| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Lourdés Baileé Scott Armina Jena Alcynda David Allen Miller Adéline Michelle Malfoy Dakota Lily Dawn Miller Johnny Amoux Malfoy Dianna Dumbledore Septimus Lisa Wanders Elizabéth Adrianna Malfoy Oswald Grelice Kaentrothe Janice Dylan Lovett Margolis Marguerite Snape Lucienda B. Blanc Luisa C. Adelina Delacour Rocio Sycorax Malfoy Haley Brooke Scott Julie Annwyl Lovett Michelle Laura Whisper Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Q. Severus Knitten Allaryce Lena Malfoy Drizzt Miller Vynsja Croweix Vittoria Snape Krystal Angelina Delacour Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson Alarica Viola Sonnette Lily L. Black Constantia Inés Kalliope Marveille Croweix Lily Johnson Amortentia Cécile Derwent 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| |
| |
Drizzt Miller Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12242 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 15 Mart 2008, 22:50 | |
| Ben yha herseyin ustasıyımda çaktırmıorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 02:34 | |
| o bir master.. hemi de jedi master.... (yoda ilan ettim kendisini.) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 02:51 | |
| Çok iyi rp yapan ve süper online olan, yeni ve aktif Ravenclaw. Mesaj sayısının azalmasını umursamayan az kşiden biri. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 02:59 | |
| "Benimle evlen" diyeceğim kişilerden biri... (korkma demem ) Avatar ve İmzaları gördükçe, bende yukarıda yazdığım çılgınca eylemler yazma cesareti uyandıran biri... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:08 | |
| son saatimizi hüzünle geçirdiğimiz bir ay ayrı düşeceğim arkadaşım, encim. minik böcüğün gibi kolumu bacağımı sallayarak ağlama isteği uyanıyor içimde |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:17 | |
| - Angelina Éléonore Johnson demiş ki:
- Tam Elw'in gideceğini hatırlamış onu ve kendimi üzmek ile meşgulken, beni koparan insan.
Avatar ve imzamı beğendiğini dolaylı yoldan anlatıyor. Herhalde dolaylı anlatacam... başka nasıl anlataydım... beni döverdiniz sonra... Siteye RTUK el koyardı.. (abarttım kabul). Not: isteyen admin bu mesajı okuyunca silebilir. Birincisi ağlamayalım bende ağlarım. Tama ben timsah olarak ağlarım ama ağlak olmayalım. Sonuçta geri dönüş imkanı varsa umutta vardır. Bu arada ben hiç XENA'yı böyle ağlar düşünemem.. hele ki bu Sly'lı ise... Adını şimdi unuttuğum o Gilmore kızını koyunca mı sen duygusallaştın bakayım.. cıkcık... şişt.. geri dönüp buluşursunuz. Üstelik ayrı kalıp birbrinizi görünce daha ii olur. Hanimiş kuzu... (abuk oldu sonu) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:21 | |
| evet abuk oldu gilmore'un adı rory'ydi zavallım... hayatında etmediği iş kalmadı. sora o logan denen herif ekti bi güzel daha sonrasını bilmiyorum öle bitti sanırım xD neyse benim kanallar karışmasın... üstteki ağlaşmamıza gelemeyen timsah bir ay adam gibi muhabbet olmadan özlüyoruz tabi birbirimizi hınf! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:26 | |
| Yarın gidip bizi bıtakacak olan şahıs! Sayesinde gaza gelip lejantımı tamamladım. Özlenecek olan.. Kimse karışmasın ağlamamıza(!) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:30 | |
| ee yavrucum ben olmadan da çok yavan yaşıyorsunuz siz? uzun bi tatil yok ki gaza gelip uçalıp? bak yeniler ele geçirdi etrafı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:32 | |
| Harbi ya, eskiden biz post atmayınca gırgır haftalarca Loganda takılırdı. Haftaiçi hiçbirmizin vakti olmuyor kiii... (Fonda Sertaptan yanarım çalıyor şu an) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:35 | |
| vahh canıım *muju* bi tarafımı kırıp eve mi gelsem ne |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:40 | |
| tatil de yok yaa. gerçi mayıs ayında bizimkiler geziye gidecekken, eve gelirim belki üstteki bir hava *kimin gibi tahmin edin =)* #Firuzefam bir halka idi hava, güneşi perdelerdi bazen.# |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:43 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:48 | |
| Bir an boş bırakınca hemen ikili halde klavye sesi duyuyor bana... Ağlamaklı bu ara. Pışpışlanmaya ihtiyacı var.. Daha yazmıyacam kafama terlik atacaklar... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:50 | |
| Artık uyuması gerektiğini düşündüğüm kişi. Bu kadar rp fazla geldi ona. Diagon yolunda çok yoruldu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 03:56 | |
| Normal olmayan bir gece kuşunu gücendirdiği için böh diyeceğim biri... neyse siteyi size bırakıp çıkıcam zaten... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Drizzt Miller Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12242 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 12:46 | |
| | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 13:22 | |
| Yenilerden.Aynı taraftayız. İyi anlaşacağız gibi xD Eniştem.. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 13:23 | |
| Teyzem,imzasına bayıldığım, tek Ravenclaw'lı Snape^.^ | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 13:25 | |
| Yeğenim 2 xD İleride rp yapma imkanı buluruz umarım dediğim, kendisine karşı kötü şeyler düşünmediğim sevdiklerim arasında olan Ls nin 2. sarışını xD | |
|
| |
Drizzt Miller Muggle
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Paz 16 Mart 2008, 13:36 | |
| İmzasını çok tatlı bulduğum kişilik | |
|
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|