| Çimlerin Üstünde | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:29 | |
| Molly okula henüz daha yeni tanışmıştı.. İlk tanıtığı arkadaşı ise Daffodil olmuştu..Molly gerçekten o kızı çok sevmişti ve onula iyi arkadaş olabiliceklerini umut ediyordu..Canı sıkıldığında göl kenarına gitmeyi tercih ederdi her zaman..Yine göl kenarına gitti ve çimlerin üstüne oturdu..Aklından "Keşke bir arkadaşım yanımda olsa da onunla dertleşsem "diye geçirmekteydi.. | |
|
| |
Chester Bennin
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:41 | |
| Chester, yeni gelen kızı takip ediyordu.Şeker şirin bir kişi idi.Gryffindor'a yeni gelen kişilerle dostluk kurmak istiyordu.Ama Chester'ın amacı dostluk değildi.Kız'ın akıcı saçları Chester'ın önünden geçince Chester'ın gözleri kızda kalmıştı.Büyülenmiş bir kişi gibi olmuştu.Kız en sonra göl kenarına doğru yürüdü.Çimlerin olduğu hafif yel esintisinin olduğu bir yerdi burası.Orada Molly'yi yalnız gördü ve Chester'ın içi biraz daha rahatlamıştı.Hemen yanına gitti hemen elini omzuna koyarak, "merhaba adım Chester aramıza hoşgeldin" dedi iyi bir gülümseme ilen.Onunla dost ve daha yakın bir sevgi olabilmek için kızın cevabını bekledi. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:44 | |
| Molly birden irkild..Biri ona "Merhaba adım Chester aramıza hoşgeldin" demişti..Molly her zaman ki o tatlı gülümsemesini belirttikten sonra " Bende Molly memnun oldum Chester"dedi..Chester hoş bir çocuğa benziyordu..Ona bu kadar yakın davranması gerçekten ilgisini çekmişe benziyordu.. | |
|
| |
Chester Bennin
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:47 | |
| "Sanırım Gryffindor olmayı kendin istedin sanırım."dedi."çok şirin bir kızsın bunu biliyormuydun?" dedi ve işe cabuk başladı. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:51 | |
| Chester ona "çok şirin bir kızsın bunu biliyor muydun?" demiştin. Molly düşünmeye başladı acaba Chester ondan hoşlanmışmıydı ki?Bu çok ilginçti henüz birbirlerini daha yeni tanımaya başlamışlardı..Ama aşk heryerde her zaman olabilirdi..Molly kibar bir tebessümle gülümsedi ve ardından "İltifatın için teşekkür ederim sende çok hoş birisin Chester "dedi..Yüzü utançtan kızarmıştı..Yeşil gözlerini birden onun gözlerinden kaçırdı ..Heralde utançtandı bu..Gözlerini çimlere doğru çevirdi.Rüzgar estikçe siyah saçları hafif hafif dalgalanıyordu.. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 14:53 | |
| "İltifatın için teşekkür ederim sende çok hoş birisin Chester " dedi Molly tebessüm ile.Chester hemen duygulu duygulu Molly'nin gözlerinin içerisine baktı. "acaba..erkek arkadaşın varmı Molly?" dedi. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:03 | |
| Molly birden şaşırdı. "acaba..erkek arkadaşın varmı Molly?" demişti Chester ona..Onun bu kadar hızlı ve cesaretli davranmasından gerçekten çok etkilenmişti..Utangaç bir şekilde gözlerini ondan kaçırıarak "Hayır ..ımm yok.."dedi geveleyerek..Gerçekten bu çok utanç vericiydi..İlk defa bir erkek ona böyle yakın davranıyordu..Bundan gerçekten çok hoşlanmıştı..Acaba bundan sonra neler olacak diye merak ediyordu. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:06 | |
| Chester Molly'nin erkek arkadaşı olmaması üzerine sanki alev yanın ciğerinin üstüne bir ton su dökülmüş gibi oldu.Chester ona sevgililik teklif edicekti çok sabırsızdı daha flört bile etmemişlerdi.Ama dayanamıyordu.Şah damarına basıyorlardı Molly çok güzeldi.Chester eli ilen Molly'nin sırtını okşadı.Biraz soğuk bulmuştu.Hemen üzüldü, "üşüdünmü??" dedi merakla". | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:09 | |
| Chester ona "Üşüdün mü?"diye sormuştu.. Gerçekten çok kibar bir erkekti..Molly ondan çok hoşlanmıştı..Sanki tam aradığım bu dedi içinden kendi kendine.. "Yok hayır üşümedim ya sen?"dedi ..Gözlerinin içi gülüyordu sanki Molly'nin..Hafif rüzgar ise saçlarını hala dalgandırmaktaydı..Çimler yemyeşildi..En çok sevdiği ve hayal ettiği şey ise sevgilisiyle birlikte rüzgarlı bir havada çimlerin üstünde oturmaktı... | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:12 | |
| Molly üşümemişti.Chester sevindi.Ne yapsam..Ne yapsam.. diye düşünüyordu.Chester nede olsa sıcaklamıştı hemen üstüne atıldı, "Molly.., biliyormusun,bilmiyorum ama senden hoşlandım".dedi.Chester, Molly'nin Chester'a tokat atmaması edası ilen bekledi. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:17 | |
| "Molly.., biliyormusun,bilmiyorum ama senden hoşlandım" bu söz Molly'nin kulaklarında yankılanmaya başladı... Acaba Chester onu oyuna mı getirmeye çalışıyor bu kadar hızlı olmasının sebebi ne ? diye dşünmeden edemedi..Ama ona sinirli de değildi..Gerçekten şuan mutluluktan havalara uçmak üzereydi...Ama bir yandanda çok utanmıştı..Molly gerçekten çok utanga bir kızdı..Ona baktı ve gülümsedi "Şeyy..sanırım bende senden hoşlandım Chester"dedi birdenbire..Ve sonra içinden "ohh be söyedim"işte diye geçirdi.. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:19 | |
| Chester çok mutlu oldu bir anda içinde mutluluk vardı.Havalara uçucaktı neredeyse.Chester kafasını Molly'ye uzatarak onu öptü.Chester çok cesaretli bir çocuktu.[/i] | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:21 | |
| Molly ise utançtan ölmek üzereydi..Şimdide onu öpmüştü.. İlk önce utançtan kızardı.Ama sonra artık ona yava yavaş alıştığını hissetti..Gerçekten çok güzel bir duyduydu bu... "Sen çok hoş birisin Chester"dedi gülümseyrek ve ona sarıldı..Chester acaba şimde neler dşünüyor diye merak ediyordu .Ama şuan Molly çok mutluydu ve kimsenin bu butluluğu bozmasını istemiyordu.. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 15:26 | |
| Başındaki tek duygu oldu Molly.Chester bir yandan üzülüyor bir yandanda seviniyordu.Alice ile iyi geçinememişti.Ama yine hayatının en güzel günlerini bu gölde geçiriyordu.Molly Chester'a sarıldı.Chester'ın kalbi tık tık ederken.Kat,küt,çat,put gibi sesler çıkarıyordu sanki.Molly çok hafif bir kızdı.Chester'a dokununca Chester çok heyecanlanıyordu.Chester Molly'e, "Molly gerçekten ama gerçekten etkiliyicisin.Senin gibi bir kız daha önce hiç görmemiştim.". dedi Chester.Chester Molly'nin dudaklarındaki ateşi his etmişti.Gerçekten hiç kimse o anın bitmesini istemezdi.Sanki bir rüya idi bu.Chester Molly'nin konuşmasına izin vermeden, "hem için hem dışın çok güzel Molly" dedi. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 17:20 | |
| Alice biraz dinlenmek için göl kenarına indi.Yeşil çimenlerin arasında oturan Chester'ı görünce hızlıca koşmaya başladı.Oda ne..Chester'ın yanında bir kız oturuyordu.Onu daha önce hiç görmemişti.Alice gerçekten çok şaşırdı ve koşar adımlarla yürümeyi kesip yavaş yavaş onlara yaklaştı.
Chester'ın yüzüne bile bakmadan kızı süzmeye başladı.Gerçekten çok tatlı ve çok şirin bir kızdı.Sessizce "Sanırım okula yeni geldi,daha önce görmemiştim"dedi ki kızın "Bir şey mi dedin"gibi bakan gözleri Alice'yi ürküttü. Chester'a bakmadan "Merhaba Chester.Err..Arkadaşınla beni tanıştırmayacak mısın?"dedi yutkunarak.Kızın gözlerine dalmıştı Chester adeta.Alice ufak bir gülümseme atarak Chester'ın tanıştırmasını beklemedi.
Hemen kıza elini uzatıp "Merhaba,ben Alice.Yeni olmalısın,seni daha önce görmemiştim"dedi.Kıza olabildiğinde sıcak davranmaya çalışıyordu.Chester'ın tek kelime bile etmesine izin vermeden kızla ufak bir sohbete girişti. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 18:31 | |
| Molly Chester'in ona ettiği iltifatlardan dolayı kendini çok mutlu hissediyordu..Baktığında bir kızın onlara doğru yaklaştığını gördü..Kızın ona "Merhaba,ben Alice.Yeni olmalısın,seni daha önce görmemiştim" dediğini duydu..Molly hafifçe sırıttı ve " Memnun oldum bende Molly okula yeni geldim"dedi..Kız çok iyi birine benziyordu..Molly ise çok mutluydu bir sürü arkadaşla tanışıyordu.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 18:34 | |
| Molly Alice'nin sorusuna karşılık " Memnun oldum bende Molly okula yeni geldim"dedi.Alice kızı çok ama çok sevmişti.Çok şirin ve ttalı bir suratı vardı.Aynı ablasının o mükemmel gülüşünü andırıyordu ona...
Sessizce kıza "Ne kadar da benziyoruz,farkında mısın?"dedi.Kızla beraber biraz kıkırdadıktan sonra yere uzanıp gölün şırıltısını dinlemeye koyuldular. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 18:46 | |
| Kız Molly'e "Ne kadar benziyoruz farkında mısın"demişti.. Molly bu sözün üzerine kızı biraz inceledi.Gerçekten de benziyorlardı..Siyah saçları rüzgarla birlikte dalganmaktaydı kıza baktı ve "Alice hangi binadasın?"diye sormadan edemedi..Bu konularda gerçekten çok meraklı biriydi Molly.Hava yavaş yavaş serinlemeye başlamıştı.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 18:51 | |
| Kız Alice'yi süzerken "Alice hangi binadasın?"diye sordu.Alice biraz çekingenlikle "Huffle puff Molly.Ama arkadaş çevrem Gryffindorda"dedi heyecanla.Sonra Molly'e bakıp "Sende onlardan birisin değil mi?"dedi.
Molly'ın cevabını beklerken Chester'ın sinirle ve sinsice Alice'ye baktığını farketti.Alice bu bakışlara tahammül edemedi ve "Err..Benn Rahatsız ettiysem özür dilerim.Sadece...Neyse aptal kafam"dedi.Molly ve Alice'nin rüzgarın esintisiyle dalgalanan siyah saçları havanın serinliğine kapılıp gidiyordu adeta... | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:00 | |
| Molly gülümseyerek "Evet bende Gryffindor'a seçildim.."dedi..Alice'nin onlara "Err..Benn Rahatsız ettiysem özür dilerim. Sadece...Neyse aptal kafam" dediğini duydu ve hemen " Yok ..canım ne rahatsızlığı aksine ben herkesle tanışmak istiyorum arkadaş çevremin geniş olması çok güzel bir şey benim için.."dedi Molly..Sonra Chester'e döndü "Ne oldu Chester sstun birden ..yoksa bizi dinlemeyi mi tercih ediyorsun?"dedi yeşil gözleri ile ona bakarak.. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:04 | |
| Chester Molly ilen Alice'nin konuşmasını dinledi ve kötü birşey olmadığını fark etti.Molly, eski sevgili olduğumuzu bilmiyordu.Molly, "Ne oldu Chester sstun birden ..yoksa bizi dinlemeyi mi tercih ediyorsun?" dedi. Chester hemen önünü dönerek, "hıı evet, siz keyfinize bakın". dedi aldırmamışsına.Ve manzarayı seyretmeye başladı. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:07 | |
| Chester'in dalgın bir şekilde ona "hıı evet, siz keyfinize bakın" dediğini duydu.. Sanki ters giden bir şeyler vardı..Molly bu konularda çok dikkatli davranırdı..İçinde bir kötülük sezdi..İçine atmadan " Ne bileyim Alice gelince sustun birden bire "dedi ona bakarak ve ardından hemen devam etti "Siz yakın arkadaşsınız herhalde"dedi ikisine bakarak..Acaba Molly'nin bilmediği bir şeyler mi vardı.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:11 | |
| Chester kafasını kaldırıp "hıı evet, siz keyfinize bakın"dedi.Alice'de gözlerini Chester'a dikerek gülümsedi.Molly'e bakıp "Çok şanslısın Molly"dedi.Molly kafası karışmış ve şanslı derken neyi kastetmiş olduğunu anlamayarak etrafına bakındı.
Sonra gölün manzarasına bakarak "Çok güzel değil mi Chester"dedi.Sonra lafını düzelterek "Yani Chester ve Molly"dedi. O sırada Molly "Siz yakın arkadaşsınız heralde"dedi.Alice "Öhöh öhö...Evet iki yakın arkadaşız Molly"dedi.Lafı başka yerlere çekmek istiyordu ve hemen "Çok güzel bir gün değil mi?Çiçekler filan.Hem okulda tatil."dedi. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:18 | |
| Molly Alice'nin sözü değiştirmek istediğini anlamıştı..Alice ilk önce "Çok güzel değil mi Chester" demişti sonra da "Yani Chester ile Molly"diye dzeltmişti..Gerçekten neler olduğunu anlamak istiyordu..Ama Molly çok yorgundu..Alice'ye baktı..Hafifçe gülümsedi..Sonra Chester'e döndü ve "Chester seninle sonra bir şey konumak istiyorum"dedi ve ona baktı...O yemyeşil gözleri etkileyici bir güce sahipti sanki..Ya Alice ile Chester acaba onlar eskiden sadece arkadaş değilde sevgililer miydi diye düşünüyordu..Kafası gerçekten de çok karışmıştı.. | |
|
| |
Chester Bennin
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:22 | |
| Out: Hadi be!! Az kalsın yırtıyordum İn: Chester, arada sıyrılmak istiyordu ama sağdan soldan saldırıyorlardı.Molly ölümcül darbeyi vurmuştu, "Chester seninle sonra bir şey konumak istiyorum" dedi.Chester beyni zongladı.Chester kafasını çalıştırdı, "Molly sen fransızmısın?bazı harfleri hep yutuyorsun mesela, konumak,sstun gibi.Dedi.Chester kızları atlatacağını düşündü. | |
|
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|