Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...

4 posters
YazarMesaj
Issoria Lathonia
Ira
Issoria Lathonia

Kadın
Ruh hali : Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12315
Ekspresso Puanı : 2

Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Empty
MesajKonu: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 21:10

Lizzie hayatın bunaltılı dakikalarından sonra biraz dinlenebilmek için göl kenarına inmişti. Belkide yaşamında ilk kez ders çalışmaktan sıkılmış, dinlenmeye ihtiyacı vardı. Annesi her zaman derslerine önem ver derdi. Bir yere kadar olduğunu bilmiyordu ama. Liz bir robot değildi, bütün gününü ders çalışarak geçiremezdi. Ve şimdi gölün büyüleyici güzelliği altında biraz dinleniyor, kendine gelmek için gölün etrafında kısa bir tur atıyordu. Hava güzeldi, güneş bulutların arasından çıkmış etrafı ısıtıyordu. Yorulmaktan ayakları ağrımaya başlayınca büyük, gölgelik bir ağacın altındaki banka doğru ilerledi. Tanıdık hiç kimse görmemişti canı konuşmak istediğinde zaten hiç kimseyi bulamazdı. Şans herzamanki gibi yüzüne gülmüyordu. Banka oturduktan sonra en sevdiği şarkılardan birini mırıldanmaya başladı. Sakinleşmek, kendine gelmek için yapılması gereken en iyi şeylerden birisiydi bu. Kendini hayali müziğin ritmine kaptırmışken gözlerini kapadı. Müziği içinde hissettmek istiyordu.
Janice Dylan Lovett
Gelecek Postası Editörü
Janice Dylan Lovett

Kadın
Ruh hali : Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Danceuy7
Galleon : 12318
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 21:36

JD, Lily ve Sy'ın yanından ayrıldıktan sonra okula doğru yürümeye başlamıştı fakat kapıya geldiğinde hiç de içeri girmek istemediğini fark etti. Kafasına kapşonunu geçirerek tekrar Göl Kenarı'na doğru yürümeye başladı. Hava git gide soğuyordu ama JD 'nin cüppesi belki de ona verdiği güvenden olsa gerek üstün bir sıcaklık sağlıyordu. Bir süre Hızlı hızlı yürüdükten sonra olduğu yerden çok fazla uzaklaştığını fark edince yavaşlamaya başladı.

Dümdüz ileriye doğru giderken şimdi ayakları onu Göl'e daha da yaklaştırıyordu. uzun bir yürüyüşün ardından Göl'ün kıyısında uzun sarı saçlarıyla ve uzun siyah cüppesiyle duran birini gördü. yüzüne sevinçli bir gülümseme yerleştirdi; orada duran kızın Ell olduğunu düşünmüştü. Yanına doğru giderken elini salladı.

" Hey! Ell ! " diye bağırdı. Fakat kızın yanına geldiğinde onun Ell olmadığını fark etti; hatta bu kız Slytherin bile değildi.

" Ahh. Afedersin seni bri arkadaşıma benzettim. Revanclaw olduğunu fark etmemiştim.. " diye devam etti soğuk bir ifadeyle.
Issoria Lathonia
Ira
Issoria Lathonia

Kadın

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 22:03

" Hey! Ell ! "

Lizzie gözlerini açtığında kendisine seslenenin kim olduğunu aslında pek merak etmiyordu. Çünkü seslenen kişiyi tanımıyordu ve zaten kendini de başkası sanmıştı. Yine de içinden bakması gerektiğine dair bir ses duyarak banktan kalkıp hafifçe ağacın dalları arasından eğildi. Tahmin ettiği gibi kızı tanımıyordu ve kızda zaten Slytherin binasındandı. Umursamaz bir tavırla yeniden banka oturdu. Slytherinli kız kendisine doğru gelmeyi sürdürüyordu.

" Ahh. Afedersin seni bri arkadaşıma benzettim. Revanclaw olduğunu fark etmemiştim.. "

Kızın ses tonundaki soğukluk Liz'i rahatsız etmişti. Binasındakilerle sorunu yoktu. Ama bunun bir ön yargı olduğunu biliyordu, kız kendisini binasına göre değerlendirmişti. Aralarındaki soğukluktan ve uzaklıktan faydalanarak kızı süzdü. Kendinden büyük duruyordu ama o da birinci sınıf olmalıydı. Uzun kahverengi saçları vardı. Teni Liz'e oranla biraz daha koyuydu ama o da beyaz tenliydi. Aralarındaki mesafeden kızın göz rengini tam seçememişti. Yeşil-mavi arası bir renkti yada ikisinden birisiydi. Gözleri kızı incelemeyi bırakınca bir cevap vermesi gerektiğini hatırlamıştı. Kızla göz teması kurdu. Basit bir Ravenclawlı olmadığını anlatmak istiyordu.

" Merhaba. Ben Cherri. "
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın
Ruh hali : Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Hmbl7
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12345
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 22:19

Dennise tılsım dersinden çıktı.Bugün hava güzeldi.Derse girmeden önce göl kenarında oturmayı düşünmüştü ve şimdi bunu gerçekleştirmeye karar vermişti.

Göl kenarında yürürken ilerde önce oturan sarı saçlı bir kızı ve arkası Dennise'e dönük olan Slythrenli bir kızı gördü.Biraz daha ilerleyince o kızın yüzünü de gördü.1. daha önce ortak salonda gördüğü 1.sınıflardan biriydi.Dennise de birileriyle sohbet etmek istiyordu.Ağacın önünden geçerken onlara baktı.İkisi de ona döndüler.Dennise kafa sallayarak

" Meraba"dedi.

Orda bir süre durmaya karar verdi.Etrafına bakarak:

[color=green]"Bugünde herkesin buraya geleceği tutmuş.Az ilerde birkaç slytherenli daha gördüm."
dedi.Güneş gözlerine vuruyordu.Gözlerini kısarak kızlara baktı.Ağacı gölgesine biraz daha yaklaştı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mar
Janice Dylan Lovett
Gelecek Postası Editörü
Janice Dylan Lovett

Kadın
Ruh hali : Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Danceuy7
Galleon : 12318
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 22:55

JD Cherri 'ye cevap veremeden arkasından gelen aşina olduğu sesi duydu.

" Meraba"

Hışımla arkasını döndü ve karşısında Slytherin'den Marietta 'yı gördü. Yüzünde sinsi bir gülümsemeyle başını eğerek selam verdi hafifçe.

" Selam.."- Cherri'ye döndü tekrar-" Ben de JD... Memnun oldum "dedi. İstifini bozmamaya çalışıyordu. Cherri bir Revanclw olduğuna göre henüz endişelenmesi gerekmiyrodu. Ama Muggle aşığı iyilik meleği Revanclaw'lar da vardı. JD içinden Cherri'nin böyle olmamasını diliyordu. Ama yüzündeki asalete baklırsa pek de kanı bozuk görünmüyordu. Daha sonra kafasını Marietta'ya çevirdi tekrar:

" Marietta Malfoy öyle dğeil mi? Sy'ın kuzenisin sanırım... JD ben daha önce tanışmamıştık sanırım... "
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimePtsi 25 Şub. 2008, 23:29

Dennise güneşin gözüne girmesinden nefret ediyordu.Ağacın altına daha da yaklaştı.Öbür kızın Rawenclaw'lu olduğunu yeni fark etmişti.Bir şey demeden tek kaşını havaya kaldırdı.Sonra bakışlarını diğer kızın üzerine çevirdi.Kız Dennise'e dönmüştü.Görünüşünden ve Slytheren olmasından Safkan olduğu kesindi.
" Marietta Malfoy öyle dğeil mi? Sy'ın kuzenisin sanırım... JD ben daha önce tanışmamıştık sanırım... "demişti.Dennise hafif kaşlarını çatarak:

"Hayır Rocio'nun kuzeni ben değilim.Adım Dennise Black...evet tanışmamıştık daha önce.jd öyle mi?eh tanıştığımıza memnun oldum öyleyse!"dedi.Hafifçe gülümsedi.Dİğer kıza baktı.O biraz daha sessizdi.Umarım bu sessizliği safkan olmadığından değildir diye düşünüyordu dennise.JD'ye bir bakış attıktan sonra JD'nin böyle birinin yanına gelmeyeceğini de düşündü.Kıza da kafa sallayıp"Seninle de tanışmamıştık?"dedi.
Adéline Michelle Malfoy
Muggle

Kadın
Ruh hali : Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Glensuratdw9
Galleon : 12369

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimeSalı 26 Şub. 2008, 01:16

"Marietta Malfoy öyle dğeil mi? Sy'ın kuzenisin sanırım... JD ben daha önce tanışmamıştık sanırım... "

"Hayır Rocio'nun kuzeni ben değilim.Adım Dennise Black...evet tanışmamıştık daha önce.jd öyle mi?eh tanıştığımıza memnun oldum öyleyse"

"Selam Sy`nin kuzeni benim.Ashley Michelle Malfoy"

dedi Ashley nese ile onlara dogru ilerlerken kiza elini uzatti.O sirada:

Seninle de tanışmamıştık?"dedi Dennise sarisin kiza.Ashley sari gözlerini daha önce hic tanimadigi kiza dikti.Hos birine benziyordu.Safkan ol diye yalvarioyrdu icinden.Yalvarmayi kesip kiza selam verdi ve kendini cimenlere atip.

"Sy bu aralar ortalikta görünmüyor yada ben ratlamiyorum?Haber var mi?Ayni dönemdesiniz onun icin sordum."

dedi Slytherinli kiza dönerek.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/_as
Issoria Lathonia
Ira
Issoria Lathonia

Kadın

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimeSalı 26 Şub. 2008, 14:55

" Meraba. "

Lizzie yanlarına gelen kıza binasının Slytherin olmamasını dileyerek baktı ama Slytherinliydi. Şu ana kadar gördüğü herkes gibi ona yabancıydı. İlk gördüğü kızdan ve kendisinden biraz daha büyük duruyordu. Havası da bunu destekler nitelikteydi. Okula alışmış ve kendine güveni olduğunu gösteren bir enerji yayıyordu etrafa. Sırf cevap vermek için sessizce selam diye mırıldandı ve yanına gelen ilk kıza döndü. Bir cevap alamamıştı hala.

" Ben de JD... Memnun oldum. "

Hafifçe gülümseyerek kıza karşılık verdi. JD'nin isminin baş harfleri olduğunu anlayacak kadar kısaltmalarla karşılaşmıştı. JD yanlarına gelen kızla konuşmaya başlayınca başını biraz öne eğdi. Yeniden şarkısını mırıldanmaya başlamıştı. Bir yandan da konuşmadan kopmamaya çalışıyordu. Yanlarına gelen kızın adının Dennise olduğunu duymuştu. Üzerinde iki kızında bakışlarını hissedince hafifçe titredi. Safkanlığının merak edildiğini biliyordu. Onlara güvence vermek ister gibi baktı.

" Seninle de tanışmamıştık? "

İrkilerek konuşmaya döndüğünde bakışların yeniden kendisinin üzerinde olduğunu hissetti.

" Lizzie Cherri Wentworth. Safkan ve köklü bir fransız ailenin kızıyım. "

" Selam Sy`nin kuzeni benim. Ashley Michelle Malfoy. "

Bir kişi daha gelmişti ve gelen kız da diğer ikisi gibi Slytherinliydi. Göl kenarına inenlerin neden yanına geldiklerini bilmiyordu. Aslında dikkat çekici bir kızdı Lizzie, annesinin veelalığı onun kanında da vardı. Kendini üçüncü kez tanıtma girişiminde bulunmadı. Geç cevap vermesinden dolayı yeni kız onu duymuş olmalıydı.
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...   Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra... Icon_minitimeSalı 26 Şub. 2008, 20:04

Dennise arkasından gelen sese döndü.Ash'ti bu.Başka kim böyle neşeli olabilirdi ki.

"Selam Ash!,bizim görüşmediğimiz bir yer var mı?"diye güldü.Bu sırada sarışın kız Dennise dönmüştü.
"Lizzie Cherri Wentworth. Safkan ve köklü bir fransız ailenin kızıyım. "demişti.

Dennise kaşlarını kaldırdıp kafa salladı."
Demek safkansın.Eh! öyleyse kusura bakma.Bu okulda çok fazla kanıbozuk var ve eee..Sytheren dışından olunca kuşkuyla yaklaşıyorum."dedi.

Konuşmayan Jd'ye baktı.Başka şeyler düşünüyor gibiydi.Sonra Lizzie'ye döndü."Aslında RAwenclawda da kaliteli insanlar bulabilirsin ama dikkat et bazılarını kanı gerçekten bozuk.Mesela kuzenim Eragon sizin binanızda ve çok kaliteli birisidir"dedi.
Ayakta Ash'in yanında duruyordu ve kollarını kavuşturmuştu.Oturan iki kıza bakıyordu.

Sessiz ve Sıkıcı Bir Öğleden Sonra...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sessiz Koridor