| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Lourdés Baileé Scott Armina Jena Alcynda David Allen Miller Adéline Michelle Malfoy Dakota Lily Dawn Miller Johnny Amoux Malfoy Dianna Dumbledore Septimus Lisa Wanders Elizabéth Adrianna Malfoy Oswald Grelice Kaentrothe Janice Dylan Lovett Margolis Marguerite Snape Lucienda B. Blanc Luisa C. Adelina Delacour Rocio Sycorax Malfoy Haley Brooke Scott Julie Annwyl Lovett Michelle Laura Whisper Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Q. Severus Knitten Allaryce Lena Malfoy Drizzt Miller Vynsja Croweix Vittoria Snape Krystal Angelina Delacour Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson Alarica Viola Sonnette Lily L. Black Constantia Inés Kalliope Marveille Croweix Lily Johnson Amortentia Cécile Derwent 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 17:59 | |
| Dersinden eleneceğimden korktuğum profesör. bühühüüü x_x" |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:01 | |
| Aa, olur mu canım nesinden korkuyorsun X3 Çizimlerine bitiyorum, rp'lerinde en az onlar kadar güzeller. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:02 | |
| Sempatik Jipon... Sayesinde Hogwarts sınırlarındaki jiponlar artış gösterdi.. Hatta biizm binada iki tane oldular. ChanChan Komitesi kurucaz bu yüzden ben rehber öğrenci olucağım.. Edit: Sevilen Haşin hoca.. Edit: Sevdiğim Super Gryffindorlu RP yapıcaz sonund aonunla... |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:05 | |
| Şu aralar pek bi' zıttız kendisiyle. Eh, pek tanımam vs.
Edit ~ Bi' toplantı yaparsak en kısa sürede, iyi olacaktır umarım. Dediğim gibi, mükemmel insan. Her şeyiyle. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:09 | |
| Hayır zıt değiliz.. Çünkü yarı mesajım ulaşamadı size. ona yanarım. Pmleirm hep nednes esite donunca gitti. ma nedense ekşi sözlük gibi olanlar hep siteye direkt ulaşıyor(not: Adras alınganlık yapma lütfen. Sana lafım yok. Lily'i uyarır gibi yazıyoruma ama genele... Direkt hedef sensin demedim, dememde.. ) |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:09 | |
| sitenin en çok msjlı üye sıfatını almış kişilik (: yavaş yavaş tanımaya başladım... imza ve avilerini çok beğendiğim biri süper insan diyebilirim... | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:13 | |
| Görmüşlüğüm vardır kendisini(: Sitedeki arkadaşlıklar zamanla güzelleşiyor,en güzel örneklerinden biri Sophia | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:19 | |
| sen gördün ama ben göremedim malesef avatarına bayıldım xD şen insan (: gitgide daha da sevdiğim biri (: bitane adminimiz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:20 | |
| - A. Sophia Dumbledore demiş ki:
- sitenin en çok msjlı üye sıfatını almış kişilik (:
yavaş yavaş tanımaya başladım... imza ve avilerini çok beğendiğim biri süper insan diyebilirim... şey adminimiz, ben 2.cyim herhalde. o rekor adrasta... ben onu adrasa yazmıştım zaten de tam gönderirken senin de mesajın gitmiş (: |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:36 | |
| Evet... ben de göz zaten felaket... ha ara bağlantılıları kurma da nöronlarımda öyle.. Ama dur ben kendimi değil seni yorumlamam gerek Güneyin yeşil çoraplı cadısı Kesesi müthiçtr. (fırça yı iyi atar) |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:41 | |
| imzasındaki kuzgunu çok sevdiğim şirin dede XD (ilk iki resimdeki ) rpde kendisine yanıt yazmaya çalışmaktayım şu anda iki saattir daha bir başlık var eyvah eyvah | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:43 | |
| yaz artık torunum deyip kızamadığım şirin bıcırık.. Cimcime.. Rudolf (puha ne alaka) penguenden aklıma geldi.. Santaya geçiş yaptım hemen ama..) 2 rpen var.. biri parti biri de Muggle City |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 18:49 | |
| Sevilir, severim de(: Siteye ayrı bi renk katmış insan,mükemmel rp'leri var.Ayrıca gözlem ve eleştiri yeteneği de süper.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 19:09 | |
| bitanecik arkim (: gerçekten yorumsuz insan tek kelimeyle muhteşem bir kişilik ayrıca sitenin olmazsa olmaz admini ... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 19:21 | |
| - Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
- yaz artık torunum deyip kızamadığım şirin bıcırık.. Cimcime.. Rudolf (puha ne alaka) penguenden aklıma geldi.. Santaya geçiş yaptım hemen ama..)
2 rpen var.. biri parti biri de Muggle City Yazdım Dedecim XD partide sıra XD Sevgili saygılı adminimiz.Tanımıyorum =( Şimdilik | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 21:24 | |
| imzasına inatla 10 vermediğim kişi yada 9 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 21:27 | |
| Adrasa neden inatla 10 vermediğini merakla sorduğum kişi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 21:38 | |
| amma da meraklı kişi |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 21:55 | |
| Cici insaaan. ^^ Rp'lerine bitiyorum yaa. X3 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 21:58 | |
| avatarıyla imzası çok hoşuma gidiyoooooooo >.< çok taş ablaaaaa.... ablaaaaaaaaa |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Ptsi 07 Nis. 2008, 22:01 | |
| imzası hoş biraz ürkütücü :ŞP ama hoş | |
|
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|