| Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi | |
|
+2Severus Rodney Anthony David Kevin Johnson 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Ptsi 17 Mart 2008, 09:05 | |
| Burda kalanlar:
*David Kevin Johnson *James Simon Lorgoff *Severus Anthony *Charlie Boone X. Monaghan *James Freelive *Hactor Tom Dumbledore Bu yatakhane, erkeklerin tek yatakhanesidir. Çünkü erkek sayımız çok az. Herkes gün sonlarında burda rp yapmaya çalışsın.
En son David Kevin Johnson tarafından C.tesi 24 Mayıs 2008, 08:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Cuma 21 Mart 2008, 18:08 | |
| Uzun ve yorucu bir günün ardından David, Gryffindor Ortak Salon'una geldi. Arkadaşlarıyla biraz muhabbet edip doğru yatakhanesine gitti. Elinde bulunan parşömen kağıtlarını ve tüy kalemini yatağının yanındaki komidine bıraktı ve doğruca yatağına uzandı. Yorgundu. Gözlerini kapadı ve uykuya daldı. Kısa bir süre sonra uyandı ve saatine baktı. Daha on beş daikak olmuştu. Yatağından doğruldu ve pijamalarını giydi. Aslında yatmayacaktı henüz. Büyü çalışacaktı. Karanlık sanatlar kitabını aldı ve bir kaç büyüye çalıştı... Tabi uygulamalı olarak değil; çünkü deneyecek biri yoktu. Yarım saat gibi bir süre sonra kitabını kapıdı ve yatapının içine girdi. Uykusu vardı ve yorgundu. Chester, James ve Severus'ta gelip yatmışlardı bile. David da gözlerini kapadı ve ona huzur ve rahatlatıcı gelen bir uykuya daldı. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Cuma 21 Mart 2008, 18:17 | |
| Yorucu dersler ve geride kalan bir günün yorgunluğula doğruca yatakhanesine gitti Severus. İçeri girdiğinde David'in uyumuş olduğunu gördü. Parşömen kağıtlarını ve tüy kalemini yağının yanındaki komidine bıraktı ve doğruca yatağına uzandı. Gözlerini kapattı. Bir süre gün boyu yaşadıklarını düşündü. Ardından uykuya daldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Paz 30 Mart 2008, 19:11 | |
| Biten bir gün...Günler, birbiri ardına eksiksiz dizilmiş gibi hızla gelip geçiyor,zaman su gibi akıyordu. Neredeyse üçüncü sınıf olup,mezun olacakmış gibi hisseden David,yavaş ve yorungul belirten adımlarla, erkenden yatakhaneye çıktı. Yatakhanedeki James'a ve Severus'a: "Selam çocuklar...Uzun bir gündü,en azından bana göre..." dedi ve kendini sırt üstü yatağa attı. Ama açlışmalaıydı. Hemen karanlık santlara karşı savunma kitabını eline aldı ve yatağında oturma posizyonu alıp, yüksek sözle okumaya başladı: "Bir patronus yaratmak için,en mutlu anlarınızdan birini düşünmelisizin.İlginç...Yoo,değil aslında. Deneyelim." dedi asasını havaya kaldırdı ve mutlu bir anı düşünemeye çalıştı. Ne olabilirdi? Quidditch oynadığını düşündü ve: "Expecto Patronum." dedi. Asasının ucundan cılız bir ışık çıktı. Bu neye yaradı? Yeniden denemek için, yine aynı pozisyonu aldı ve: "Expecto Patronum!" dedi. Asasının ucundan, harika,beyaz,kanatlı ve boynuz bir at çıkıp,yatakhaneyi kısa sürede turlayıp yok oldu. David sevinçle: "Gördünüz mü?Yaptım...Ben yaptım...Geçen sene yapamıyordum..." dedi ve mutlulukla asasına baktı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Salı 01 Nis. 2008, 12:30 | |
| Yatakhanenin kapısı açıldı. Gelen kişi David'di.
"Selam çocuklar...Uzun bir gündü,en azından bana göre..." dedi David. Ardından yatağına geçerek Patromus büyüsü yapmaya çalıştı. Başarmıştı da. Severus daha sonra;
"Eee..David gerçek bir patromus büyücü yapmak çok zor ve ben bunu hayal bile edemiyorum. Ama bildiğim kadıyla gerçek bir patromus büyüsünü tam anlamıyla yapabilmen için karşında bir Ruh Emici olmalı. Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeninin de sınıfa bir ruh emici getireceğini hiç sanmıyorum. Ama seni tebrik ederim. Ben hayatta yapamamazdım." dedi ve David'in cevabını beklemeye başladı.
David cevap vermeden, Severus sözlerine devam etti;
"Bu arada David. DO'ya beni de alabilir misiniz?" dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Salı 01 Nis. 2008, 19:39 | |
| David,mutluca etrafına bakarken,herşeyin gözüne ne kadar göründüğünü fark etti. Uzun zamandır ilk kez bu kadar mutlu olduğunu düşündü. Ama umrunda olan tek şey de zaten buydu: Mutlu olmak...Özlemişti bu duyguyu. Mutlulukla bakınırken Severus ona: "Eee..David gerçek bir patromus büyücü yapmak çok zor ve ben bunu hayal bile edemiyorum. Ama bildiğim kadıyla gerçek bir patromus büyüsünü tam anlamıyla yapabilmen için karşında bir Ruh Emici olmalı. Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeninin de sınıfa bir ruh emici getireceğini hiç sanmıyorum. Ama seni tebrik ederim. Ben hayatta yapamamazdım." dedi ve David hemen: "Geçen sene ben de yapamıyordum;ama bu sene yapabiliyorum. Aslında çok uğraştım ve çalıştım. Gerçekten zor bir büyü ve kimse öğretmeden öğrenmem harika bir durum bence. Neyse bu kadar ukalalık yeter..." dedi gülümseyerek ve ardından Severus: "Bu arada David. DO'ya beni de alabilir misiniz?" dedi. David yine hızlıca: "Toplantılara katılacaksan neden olmasın. Buluşma yerimizi İhtiyaç Odası,toplantı pek yakında..." dedi. Karanlık santlara karşı savunma kitabını okumaya devam etti ve gözüne güzel bir büyü çarpttı. Nasıl olsa daha saat erkendi ve biraz daha çalışabilirdi. Severus'a: "Levicorpus Büyüsü...Üzerinde deneyebilir miyim? SAdece aykların yerden kesilecek..." dedi gülümseyerek ve beklemeye koyuldu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Salı 01 Nis. 2008, 20:02 | |
| David;
"Geçen sene ben de yapamıyordum;ama bu sene yapabiliyorum. Aslında çok uğraştım ve çalıştım. Gerçekten zor bir büyü ve kimse öğretmeden öğrenmem harika bir durum bence. Neyse bu kadar ukalalık yeter..."
Tam Severus konuşacakken, Severus'a tekrar;
"Toplantılara katılacaksan neden olmasın. Buluşma yerimizi İhtiyaç Odası,toplantı pek yakında..."
Severus bu habere çok sevinmişti.
"Elbette katılırım. Teşekkürler David" dedi. Ardından David devam etti;
"Levicorpus Büyüsü...Üzerinde deneyebilir miyim? Sadece aykların yerden kesilecek..."
Severus hemen cevap verdi;
"Deneyebilirsin. Ama canımı acıtma. Yoksa karşılık veririm" dedi kahkaha atarak. David'in de güleceğini tahmin ediyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Salı 01 Nis. 2008, 20:15 | |
| David, Severus'un,kendi sorusuna olumlu cevabı üzerine ve birz kıkırmanın ardından,kitaptaki büyüyü bir kez daha okudu ve tüm ayrıntıları aklında toplayarak asasını Severus'a çevirdi: "Sakın korkma adamım,canın yanmayacak." dedi gülümseyerek. Bu büyü zevkli bir büyü gibi görünüyordu. Hem bu sayede, Severus'da David'dan ders alıyordu. "Levicorpus!" dedi David ve Severus'un ayakları yerden kesildi. Asasından çıkan açık mavi renginde büyü ile havalara uçan Severus,halinden memnun görünüyordu. Bu zevkli bir şeydi heralde. David asasını salladıkça Severus'ta sallanıyor ve bu David'a neşe veriyordu. En sonun asasının yere doğrultup Severus'u bıraktı ve yüksek sesle kitabı okumaya devam etti: "'Levicorpus büyüsünü engelleyen büyü Liberacorpus'tur.' Ne güzel...O zaman denemek gerek. Ama sonra mı denesek?" dedi Severus'a. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Çarş. 02 Nis. 2008, 14:03 | |
| David, Severus'a;
"Sakın korkma adamım,canın yanmayacak." demişti. Severus da canının yanmayacağını biliyordu. Amacı komik bir ortam yaratmaktı. Ardından David kitabı okuyarak büyüy yapmaya başladı.
"Levicorpus!" dedi David. Severus'un ayakları bir anda yerden kesildi. Halinden memnundu. Bu şekilde o da büyü yapmayı öğreniyordu. Bir 1. sınıf öğrencisi olduğu için bu büyüler ona çok zevkli geliyordu. Ardından David, Severus'u bıraktı. Ve devam etti;
"'Levicorpus büyüsünü engelleyen büyü Liberacorpus'tur.' Ne güzel...O zaman denemek gerek. Ama sonra mı denesek?" dedi David. Severıs hemen;
"Bence deneyelim." deyiverdi. David'in cevabını beklemeye başladı.
RP Out: Diğer arkadaşlar nerde..Hadi biraz Rp yapalım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Çarş. 02 Nis. 2008, 18:28 | |
| David,Severus'un büyüyü denemesini istemesi üzerine,ona gülümsedi. Birinci sınıf olduğu nasıl da belliydi. Geçen sene o da böyleydi. Büyü öğrenmek için can atıyordu ve bu yüzden Severus'a: "Tamam o zaman,deneyelim. Şimdi sen, hiç Levicorpus büyüsü yapmadığın için eglemede zorlanabilirsin. Eee,yaşında küçük...en iyisi sen ban Levicorpus yap,güçsüz bile olsa ben engelleiyip sana yansıtıyım. Sence de uygun mu?" diye sordu ve Severus'un cevabını beklemeye koyuldu. İyi ki Severus'u DO'ya aldığını düşünyordu. Çünkü gelecek vadeden bir büyücüydü Severus David'in gözünde... RP OUT: ERKEKLER KATILSANIZA! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Çarş. 02 Nis. 2008, 19:24 | |
| David, Severus'un büyüyü şimdi dene fikri için;
"Tamam o zaman,deneyelim. Şimdi sen, hiç Levicorpus büyüsü yapmadığın için eglemede zorlanabilirsin. Eee,yaşında küçük...en iyisi sen ban Levicorpus yap,güçsüz bile olsa ben engelleiyip sana yansıtıyım. Sence de uygun mu?" dedi.
Bunun üzerinde Severus;
"Tamam. Başlayalım." dedi.
David'in büyüyü yapmasını beklemeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Çarş. 02 Nis. 2008, 20:30 | |
| David,Severus'un neden beklediğini anlamıyorud;çünkü ilk büyüyü o yapacaktı. Heralde heyecanlanmıştı ve biraz kafası karışmıştı. David, gülümseyerek Severus'a, yakınca bir yaklaşımla:
"Severus,boşuna niye bekliyorsun?Biraz heyecanlandın sanırım. İlk büyü sen yapıcaksın ve ben de engelliyeceğim. Senin yaşında ben de heyecanlanmıştım."
dedi gülümsemesini devam ettirerek. Severus'un tepkisini merak ediyordu. Heyecanlı olduğu zaten barizdi ve aklının karşıma nedeni de,David'e göre buydu. Severus'un utanmasını engellemek içinde: "Severus.böyle şeyleri kafan takma aman haa..Heyecan insana her şeyi yaptırır." dedi öğüt verircesine. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Perş. 03 Nis. 2008, 12:45 | |
| David;
"Severus,boşuna niye bekliyorsun?Biraz heyecanlandın sanırım. İlk büyü sen yapıcaksın ve ben de engelliyeceğim. Senin yaşında ben de heyecanlanmıştım." demişti. Ardından devam etti;
"Severus.böyle şeyleri kafan takma aman haa..Heyecan insana her şeyi yaptırır."
David, Severus'un neler düşündüğünü anlıyordu sanki. Severus konuşmaya başladı.
"Kafam karıştı pardon." dedi ve "Levicorpus!" dedi bir anda. David'de onu engellemek için Liberacorpus büyüsü yapacaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Perş. 03 Nis. 2008, 16:57 | |
| David,Severus'un heyecanını anlıyordu.Ne de olsa,bu onun asası ile birlikte olduğu ilk senesiydi ve heyecanlı olup,kafasının karışması gayet normaldi. Severus özür dileyip büyüyü yaptı ve hazırda bekleyen David için kolay bir büyüydü bu. David: "Liberacorpus!" dedi ve ona gelen büyüyü ters çevirerek yine Severus'un ayaklarını yerden kesti. Bu büyü gerçekten zevkliydi,en azından David öyle düşünüyordu. Kısa bir süre sonra Severus'u bıraktı ve: "Bunu da yaptım.Neyse, artık farklı bir derse bakıyım." dedi ve Muggle Araştırmaları kitabını açıp okumaya başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Perş. 03 Nis. 2008, 17:10 | |
| David, Severus'un büyüsünü engelleme büyüsünü başarıyla yapmıştı. Severus onun ileride çok iyi bir büyücü olacağını düşünüyordu. David devam etti;
"Bunu da yaptım.Neyse, artık farklı bir derse bakıyım."
Ardından Severus konuşmaya başladı;
"David..Sen gerçekten çok iyi bir büyücü olacaksın." dedi ve ekledi;
"Acaba bende senin kadar iyi olabilir miyim?" | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi C.tesi 05 Nis. 2008, 09:08 | |
| David,kitabını okurken bir yandan da Severus'un ona iyi bir büyücü olduğunu söylemesi üzerine ve kendisinin de, onun gibi olup olamayacağını sormasından sonra, David kitabından başını kaldırdı ve: "Öncelikle teşekkür ederim Severus. Sana gelince, benim gibi tabi ki olabilirsin. ama bunun için çalışman gerek. Ben geçen sene ok çalışıp buralara kadar geldim ki, hoş geldiğim yer henüz pek bir şey değil. Bu nedenle çalışmanı tavsiye ederim. Mesela, hazır kimse yokken ve ben de ders çalışıyorken,sen niye çalışmayasın? " dedi ve Severus'a gülümseyip,ders kitabını okumaya devam etti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi C.tesi 05 Nis. 2008, 17:35 | |
| David;
"Öncelikle teşekkür ederim Severus. Sana gelince, benim gibi tabi ki olabilirsin. ama bunun için çalışman gerek. Ben geçen sene ok çalışıp buralara kadar geldim ki, hoş geldiğim yer henüz pek bir şey değil. Bu nedenle çalışmanı tavsiye ederim. Mesela, hazır kimse yokken ve ben de ders çalışıyorken,sen niye çalışmayasın? " dedi. Severus;
"Haklısın David. İleride iyi bir büyücü olabilmek için gerçekten çok çalışmak gerekiyor." dedi. Bir süre düşündü. Acaba hangi derse çalışsaydı. Düşündü, düşündü.. "Karanlık sanatlara karşı savunma..Olmaz. Daha böcürtleri anca yapıyoruz. Bir böcürt burada ne arar..Muggle Araştırmaları.. Hayır.. O da beni çok sıkıyor.. O zaman Tılsım dersine çalışalım.." dedi ve kitabını çıkardı. Denemesi gerekn ilk büyü "Lumos" büyüleri idi.
"Lumos büyüleri 'ışık' büyüleridir. Lumos büyüsü normal bir ışık çıkarır. Bir üst seviyesi olan Lumos Maxima bir ampul kadar ışık çıkartabilir. En etkilisi ise Lumos Solem'dir. Bu büyü diğerlerinden çok daha fazla ışık çıkartacağı için yapılması pek önerilmez."
"Hemen deneyelim." dedi Severus. "Lumos Maxima." dedi bir anda. Hiç bir değişiklik olmadı. Bir süre bekledi ve tekrar "Lumos Maxima" dedi. Yine bir değişiklik olmamıştı. Son bir kez daha denemeye karar verdi. "Lumos Maxima" dedi. Bu kez asanın ucunda bir ışık belirmişti. Elindeki kitabı aydınlatabiliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi C.tesi 19 Nis. 2008, 09:26 | |
| Uzun geçen bir günü ardında yorgun argın yatakhaneye gelen David, içeride kimsenin olmamasına şaşmamıştı. Çünkü saat yatmak için erkendi. David, eşyalarını komidine koydu ve bugün hangi dersleri işlediklerini düşündü. Sabahki ilk ders Muggle Araştırmaları, sonraki ders Sihir Tarihi,ondan sonraki ders ise Bitki Bilim'di. İşledikleri konuları tekrar edip, SBS'lerden yüksek notlar alamak için çalışacaktı. Önce Muggle Araştırmaları kitabını açtı ve işledikleri yeri bir kez okdu. Daha sonra, derste not aldığı parşömen kağıdını, kitabın arasında kurtarıp okumaya başladı. Önemli gördüğü yerlerin altını çizdi ve bu derse bu kadar yeteceğini düşünüp, Sihir Tairihi ders kitabını çıkardı. Bugün Gringotts'taki cincüceleri işlemişlerdi. Kitabından bölümü bulup okumaya başladı. Derstekiler hala aklındaydı. Bu nedenle notlarına bakmadı. Sıra Bitki Bilim notlarını okumaya gelmişti. Derste aldığı notları hızlıca okudu ve gözlerini dinlendirmek amacı ile, gözlerini kapayarak yatağına uzandı. | |
|
| |
Hector Tom Andson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 30 Galleon : 12164 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Paz 20 Nis. 2008, 20:39 | |
| Hector sarmal merdivenlerden yukarı çıktı. Yorgundu. Yavaş yavaş çıktı yukarı, yatakhaneye. İçeride sadece iki vardı. David ve Severus. Acillius odasını paylaştığı arkadaşlarından pek memnundu. İçeride David oturmuş ders çalışmaktadaydı. '' İyi akşamlar David, başarılar'' dedi Acillius sonra Severus'a döndü. '' İyi akşamlar Sev '' dedi Hector cam kenarındaki yatağına oturarak '' Nsılsın? '' | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Ptsi 21 Nis. 2008, 10:24 | |
| Severus yatağına uzanmış, düşüncelere dalmışken yatakhaneye Hector geldi. Onunla geçen günlerde ortak salonda tanışmışlardı. Severus, Hector ile iyi birer arkadaş olacağını düşünmeye başlamıştı bile..Hector içeriye girdi.
'' İyi akşamlar David, başarılar'' dedi. Hemen ardından Severus'a döndü. '' İyi akşamlar Severus. Nasılsın? ''
"İyi akşamlar Hector. Eee..Biraz yorgunum. Ama iyi sayılırım.. Sen nasılsın?" dedi. Aklına ailesinden gelen mektup geliyordu. Babasını düşünmeden duramıyordu. Bu düşünceleri kafasından atmak için arkadaşlarıyla sohbet etmeye, farklı konular açmaya çalışıyordu. Ama başarılı olamıyordu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi C.tesi 26 Nis. 2008, 09:57 | |
| David, harıl harıl derslerine çalışıyordu. Beyninde adeta fırtına kopuyormuş gibi hissediyordu kendini. Heralde ara vermenin vakti gelmişti. "Dayan David, şimdi biticek." dedi, küçük fısıltılarla ve kendini avutmaya çalıştı. Birkaç saattir çalıştığı için beyni çorba misali karışmıştı. Tam o sırada Severus ve Hactor geldi, David de fırsat bilip kitabı kapadı. Gözleri bile ağırmaya başlamıştı. Bu sırada Severus'un 'İyi çalışmalar' demesi üzerine:
"Bugünlük bu kadar yeter. Eeee nasılsınız bakalım?"
diye sordu, ders çalışmayı bıraktığı için gözlerini ışıl ışıl parladığına emindi. Anlaşılan bu SBS yılı, beklediği gibi kolay geçmeyecekti... Gerçekten kafa dağıtmaya ihtiyacı vardı, iyi ki Severus ve Hactor gelmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Ptsi 28 Nis. 2008, 10:13 | |
| Severus, Hector'dan cevap veklerken ders çalışan David onlara doğru döndü. Severus camdan dışarıya bakıyordu. Dönemin bitmesini çok istiyordu. Ailesini o kadar özlemişti ki..
"Bugünlük bu kadar yeter. Eeee nasılsınız bakalım?" dedi David. Severus David'e doğru döndü.
"İyiyim David. Sadece ailemi çok özledim. Sen nasılsın?.." dedi. Camdan dışarıya bakmaya devam etti. Bu sırada Hector'un uyumuş olduğunu gördü. | |
|
| |
Hector Tom Andson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 30 Galleon : 12164 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Ptsi 28 Nis. 2008, 16:15 | |
| "Bugünlük bu kadar yeter. Eeee nasılsınız bakalım? dedi ders çalışmayı bırakan David. Severus da"İyiyim David. Sadece ailemi çok özledim. Sen nasılsın?.." diye cevap verdi. '' Ben ailemi pek özlemedim.'' dedi Hector gülümseyerek. '' Onların bana nasıl davranacağını çok iyi biliyorum çünkü. Hogwarts'ta geçireceğim 7 yıl bir velinimet!'' dedi. Camdan dışarı aşağıya baktı. Gryffindor'da olmak onun için bir gurur ve güç kaynağıydı. Ama Black ailesinin aynı görüşü taşımadığına adı gibi emindi. '' Neden aileler tüm bireylerinin aynı binada olmasını ister? Üstelik de neden Seçmen Şapka'nın sonuçlarını insanlara mal ederler? Yani sonuçta ben Gryffindor olarak doğdum. Öyle yaşadım, öyle taşıyorum, öyle öleceğim... Bunun neresi suç?'' | |
|
| |
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Salı 29 Nis. 2008, 17:30 | |
| ''Ben ailemi pek özlemedim. Onların bana nasıl davranacağını çok iyi biliyorum çünkü. Hogwarts'ta geçireceğim 7 yıl bir velinimet! Neden aileler tüm bireylerinin aynı binada olmasını ister? Üstelik de neden Seçmen Şapka'nın sonuçlarını insanlara mal ederler? Yani sonuçta ben Gryffindor olarak doğdum. Öyle yaşadım, öyle taşıyorum, öyle öleceğim... Bunun neresi suç?" dedi Hector. Severus, Hector'un durumuna üzülüyordu. Onun yerinde olmayı gerçekten hiç istemezdi.
"Seni anlıyorum desem yalan olur Hector. Bu yüzden böyle birşey demiyeceğim. Ama...Ama sonuçta onlar senin ailen Hector. Kim olurlarsa ve ne olurlarsa olsun" dedi Severus. | |
|
| |
Hector Tom Andson Muggle
| Konu: Geri: Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi Perş. 01 Mayıs 2008, 10:15 | |
| "Seni anlıyorum desem yalan olur Hector. Bu yüzden böyle birşey demiyeceğim. Ama...Ama sonuçta onlar senin ailen Hector. Kim olurlarsa ve ne olurlarsa olsun" dedi Severus. "Haklısın ama..." dedi Hector gözleri camdan dışarıyı süzüyordu hala. " Onların santimyanında olmak bile felaket! Görsen, ne desem ne yapsam suç! Onların yaptığı her canilik, yani anlarsın ya hepsi kara büyücü, Black ailesi için şeref; benim yaptığım iyilikler de yüz karası. Black soyunu asıl onlar kirletiyor. Hem de bunla gurur duyuyorlar." diye bitirdi sözlerini. Sonra merakla Severus'a döndü. " Sahi sen kimlerdensin? Yani demek istediğim senin ailen kimler?" diye sordu. Severus ailesinden hiç bahsetmiyordu. Bu da ister istemez merak uyandırıyordu. | |
|
| |
| Gryffindor 1 Numaralı Erkekler Yatakhanesi | |
|