| Ravenclaw Duyuruları | |
|
+5Lisa Wanders Peeves Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Vittoria Snape 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Ravenclaw Duyuruları Cuma 21 Mart 2008, 20:22 | |
| Duyuru Panosu: Ravenclaw öğrencilerinin ders durumları,duyuruların yer aldığı bölüm..[Lucienda B. Blanc]
Dersler ve Öğrenci Listeleri
Aritmansi ve Biçim Değiştirme : İşlenmedi
Astronomi(Ders İşlendi) ~Lucienda B. Blanc 1. Sınıf (+) O ~Lisa Gaunt 1. Sınıf (+) B ~Lily L. Black 1. Sınıf (+) B + 10 Puan Ödev ~Johnny Delacour 1. Sınıf (+) B ~Keiran Brandon O'Dwayne 1. Sınıf (+) O + 20 puan Ödev ~Cornelia Vanessa Hudgens 1. Sınıf (-) ~Vittoria Snape 2. Sınıf (+) B ~Avril Pink Delacour (+) B ~Eragon James Black (+) Z
Bitkibilim (2. ders~offline[işleniyor) ~Vittoria Snape (-) / (-) ~Keiran Brandon O'Dwayne (+)(B) / (+) ~Lily L. Black (+)(B) / (+)(B) ~Sarah Ainsworth (+)(U) / (+)(B) ~Eragon James Black (+)(B) / (+)(B) ~Johnny Delacour (+)(U) / (+)(U) ~Darchelle Jacqueline VanCamp (+)(O) / (+)(O) ~Lucienda B. Blanc (+)(O)/ (+)(O) ~Rachel Hurd Wood (+)(O)/ (+)(O)
Eski Yazılar( 1. Ders İşleniyor) ~Darchelle Jacqueline VanCamp 1. Sınıf (+) ~Vittoria Snape --> 2.sınıf (+) ~Lily L. Black 1. sınıf(+) ~Eragon James Black ~ 3. Sınıf ~Keiran Brandon O'Dwayne - Ravenclaw - 1. sınıf (+) ~Johnny Delacour 1. sınıf (+) ~Lucienda B. Blanc ~ 1. sınıf(+)
İksir[işlendi] ~Eragon James Black-3. sınıf ~Lily Johnson-3. sınıf (+) ~Sarah F. Ainsworth-1. sınıf (+) ~Keiran Brandon O'Dwayne-1. sınıf (+) ~Lily L. Black 1. sınıf (+) ~Johnny Lovegood 1.Sınıf (+) ~Lisa Gaunt 1 Sınıf (+) ~Vittoria Snape 2.sınıf (-) ~Lucienda B. Blanc 1. sınıf (+) ~Rachel Hurd Wood 1. Sınıf ~Avril Pink Delacour 3. sınıf (+)
Karanlık Sanatlara Karşı Savunma(2. ders devam ediyor) ~Eragon James Black (+)(B) / ~Darchelle Jacqueline VanCamp 1. Sınıf (+)(O) / ~Lily Johnson (+)(B) / ~Tatyana Johnson (+)(O) / ~Lily L. Black (+)(B) / ~Sarah Ainsworth (+)(O) / ~Keiran Brandon O'Dwayne (+)(B) / ~Johnny Delacour (+)(U) / ~Lisa Gaunt (+)(O) / ~Vittoria Snape (+)(O) / ~Lucienda B. Blanc (+)(O) / ~Rachel Hurd Wood (-) ~Avril Pink Delacour (+)(B) /
Kehanet(1. ders işleniyor) ~Vittoria Snape -2.sınıf (-) ~Eragon James Black 3. sınıf (+) ~Lily Johnson 3.sınıf (+) ~Darchelle Jacqueline VanCamp 1. Sınıf (-) ~Johnny Lovegood 1.sınıf (+) ~Lisa Gaunt-Ravenclaw-1.Sınıf (+) ~Avril Pink Delacour-3. sınıf (+) ~Lucienda B. Blanc ~ 1. sınıf (+)
Muggle Araştırmaları(3. ders işleniyor) ~Lucienda B. Blanc (+)(B) / (B) / ~Johnny Delacour (+)(U) / (U) / (O) ~Lisa Gaunt (+)(B) / (U) / ~Vittoria Snape (+)(B )/ ~Avril Delacour (+)(Z) / ~Tatyana Johnson (+)(B) /(O) ~Lily Johnson (+)(O) /
Sihir Tarihi(İlk dersler bitti, 2. sınıfların 2. dersi işleniyor)) ~Lisa Gaunt 1.Sınıf(+) Ödev: U ~Johnny Delacour 1.sınıf(+) Ödev: O ~Keiran Brandon O'Dwayne 1. sınıf(+) Ödev: O ~Vittoria Snape 2.sınıf (-) ~Lily L. Black 1. sınıf(+) Ödev: B ~Sarah Ainsworth 1. Sınıf(+) Ödev: O ~Lucienda B. Blanc(+) Ödev: U ~Rachel Hurd Wood 1. Sınf(+) Ödev: B
+10 Puan (Derste)
Sihirli Yaratıkların Bakımı (1. dersler online işleniyor) Johnny Delacour (+) Sarah Ainsworth (+) Lucienda B. Blanc (+) Keiran Brandon O'Dwayne (+) Lisa Gaunt (+) Lily L. Black (+) Eragon James Black (-) Tatyana Johnson (-)
Derste +15 puan alındı.
Tılsım(3. ders işleniyor-ortak) ~Darchella J. VanCamp (+)(8) / (+)(10) / (+)(9) ~Sarah F. Ainswarth (+)(9) / (+)(10) / (+)(10) ~Keira Brandon O'Dwayne (+)(8) / (+)(10) / ~Johnny Delacour (+)(7) / (+)(8) / (+)(10) ~Lisa Gaunt (+)(7) / (+)(10) / (+)(10) ~Lily L. Black (+)(8) / (+)(10) / (+)(8) ~Lucienda B. Blanc (+)(9) / (-) ~Vittoria Snape (-) / (-) / ~Eragon James Black (+)(7) / (+)(9+5) / (+)(9) ~Lily Jhonson (+)(7) / (+)(8) / (+)(9) ~Avril Delacour (-) / (-) / (+)(9) ~Alan Urien O'Bowen (-) / (-) / (+)(10)
En son Sarah F. Ainsworth tarafından Ptsi 12 Mayıs 2008, 21:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Salı 01 Nis. 2008, 18:27 | |
| Çarşamba Günü yani yarın xD Ravenclaw binası olarak cadılar bayramını kolidorlarda açacağım bir başlıkta kutlama kararı aldık. Herkesi bekliyoruz.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Cuma 18 Nis. 2008, 21:32 | |
| RAVENCLAW BİNASI ÖĞRENCİ/ÜYELERİNE ÖNEMLİ DUYURU:
RPlerde/derslerde aktif olmayan bina üyesi arkadaşların* Adminlere başvurularak Ravenclaw'dan çıkarılması talep edilecektir.
Binamız Ravenclaw'ın toplantı, duyuru, konuşma alanı ile bina içi RP bölgesine, sitenin RP out'tunda yazmak için giriyorsanız olmaz... Bilmem sizce nasıl anlatayım başka durumu....
Gereksiz kalabalık oluşturan kişiler çıkarılarak, yerine yeni ve RPlerde/derslerde aktif kişilerin gelmesi tercih sebebidir.
Her öğrenci olan üyeye bugünden geçerli olmak üzere 2 hafta süre verilecek, bu süre içinde en az 3 rpsini (kısa, laf ola beri gele RP'ler kabul edilmeyecektir.) görmediğimiz kişinin Ravenclaw üyeliğinden alınmasına ve muggle'a dönüştürülmesi istenecektir. Ayrıca "hadi şimdilik yaptım, sıyırırım" düşüncesi ile bu süreçte RPleri yapıp sonra yapmayıp ve gene aşağıda belirtilen şarta da* uymamış kişilerin üyeliklerinin iptali istemi devam edecektir.
Yani burada aktif olmayacaksanız size uygun muggle tipi üyelik çeşidi var. RP veya derslere katılım yapılmayacaksa burada kalmanızın anlamı kalmadığını eh sizde tahmin edersiniz, bizi de bu konu da anlayacağınızı düşünüyorum.* (Ders/ders dışı farkı olmadan her türlü RPde, geçerli bir mazereti sınıf başkanlarının ikisine de bildirmemiş olan arkadaşları kast ediyoruz burada....)
En son Keiran Brandon O'Dwayne tarafından C.tesi 19 Nis. 2008, 12:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları C.tesi 19 Nis. 2008, 12:17 | |
| Yönetime benim sunduğum onlarında onay verdikleri bir talep hakkında size 2. duyurumu yapacağım: Geriye düşmüş olan Huff ve Gry için bizimde onlarla birlikte çalışmamızı istiyorlar. Ortak RP Projeleri için fikri olan var mıdır? Hepimiz onlarla ortak RP'lerle binalarına destek için başlamamız gerekmekte. Ben sınıf başkanlarıyla toplanıcağım ama sizden de öneri olursa süpe rolur. Her türlü -geyikte olsa- RP veya oyun planına açığım. Geri planda kalmaları şahsen bizim bina içinde iyi olmaz. Şöyle düşünün onların önünde olsakta rekabet edemeiklerinden tek başlılık bir süre sonra sıkıcı olur. Ayrıca Sly zaten "tahtım, benim tahtım" havasında istediği kadar gitsin. Güç birlikten doğar.. (Ben felsefe okumalıymışım. Bütün gün geyik yapardım. ) Tanıdığınız Gry veya Huff (İyi /kötü ayrımı yok) öğrencisi varsa isimlerini söylerseniz sevinirim. Buna tüm Raven dahildir. 1., 2. ve 3. sınıf.. Ayrım yok. Parti gibi olayların içinde olmanızı diliyorum. Ve hepinizin daha önceki gibi yardımını ve desteğini bekliyorum. Tatyana, Lily, Lisa, Vitt, Darch, John, Eragon, melekler (Sarah, Lily ve Lucy)... Evet cevabınız nedir dostlar?... (Hatta Sarah o Gryffindorlu gıcığa -babasını ihbar edenin kızı mıydı neydi- ders verdiği için sınıflar arası gerilim mi olsa... hımmm.. bu da bir fikir... ) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Salı 22 Nis. 2008, 12:00 | |
| Tamam isimlerini sana liste olarak veririm (:
Kavga? Gelmek isterim evet xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları C.tesi 26 Nis. 2008, 05:21 | |
| Eskidir, ama yeniler mutlaka okusun...
- Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
Bu açıklamadan sonra sıkıcaksınız bu yazıyı okuyacaksınız. Okumayan sonra ben bilmiyordum diye bıdır bıdır öterse bence kabul edilmez.
Raven binasındakiler acemilerle (genelde kendi aranızda, akrabanızla paslaşma var) paslaşılmıyor. Tamam tanış değilsiniz, ama unutmayın, rpdeki siz değil charınızdır, ve ona göre düşünün deriz. Kendinizin arzusuna göre düşünürsenizde tıkanır kalırsınız. RP out'umuzdan bina arkadaşları olarak bizden, RP randevularındaki ilgili başlıklardan da diğer binadakilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.
Ayrıca rp yarışmasından binaya her ay iyi RP'den gelecek bir 50 puan olayı da var. Derslerdeki rplerinde paslaşmak isteyenle de uyumda sağlanır. (Gerekirse kavga da edilir.) Rp renkli olması göze alınırsa, evet yapılan olaydan belki puan kırılması öngörülenen bir sey, ama bu size bize başka kanaldan puan olarak gerek dönebilir. Bu yönetime danılışılır olur biter. İyi rp'ye iyi puan olayı.
Bu arada, okul içindeki iyi kötü kavgalarını yapanlara bırakın. Siz kendi yolunuzu bulmaya bakın. Bu daha zevkli. Ama bu fikrimizi size aşılıyoruz sanırsanız; yanılırsınız. Arada nötr karakterlere de ihtiyacımız olacak. Başka tür gruplar kurmak isteyen olursa konuşulur, yönetime sunulur, onaylanırsa da kurulmuş olunur.
Mümkün mertebe rp de ana tema belirleyin veya yönetime bildirdiyseniz bu konuyu daha iyi olur. Sınıf başkanları ile birlikte bir tür senaryo geliştirip bina başkanlarıyla uyum içinde bu yapılabilir. Bunu deneyin, takip edin derim. Hop oradan oraya zıplamayın. Beyni dönüyor milletin, ne neydi nedendi diye anlamaktan... (Tamam ben pek sevmiyorum öyle aynı anda her yere yazmayı ama bari camiyi çalarken işi kılıfına uydurun.) Aynı anda farklı yerlerde yaptığınız rpleri bir çerçeveye oturdun yani demek istediğim. Ayrıca diğer binadakilerle ilişkileriniz de renklendirin. Her şey olur. Kavga da aşkta meşkte. Rp bu Rol oyunu...
Birde isteyen eğer rplerinin okunmasını istiyorsa, takip edilmesini istiyorsa; bir sonraki mesajınız için altta bir yere link atın. (Merak eden benimkinin benzeri bir şeyi kendine göre değiştirip uygular, gidip Diagondaki yazıya bakarsınız anlarsınız.) sayfalarca yerde millet sizin nereye yazdığınız arayıp durmasın.. Tamam bütün millet Bu kuleyi göremeyecek, burasını Raven görüyor. Diğerleri de kendi binasını (ama şunu bilenecek: ortak salonlarında ne oldu da oldu, bir şey oldu. Hatta Rplerinizde bunların dedikodularını kullanırsınız. Dedikodular okulda yürür gider. Herşeyi en iyi bileni beyaz atlı prensi değil, aptalı en iyi oynayan kazanır aktörlükte. Düşünün recep ivedik neden? aptalık neden kazandı? Linkleri atmaya geri dönersek; O zaman raven için ayrı, diğerleri için ayrı atın.) ortak salonu terk ettiğinizden sonra gittiğiniz yer neresiyse; orayı gösteren bir link.
Ve lütfen 2 satırlık rp yapmayın. Kasın abi biraz. Edebiyat yapın diyen yok ama cidden 3 satır ne öyle... Ne, ne istediğiniz anlaşılıyor, ne de ne yaptığınız. Sadece çene çalan tipler olup post kasılınmış oluyor.. (Not: Uzun yazdıklarını düşünenler, alınganlık yapmasın ben genele yazdım.)
Ayrı bir konuda koyu gri fonda okunması zor renklerde rp yazısı yazmayın okunmuyor... Aşırı renkli yazmakta amaç olmamalı. insan vurgulanmak istenen yeri kaçırıyor. Kendi iç sesiniz ayrı stil, duyulan kendi konuşma sesinizi ayrı renk, genel metni sade halde , diğer konuşmacıyı da ayrı renkte gösterebilirsiniz. Ama çorba olan öyle bir renk ve style karmaşını kimse okumaz. Geçer gider. Siz yazdığınızla kalırsınız.
Sonra ciddi FRP veya Rp sitelerinde "rp yapıyorum" diye yazıp bunu yapar, düzgün Türkçe/İngilizce kullanmaya dikkat etmezseniz, sizi kaale neden almadıklarını anlamasınız. Düşünüp durursunuz. (Abi nasihatıdır. istemeyen es geçer.) Hadi size kolay gelsin, ağalar bacılar. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Perş. 08 Mayıs 2008, 13:40 | |
| Ders-Not listesi güncellendi, Allan bir ara hangi derslere giriyorsan onları yazar mısın buraya? Tılsımda görebildim RPni sadece.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları C.tesi 10 Mayıs 2008, 19:12 | |
| biçim değiştirme - iksir - bitkibilim- muska-tılsım- syb- ksks- sihir tarihi eski yazılar aritmansı
bunlar ıcın msj yazdım ama çoğu cevaplanmadı bende bu derslerden herhangi biri işlenirse derse katılıyorum |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:33 | |
| bu arada tekrar güncellenmesi lazım şu tablonun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:48 | |
| |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:58 | |
| benim 3. tılsım dersi 8 puan ekleyeyim mi tabloya ? hepsi birden mi ekleniyor XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Salı 13 Mayıs 2008, 13:19 | |
| Eklendi yeni notlar. Eksik olanların eklenmesi için beklemek zorunda değilsiniz, herkes moderatör ve notunu ekleyebilir. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Salı 13 Mayıs 2008, 18:51 | |
| Ben bundan sonra eklerim kendiminkileri de olsa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Çarş. 14 Mayıs 2008, 17:03 | |
| Gelecek sezon için Quidditch Takımımız (Adminlere sunulacak Listedir.)
Arayıcı: Lily L. Black Tutucu: Sarah F. Ainsworth Vurucular: Lucienda B. Blanc - Lisa Gaunt Kovalayıcılar: Darchelle J. VanCamp - Vittoria Snape - Allan Urien O'Bowen
Yedekler: Şimdi Johnny A. Delacour, Rachel Hurd Wood ve ben muhtemel yedekleriz. Ama Rachel ve Johnny den ses çıkmazsa, kala kala bir ben yedeğiniz olacağım, haberiniz olsun.
Takım kaptanlığına isim ise Adminlerce belirlenecek. İsteği olan bunu ayrıca belirtebilir. Dilekçemize ekleriz. Kei ve Vitt (Pek bi SB'leriniz) |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Perş. 15 Mayıs 2008, 18:14 | |
| Ravenclaw öğrencilerine duyuru: Bina Ortak Salonunuzda Quidditch takımına seçmeler yapılmaktadır, ancak çok az kişi başvurmuş. Konsey bir an önce takımları oluşturmak istiyor. Lütfen rp nize ve aktifliğinize güveniyorsanız, bir başvuru yapın. En iyileri seçeceğiz. Teşekkürler, iyi eğlenceler Büyücü Konseyi
Böyle bir PM aldım :S A.C.M. 'dan Nesi az geldi ki :S | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Perş. 15 Mayıs 2008, 18:17 | |
| evet banada geldi bende açıklamayı yazdım kei'ye rpg çektiğimi falan filan vb. vs. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Perş. 15 Mayıs 2008, 18:29 | |
| paniğe gerek yok O genel bir şekilde tüm Ravenclaw2a o mesajı çekti... Alla alla... Johnny hafta içi olabiliyorsun madem yaz şu rp ni... |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Perş. 15 Mayıs 2008, 18:31 | |
| iki bakıp çıkıyorum o yüzden yazamıyorum | |
|
| |
Peeves Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 34 Galleon : 12056 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 26 Mayıs 2008, 04:18 | |
| Balo başlıyor... Salonun Hazırlanması rpsi Büyük Salonda yapılıyor. İsteyenler kostüm ve eş seçimlerini tamamlasınlar. Balodan sonra yaz tatiline hızlı geçiş yapılacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 26 Mayıs 2008, 14:06 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 26 Mayıs 2008, 14:13 | |
| Balo hazırlığı bu hafta içinde biticek. Balo bu hafta çarşamba-perşembeden sonra başlayacak. Artık balo ne kadar sürer o adminlere ve oyunculara kalmış. Sonrasında bir haftalık boşluk verilir. Ve yaz tatiline geçiş yapılır. |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw Duyuruları Ptsi 26 Mayıs 2008, 14:14 | |
| Off yandım ben o zaman XD Hafta içi giremicem neyse XD Bir şey rica edicem(oluyorsa tabiiki de)beni girmiş gibi yazar mısınız? Kullanılmayan Kızlar Tuvaletinde yaptığınız gibi... | |
|
| |
| Ravenclaw Duyuruları | |
|