| Yeşil banklar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Yeşil banklar Perş. 21 Şub. 2008, 21:09 | |
| Hafif bir pat sesi ile kitabı elinden düşmüştü.Eğilerek onu aldığında kendi kendine lanetler okuyordu.Sinirliydi ve garip bir şekilde yanlızdı.Genelde etrafta arkadaşları olurdu.Bir süre ilerledi.
İfadesi bir süre nerede olduğunu saptar gibiydi, sonra uzun pelerininin otlar üzerinde hışırdamasını dinleyerek ilerledi.Hava gayet açık ve sakindi.Belli aralıklarla ayakları altında ezdiği yaprak sesleri geliyordu kulağına.
Nehrin bir sıra ötesinde kaldırım taşı büyüklüğünde betona yerleştirilmiş büyük yeşil renkte bir bank dikkatini çekti.Bir süredir yürüyordu ve dinlenme ye ihtiyacı vardı.Oraya ilerledi ve banka rahat bir şekilde oturdu.Etrafı izlemeye başladı. | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Yeşil banklar Cuma 22 Şub. 2008, 10:17 | |
| Dayrnt göl kenarına çıkmıştı.Nedense biriyle karşılaşacağı üzre bir his vardı içinde ve götü bir olay yaşayacaklardı.Bu kötü olayı saptamaya çalışıyordu ama bu çok zordu.Bu günlerde 6. Hisi çok iyi çalışıyordu yada çok yorucu bir durumdu.Kafasını havaya kaldırdı ve kar yağdığını hissetti.Kar hızla ilerliyordu ama o çok yorulmuştu ve üstelik bu soğukta terlemişti.Bir an yerde görmediği bir taşa takıldı ve karın içine yuvarlandı. Yere kafasını çarpmıştı.O yüzden birkaç dakika baygın yatmıştı.Gözlerini aralar aralamaz gözüne bir kar damlası girdi.Lanet okuyarak ayağa kalktı ve elibi kafasına götürdü.Sıcak birşey hissetmiyordu,yani kafası kanamıyordu.Rahatlarak tam ilerleyecekti ki birkaç metre ötede bir bank gördü.Bankta Vitt oturuyordu.İşte hissettiklerinin birincisi gerçekleşmişti. Cesur ve güvenli bir şekilde Vitt'e yaklaştı.Kafası biraz karışıktı.Kafasını yere vurduğu için neredeyse herşeyi daha iyi hissediyordu ve düşünüyordu.Bankın arkasında karanlık ormana uzanan bir patika vardı ve bir an için Dayrnt orada karanlık bir gölge ve bir uğultu duyarmış gibi geldi.O bunu bilmesede bu doğruydu. Sessiz adımlarla Vitt'e yaklaştı ve aniden elini omuna koydu.Vitt ufak bir çığlıkla yerinden sıçradı.Ürkmüştü.Ama rahat rahat oturmasından arkasında karanlık ormanın olduğunun farkında olmadığı anlaşılıyordu.Vitt'i kolundan yakaladı ve ayağa kaldırdı.Asasını eline aldı ve karanlık ormana doğru: "Lumos!" dedi ve asayı son ulaşabildiği yere kadar ışığını yansıttı.Karanlık bir gölge ve kapkara iki tane göz gördü.Ne olduğundan emin değildi.O yüzden biraz ürküyordu.İçinden ona büyü yapmak gelsede onların tarafından olup olmadığını bilmiyordu.O yüzden birşey yapmadan durdu ve: "Nox!" dedi asaya ve asadaki iç ferahlatan ışık söndü.Korkmuş görünen Vitt' baktı ve: "Vitt ibrdaha buraya oturma.Burası oldukça tehlikeli,gibi.Daha demin sende şahit oldun.Bence sende asanı çek." dedi ve asasını orada duran banka yönellterek: "Impedimenta!" dedi ve bankın parçalanışını seyretti.Vitt'i göle doğru sürükledi ve gölüm önünde durdu.Biraz kaba davranmıştı sanki ama bu Vitt'in iyiliği içindi.Vitt'e baktı ve: "Çok afedersin ama sana zarar gelsin istemem!" dedi ve mahçup ve cesur bir bakışla Vitt'e baktı. | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Yeşil banklar Cuma 22 Şub. 2008, 18:24 | |
| Sessiz bir fısıltıyla esmeye başlayan rüzgar,otların çıtırdamasına sebep oluyordu.Bankın etrafında bir çok kuru ot bulunuyordu.Onların sesi çınlıyordu kulağında.
Vitt elini saçına dolaştırıyor hafif bir şarkı mırıldanıyordu.Kendini gayet iyi hissediyordu ama bir sorun dışında.Yanlızdı! Otların daha fazla ses çıkardığını fark etti.Birisi yaklaşıyor olabilir diye düşünsede sonradan bu sebebi rüzgarın hızlanmasına bağladı ve şarkısına devam etti.Çok kısık bir fısıltıyla söylüyordu.
Birden omuzlarında hissettiği el ile sıçradı ve elinde olmadan hafif bir çığlık attı.Boş bulunmuştu yada korkmuştu. Merak ve hızla arkasına döndü.Gelen Dayrnt 'ti.Rahatladığını açıkca belirten ses tonu ile :
''Ohh senmiydin...Beni çok korkuttun Dayrnt'' dedi ve hızlı nefes almasını bastırmaya çalışıyordu.Bu kadar korkmasına anlam veremeden Dayrnt birden elinden tuttu ve ayağa kaldırdı.Neler olduğundan habersiz olan Vitt ürkek tavrını gizleyemeyerek:
''Ne?..Neler oluyor Dayrnt '' dedi şüpheci bir tavırla.
Dayrnt asasını ışıklandırmıştı ve onu karanlık ormana doğru tutuyordu.Vitt sessizce onu izliyordu.Ve karanlık ormana baktığında aynı anda parıldayan iki gözünde ona baktığını gördü.Korkmuştu.Bu bankların karanlık ormana bu kadar yakın olduğunu nasıl farkedememişti?Sonunda Dayrnt asasından çıkan ışığı söndürmüştü.
'' Vitt birdaha buraya oturma.Burası oldukça tehlikeli,gibi.Daha demin sende şahit oldun.Bence sende asanı çek."
Vitt elini hemen asasını eline aldı ve Dayrnt te bakıp sessizce:
''Haklısın..Ah karanlık ormana bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum.'' dedi.Vitt sözünü tamamlayamadan bir gürültü duydu.Bank yıkılmıştı.Vitt;Şimdi orda her ne varsa korkup gitmiştir diye düşündü içinden.
Banklardan uzakta bir göl kenarına gitmişlerdi.Vitt hala biraz endişeli gibiydi.
"Çok afedersin ama sana zarar gelsin istemem!"
Vitt hoş bir gülümseme ile:
''Teşekkürler Dayrnt.Çok iyisin.Nerede olduğumun farkında bile değildim'' dedi sitem edercesine. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Yeşil banklar Cuma 22 Şub. 2008, 19:34 | |
| ''Teşekkürler Dayrnt.Çok iyisin.Nerede olduğumun farkında bile değildim'' dedi Vitt Dayrnt'ın sözüne karşılık.Dayrnt kötü bir karşılık almadığı için sevindi.İçindeki o kötü duyguyu ferah ve rahatlatıcı bir duygu kapladı.Mutlu olması gerekirdi.Çok derğerli bir arkadaşını kurtarmıştı ve böylece bir sırrı daha çözmüştü.Bu düşüncelerine kendi kendine gülmeye başladı. Birden gözüne buz tutmuş kar çarptı.Bir gölü ilk kez buz tutmuş bir şekilde görüyordu.Biraz ürkütücü bi durumdu.Daha ilk senesi olduğu için ilk kez görüyordu ve altında ne olduğunuda bilmiyordu.Böyle acayip bir yaratığı ürküttüyse gölün altındakilerlede başa çıkabilirdi. Biraz ürkek ama eğlenceli bir şekilde Vitt'in elini yakaladı ve kendine doğru çekti.Bu çok sıcak bir durumdu.Nedense bu durumda Vitt'den çok hoşlanmıştı.Kendine çekip onunla öpüşmek istemiyor değildi ama kendine hakim oldu ve bir anda buzun üstüne çıktı.Kendine doğru çektiği Vitt'i şimdi buza doğru çekiyordu ve holdukça hoş bir görüntüydü.Sanki bir camın üzerinde yürüyor gibi... | |
|
| |
Vittoria Snape
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 00:06 | |
| Uzun bir süre göle doğru ilerlediler.Göl çalıların arkasından az da olsa görünüyordu.Göle yaklaştıkça onun serinliğini vücudunda hisseden Vitt ellerini cebine yerleştirdi.Az önce olanları düşünyordu.Ya Dayrnt gelmeseydi? Heralde felaketle yüzyüze olurdu.Ablasına bundan söz etmeme kararı aldı. Dayrnt yeni tanıştığı fakat bir o kadar sevdiği bir arkadaşıydı.Onunla sohbet etmek güzeldi Vitt için.
Göle yaklaştıklarında Dayrnt Vitt 'in elinden tuttu ve onu göle sürükledi.Vitt eğlenceli bir sesle:
''Tehlikeli değildir umarım'' dedi gülerek.
Dayrnt ın elini tutarak buz tutmuş göle ilk adımını attı.Bir adım daha atınca ayağı kaydı ve düşmemek için Dayrnt e sıkıca tutundu.Dayrnt i hiç bu kadar yakından görmemişti.Dengesini sağlayınca Dayrnt e bakıp:
''Az kalsın düşüyordum gene sen kurtardın sağol'' dedi gülümseyerek.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 00:42 | |
| Dayrnt onu hala göle çekiyordu.Birden Vitt eğleniyormuşçasın: ''Tehlikeli değildir umarım'' dedi gülümsiyerek.Yavaş yavaş buza çıkıyorlardı.Vitt tam olarak buza çıkmıştı.Buzun üzerindeki ikinci adımını atmıştı ki ayğı kaydı ve neredeyse yere düşüyordu.Dayrnt hemen elini sıkıca kavradı ve onu düşmekten kurtardı.Buz tehlikeli ama eğlenceliydi.Anlaşılan bu gün öyle geçecekti. ''Az kalsın düşüyordum gene sen kurtardın sağol'' dedi Vitt gülümseyerek.Dayrnt olmasa onu kim kurtaracaktı.Dayrnt'ın ona birşey vermesi gerekliydi.Başı belaya girdiği zaman ona ulaşması için.Dayrnt iç geçirdi ve: "Kendine dikkat et!Ben olmadığım zaman sana kim yardım edecek!?" dedi ve gülerek "Zaten sana aynalardan alıcam.Biri sende olacak biri bende.Onlar sayesinde istediğin zaman bana ulaşabileceksin.Yoksa senin başın beladan kurtulmaz!" dedi ve geri geri Vitt'i çekerek buz tabakasında ortalara doğru gitmeye başladı. | |
|
| |
Vittoria Snape
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 11:53 | |
| "Kendine dikkat et!Ben olmadığım zaman sana kim yardım edecek!?" dedi ve gülerek "Zaten sana aynalardan alıcam.Biri sende olacak biri bende.Onlar sayesinde istediğin zaman bana ulaşabileceksin.Yoksa senin başın beladan kurtulmaz!"
Vitt gülüyordu.Dayrnt haklıydı aslında ama kendi başının çaresine bakabilirdi.Belaya herzaman bu kadar yakınken Dayrnt ı daha fazla tehlikeye atmak istemezdi ki!
''Haklısın ama seni daha fazla belaya sürüklemem ne kadar mantıklı bilemiyorum.Ya benim yüzümden sana bir şey olursa?''
Gölün üzerinde dengeli bir şekilde duruyorlardı.Vitt bu kadar eğleceğini tahmin etmemişti.Süzülürmüşcesine kayarak ilerliyordu.Onunla birlikte siyah saçlarıda dalgalanıyor görüşünü kapatıyordu.İlerlemenin hızıyla rüzgar keskin bir şekilde yüzüne çarpıyordu.Yüzü soğuktan biraz kızarmıştı .Yavaşladıkları bir anda Vitt:
''Ee hayatın nasıl gidiyor?'' dedi matrakça.Dinlenmek için biraz yavaşlamışlardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 12:45 | |
| Vitt gülümsüyordu.Anlaşılan Dayrnt'ın sözlerini tartıyordu.Kısa sürede cevabını verdi: ''Haklısın ama seni daha fazla belaya sürüklemem ne kadar mantıklı bilemiyorum.Ya benim yüzümden sana bir şey olursa?'' dedi.Süzülerek gölün üztünde ilerliyorlardı.Vitt'in gözlerinden eğlendiği belli oluyordu.Özellikle siyah saçları ilerlerken dalgalnıyordu.Birden yavaşladı.Ama hala gitmeye devam ediyorlardı.Dayrnt'da ona ayak udurdu ve yanında yavaşça süzülmeye başladı.Vitt: ''Ee hayatın nasıl gidiyor?'' dedi matrak bir tazla.Dayrnt bir an düşündüde bu okula geldiği günler içinde en çok bu gün eğlenmişti ve hala eğleniyordu.Bir an baktı ve: "Aslında pek birşey olmuyor.Herşey monoton!Ama bu gün çok eğlenceliydi.Hatta birazda tehlikeli.Maceranın tadıda burda zaten!" dedi ve "Senin nasıl gidiyor?Birazda sen anlat imi!? dedi ve ayakkabılarının burnunu buza sürterek durdu. | |
|
| |
Vittoria Snape
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 13:01 | |
| "Aslında pek birşey olmuyor.Herşey monoton!Ama bu gün çok eğlenceliydi.Hatta birazda tehlikeli.Maceranın tadıda burda zaten!" dedi ve "Senin nasıl gidiyor?Birazda sen anlat imi!?
Hala yavaş ilerliyolardı.Vitt Dayrnt in sorduğu soruya biraz bekledikten sonra cevap verdi.
''Benim hayatımda monoton.Fazla eğlence yok diyebilirim '' dedi gülümseme ile.Ama öyleydi.Çok eğlendiğini hatırlamıyordu bu gün hariç.Genelde derslerden çıkar arkdaşlarıyla vakit geçirir ve bazende Rufus la konuşurdu.
Rüzgar daha şiddetli esiyordu.Vitt titrediği hissetti.Dayrnt in ellerine sıkıca tutunduktan sonra zorda olsa durdu ve derin bir nefesin ardından:
'' Artık gölden çıkalım mı? Üşüyorum'' dedi.Gerçekten de yüzü solgun görünüyordu.Renkli gözleri daha da ortaya çıkmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 13:09 | |
| Dayrnt yavaş yavaş ilerlediklerini hissediyordu ama bu elinde değildi.Sadece yavaş yavaş gidiyorlardı. ''Benim hayatımda monoton.Fazla eğlence yok diyebilirim '' dedi Vitt.Dayrnt onun yüzünün değiştiğini hissetti ve elinin sıkıca tutulduğunu hissetti.Dayrnt havanın soğukluğundan ve dakikalarca kaymaktan kaynaklanan yorgunluktan Vitt'in bitkin düştüğünü fark etti. '' Artık gölden çıkalım mı? Üşüyorum'' dedi Vitt.Gerçektende öyle görünüyordu.Dayrnt bir yardım daha yapmak için sırtındaki seyehat pelerinini çıkarttı ve Vitt'in omuzlarına bıraktı.Kar yağdığını gördüğü halde incecik kıyafetlerle dışarı çıkmıştı.Dayrnt kıyıya yanaşırken: "Bu pelerin sende kalsın!" dedi ve kolunu Vitt'in omzuna attı.Biraz ısınması için kendine doğru çekti ve kaygan zeminde ilerledi.
| |
|
| |
Vittoria Snape
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 14:57 | |
| Dayrnt ın pelerinini çıkardığını gören Vitt anlamsızca onu izliyordu.Pelerini omuzlarından örtüğünü görünce biraz mahçup içinde :
''Çok teşekkürler Dayrnt ama sen?'' dedi.Dayrnt onun için neler yapmıştı ama Vitt? Onu bu kadar zor durumda bırakmak istemiyordu.
"Bu pelerin sende kalsın!"
Vitt o kadar yaptıklarından sonra bunu kabul etmek yüzsüzlük olur diye düşündü.Hemen keskin bir cevapla:
''Hayır Dayrnt sana gereğinden fazla yük oldum..'' dedi. Kendini feci mahçup içerisinde hissediyordu.Hava soğuktu Dayrnt da üşüyecekti.Pelerini çıkarıp ona vermek istiyordu ama kabul etmeyeceğini düşündüğü için vazgeçti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar Paz 24 Şub. 2008, 15:08 | |
| ''Hayır Dayrnt sana gereğinden fazla yük oldum..'' dedi Vitt ama Dayrnt ona aldırmamıştı bile.Dayrnt zaten böyle havalarda üşümüyordu.Tek üşüyen yeri elleri ve gözleriydi.Gözlerinin alerjisi vardı,elleri ise kansızlıktan oluyordu. Dayrnt Vitt'in sözlerini çok yalnış bulmuştu.Yük olsa Dayrnt sıkılır ve giderdi.Önemli değildi...gerçekten önemli değildi.O yüzden sert karla kaplanmış kara ilk adımını attı ve sert zemine ayaklarını bastırdı.Vitt'i kendine doğru çektive onunda kara çıkmasına yardım etti.Gerçektende soğuk olmuştu.Bunu vücüdunda hissedebiliyordu. "Daha deminki sözlerini birdaha duyarsam bnnden çekiceğin avr bunu bil!!!" dedi ve sırttı.Şimdi ne yapmak istediğini merak ediyordu. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yeşil banklar Ptsi 25 Şub. 2008, 20:03 | |
| Lily yine göl kenarına gelmişti.Ortak salondan fazla görmüştü burayı ve sıkıyordu onu o halde niye geliyordu ? Aslında kendide bilmiyordu.Tek bildiği sıkıldığı ve biraz dolaşmanın iyi geleceğiydi.Özelliklede kar yağıyorsa.Göle yaklaştığında buz tuttuğunu gördü.Güzel.Buzun kalınlığını umursamadan göle indi.Gölün üstünde batmadan durmak garip bir duyguydu ama kıyıdan uzaklaşmazdı.Ne kadar donduğunu bilmiyordu gölün sonuçta.Şeffaf gibi olan bir parça buzdan gölün içini görmeye çalıştı.Tek gördüğü karanlıktı.Doğal olarak.
Yürümeye devam ederken bir yandan çevreye bakıyordu.Uzakta iki kişi vardı sadece.Adımlarını biraz hızlandırdı.Çoğunlukla yanlızlığı tercih eden biriydi ama bu gün farklı bir ruh halindeydi.Daha..Neşeli.Kardandır diye düşündü.Düşüncelerine dalmış yürürken ayağının altındaki buzun çatırdadığını duydu.Kendini ileri atmaya çalışsada tek sonuç düşmesi oldu.Sol ayağı bileğinin biraz üstüne kadar buz gibi suya batmıştı.
"Lanet olsun"
Kendini çekip ayağını sudan çıkartan Lily nasıl dikkat etmedim bastığım yere diye düşündü homurdanarak.Garip.Gölden çıkmak için ayağa kaydı ve göl kenarına gidip göl kıyısına çıkmaya çalıştı.Buz yumuşaktı yasda kaygandı ve yine düşmek istemiyordu.İyice yaklaştığından gördüğü ilki kişinin Dayrnt ve Vitt olduğunu anladı.Harika rezil oldum diye düşündü.Normalde dikkatli biriydi.Nasıl olmuştuda düşmüştü.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar Ptsi 25 Şub. 2008, 20:34 | |
| "Lanet olsun" dediğini fark etti birinin.İçinden kimsenin gelmemesini diliyordu ama dönüp baktığında ayağı ıslanmış bir şekilde karşılarında Lily duruyordu.Lily şu an görmek istediği son kişiydi.Şu an tek istediği Vitt'le yalnız kalmaktı ama sadece konuşmak için.Lily gelince ortalık iyice karman çorman olacaktı.Üstelik çok sessiz bir kızdı.O yüzden bir kenera çekiliyordu,bir süre sonra tekrar çıkıyordu.O yüzden Dayrnt ondan pek hoşlanmıyordu. "Merhaba Lily!.Hayırdır yeni tarz mı bu?" dedi alayla ve kıkırdadı.Oldukça komikti.Tek yapacağı onu sinir edip oradan uzaklaştırmaktı ki bu konuda başarılıydı.Çok zorlanmayacağından emin olduğu için onu alaycı alaycı süzüyodu.Bu daha ilk adımdı! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12324 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yeşil banklar Ptsi 25 Şub. 2008, 20:46 | |
| "Hiç emin olmazdım"
diye düşündü Lily ters bir şekilde Dayrnt'a bakarken.Alaycı bakışını görmezden gelerek inatçı bir şekilde gülümsedi.Yanlış kişiyle uğraşıyorsun.
"Evet yeni tarz.Göle düşmek diyorlarmış.Merak etmiştim de.Öğrenmiş oldum,biraz soğukmuş."
dedi ifadesini hiç bozmadan.Dayrnt uğraşmak istiyorsa istediğini alacaktı.Bu düşüncesini suratına yansıtmadan Vitt'e dönüp
"Merhaba"
dedi.Hala hafif bir şekilde gülümsüyordu.Altında biraz alay olasada.. | |
|
| |
Vittoria Snape
| Konu: Geri: Yeşil banklar Ptsi 25 Şub. 2008, 22:07 | |
| "Daha deminki sözlerini birdaha duyarsam bnnden çekiceğin var bunu bil!!!"
Vitt sırıttı.Eh bu soğukta bu yardıma hayır diyemedi.Toprak gölden daha sıcaklık hissi veriyordu ve uzun süre gölün üzerinde kaldıkları için toprağa adım attıklarında Vitt bir yumşaklık hissetti.
Derslerin yoğunluğunun ardından güzel bir gün geçirmişti.Belki geçirdiği hafta içinde en eğlendiği gündü.Bunu belirtmek istercesine:
''Sağol Dayrnt her şey için'' dedi.Yere bakıyordu.Uzaklardan bir kişinin onlara doğru geldiğini ama belli bir noktada aniden duraksadığını fark etti.Ne olmuştu acaba? diye merak içinde izlerken durumu az çok kestirebiliyordu. Kim olduğunu merak ediyordu sonra kişinin tekrar hareket ettiğini ve onlara doğru yaklaşmakta olduğunu gördü.Gelen aynı bina arkadaşıydi.
İsmini tam olarak bilmiyordu ama derslerden duyduğu şüphesizdi.Kız onlara yaklaşmıştı ve Dayrnt in yüzü ifadesiz bir hal alırken söylediği söz Vitt i ister istemez güldürdü.
"Merhaba Lily!.Hayırdır yeni tarz mı bu?"
Vitt sırıtıyordu.Tamam hoş bir karşılama olmadığı kesindi ama kim takardı ki! Lily ninde verdiği cevap dalga geçer cinsindendi.Vitt sadece gözlerini devirmekle yetindi.Anlaşılan ikisi arasında bilmediği bir anlaşmazlık vardı yada Vitt öle sezmişti.Kız şimdi Vitt e bakarak konuşuyordu.
"Merhaba"
Vitt neredeyse ifadesizce :
'' Merhaba..Vittoria Snape'' dedi elini uzatarak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeşil banklar C.tesi 01 Mart 2008, 00:10 | |
| '' Merhaba..Vittoria Snape''
Lily Dayrnt'a karşılık verdiğinde kızın gözlerini devirdiğini gördü.Kaşlarını çatarak ona baktı.Yüzündeki alaycı sayılabilecek gülümseme silinmiş suratı ifadesizleşmişti.(doğru mu yazdım :S )Yinede kızın selamına karşılık vermeliydi en azından.
"Lily..Le Guin."
dedi karşılık vererek.Bunu izleyen sessizlikten hoşlanmamıştı o yüzden ilk bakışta ciddi duran bir ifadeyle Dayrnt'a dönüp
"Sessizlik yemini falan mı ettin?"
diye sordu gülümseyerek.Genelde daha..çok konuştuğunu hatırlıyordu onun.Daha önceki karşılaşmalarından... | |
|
| |
| Yeşil banklar | |
|