Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yürüyüş

2 posters
YazarMesaj
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Yürüyüş Snrrn8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12560
Ekspresso Puanı : 0

Yürüyüş Empty
MesajKonu: Yürüyüş   Yürüyüş Icon_minitimeC.tesi 23 Şub. 2008, 01:00

Eragon ortak salondan çıktıktan biraz sonra kendini göl kenarında buldu.Hava yamurluydu.Her yere yağmur yağıyordu.Yağmur orta şiddette yağıyordu.Eragon kendini hasta etmek istemiyordu ama bu yağmurları severdi.Kokusunu tanırdı.Gömleği dışarıda süveteri yok okul pantolonu içinde siyah bir penye vardı.Elini cebine sokmuş ağır ağır düşünceler içinde yüzerek yürüyordu.

Yağmurun hafif sisle geldiği belli oluyordu.Çok fazla olmasaaa uzaktakini göremeyecek kadar vardı.Sy ile işler çok iyi gidiyordu.Ama onu ne zamandır göremiyordu.Şimdi ne yapıyor diye düşündü.Şu bir ka. haftadır kimseyle arkdaş olmamıştı.En azından kankam veya dostum diye sevebilecek biriyle...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Yürüyüş Hmbl7
Galleon : 12570
Ekspresso Puanı : 63

Yürüyüş Empty
MesajKonu: Geri: Yürüyüş   Yürüyüş Icon_minitimeC.tesi 23 Şub. 2008, 01:06

Ann dönemin sonuna yaklaşmanın keyifi ve bir yandan da hüzünü içinde göle inmişti her zaman yaptığı gibi. Umudu yeni birileriyle tanışmaktı. Çünkü Hogwarts o kadar büyüktü ki sadece kendi sınıfından insanların hepsini tanıdığını söyleyebilirdi. Üst sınıflardan ise neredeyse kimseyi tanımıyordu. Bir yandan da JD ile aralarındaki garip soğukluk canını sıkıyordu. Biraz düşünmeye ihtiyacı vardı. aslında her zaman düşünmeye ihtiyacı vardı. Ama bu sefer bu amaçla inmişti Göl kenarına.

Tam o sırada karşıda bir oğlanın durduğunu gördü. Kavga edecek dahi olsa birileriyle konuşacaktı. Büyük sınıf olduğu belliydi oğlanın.

"Selam! Ben Julie Annwyl Lovett. Kısaca Ann diyebilirsin. Ya sen?"
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek

Yürüyüş Empty
MesajKonu: Geri: Yürüyüş   Yürüyüş Icon_minitimeC.tesi 23 Şub. 2008, 01:11

"Selam! Ben Julie Annwyl Lovett. Kısaca Ann diyebilirsin. Ya sen?"

''-Selam ! Eragon James Black.Peki Ann memnun oldum...Hmm Slytherin...''

dedi kızın cüppesine bakarak.Sonra kıza baktı.Birinci sınıf olmalıydı.Sy gibiydi.Bütün birinci sınıflar birbirine benziyorlardı.Ama Sy ayrıydı.O başka bir şey olmalıydı.Ona açıktı şimdi sırılsıklam aşık olmuştu.Kız biraz sıkkın görünüyordu.Aslında kimseyi dinlemezdi ama şu zamanda fikrini değiştirmişti.Ve gülümseyerek

''-bir sorun mu var...''
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Yürüyüş Hmbl7
Galleon : 12570
Ekspresso Puanı : 63

Yürüyüş Empty
MesajKonu: Geri: Yürüyüş   Yürüyüş Icon_minitimePaz 24 Şub. 2008, 14:35

Ann gülümsedi ve garip garip oğlana b aktı. bu nasıl bir soruydu böyle! Sonra gözleri sınıf başkanı rozetine takıldı. Oğlan Ann'in sınıf başkanı olduğu için yanına geldiğini zannediyordu.

"Evet aslında bir sorun var... Sohbete ihtiyacım var."

dedi en hoş gülümsemesiyle. Sohbet konusunu oğlanın açmasını bekliyordu. bu Ann adına büyük bir iyilik olurdu. Çünkü ihtiyaç duyduğu sohbetin içeriği hakkında fikir sahibi değildi.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek

Yürüyüş Empty
MesajKonu: Geri: Yürüyüş   Yürüyüş Icon_minitimePerş. 28 Şub. 2008, 23:07

''-Hmm demek sohbete ihtiyacın var bende bazen içimi dökmek isterim birilerine bazen de bir yerde sesizce oturmak.Sanırım Hogwarts senin beklediğin kadar iyi gelmedi En azından arkadaş bulma yönünden...İlk geldiğimde Bulanılardan bir kaçıyla tanışmıştım tabii onların bulanık olduğunu öğrenince arkadaşlığımı kestim çünkü onlar benim arkadaşlığımı hak etmiyorlar...Neyse galiba başını ağrıttım...Biliyor musun Slytherinde olmak isterdim...Ama seçmen şapka beni Ravenclawa uygun gördü...Bende Slyterin olmak isterdim sence nasıl bir duygu...''

aslında konuşacak bir şey bulamamıştı.O kadar da uzun konuştuktan sonra belki Biraz susup göle bakmak istedi ama bakmadı kıza bakıyordu.Sanki dost canlısı bir bulanıkmış gibi kızı dinliyordu.Aklına böyle bir şey yapacağı gelmezdi.Ama kzıda Slytherinli olduğu için onu dinlemek gelmişti içinden ve onu dinliyordu.

Yürüyüş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-