| Alttakine Soru.. | |
|
+46Charlie von Diederich Severus Rodney Anthony Rachel M. Scott Daphne GreenGrass Samara Y. Laura D'Owen Summer Lizzie Dumbledore Daphne Zoe Launy Lumina April White Rachel I. Scott Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Célia Ellen F. Reeser Lourdés Baileé Scott Adéline Michelle Malfoy Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Zinovia Audrey Tyra Scott Isaac Brian Earl Endless Tracy McGrady Hayley Mireille Vance David Allen Miller Vittoria Snape Wolfgang Q. Malfoy Shelly Webster Aurore Eulalie Arceneau Ned Narion Arnemetiae Airghialla Akimoto Etsuko Saruwatari Logan James Howlett Constantia Inés Kalliope Dakota Lily Dawn Miller Fleur Isabéllé Villiers Dianna Dumbledore Ivyanne Lynn Black Haley Brooke Scott Drizzt Miller Tatyana Johnson Vynsja Croweix Lily L. Black Margolis Marguerite Snape Marveille Croweix Allaryce Lena Malfoy Janice Dylan Lovett Rocio Sycorax Malfoy Lucienda B. Blanc 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. C.tesi 12 Nis. 2008, 23:57 | |
| ehh, bilmem. alttaki napalım ki |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:34 | |
| kahve olması ver Alttaki hemen 9 kişilik bir capuccino reca ediyom .acil koş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:36 | |
| ahh ahh nerdee capuccino olsa ben yarın akşama kadar ayakta olurum Az sonra Jacobs'la yetinicem alttaki en sevdiğin kahve markası ne *kahveye devam * |
|
| |
Wolfgang Q. Malfoy
Mesaj Sayısı : 63 Galleon : 12138 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:38 | |
| Cafe crown çünkü karamelli tek kahve. Karamel rulezz ^^ Alttaki kaça kadar buralardasın? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:43 | |
| Ama bu haksızlık Ya çok var.... evet kahve hastasıyım napıyım: fltre, expresso, mocha, latte... ühühü... makinede var... Edit: Sabaha kadar niye sordun ki? Alttaki starbucks'tan Kahve dünyası'ndan Coffee and me 'dençıkmaz |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:53 | |
| Starbucksss eveet, en yakın o var espresso, mocha, latte... işte bunlara katılıyoruum makine olmayınca benim de filtre kahvem yokk alttaki kafeinman mısın sen de |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:55 | |
| Yok, hiç değilim. Kahveyle aram pek yok sanki. Alttaki kahve konusu daha ne kadar sürecek araya dalamıyorum? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:55 | |
| bunu soracağına konu değiştirsene ange alttaki... hmm... hayatını geçirmek isteidğin ülke? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:56 | |
| gidiyom zaten:D alttaki ne var şimdi? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 00:59 | |
| pişmanlık hmm. 5 gün uzaklaştırmayı kavgaya ya da siyasi bir olaya karışarak alamamak alttaki kaça kadar gırgır yaparız? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:00 | |
| Off bilmemki. Ben sürekli bırakma kararı alıp hareketliliği görünce geri geliyorum. Alttaki bu akşam rp yapmayı düşünüyor musun? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:01 | |
| yok maybe.. some times Ben neden burdayım ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:01 | |
| edit: bence de niye burdasın aramıza girdin xD fikir varsa neden olmasın. *yine malikane deme yhaa * alttaki ben ve ange nerede RP yapalım... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:06 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:18 | |
| yaparım.. Ben seviyorum o deli dumrulu. Atıl kurt halini... Bana yakın geliyor.. Alttaki arkadaşa iki çift lafıda sen et... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:29 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:31 | |
| cıkcıkbıkbıktıktık... Nerde soru leydim? Master mı servant mı? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:34 | |
| master. servant olamayacak kadar inatçı ve tersim paran mı canın mı modu: your soul or your body? *evet, gözüm imzana takıldı napiim ^^' * |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 01:38 | |
| body i al git... . senin gözün bana nedense hep yakın geliyor.. XD Havana'ya gider misin? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 12:50 | |
| giderimm alttaki çöle gider misin ? | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 12:53 | |
| Hayıır.Ne işim var benim çölde ^^
Alttaki eski avatar-imzama döneyim mi?Pek ısınamadım ben bunlara =) | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 12:55 | |
| dön dön dön :D bu da güsel ama o daha bi iyiydi... alttaki yeni imza-avatarımı nasl buldu ?? | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Alttakine Soru.. Paz 13 Nis. 2008, 12:56 | |
| Avatarı beğendi ama imza değişiklik istiyor diye düşünüyor =) Döneyim de o hatunun tam yüzü yok doğru dürüst ^^
Alttaki benim hakkımda ne düşünüyo?? | |
|
| |
| Alttakine Soru.. | |
|