| Sitenin Enleri | |
|
+71Emily L. Black Beverly Joanne Dore Angelina Voleta Anderson Hayley Mireille Vance Tatyana Johnson David Kevin Johnson Karyn Mia Silethe Nicole Marissa Magdalene Genevieve Tessa Malfoy Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Adolf Maynard Griswald Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Stefan Josh Valery Karolina Siri Bergliot Jenny Claire Waldorf Alexander Calanthia Akimoto Etsuko Saruwatari Allaryce Lena Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Charlie von Diederich Rachel I. Scott Rachel M. Scott Daphne GreenGrass Zinovia Audrey Tyra Scott Armina Jena Alcynda Summer Lizzie Dumbledore Lumina April White Elizabéth Adrianna Malfoy Célia Ellen F. Reeser Christian Dayrnt Black Brian Earl Endless Ivyanne Lynn Black Tracy McGrady Issoria Lathonia Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony Justin G. Archman Lourdés Baileé Scott Catalina K. Miller David Allen Miller Marcus Lucas Black Adéline Michelle Malfoy Emmeline Cwen Vance Catherine Inés Beauchene Dakota Lily Dawn Miller Johnny Amoux Malfoy Dianna Dumbledore Daphne Zoe Launy Lily Johnson Fleur Isabéllé Villiers El Acorazado Potemkin Lucienda B. Blanc Margolis Marguerite Snape Luisa C. Adelina Delacour Haley Brooke Scott Julie Annwyl Lovett Michelle Laura Whisper Rocio Sycorax Malfoy Q. Severus Knitten Drizzt Miller Amy Grint Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Krystal Angelina Delacour Vittoria Snape Marveille Croweix Lily L. Black Constantia Inés Kalliope Amortentia Cécile Derwent 75 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Cuma 28 Mart 2008, 19:46 | |
| en haftasonundan sıkılan: benim galiba millet tatil olddu deyip evine giidyor... homur homur |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Cuma 28 Mart 2008, 19:48 | |
| Cuma gününü en çok seven: ben |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri C.tesi 29 Mart 2008, 23:57 | |
| Geometri sınavından hayatında alıp alabileceği en düşük notu alacak olan: ben. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 00:02 | |
| |
|
| |
Emmeline Cwen Vance Scrivenshaft'ın Tüy Kalem Dükkanı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 34 Kan statüsü : etnik milliyetçilik ha? Galleon : 12622 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 00:49 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 00:50 | |
| en parti dışı kalıp öööööööyle izleyenler: ÖBD dışındakiler... biz >_> |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 00:52 | |
| Suanda en bagira bagira sarki söylemek isteyen ben.(Green Day => Wake me up when september ends) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 00:56 | |
| en Ashley Michelle Malfoy => Ben | |
|
| |
Emmeline Cwen Vance Scrivenshaft'ın Tüy Kalem Dükkanı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 34 Kan statüsü : etnik milliyetçilik ha? Galleon : 12622 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:01 | |
| Şu sitede rp konusunda en çok emek veren ama aynı zamanda rplerin içine edebilen ilk ve tek grup! - Ölü Büyücüleer.. çok sansasyoneliz ya.. hastasıyım ÖBD'nin. kavga edip de bırakamazdık kii(: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:05 | |
| sitede en manyak ben.Anneme sigara icebilirmiyim diye sordum.Cevabi bile bile . | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:08 | |
| - Itami Akarui demiş ki:
- en parti dışı kalıp öööööööyle izleyenler: ÖBD dışındakiler... biz >_>
hayır değiliz e b bi acayip hogwarts partisi verilecek sadece bekleyin adminlere soracağız önce diyen de : ben |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:13 | |
| bu durumda en bi kaçak parti olacağı görünen parti diyen de : gene ben |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:16 | |
| En tek başına nereye, ben de geliyorum Ravenclaw'a eksi 100 diyen de - ben! |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:19 | |
| En kendisini Slytherine uygun bulan ama Engmilsin`a mi gitsem diye - beeen!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:21 | |
| valla en bi super olur diyeceğim olay budur: Parti .. baskın basanın... en bir bu arada siz partiyi evde vermiyor musunuz diyende : ben en bir eh siz yoksanız okulda çocuklarda bir halt edebilir mi acaba diye soran da : ben En bir Yoksa okulda nöbetçi hoca olsa öyle mi parti versek diyen de: gene ben sağolun ya moralim yerine geldi... bir an umudumu yitiriyordum dünyadan |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:23 | |
| En rp yapmak isteyen ama üsenen -ben. En Keiranin yazdiklarini okurken gülmekten büzülen -ben En Engmilson olmaya karar veren -ben En ben -ben | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:24 | |
| en karışmayın siz, biz her yere yetişiriz diyen - ben(okulda bişeyimi unuttum belki xD) en Ash gel alırız diyen de - ben |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:26 | |
| en tamam angie benide yazin diyen -ben en saatlerdir girgirda takilan -gene ben en cikmak isteyen ama pcye yapisan - benn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:33 | |
| en bi valla hocam sen gel yeter istersen parti bahane diyemeyen =>ben Tamam dır bu iş epartiyi verdim diyen en bi şaşkoloz da : gne ben veriyorum partiyi ama sonu nasıl olur bilemem... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:43 | |
| en bu partiye yetişme şüphesiyle yaşayan da - ben madem. yaa saatler ileri alınıyo gene ve ben daha mp3ümü doldurucam, çantamı toplucam, duş alıcam, uyucam, dönem ödevindeki minik hataları düzelticem, 50 otobüse binip terminale gidicem, okula gidicem, yoklama vericem, sınav olduğunu hatırlicam......ohoo bu uzar gider, plan yapmayı bırakıyorum en meşgul ben... |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 30 Mart 2008, 01:47 | |
| en avatar imza yapmaya calisan ben | |
|
| |
| Sitenin Enleri | |
|