalım söyle...''
Bir kaç dakika öylece sarılı kaldılar sonra Sy kendini çekerek ona baktı. '' Oldukça üşüdüm ve biraz da yordun beni. '' dedi göz kırparak. Eragon'la oldukça yorulmanın pek bir önemi yoktu ama soğuk acı bir gerçekti. Elini çocuğa uzatarak devam etti; '' Gel, kütüphaneye gidelim.. '' Eragon'un suratındaki ani değişiklik görülmeye değerdi, oldukça eğlenerek kıkırdadı. '' Sıcak bir yere gidelim. '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Kar Perş. 21 Şub. 2008, 23:08 | |
| Bir kaç dakika öylece sarılı kaldılar sonra Sy kendini çekerek ona baktı. '' Oldukça üşüdüm ve biraz da yordun beni. '' dedi göz kırparak. Elini çocuğa uzatarak devam etti; '' Gel, kütüphaneye gidelim.. '' Eragon'un suratındaki ani değişiklik görülmeye değerdi, oldukça eğlenerek kıkırdadı. '' Sıcak bir yere gidelim. ''
''-Tamam neden olmasın...''
dedi ve kıkırdayarak oradan ayrıldılar.Gerçekten hoş ve güzel vakit geçiriyorlardı.Ona kalırsa Eragon onunla uyuyacaktı ama işte okul kuralları.O Slytherin Eragon ise Ravenclaw.Kader diye bir şey vardı.İşte bu olsa gerek. | |
|
| |
| Kar | |
|