Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ateşin Doruğu

4 posters
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Ateşin Doruğu 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:01

Nicole,atlattığı uzun bir dönem ve tatil sonucunda yine dersliklerine girmek için sabırsızlanıyordu.Artık kendisine bir söz vermişti ve bunu yerine getirecekti.Kendisini bambaşka biri olarak görmelerini sağlayacaktı.

Kahverengi saçlarını sarının en açık tonlarına boyayarak sihirle kendisini umulmadık bir kişiye dönüştürdü.Bir yandanda içinden

"Acaba tanıyabilecekler mi?"

diye mırıldandı.Aslında tanıyabileceklerini sanmıyordu.Henüz aynaya bakmasa bile göl kenarına gidip gölün yansımasına yavaşça baktı.Saçlarını okşayarak

"Bu..bu ben miyim?Bu bir rüya olmalı.Ben..ben ne kadarda farklı birisi olmuşum"

dedi şaşkınlıkla.Gerçektende bu kadar değişeceğini bilmiyordu.Gözlerini ovuşturdu ve tekrar baktı.Artık arkadaşlarının onu tanımasının imkansız olduğunu düşündü.Sonra aklına parlak bir şaka geldi

"Tabii ya.Okula yeni gelmiş biri gibi davranarak bizim dostlara ufak şakalar yapabilirim.Nasıl olsa ismimide değiştirdim,mümkünatı yok tanıyamazlar."

dedi ve bir kahkaha patlattı.Sonra gölün kenarına oturup çok yalnız,sıkılmış ve arakdaşsız kalmış gibi bir kız görüntüsü vermeye
çalıştı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek
Ruh hali : Ateşin Doruğu Heyup7
Galleon : 12199

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:22

Johnny bir sese birden uyanıverdi.Bu ses yanıbaşında duran saatin sesiydi.Yatakhanesinde uyuyakalmıştı.Acil bir şekilde sanki önemli bir olay varmış gibi kalktı.Pijamalarını çıkartıp sandığının içine dağınık bir şekilde yerleştirdi.Hemen üstüne resmi cüppesini giydi.Altındaki pantalonu tam düzgün giyemediği için biraz belini yükseltti.Ardından üstüne hemen pelerin gibi dalgalanan cüppesini giydi.İlginç bir sesle:

"Off çok sıkıldım"

dedi.Kendine kendine konuşmayı çok seviyordu.Bunu sürekli yapardı.Sonra tekrar kendine:

"Kravatım çok yamuk"

dedi.Hemen kravatına bir çeki düzen verdi.Komidininde duran asasını cüppesinin iç tarafına yerleştirdi ve Hogwarts'da görmediği yerlere bakmaya karar verdi.Kendi kendine:

"Galiba göl kenarına hiç gitmedim"

demesiyle yatakhaneden çıkması bir oldu.Hemen merdivenlerden aşağı bahçeye indi.Oradan da kara gölün kenarına geldi.Bir ağacın altına gidecekken kendinden büyük gösteren,arkadaşsız gibi duran,sarı saçlı ve cüppesinden anlaşılacağı üzere hufflepuff'lı bir kız gördü.Yanına gidip gitmeme konusunda tereddüte düştü.Ama sonra kendine fısıldayarak:

"Yeni arkadaşlar için gitmeliyim"

dedi.Ardından hafiften koşarak kızın yanına gitti.Kıza bir süre baktıktan sonra:

"Merhaba adım Johnny kısaca Jo"

dedi...
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:46

Nicole gölün şırıltısına tam dalmıştı ki yanına biri yaklaştı.Sonra Nicole çocuğun cübbesine bakarak bir Ravenclaw'lı olduğunu anladı.Çocuk

"Merhaba adım Johnny kısaca Jo"

dedi.Nicole kafasını çocuğa kaldırıp

"Merhaba Jo.Bende Nicole Ashley.İstediğin ismimi söyleyebilirsin"

dedi gülümseyerek.Tabii ki de ilk kurbanı Johnny olacaktı.Ama onu okulda daha önce görmediği için yeni geldiğini düşündü ve bu şakasından bir an olsun vazgeçti.Cübbesine bakarak

"Benimle dost olmak istediğinden emin misin?Yani Ravencalw'dan pek arkadaşım yoktur.Ya da Huffle puff'a düşmanlar.Ama ben tanıştuığıma çok memnun oldum"

dedi utanarak.
Melinda Shélia Dumbledore
Muggle

Kadın
Ruh hali : Ateşin Doruğu Cheesyol1
Galleon : 12196

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:51

Melinda cam kenarında durmaktan sıkılmıştı sessizliğin o da farkındaydı bir süre oflayıp pufladı ardından susarak ayağa kalktı.Belki biraz değişiklik iyi gelirdi bahçeye inebilirdi örneğin cübbesini üzerine takıp yatakhanedekilere baktı:

"Bahçeye gelen var mı?"

dedi ama herkes hayır anlamında başını sallamıştı zaten fazla da kişi yoktu.Yatakhaneden ayrıldıktan sonra bahçede bir süre dolandı orada duran öğrencilerin yanına ilerleyip gülümsedi:

"Selam ben Melinda kısaca Mell diyebilirsiniz...

dedikten sonra sarı saçından bir tutam alarak oynamaya başladı.Bir yandan da mavi gözleriyle etrafı süzüyordu.Kız hufflepufflıydı binasından biri olduğu için daha rahattı.Oğlansa ravenclawlu aslında Mell buraya gelirken ravenclawlu olacağını düşünüyordu ama yanılmıştı.Göl kenarında bir süre dolaşmıştı göle taş atmak felan ama sıkıcı bulmuştu.Buraya gelmekle iyi etmişti belkide bir iki kişi ile tanışırdı.Hem havada güzeldi.Sarı saçlarını arkasına savurarak kollarını birbirine doladı...

"Acaba 2. sınıflar mı?"

dedi içinden aslında onun için farketmezdi.3. sınıftan da arkadaşları vardı sonuçta...

En son Melinda Shélia Gibson tarafından Ptsi 17 Mart 2008, 16:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://www.google.com
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:53

Johnny kızn ona bu kadar gülümsemesini beklemiyordu.Arkadaş olma hayalleri kurarken kız:

"Merhaba Jo.Bende Nicole Ashley.İstediğin ismimi söyleyebilirsin"

dedi.Johnny onun adını nihayet öğrenmişti.Bu yüzden mutlu oldu.Ancak buna cevaben ne diyeceğini bilmiyordu.Tam kafasında birşeyler demek için düşünürken Nicoloe'un o ince ve zarif sesi Johnny'i düşüncelerinden çekip aldı:

"Benimle dost olmak istediğinden emin misin?Yani Ravencalw'dan pek arkadaşım yoktur.Ya da Huffle puff'a düşmanlar.Ama ben tanıştuığıma çok memnun oldum"

dedi.Johnny buna hemen cevap verecekti.Düşünmesi gerekmiyordu:

"Dost olmayı istemesem yanına gelmezdim"

dedi...
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 16:56

Nicole Jo ile konuşurken yanlarına sarı saçlı Huffle puff'lu bir kız yanaştı.Nicole kızla aynı binada olduğu için mutluydu ve kıza gülümsedi.Kız

"Selam ben Melinda kısaca Mell diyebilirsiniz"

dedi.Nicole hemen kıza elini uzatıp

"Merhaba Mell.Bende Nicole Ashley.Benim bir kısaltılmışım yok"

dedi kahkaha atarak.Sonra Jo sessizliğini bozarak Nicole'un sorusuna karşılık

"Dost olmayı istemesem yanına gelmezdim"

dedi.Nicole rahatlamıştı ve iki tane daha dostu olduğuna sevinmişti.Özelliklede birisini bir Raw'lı ve ölüm yiyen olduğuna...
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:00

Johnny yanlarına gelen kızdan biraz ürkmüştü.Aslında ürkmesi fiziksel bakımdan değildi.Sadece birden çıkmaştı.Bu arada Nicole rahatlamış gibiydi.Yanlarına gelen kız:

Selam ben Melinda kısaca Mell diyebilirsiniz...

dedikten sonra Johnny kendini tanıtacakken Nichole:

dedi.Johnny başkasının konuşmasına fırsat vermeyerek söze atladı:

"Merhaba Mell bende Johnny kısaca Jo"

dedi...

Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:04

Ashley'nin uzattığı eli sıktıktan sonra onun gibi küçük bir kahkaha attı.Ashley diye küçüklük arkadaşı vardı.Ashley adını duyunca aniden o aklına gelmişti.Onunla uzun zamandır görüşmüyordu acaba o da buradamıydı..?Büyük ihtimalle buradaydı onu görürse çok mutlu olurdu.Eski arkadaşıyla aynı okulda olmak harika olurdu!

"Merhaba Mell bende Johnny kısaca Jo"

Çocuğa bakarak gülümsedi.Belki de yeni arkadaşlar edinmişti.Yüzünde küçük bir gülümseme vardı.Derslerin de böyle olmasını istiyordu.Ellerini cübbesinin cebinde gezdirdi bir süre daha sonra ellerini cebinden çıkararak birbirine doladı.

Gözleri hayla etrafı süzüyordu.Birisinin konuşmasını bekliyordu aslında fazla çenesi düşüktü.Ama bugün biraz yorgundu fazla konuşmak istemiyordu ama yorgunluğunu belli etmiyordu gülümseyerek birisinin konuşmasını bekledi...
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:08

Johnny birden düşüncülere daldı.Aslında bunlar derslerin nasıl geçeceği düşüncesiydi.İçi birden ürperdi.Biraz korktu.Bu dönem muhakkak ravenclaw birinci olmalıydı.Bunun için elinden geleni yapacağına inanıyordu.Ardından gerçek dünyaya döndü ve yeni gelen kızın elini cebine koyduğunu gördü.Ama kız sonra çıkarmıştı ellerini.Muhabbet olsun diye:

"Mell kaça gidiyorsun?"

diye sordu...
Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:13

Mell sessiz sessiz birisinin konuşmasını beklerken Jo sessizliği bozmuştu:

"Mell kaça gidiyorsun?"

Mell bu sorunun ardından gülümseyerek Jo'ya baktı.Gözleri aniden Ashley'e ilişti.Ona gülümsedi aynı binada olduklarından görüşebileceklerdi.Jo'ya bakıp:

"1. sınıfım...Siz?"

dedi.Mavi gözleri gölü izliyordu.Etrafta pek kişi olmadığından buraya gelmeyi düşünmüyordu aslında ama bir daha ilk geleceğiyer büyük ihtimalle burası olacaktı.Dersler başlamıştı zorlaşmadan Hogwarts'ın tadını çıkarmak istiyordu.Daha önünde 2 sene vardı ama çabucak biticekti bu seneler büyük ihtimalle zaten her Hogwarts'a giden dönünce ah ne kadar da çabuk bitti diye homurdanırdı.Düşüncelerden sıyrılarak cevabı beklemeye başladı.
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:18

Jo'nun sorusu üzerine Mell hemen cevap verdi

"1. sınıfım...Siz?"

Ashley hemen söze atılıp

"Bende 2.sınıfım.Sende 1.sınıf olmalısın"

dedi ve Jo'ya baktı.2. ya da 1. sınıf olmak aradaki dostluğu etkilemezdi.Bu yüzden kafasını Mell'e çevirerek ona uzun uzun gülümsedi.

Çünkü aynı binadaydılar ve ikisininde tek istediği binalarına puan kazandırmaktı...
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:19

Johnny Mell'in cevabını beklerken Mell:

"1. sınıfım...Siz?"

dedi.Johnny birden şaşkına uğradı.Çünkü Mell hiçte 1.sınıfmış gibi değildi.Daha çok 2.sınıftaymış gibiydi.Ama bazı insanlar yaşından büyük gösterebilir.Galiba buda öyle birşeydi.Ardından üstündeki cübbesini düzeltti.Asasını yokladı ve Nicole'e

"Eee napalım"

diye sordu...
Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:22

"Bende 2.sınıfım.Sende 1.sınıf olmalısın"

Tahminleri doğru çıkmıştı.Gülümseyerek Hufflepufflı olmak o kadar fena değildi aslında çünkü sevecen insanlar buradaydı.İyiki bu binadayım diyeceği günlerin geleceğinden emindi.2 yıl içinde neler olucaktı kim bilir yüzündeki gülümseme iyice yayılmıştı yüzüne düşüncelerden sıyrılarak göl kenarına iliştirdi gözlerini.

Göl pürüssüzdü.Ama o pürüsüzlük göle taş atan öğrenciler yüzünden bozulmuştu.Derin bir nefes alarak öğrencileri izlemeye koyuldu...
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:25

Jo elini cübbesine atıp asasını yokladıktan sonra Nicole'ye baktı ve

"Eee ne yapalım?"

dedi.Nicole dudaklarını büzerek düşünmeye başladı.

"Err..Ne yapsak?Ne yapsak?"

dedi.Sonra elini şıklatarak

"Buldum...bunu çok küçükken ablamla çok oynardım.Doğruları söyleme oyunu...."

dedi heyecanla.Sonra Jo ve Mell'e bakıp cevap beklermişcesine poz verdi.Jo ve Mell'in cevabını büyük bir merakla bekliyordu.
Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:28

Mell şaşkınca Ashley'e bakıyordu.İyi akıl etmişti oyun oynayabilirlerdi hem eğlenceli olurdu.

"Benimde bir kaç kere oynamışlığım var aslında..."

dedikten sonra gülümseyerek Jo'nun cevabını bekledi...
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:35

Johnny tam başını eğmişken ve uyuklarken Nicole:

dedi.Johnny kafasını sevinçle kaldırdı.Nihayet yapacak birşey bulmuşlardı.Tam hadi başlayalım diyecekken Mell:

"Benimde bir kaç kere oynamışlığım var aslında..."

dedi.Johnny Mell'in kabul etmesine sevindi ve hemen:

"Durduğumuz kabahat"

dedi...

Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:40

Mell ve Jo'nun olumlu cevaplarından sonra hemen oynamaya başladılar.Nicole

"Err...Neyi döndürelim"

diyerek kara kara düşündü.Sonra eline cübbesindeki küçük tüy kalemini alarak uç kısmını gösterdi.

"Burası kime gelirse diğer taraftaki ile ilgili düşüncelerini söyleyecek...Hazır mısınız?"

dedi ve hemen kalemi döndürdü.Jo ve Mell'e gelmişti.Mell Jo hakkında düşünüklerini söyleyecekti.Nicole kısa bir hatırlatma yapıp

"Bir kez gelen bir daha gelirse iptal olacak.Haksızlık olmamış olur böylece..."

dedi gülümseyerek.Sonra Mell'ın Jo hakkındaki görüşlerini almak için merakla başını hızla kaldırdı.
Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:44

Mell tüğ kalemine baktı.Jo'ya bakıp gülümsedi bir süre düşündükten sonra:

"Hmm...Fazla konuşmayı sevmiyor anladığıma göre hmm çoğu ravenclawlu gibi zeki gibi görünüyor...Bu kadar..."

Mell susarak Ashley'in kalemi çevirmesini bekledi...
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:45

Johnny birden irkildi.Mell onun hakkında düşündüklerini:

"Hmm...Fazla konuşmayı sevmiyor anladığıma göre hmm çoğu ravenclawlu gibi zeki gibi görünüyor...Bu kadar..."

bu şekilde dile getirdi.Bunlar çok iyi düşüncelerdi.Jo hemen:

"Çok teşekkürler ben mi çeviriyorum?"

diye sordu merakla...
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:47

Ashley Mell'ın

dediğinden sonra jO hemen tüy kalemini hızlıca döndürmeye başladı.Yine Jo ve Mell gelmişti ve hemen durmadan tekrar döndürdü.Bu seferde Mell ve Ashley'e dönmüştü kalem.
Ashley hafifçe öksürerek

"Çok iyi biri olduğuna inanıyorum.Özelliklede aynı binada olmamız onu daha çk sevmemi sağlıyor."

dedi ve ardından küçük bir gülüsemeyle

"bir daha sen çevir Jo"

dedi.
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 17:51

Jo konuşulanları dinledi ve tüy kalemi çevirdi.Çok hızlı bir şekilde çevirdi ve kalem Nicole ile onun arasına geldi.Jo hemen söze başladı:

"Hmm aslında yeni tanımama rağmen çok iyi birisi gibi ve çalışkan galiba..."

dedi mutlulukla...
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePtsi 17 Mart 2008, 19:23

Jo çevirdikten sonra tüy kalemin sivri yeri Jo'ya döndü.Jo hemen söze başlayıp

"Hmm aslında yeni tanımama rağmen çok iyi birisi gibi ve çalışkan galiba..."

dedi gülümseyerek.Nicole çalışkan lafına karşılık

"Err...Sayılır.Ama ne yazık ki Rav'da değilim."

dedi.Sonra Mell'e bakıp

"Sende çevirmek ister misin Mell?"

dedi ve tüy kalemini ona doğru uzattı.Sonra ufak bir sessizlik oluştu ve etrafına bakınırken derin bir nefes aldı ve Mell'e tekrar baktı.
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Ateşin Doruğu Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12448
Ekspresso Puanı : 13

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimeÇarş. 19 Mart 2008, 00:16

Daff göl kenarında amaçsızca dolanıyordu.Tılsım dersinden yeni çıkmış derste yaptıklarını kafasından sessizce geçiriyordu.Dersi sevmiş gibiydi ama artık geçen dönem olan ön yargılarının hepsini kafasından silmişti Daff.Göl kenarında dolanırken Ashleyi,Hogwarts'a yeni gelen kuzenini ve bir kızı görrdü.Derinden konuştukları belliydi ama Daff'ın canı sıkılmıştı.Zaten Ashley ve kuzeni yabancı değillerdi.Daff hemen yanlarına gitti ve gülümseyerek;

''Merhabalar ''

dedi ve yanlarındaki kıza bakarak;

''Merhaba ben Daffodil Sophie Delacour,2. Sınıfım,''

dedi gülümseyerek.Daff etrafına bakındıktan sonra ;

''Eee nasılsınız? ''
Muggle

Kadın

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimeCuma 21 Mart 2008, 14:23

''Merhaba ben Daffodil Sophie Delacour,2. Sınıfım,''

sessizlik aniden bozulmuştu.Gülümseyerek Sophie'ye baktı.Elini uzatarak.

"Merhaba ben Melinda kısaca Mell diyebilirsin.Birinci sınıfım..."

Nicole'nin sözleri ardından kalemi çevirdi.Mell ve Ashley gelmişti.Mell Ashley hakkında düşücelerini söyleyecekti.

"Sevimli canyakın güzel bir kız aynı binada olduğumuz için özelliklerimiz benziyor..."

dedikten sonra Sophie'ye dönüp.

"Sende oynamak istermisin?"

diye sordu...
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Ateşin Doruğu Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12448
Ekspresso Puanı : 13

Ateşin Doruğu Empty
MesajKonu: Geri: Ateşin Doruğu   Ateşin Doruğu Icon_minitimePaz 23 Mart 2008, 23:01

"Merhaba ben Melinda kısaca Mell diyebilirsin.Birinci sınıfım..."

Daff hemen Mell'e elini uzatarak,

''Memnun oldum..''

dedi.Mell Sophie'ye;

"Sende oynamak istermisin?"

diye sormuştu.Daff gülümseyerek;

''Evet,oynayabilirim..''

dedi.

Ateşin Doruğu
1 sayfadaki 1 sayfası