| Çimlerin Üstünde | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:24 | |
| Molly'in sözüne karşılık Alice hemen konuyu değiştirmeye başladı."Ahh Molly,ne kadarda güzelsin sen"dedi.Kızın etrafında dans tmeye ve salak salak hareketler yapmaya başladı.
Hızlıca bir yandan bir yana koşuyor ve Molly'nin şüphe duymaması için çaba harcıyordu. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 19:28 | |
| Chester bu sefer ona "Molly sen fransızmısın?bazı harfleri hep yutuyorsun mesela, konumak,sstun gibi"demişti..Molly kendini tutamadı ve güldü.. "Bilmem aklım karıştı benimde zaten belki de ondandır hem biraz da yorgunum"dedi..
Alice'ye döndü ve "Biz niye hep beraber konuşmıyoruz senle konuşuyorum Chester susuyor ,Chester ile konuşuyorum sen susuyorsun"dedi Molly kıs kıs gülerek..Molly Alice'yi gerçekten de çok sevmişti.. İleride onunla iyi aradaş olabiliceklerini tahmin edebiliyordu..Molly gözlerini göle çevirdi..Hava serinlemişti..Isınmak için kollarını birleştirip karnına doğru yasladı.. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 22:01 | |
| Daff göl kenarında yürürken birden ileride 3 kişinin olduğunu gördü.Bunlar Alice,Chester ve Molly'ydi.Daff Molly ile Hogsmeade'de tanışmıştı ve onu çok sevmişti.Hemen yanlarına gitti ve gülümseyerek; ''Merhaba arkadaşlar,nasılsınız? '' dedi .Bu sırada çevresine de dikkatlice bakınıyordu.İkizi acaba oralarda mıdir diye? | |
|
| |
Chester Bennin
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 31 Galleon : 12268 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 22:06 | |
| Chester yatıştırmaya bakarken.Başını göle çevirdi.Bu düşüncesi uzun sürmeden gerilerden bir kız yanlarına doğru geliyordu.O kızı daha önce sınıflarda görmüştü ama hafızasında kalmamıştı.Sanırım RavenClaw'lı idi.Kız içlerine geldiği anda, ''Merhaba arkadaşlar,nasılsınız? '' deyerek öne atıldı.Chester lafı değiştirdi hemen.Kızı tanıyormuş gibi, "aa.. hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu dimi ya.. özledim seni bak" dedi, sanki kızı çok tanıyormuş gibi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 22:12 | |
| "aa.. hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu dimi ya.. özledim seni bak"
Daff Chester'ın bu lafından sonra hafif bir tebessüm ederek;
''Hoşbulduk ''
diyerek yanıt verdi ancak.Zaten onu pek tanımıyordu Daff.Asıl tanıdıkları en başta Alice ve yeni tanıştığı Molly'di.Daff sonra kızlara dönerek ;
''Eee siz nasılsınız kızlar ? ''
dedi gülümseyerek.Bu sırada cebinden çıkardıklarına bakmakla da meşguldu. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 22:58 | |
| Molly Daff'ın geldiğini gördü..Onu hemen tanımıştı..Onunla Hogmeade'de tanışmışlardı.Gerçekten onu çok sevmişti.Daff'ın onlara ''Eee siz nasılsınız kızlar ? '' dediğini duydu..Daff'a doğru yöneldi ve "Teşekkürler canım ben iyiyim ya sen nasılsın görüşmeyeli?" diye sordu Molly...Ve ona bakarak ondan bir cevap bekledi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Paz 09 Mart 2008, 23:01 | |
| "Teşekkürler canım ben iyiyim ya sen nasılsın görüşmeyeli?" demişti Molly.Daff gülümseyerek; ''İyiyim işte canım,tatilin tadını çıkarıyoruz..'' dedi ve ekledi.
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Ptsi 10 Mart 2008, 15:49 | |
| Alice gölün şırıltısına öyle dalmıştı ki Daff'ın geldiğini bile farkettmedi.Bir kaç ses duyuyordu ama ne olduğunu anlayamıyordu.Göle dalıp giderken John ile karşılaştıkları ilk anı hatırladı.
Sessizce "John"dedi farkında olmadan.Gözünde boncuk gibi küçük bir damla düştü göle.Alice sonra gözyaşını silip Daff'a "Merhaba Daff.Kusura bakma,dalmışım"dedi ağlamalı bir sesle."Uzun zaman oldu buraya gelmeyeli,çok uzun zaman"diye ekledi. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Ptsi 10 Mart 2008, 18:36 | |
| Hemen hemen tanıdığı herkes burdaydı..Molly hogwarts'a çabucak alışmıştı..Daff Molly'e ''İyiyim işte canım,tatilin tadını çıkarıyoruz..'' dedikten sonra..Molly gülümsüyerek cevap verdi.. "Bende bir an önce tatilin bitmesini istiyorum ,derslere girmek için çok sabırsızım"dedi..Hava gittikçe kararmaya başlamıştı şimdiden..Molly üşüyünce hep burnu kızarırdı..Yine aynı şey olmuştu..Molly onlara baktı ve " Ya..şeyy ben biraz üşüdüm sanki.." diye mırıldandı.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Ptsi 10 Mart 2008, 22:25 | |
| Alice bir süre sustuktan sonra Molly'nin
" Ya..şeyy ben biraz üşüdüm sanki.."
demesiyle irkildi.Hemen dinliyormuş gibi yapıp
"İstersen gidelim Molly'cim.Havada kararmaya başladı.Yarın devam ederiz yarım kalan sohbetimize.Hem de Hogsmeade'ye gideriz.Domuz Kafasına ya da Üç Süpürgede bol bol konuşuruz"
dedi heyecanla.Aslında Alice göl kenarından gitmek istemiyordu.John'un hatıralarını kavurmaya kararlıydı. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Çimlerin Üstünde Salı 11 Mart 2008, 19:17 | |
| Alice onu anlayışla karşılamıştı. "İstersen gidelim Molly'cim.Havada kararmaya başladı.Yarın devam ederiz yarım kalan sohbetimize.Hem de Hogsmeade'ye gideriz.Domuz Kafasına ya da Üç Süpürgede bol bol konuşuruz" dedi Alice..Molly buna sevinip
"ohh be sonunda kendime iyi bir arkadaş bulabildim" dedi içinden kendi kendine..Sonra ona bakıp kolunu uzattı "Hadi koluma gir beraber gidelim" dedi ve Chester'e döndü "Hadi sende gel Chester" dedi gülümseyerek.. | |
|
| |
| Çimlerin Üstünde | |
|