Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

AYRILIK

2 posters
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : AYRILIK 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

AYRILIK Empty
MesajKonu: AYRILIK   AYRILIK Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 18:09

Alice hayatının şekil almaya başladığının farkındaydı ama onun hayatı yüzünden John'un hayatı mafoluyordu.Artık buna dur demeli ve onu üzmekten vazgeçmeliydi.İlişkilerini bitirmek Alice'nin elimdeki bir kar tanesi kadar küçüktü.Her ne kadar istemesede Johnun bu okuldan Alice'yi düşününerek ayrılmasının daha kötü olacağını biliyordu.Bu yüzden John'un kendisinden soğutmalıydı.

Alice John'a göl kenarına gelmesini söylemişti.Orada bu konuyu uzun uzun konuşabilirlerdi.Alice ellerinin titremesini ve de gözünden akan yaşları durdurarak John'u beklemeye koyuldu.John iyi biriydi ama Alice..Alice'nin durumu farklıydı.Kendisini ateşe atarken onuda atmak istemiyordu.Bu ilişkinin sona ermesinin en iyi yöntem olduğunu düşünüyordu. "Evet bitmeli.John okuldan ayrılacağını söylemişti.Beni ve ilişkimizi düşünerek ayrılması en kötü şey olur.John'a bu kötülüğü yapamam"dedi sessizce.

John çalılıkların ardında Alice'yi seyrediyordu.Alice hemen sessizce ayaklarını uzattı ve gözyaşlarını sildi.Burnunu hızla çekip John'a doğru ilerledi.Sakin ve soğuk bir sesle"Merhaba,John"dedi.John gülümsedi ama Alice onun aşkına kapılmamak için sadece küçük bir tebessüm gönderdi John'a.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : AYRILIK Agla1ne0
Galleon : 12276

AYRILIK Empty
MesajKonu: Geri: AYRILIK   AYRILIK Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 18:15

John Alice'nin ona yaklaştığını görünce hemen etrafına bakınıp "Demin konuştuklarını duymadım"dermişcesine bir ifade koydu.Alice "Merhaba,John"dedi soğuk bir sesle.John hemen Alice'ye sarılıp öptü.

Alice tiksinirmişcesine John'un kendisine sarılmasını engelledi.John Alice'nin ani tavrı sonucunda "Merhaba aşkım.Ne o üşüyor musun?"dedi.

Alice'nin yüzünü okşadı ve "Seni gerçekten çok özleyeceğim.Keşke karşıma çıkmasaydın.Şimdi seni düşünmekle geçecek günlerim"dedi gülümseyerek.Alice suratını ekşitip dudağını büzdü.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

AYRILIK Empty
MesajKonu: Geri: AYRILIK   AYRILIK Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 18:20

John"Seni gerçekten çok özleyeceğim.Keşke karşıma çıkmasaydın.Şimdi seni düşünmekle geçecek günlerim"dedi.Alice hemen dudağını büzdü ve "Benden bundan korkuyordum ya.İnsanın korktuğunun başına gelmesi böyle birşey sanırım"dedi.

Sonra John'a "John,gidiyorsun bırakıp.Ama ben hiç üzülmüyorum.Biri gelir biri gider"dedi soğukça.Son sözünden çok ama çok duygulanmıştı.Aslından Alice başka diyor kalbi ise başka diyordu.Hiç bu kadar arada kalmamıştı.

John'a bakmaktan gözlerini alamasada etrafına bakmalıydı ona aşık olmamak için.John sertçe Alice'nin gözlerini yakalamaya çalışıyordu.
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : AYRILIK Agla1ne0
Galleon : 12276

AYRILIK Empty
MesajKonu: Geri: AYRILIK   AYRILIK Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 18:25

John hızlıca Alice'nin gözlerini yakalamaya çalışıyordu.Dayanamayıp "Demek öyle.Benim sevgimin değeri yok öyle mi?Madem öyle bana seni sevmiyorum de Alice."dedi.Bu gayet açık ve net bir sözdü.Elveda demenin bu kadar zor olacağını tahmin etmemişti John.

Alice'nin suratı donmuşçasına bembeyaz kesilmişti.John"Beni sevmediğini söyle Alice.Hadi söyle."dedi tekrardan.John hiç bu kadar sinirlenmemişti aslında.Bırakıp gitmek zordu onun için.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

AYRILIK Empty
MesajKonu: Geri: AYRILIK   AYRILIK Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 18:39

John "Demek öyle.Benim sevgimin değeri yok öyle mi?Madem öyle bana seni sevmiyorum de Alice."dedi.Alice gözlerini başka bir yere çevirip"Seni sevmiyorum"dedi.John gözlerimin içine bak dermişcesine Alice'yi kendisine döndürdü.John"Beni sevmediğini söyle Alice.Hadi söyle."dedi daha sertçe.

Alice yine gözlerini yere çevirip "Seni sevmiyorum John.Canımı acıtıyorsun,bırak kolumu"dedi.John'un ikinci çekme darbesinden sonra Alice yere düştü ve biraz duraksayıp "Seni seviyorum aptal"dedi ve John'u yanağından öpüp koşmaya başladı.Çok utanmıştı ve de John'u oracıkta bırakıp gitmenin yanlış bir fikir olduğu düşündü.Ama geri dönmesi saçma olurduç

AYRILIK
1 sayfadaki 1 sayfası