| Sitenin Enleri | |
|
+71Emily L. Black Beverly Joanne Dore Angelina Voleta Anderson Hayley Mireille Vance Tatyana Johnson David Kevin Johnson Karyn Mia Silethe Nicole Marissa Magdalene Genevieve Tessa Malfoy Penelopé Lilith Caliente Valencia Claudía Ruselló Adolf Maynard Griswald Anna Luaná del Muñeco John Stewen Peterson Stefan Josh Valery Karolina Siri Bergliot Jenny Claire Waldorf Alexander Calanthia Akimoto Etsuko Saruwatari Allaryce Lena Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Charlie von Diederich Rachel I. Scott Rachel M. Scott Daphne GreenGrass Zinovia Audrey Tyra Scott Armina Jena Alcynda Summer Lizzie Dumbledore Lumina April White Elizabéth Adrianna Malfoy Célia Ellen F. Reeser Christian Dayrnt Black Brian Earl Endless Ivyanne Lynn Black Tracy McGrady Issoria Lathonia Aurore Eulalie Arceneau Severus Rodney Anthony Justin G. Archman Lourdés Baileé Scott Catalina K. Miller David Allen Miller Marcus Lucas Black Adéline Michelle Malfoy Emmeline Cwen Vance Catherine Inés Beauchene Dakota Lily Dawn Miller Johnny Amoux Malfoy Dianna Dumbledore Daphne Zoe Launy Lily Johnson Fleur Isabéllé Villiers El Acorazado Potemkin Lucienda B. Blanc Margolis Marguerite Snape Luisa C. Adelina Delacour Haley Brooke Scott Julie Annwyl Lovett Michelle Laura Whisper Rocio Sycorax Malfoy Q. Severus Knitten Drizzt Miller Amy Grint Alarica Viola Sonnette Vynsja Croweix Krystal Angelina Delacour Vittoria Snape Marveille Croweix Lily L. Black Constantia Inés Kalliope Amortentia Cécile Derwent 75 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 16 Mart 2008, 22:56 | |
| En yarın kim sbhıın köründe kalkacak modunda olan kişi, ben! | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12444 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 16 Mart 2008, 22:58 | |
| En yeni Bitkibilim Prof'u - Rocio | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 16 Mart 2008, 23:23 | |
| en yarın okul olduğunu hatırlayıp sinirlenen ve bağırmak isteyen - ben
en yeni prof sy | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 16 Mart 2008, 23:49 | |
| En tıkanmış : ben.......... son paragrafı artık yazamıyorum. Biizm bina sorumlusu ortak salaona giriş yapsın. ben de fişek atayım |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Paz 16 Mart 2008, 23:53 | |
| (Bina sorumlusu A. Cecile (miydi) Dumbledore sanırım ve ben rp yaptığını hiç görmedim :S umudun gerçekleşmeyebilir. Yazma son paragrafı ) en sabreden derviş muradına ermiş cinsi sözlerin düşmanı ben en yarın okul olduğunu düşününce ağlamak isteyen Ben En bir süredir girmeyen ve bugün giren Dayrnt | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 00:04 | |
| En bi acayip taraf tutanlar : 1. Avril "Zümrüdü yiyenler".. ... Nassı yani .... 2. Vicious Tongue "taraflı değil sihri yaradanım"... baba sen neymişsin....3. Oswald Weasley "size yoq" Ne yok pardon... " 4. Snipper S. Snape "ksks (karateyle ilgilenirim de:)" İlgilen abicim birşey diyen de yok ta Nasıl karate ve ksks.... anlamadım hakketen bağlantıyı.5. Sophié Yvainé Black "Death Eater, ama tarafsızım şuan" Abla o nasıl oluyor pardon.6. David Beckham "ctrl + w bas plss " tabi üçgenin iç açıları veya E=MC2 dimi...7. Albus Voldemort "boşverin ark" Abi ad ile soyad uyumunu geçtim taraf ifaden herşeyi bitirdi. Müslüm babadan mı bu...8. Ginevra Ellen Gardenia "bilmeeemmm" pardon abla beni evden bekliyorlar. Bunların dışında bir sürü karanlık taraf, kötülük, ders adı yazan da var. Bayıldım ha taraf anlayışına. Bİsteyen gidip baksın bana bu kadarı yetti. |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 00:07 | |
| en üye kimler onilne a bakarken iki üç kez üye listesinde görmemin nedenini anladığımı düşündüğüm (yada öle bişi XD ) Keiran size yuh diyebilirmiyim aha bu ilginç ama : Liz Aurian Andie kelebek-etkisi-1992@.... || irem-reyhan@... tarafla mail karışmış sanırım :S ya bazı kişilerin msnleri,mailleri,hobileri vs yazıyor sanırım eskiden mücadele tarafı yerine yer,hobileri v.b. yazıyordu aklıma gelen tek açıklama.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12444 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 00:27 | |
| En yarın okula gtmek istemeyen- Ben | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 00:35 | |
| En yarını istemeyen ... zamanın durmasını isteyen : ben sonsuzlukta öylece kalsam keşke... |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 00:46 | |
| En Oks'ye hazırlansamda siteye çok fazla takılan:Ben | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 01:03 | |
| en sınav derdi olmayan ve başka tonla derdi olan: ha o işte ben gibiler.. |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 01:11 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 03:23 | |
| Sitenin en bi garip gece bekçileri: Keiran ve Michelle Laura Whisper |
|
| |
Michelle Laura Whisper Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 44 Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 03:42 | |
| Sitenin en uykusu gelmeyenleri >Keiran Brandon & Michelle Laura Sitenin en uykusu gelmeyenlerinden olmasına rağmen kafein alanı >Michelle Laura Whisper | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Ptsi 17 Mart 2008, 11:01 | |
| En "Keşke şimdi orta sonda olsaydım, hayatımın en parlak yılıydı." diye iç geçiren kazık kadar olmuş kız: Ben En karşısındaki zavallı kişiyi oyalayıp oyalayıp eken: Ben En çift olma sorunlusu: Ben (Aslında hiç komik değil, ne olacak bu halim bilmiyorum. -_-" ) |
|
| |
Michelle Laura Whisper Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 44 Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 00:24 | |
| En Rp yapmak için ilhamı olmayan: Ben. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 00:37 | |
| En güzel bitkibilim profu--> Sy En güzel sınıf başkanı ---> JD En gırgırcı insan ---> Adrâs En küçük font kullanıp uzun rp yapan ---> Ell Ve en her konuda mükemmel ---> BENNN | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 00:38 | |
| En süper imzalı: Ann En süper imzalı: JD En süper imzalı: Ell En süper imzalı: Sy En süper herşeyli: Ben XP | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 00:56 | |
| En yarın nolur annem beni okula yollamasın dediğim ben =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 00:57 | |
| en uykusu gelmesi için uğraşan : ben en yarın muhtemel bir quizine çalışmamış olan: ben en yarın akşam eve 9dan sonra varacak olan: ben |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 04:11 | |
| En gecenin üçü partiyi toparlamakla mesgul: bilmem, ben görmedim kim? En horul horul uyuyamayan: ben Hakketen lo uyuyamıyom..... |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 10:23 | |
| En bir türlü Tılsım dersine doğru düzgün rpsini tamamlayamayan:Ben En gözünü açar açmaz nete giren:Ben En avatarını beğenmeyen ama değiştirmeye üşenen:Ben | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin Enleri Salı 18 Mart 2008, 11:24 | |
| En avatar-imza için foto arayan ama bir türlü bulamayan: ben |
|
| |
| Sitenin Enleri | |
|