Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Büyü çalışma

3 posters
YazarMesaj
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Büyü çalışma Snrrn8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12560
Ekspresso Puanı : 0

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 20:10

Eragon biraz protk yapmak istedi.Bunun için en iyi yer duello yeriydi ama o kendi çalışmak istedi.Bunun içinde en uygun yer boş sınıftı.Sınıf adı üstünde boştu.Oraya pek fazla kişi uğramazdı.Bu yüzden Orası Eragonun mekanı sayılırdı.Güzel isimdi ama Eragon un mekanı...Bunları düşünürken oraya gelmişti.Kağıyı itti ve içeriye girdi.

Pencereden baktığında Hava kararmıştı.Odada loş bir ışık vardı.Tabii birde yerden yarım metre yüksektegibi görünen sis vardı.Sisin içinde görünüyordu.Nasıl bir şeydi anlamamıştı ama etrafına bakmaya başladı...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Cassandra I. Miller

Cassandra I. Miller

Kadın
Ruh hali : Büyü çalışma 10nm9
Galleon : 12284

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 20:26

Cass sesiz adımlarla hogwarts koridorlarında ilerliyordu.Dışarda çok sis vardı ama dışarda bir okadarda insan vardı.Cass kalabalığa dayanamamaış içeri girmişti ama içerininde dışardan farkı yoktu..Cass baş sınıfa gitmeye düşündü.Koşarak boş sınıfa girdi.İçerde bir çocuk vardı

.Bu çocuk Sy'in erkek arkadaşıydı.Beliki içerde büyü çalışıyordu.Merakla içeri girdi asasını yukarı kaldırdu ve ''lumos!!'' diye fısıldadı.Asasından büyük bir ışık demeti fışkırdı.

Cass çocuğun adını hatırlıyamadı geçen sene çocuğun kardeşinin yarasını sarmıştı bir takım şifacı olmuştu belkide onada yardım edebilirdi.Sesizce onun yanına gitti.Gülümseyerek

''Meraba beni hatırladın mı?Biz geçen sene tanışmıştık kardeşine şifacılık etmiştim hani hatırladın mı?Ben Cass'' dedi merakla..

Ardından ''rahatsız etmedim değilmi yani eğer öyleyse gide bilirim '' dedi utanarak sonrada çocuğun yanıtını bekledi...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/cas
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 20:47

Eragon etrafına bakarken ''lumos!!'' diye bir fısıltı geldi.Birden odaya giren kişinin asasından büyük bir ışık demeti fışkırdı.Eragon kıza baktı ve onu gözü ısırmıştı bir yerden...Kız Sesizce onun yanına gitti.Gülümseyerek

''Meraba beni hatırladın mı?Biz geçen sene tanışmıştık kardeşine şifacılık etmiştim hani hatırladın mı?Ben Cass'' dedi merakla...

''-aa evet tamam hatırladım...Kardeşimi görmedim hiç ya sen...''

Ardından ''rahatsız etmedim değilmi yani eğer öyleyse gide bilirim '' dedi utanarak sonrad çocuğun yanıtını bekledi...

''-Yoo hayır şeref verirsin...'' dedi ve gülümsedi.Geçen sene Kardeşi ile arasında geçen olaylar aklıan gelmişti.Bir tepki vermedi.Ama biraz da olsa sinirlenmişti.Şimdi bir şey ifade etmiyordu ama...Kıza baktı ve sisli yere baktı...
Cassandra I. Miller

Cassandra I. Miller

Kadın

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 21:10

''-aa evet tamam hatırladım...Kardeşimi görmedim hiç ya sen...''

Cass çocuğun onu hatırladığına sevinmişti gülümsedi

Çocuk gülümseyerek:

''-Yoo hayır şeref verirsin...''

Çocuğun bu lafını üzerine Cass sevindi ama çocuğun kardeşinden basetince birazda olsun sinirlendiğini hissetti.Cass utanarak

''şey afedersin sanki biraz sinirlendirdin yanış bir şey mi söyledim?'' dedi.

Sonrada aklına çocuğun kardeşinden hoşlanmadığı aklına geldi.Geçen sene 2 kardeş bir kız için kavga etmiştibir an kafasına zok etti.O anda çocuğun adını hatırladı o bir Black'di adıda Eragon'du.Biraz duraksadı ve biraz merakla

''şey sanırım bu bana düşmez ama kardeşinle ve kız arkadaşınla geçen seneden bir sorunun vardı sorununu hallettin mi?'' dedi.Ardındanda sinirli bir şekilde bakarak

''yoksa hala küsmüssünüz sakın küs olduğunu söyleme çünkü bunu yaptıysan hayatını en büyük hatasını yapmışsındır inan bana bunun sonuçlarını çok iyi biliyorum'' dedi Cass bunu söylerken Cass'in gözlerinden iki damla yaş aktı ..

Ama bunu göstermek istemiyordu buyüzden göz yaşlarını hemen sildi.Sonrada çocuğun yanıtını bekledi ama gözlerinden iki damla daha göz yaşı aktı...
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 21:51

''şey afedersin sanki biraz sinirlendirdin yanış bir şey mi söyledim?'' dedi.

''-Önemli değil...''

''şey sanırım bu bana düşmez ama kardeşinle ve kız arkadaşınla geçen seneden bir sorunun vardı sorununu hallettin mi?'' dedi.Ardındanda sinirli bir şekilde bakarak

''-Sanırım hallettim kardeşime laf düşmez...'' dedi kıza bakarak bu kadar soru sormasına karşılık şaşırarak...

''yoksa hala küsmüssünüz sakın küs olduğunu söyleme çünkü bunu yaptıysan hayatını en büyük hatasını yapmışsındır inan bana bunun sonuçlarını çok iyi biliyorum'' dedi Cass bunu söylerken Cass'in gözlerinden iki damla yaş aktı ..

Ama bunu göstermek istemiyordu ki bu yüzden olacak göz yaşlarını hemen sildi.Sonrada çocuğun yanıtını bekledi ama gözlerinden iki damla daha göz yaşı aktı...

''-Bilmiyorum ama sanırı küsüm...Neden ağlıyorsun ki...''

dedi göz yaşları fark edilmeyecek gibi değildi.Ağlayanları sevmezdi.Ağlamayıda sevmezdi.Ama insan gerçekten zor bir durumda ağlamaktan başka bir çare bulamıyordu...
Cassandra I. Miller

Cassandra I. Miller

Kadın

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 22:04

''-Bilmiyorum ama sanırı küsüm...Neden ağlıyorsun ki...''

dedi.

Cass hemen göz yaşlarını sildi kendine ne olduğunu annamıyordu o olay çok uzun zaman önce bitmişti.Bu sorunu çok çok zaman önce haletmiş olduğunu hatırlıyordu ve o olayı kimse bilmiyordu 4 kişi hariç ve malesef o 4 kişiden 2 si burda bu okulda idi ve 2'side burda değildi.

Cass artık buna bir son vermeliydi bu olay onu içten içe yiyip bitiriyordu.Cass dayanamadı ama Erogon'a da bir şey söyleyemezdi yapamazdı bu olamazdı.Cass bunu far ettirmeyip gülümsemeye başladı.Eragon'a bakarak

''-şey aklıma bir anım geldi ama hiç hiç önemli değil sağdece biraz garip aa evet çok çok garip''

dedi ardındanda içinden

''kızım Cass yalanda biraz daha çalışimalısın heycandan yalan söyleyemiyorsun okulda yalan dersi vermeliler''

dedi.Ardından kafasını kaşıyarak

''şey şey benim gitmem gerek hem Profesörler kızar ve kedime mama vermedim aaa unuttum ay ay benim gitmem lazın''

dedi.Ardından Eragon'a bakarak

''hadi bay bay kedim ölmesin dimi çok acıkmıştır hadi bay bay''

dedi.Sonrada yatak haneye doğru tam gaz koşmaya başladı..
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeC.tesi 22 Mart 2008, 22:10

''-şey aklıma bir anım geldi ama hiç hiç önemli değil sağdece biraz garip aa evet çok çok garip''

dedi.Ardından kafasını kaşıyarak

''şey şey benim gitmem gerek hem Profesörler kızar ve kedime mama vermedim aaa unuttum ay ay benim gitmem lazın''

dedi.Ardından Eragon'a bakarak

''hadi bay bay kedim ölmesin dimi çok acıkmıştır hadi bay bay''

dedi.Sonrada yatak haneye doğru tam gaz koşmaya başladı..

''-Tanrım nesi var bunun...Ama yalan söylemek için biraz daha çalışmalı ben bunları yer miyim...'' dedi kendi kendine kız gittikten sonra oda yine eski halindeydi.Biraz büyü çalışmak istedi.Ama canı istemediği için oradan yavaş yavaş ayrıldı...
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Büyü çalışma 37978406tk7
Galleon : 12342

Büyü çalışma Empty
MesajKonu: Geri: Büyü çalışma   Büyü çalışma Icon_minitimeSalı 01 Nis. 2008, 17:50

OUT: Ortam boşaldığı için, kilit!
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van

Büyü çalışma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-